- 11 Nisan 2010
- 1.950
- 2.414
- 658
Kahve kotu evet famada bende kahvede ters biraz
fama nisan diyor bana ısrarla hem kahvede hem tarotta bildiği bazı noktalar var. umarım o konuda da hayal kırıklığına uğramamKahve kotu evet famada bende kahvede ters biraz
famanın dediğini hiç yaşadın mı :) şu sıra iyi bişeyler olmasına çok çok ihtiyacım var. bana da olumlu konuştuAylin kahvede çok iyi değil bence de, ama Fama ve Serkan'ın kahve şahane.
famanın dediğini hiç yaşadın mı :) şu sıra iyi bişeyler olmasına çok çok ihtiyacım var. bana da olumlu konuştu
bana o kadar da uzun bakmıyorlar ya bir kaç ayrıntı dışında geçmişimi tamamen döken olmadıYok canım ben yeni baktırdım ama yaşayanlar var forumda. Benim fal bayağı iyiydi yalnız onu söyleyebilirim, geleceği bilemem ama bugüne kadar geldiğim geçtiğim yolları daha iyi ifade edemezdi.
Fama donecek dedimibana o kadar da uzun bakmıyorlar ya bir kaç ayrıntı dışında geçmişimi tamamen döken olmadı
fama konuşmalarınız olacak ama uzun sürmeyecek bitecek dedi ve bitiş şeklini söyledi. aynen de öyle bitti söyleyeceğim lafı bile bildi :) başka bir konu için ısrarla olacak nisanda diyor bakalım. umarım onu patlayan fallar arasında yazmak zorunda kalmamFama donecek dedimi
fama konuşmalarınız olacak ama uzun sürmeyecek bitecek dedi ve bitiş şeklini söyledi. aynen de öyle bitti söyleyeceğim lafı bile bildi :) başka bir konu için ısrarla olacak nisanda diyor bakalım. umarım onu patlayan fallar arasında yazmak zorunda kalmam
bana o kadar da uzun bakmıyorlar ya bir kaç ayrıntı dışında geçmişimi tamamen döken olmadı
Ciddi sayıda fal baktıran biri olarak diyebilirim ki Fama kadar detay veren hiç kimse olmadı:)Yok canım benimki de hani bütün geçmişimi dökmek değil de sorduğum soruyla ilgili giriş gelişme sonucu, hem benim tarafımdaki gidişatı hem karşı tarafınkini adım atlamadan açıklamış sadece. Kastettiğim oydu. Keza M Motherofdragon nın falı da bu kadar ayrıntılıydı. O hatunda kesinlikle bir şeyler var=)
Evetaylin dediginiz byv deki aylin Mi acaba
Cemile bende bilmisti daha once ama sonra bilmiorum sanki olmadi zeus zaten tamamen sallamistibu arada geçen cemile başaran ve yorumcu zeus sanırım onları denedim kızlar yani hiç bişey bilemediler geçmişi bile çok kötüydü.. baktırdığımm enn berbat fallardı bomboşş ancak bukadar alakasızzz olabiilir bi fal:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?