Binnaz Abla

Canim sen gizem sitareye attigin fal kac saat sonra geldi ben attim daha yorumu gelmedi.

Ben de famaya tarot atmistim tarotu cikan var mi

Eğer bi falcının hisleri kuvvetliyse kahve, tarot, katinanın çok farkedeceğini sanmıyorum. Ama kendi adıma söyleyeyim ben de kahvesini oldukça başarılı buldum. nirvana3883 ya katılıyorum sanırım arayıp bulamadığımız falcı olabilir kendisi.

kızlar dün gece üşenmedim tek tek eski falları kontrol edip patlayanları tespit ettim ve bazıları anlık durumda ne kadar iyi olup beni heveslendirseler de gelecek feci patlamış. sıralı tam listeyi veriyim: bu arada benim olay ne tam olumlu ne tam olumsuz karışık. ama bu durumu hiçbir falcı söylemedi

asenat: anda süpermiş, çok da umutlanmıştım o falı hatırlıyorum ama dediklerinden hiçbiri çıkmamış tek kelimesi bile
hira soydan: çoşmuşum o ara farklı konularda bir sürü fal atmışım ona olumlu konuştuğu çıkmamış olumsuz konuştuğu çıkmış fakat olumsuz konuştuğunun tesadüfen çıktığını düşünüyorum yoksa genel anlamda çıkmamış.çıkan falı da var çıkmayanı da ortaya karışık ama boş biri değil kesinlikle
selena: anda çok iyiydi çok detay bilmişti ama o da patlayanlardan, üstelik bana nesibenin sakın yapma dediği şeyi selena sen yap demişti; işime geldiği için selenayı dinledim ama işler arap saçına döndü
ilkay: aynı konu için 3 fal atmışım 2 falda aynı cümleyi kurmuş ama o dediği olmadı, yalnız olacak gibi de bilemedim :/ söylediklerinden bir kısmı çıktı. ilkay tarihimde attığım ilk fal ise tamamen çıkmış hayret ettim
müge aydın: patlayanlardan. fallarını tekrar dinleyince kartların anlamlarını süsleyip püsleyip burç üstünden de yorum yaptığını fark ettim
hüma: ilk falları çıkmıştı ama son falları fena patlamış. acayip pembe bir yorum yapmış. artık ona en azından kendi hesabımdan baktırmam çünkü sürekli geldiğimi görünce iyice cıvıtmaya başladığını farkettim
tümay cennet: tek kelimesi çıkmayanlardan acayip de pembe konuşmuş, geçmiş ve an da tutmamış
bade deniz: bu kızı binnaza ilk geldiğinde çok beğenmiştim o zaman dediği çıkmıştı, anlık durumda çok iyiymiş ama o da çıkmamış
bilge özdoğru: olumlu konuşmuştu çıkmadı (evet olumlu konuşmuştu )
fama: ona ilk tarot atmışım hiçbiri çıkmamış. kahvesi çıkmış, astrolojisi efsaneymiş mart demiş ekimdeki falda aynen öyle oldu
aylin: kahvesi çok kötü katinası efsane. dedikleri çok büyük oranda çıkan nadir kişilerden. bir önceki falımda verdiği tarih aynen çıkmıştı
binnaz tarotta serra güngören: çok güzel bakmıştı ama çıkmadı
tarot mercan aslan: falıma çok sinirlenmiştim o kadar pembe arasında hiç pembe değildi işime gelmemişti ama dediği gibi oldu
meşhur sevgi duman: tek kelimesi çıkmadı. bana ekim ortası diyen gruptaydım
tarot inci turan: feci olumsuz konuşmuş ama falı çok kötüydü sürekli aynı şeyleri söylemişti beğenmeyip iade almıştım. dediği gibi olumsuz da olmadı
kesira sirel: kahvede patlamış sorduğum her iki konuda
sezgi candan: bu kadın anda çok iyi, düşünceleri çok güzel okuyor ama dediği çıkmadı
hülya demir: okurken dolu dolu gelmişti ama şimdi geri dönüp baktığımda resmen masal okumuşum, tek kelime çıkmamış pembe panjurlu ev çiçek böcek falı olmuş resmen
benna küçüker: anda çok iyiydi ama çok pembeydi tarihi de çıkmadı
bade emren: bu kadının kahvesini çok beğenmiştim, oha dediğim şeyleri olmuştu kafamın içini okumuştu resmen ama maalesef çıkmadı
natali derinsu: pembe pembe pembe
ekin sarpen: ilk baktırdığım falı çok iyiydi çıkmıştı. ikinci falında ucuza iskambil yakalayıp atmıştım çok kötüydü
gizem sitare: feci patlamış. çok olumluydu

falsepeti rezzan: çok kötüydü falı, çok olumsuz konuşmuştu bu da. dediklerinin hiçbiri çıkmadı. sözde kasımda balık burcu biriyle deli dehşet bir aşk yaşayacaktım
hale yıldırım: anlık durum, karşı tarafın düşüncelerini merak ediyorsanız hiç kaçırmayın. beni dehşete sokmuştu ama verdiği vade hafta olarak değil ay olarak çıktı. burada birinin daha başına gelmiş aynısı. çok umutluydum o kadından
ayışığın: tavsiye üzerine atmıştım çok kötüydü falı bir de reklamımı yap tarzı şeyler demişti uyuz olmuştum kıza bir daha atmadım zaten hiçbiri çıkmadı
ışıl su: 20 dk fal dinleyip vay be demiştim kadın ilk geldiğinde. dedikleri çıkmamış. şimdi yazılıya geçmiş bir kere attım berbattı
zeus: ilk falı çıktı, ikinci falı fiyaskoydu
yağmur: ilk falından bir şey çıkınca yine gittim geldi reklamını yaptı bunun için kahve gönder, 2016da katina gönder vs diye. geçenlerde de yazmıştım uzak durulması gerekenlerden. 50 tl vermişim bir zahmet sen bak da söyle o kadarını. dedikleri çıkmamış ben o an çıktı sanmıştım
melih: aşırı olumsuzdu, resmen sen ayakta uyumuşun adam seni 2 aydır aldatıyormuş vs demişti moralimin içine etmişti. ne geçmiş ne gelecek çıkmadı çok şükür
fal alem rezzan abla: sevmiyorum bu kadını. dediklerinin çıkmamasını geçtim ne şiş yansın ne kebap tarzında konuşması beni sinir etti
falsepeti haleh : çok işime gelen bir fal olmasına rağmen aşırı pembeydi. zaten çıkmadı
naira şuman: iyi değildi, tekrarlar ve yanlış söylediği durumlar vardı.çıkmadı
nesibe: nesibenin gününe denk gelmek lazım sanırım ha bir de keşke azarlar gibi konuşup karşı tarafı melekmiş gibi anlatmasa. dediklerinden çıkanlar oldu, son falı çıkmadı allahtan
serkan: kahvesini yuh demiştim adam burç bile vermişti, evet dediği tarih aralığı çıktı ama bazı şeyleri için tarih geçti.yalnız adamın hisleri çok iyi
kahinvanga: bu kadında bir iş var. ilk falları çok iyiydi, dedikleri aynen çıktı ama son falı çok baştan savma aman salla modundaydı
sema: 2 kere su falı baktırdım, çok iyi bakmıştı. dediği tarih aralığı çıktı
marzuka yavuz: sırf kart yorumlamış, berbat biri ama ince bir ayrıntıyı nadir bilenlerden olmuş. yine de bulaşmamak lazım
açelya tuğra: beğenmedim falını çıkmamış da zaten ama arkadaşıma aynen çıktığı da olmuştu. kısmet yani.
meral saydam: çok mantıklı yorum yapmış bir kısmı çıkmış ama diğer kısmı da patlamış. fazla pembeci
rania hadwa: yok böyle bir pembelik berbatmış
zeynep aksu: pembeci vol.2 hiçbiri çıkmamış
eylül acar: anda çok iyi bilmiş, kimsenin demediği bir şeyi söylemiş verdiği tarih de çok mantıklıydı ama patladı
karaca duran: çok pembeci, dedikleri çıkmamış
şevval erdal: beğeneni kadar beğenmeyeni de olsa aynen dediği herşey çıkan nadir 3-5 kişiden biri

bunlar haricinde zaten yazmıştım, binnaz ablada umut ışık, lena koval ve ece gülen kopyala-yapıştır. nerden biliyorsun derseniz başıma geldi. ordaki selma aydından da şüpheleniyorum, herkese söylediği saçma sapan şeyleri bana da söylemiş zaten o kadar rezalet bir faldı ki iade almıştım. tellwedekiler hakkında yorum bile yapma gereği duymuyorum fakat derin2013 ve ecem23 özellikle ecem çok gerçekçiydi hakkını yemiyim.

bunlar aklıma gelenler gözümden kaçan bir kaç kişi olmuştur belki ama tam olarak şunu söylemeliyim ki olumsuz konuştu diye çıkacak diye bir şey yoksa da bütün falcılar aynı şeyi dedi diye de çıkacak değil bu falcıların %95i bana aynı tarih aralığını vermişti. birimizin beğendiğini diğerimiz de beğenecek diye bir şey de yok. deneye yanıla kendimiz buluyoruz falcılarımızı o yüzden olumsuz konuştu diye telaş yapmayın, bana olumsuz konuşan kimsenin dediği çıkmadı nesibe bile. bu kadar patlayan falları gördükten sonra da fal defterini kapattım, resmen aylarca hatta bunların bir kısmı senelik boşu boşuna sokağa para atmışım resmen. zaten olayın dışına çıkıp baktığında görüyorsun ki hep aynı laflar; o seni seviyor, barışma kesin, sen sessiz kal sakın arama vs. yaptıkları tek şey zamanı ötelemek olmuş çoğunluğunun. ve en ufak bir karar değişikliğinde gidişat da değiştiği için fal patlıyor o yüzden anlık davranıp çok da kafaya takmamak lazım

Zeus benim ilk sanal falımdı.efsaneydi şimdiye kadar gidişatta hersey dediği gibi.ne atmıştınız?

Umarim cikar tarihi verirken fama surekli tarihte sapma durumunu gozonune alin diyor.Ayline de katina atmistim yazim dilini begenmedim onun da katinasi begenenler var

Oo super liste ) emegine saglik ben simdi sana serkani sorucam olumsuz mu demisti ne demisti

Oo super liste ) emegine saglik ben simdi sana serkani sorucam olumsuz mu demisti ne demisti

sağol şeker bunlar aklıma gelenler işte kıyıda köşede kalmış falcılar da olabilir serkan bana olumlu konuşmuştu, çok ince detaylar bilmişti burç bile vermişti işte hiç bahsetmediğim halde. bazısının tarihi patladı söylediklerinden ama çıkan şeyler de oldu. serkan çok acayip biri ama boş biri değil cidden

Yok bos degil kesinlikle beni bir falinda acayip soka soktu ama ben cok sik attim o da iyi deil

Kizzzzzz okurken beynim yandiiii :):)

Audrey sen gizeme fal attim iki saat once yorumu gelnedu senin kac saat sonra geldi

oy famada sıralanmış herkes.
Tekrar mı denesem dedim de eski falları okuyodum. Bugün 2 fal attım zaten ara veriyim bir kaç gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…