Binnaz Abla

katina atmıştım kuzu ben ilk falı çok iyiydi gerçekten dediği gibi oldu her şey ama 2.falı da bir o kadar kötüydü sen ne baktırmıştın canım?
Aynen canım bende katina atmıştım.ve aynı şekilde bendede 2. Fal berbattı kahveydi:)
Çıkanlarına baktım enerjimiz nerdeyse birebir

Aynen canım bende katina atmıştım.ve aynı şekilde bendede 2. Fal berbattı kahveydi:)
Çıkanlarına baktım enerjimiz nerdeyse birebir

sevindim canım :)) selena sende çıkmış mıydı? ben ondan çok umutluydum ama işleri karıştırdı şöyle şöyle yap diyerek

sevindim canım :)) selena sende çıkmış mıydı? ben ondan çok umutluydum ama işleri karıştırdı şöyle şöyle yap diyerek
İyice inandım enerjimizin bir olduğuna:)
Selena geçmişte yaşadıklarımı gelecek olarak söyledi.diğer söyledikleride full patladı.

aynen üstünden zaman geçse neyse de senin o garip olmuş. yalnız ne zaman burada biri övülse akşamında o kişinin fal sayısı artıyor son günlerde fama böyle fark ettin mi
Evet canim genelde burdan kisiler baktiriyor ya artik enerjisi biticek kadinin baktimda bana kahve baktiginda negatif yani degisik muallak sanki bakmis tarotta cok daha iyiymis

Son düzenleme:
İyice inandım enerjimizin bir olduğuna:)
Selena geçmişte yaşadıklarımı gelecek olarak söyledi.diğer söyledikleride full patladı.

aynen selenanın öyle durumu da var bende de geçmiş gelecek karıştırmıştı, falı da çok beğenmiştim çok ince detaylar bilmişti çok umutlanmıştım üstelik ama tek kelimesi çıkmadı üstüne daha ortalık karıştırdı

Evet canim genelde burdan kisiler baktiriyor ya artar enerjisi biticek kadinin baktimda bana kahve baktiginda negatif yani degisik muallak sanki bakmis tarotta cok daha iyiymis

tarotu bende hiç çıkmamış famanın, puanını da düşük vermişim hatta. aylar sonra başka hesaptan attığım kahve falında ise sormadığım halde aynı olayın tam tersi durumunu söylemiş ve gidişat da o yöndeydi. kadının kahvesi baya çıktı bende ama senin o durum belki de çok yakın zamanda attığın için olmuştur. ayline katinadan birkaç gün sonra kahve atınca da bana oldu benzer durum çünkü

Himm tam zittimi oldu

Gizemin fali geldi kizlar benimkinin karakterini ruh durumunu iyi cozmus begendim

Diger falcilarin dedigi gibi sen sessiz ol adim atma o seninle iletisime gecicek dememis en azindan sen adim atarsan olur dedi hakli galiba

dikkatimi çekti hep aynı laflar yok maddi sorunları var ailevi sıkıntıları var o yüzden gitti.. her insanın vardır bu tarz sorunları.. güzel arkadaşlarım eğer gittilerse inanın sizi istemedikleri için gittiler (istisna durumlar yoksa).. bence kabullenip ve hayatınıza yön verin en sağlıklı olanı bu

Oo super liste ) emegine saglik ben simdi sana serkani sorucam olumsuz mu demisti ne demisti
Aman allahim basim dondu :) biraz enerji isi bu isler birde bence biz abartiyoruz gelecegi kimse bilemez ben artik ani bilenleri opup basimin ustune koyuyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…