Binnaz Abla

famanın dediğini hiç yaşadın mı :) şu sıra iyi bişeyler olmasına çok çok ihtiyacım var. bana da olumlu konuştu

Yok canım ben yeni baktırdım ama yaşayanlar var forumda. Benim fal bayağı iyiydi yalnız onu söyleyebilirim, geleceği bilemem ama bugüne kadar geldiğim geçtiğim yolları daha iyi ifade edemezdi.

Yok canım ben yeni baktırdım ama yaşayanlar var forumda. Benim fal bayağı iyiydi yalnız onu söyleyebilirim, geleceği bilemem ama bugüne kadar geldiğim geçtiğim yolları daha iyi ifade edemezdi.
bana o kadar da uzun bakmıyorlar ya bir kaç ayrıntı dışında geçmişimi tamamen döken olmadı

Binnszda tarot ya da katina attin mi canim ben simdi aticam rabia barika diye biri var.Sen kimi begendin binnazda

Fama donecek dedimi
fama konuşmalarınız olacak ama uzun sürmeyecek bitecek dedi ve bitiş şeklini söyledi. aynen de öyle bitti söyleyeceğim lafı bile bildi :) başka bir konu için ısrarla olacak nisanda diyor bakalım. umarım onu patlayan fallar arasında yazmak zorunda kalmam

peki selena ne dedi ? ikinci kez soruyorum ama kusurabakmayın merakımdan:)

bana o kadar da uzun bakmıyorlar ya bir kaç ayrıntı dışında geçmişimi tamamen döken olmadı

Yok canım benimki de hani bütün geçmişimi dökmek değil de sorduğum soruyla ilgili giriş gelişme sonucu, hem benim tarafımdaki gidişatı hem karşı tarafınkini adım atlamadan açıklamış sadece. Kastettiğim oydu. Keza M Motherofdragon nın falı da bu kadar ayrıntılıydı. O hatunda kesinlikle bir şeyler var=)

Ciddi sayıda fal baktıran biri olarak diyebilirim ki Fama kadar detay veren hiç kimse olmadı:)

Kizlar ben simdi gizem sitareye iskambil attim tutamadim kendimi yine attim bakalim neler soyleyecek.Falim geldiginde yazarim buraya

ben de dayanamadım ilk defa gizem sitareye attım ama sorduğum soruya hiç cevap vermemiş kendisi başlamış fala anlatmış birini anlatmış ama kim bu sorduğum kişinin adını bile anmamış ahahah :))

bu arada geçen cemile başaran ve yorumcu zeus sanırım onları denedim kızlar yani hiç bişey bilemediler geçmişi bile çok kötüydü.. baktırdığımm enn berbat fallardı bomboşş ancak bukadar alakasızzz olabiilir bi fal:))

Binnaz da kredim vardı bitsin diye Rabia barikaya el falı attım.Ne biliyim bi değişik yazımı değişik harfleri eksik kopyala yapıştır desem bi dert veya bilmiş desem bi dert bir iki cümle tamam iyiydi de bilemedim yani

Cemile bende bilmisti daha once ama sonra bilmiorum sanki olmadi zeus zaten tamamen sallamisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…