- 29 Ekim 2015
- 163
- 238
- 33
- 41
Bu mesaj aklıma şu sözü getrdi: he's just not that into you..dikkatimi çekti hep aynı laflar yok maddi sorunları var ailevi sıkıntıları var o yüzden gitti.. her insanın vardır bu tarz sorunları.. güzel arkadaşlarım eğer gittilerse inanın sizi istemedikleri için gittiler (istisna durumlar yoksa).. bence kabullenip ve hayatınıza yön verin en sağlıklı olanı bu
büyük bir keyifle okudum tamamen haklısın canım virgülüne kadar...Bu mesaj aklıma şu sözü getrdi: he's just not that into you..
Aynı konu hakknda ekşi sözlükten bir kaç alıntı (nasıl içime işlemişse unutamamışım okudugum topiği)
"*sex and the city'nin senaryo danışmanı greg behrendt ve liz tuccillo tarafından yazılan, kızların kendilerini önemsemeyen erkekleri elde etmek için yaptıkları dokuz kusurlu hareketin sebebini açıklayan best-seller kitap.
şimdi bunların ne olduğunu da açıklayalım, eli telefona gidi gidi veren arkadaşlara faydamız tam olsun:
1- he's just not that into you if he's not asking you out --eğer gerçekten seninle ilgilenseydi, seninle çıkmak isterdi!!!! lütfen "arkadaşlığımızı bozmak istemiyor", "kötü bir ilişkiden çıkmış", "benden çekiniyor/korkuyor", "acele etmek istemiyor", "ama bana telefon numarasını vermişti", "belki aramayı unuttu", "oyun oynamak istemiyorum" bahanelerini onun namına yaratıp, onu arama!
2- he's just not that into you if he's a selfish jerk, a bully, or a really big freak.(Buna bayıldııımmm)
devamını okuyayım...
*çok faydalı bir eser, hatun ortamlarının kutsal kitabı. mutlaka her kadının elinde bir adet olup nesilden nesile aktarılması gereken anlatımı feci eğlenceli el kitabı. tavsiye olarak bir sürahi woo woo yu yanınıza kitabı da ortanıza alarak hem eğlenin hem de aramayan erkegi arayan kadın olmayın derim.
özetle sizden gerçekten hoşlanan adamın mazereti olmaz sizin için herşeyi yapar mesajını aksi örneklerle açıklamaktadır.
*kitaptan güzel bir alıntı yapmak gerekirse: '' shitty relationships make you feel like shit''(B.k gibi bir ilişki size de kendinizi b.k gibi hissettirir)
*bir erkeğin kendisiyle ilgilenmediğini anlaması için eline yazılıp verilesi kadın güruhunun başucu kitabı.
hayır pardon ama, tonlarca kız arkaşıma ben de aynı şeyleri söyleyip duruyorum, bazı şeyler çok nettir, adam danaysa danadır, aramıyorsa istemiyordur, başkası varsa sen yedek oyuncusundur. bunları sürekli bana söyletip söyletip anlamayanlar elin adamı kitabını yazınca mı anlıyorlar.
yazar, kadınların bu salaklığı üzerinden pek güzel para kazanıyor işte.
hayır çok mu zor bunları bilmek? boşuna mı diyoruz gece gece gelen ilgi mesajlarına yanıt vermeyin, biri sizinle görüşmek istiyorsa son anda teklif etmez, daha önceden plan yapar, yedeğe kalmayın.
hey allam.
demek ki dünyalı tüm kadınlar aynı. demek ki amerikalı kadınlar da türkler gibi zorlanıyor, basmıyor.almayın arkadaşlar böyle şeyleri. adamın ilgilemediğini bilmek için bunları okuyacağınıza sizi daha geliştirecek bir şeyler okuyun, iki faaliyette bulunun belki tanışırsınız doğru düzgün bi adamla.
devamını okuyayım..."
ELE VERİR TALKIMI DURUMUNDA DEĞİLİM inanın. Eger azıcık akıllanmış olmasaydım ben de FAMA kervanına katılacaktım. Çok düşündüm olumlu dese bile inanmayacagım artık. Herkes fama derken benim hep gözümün önüne Requiem'in "fama şubat dedi ve patladı lafıyla en son msjda yazdıkları geldi,cidden cok üzüldüm ben ona)......Ve atmadım=atmayacagımda.....Yeter falcıları zengin-kendimi umutsuz ettgim
Kızlar binnaz emir can nasıl acaba? Yorumlarında hep olumlu yazılar var?
Nurbanu ve Gizemhatun tamamen aynı kişiler zatenMerhabalar ablalarım uzun bir süredir buradan sizleri takip edip yorumlarınıza göre hareket ediyorum eylül ayından beri aklınıza gelebilecek çoğu falcıya baktırdım ve şimdi de kendi fal maceralarımı paylaşmak için buraya üye oldum
Tellweyle başlayalım
Medyumsvg:benim promosyon falıma bakmıştı ve yakın geleceği çok iyi bildi şu an yok galiba
Forain:kişilik analizi ve durumu çok iyiydi şu an yok
Alouraa:geleceği direk tutturdu kadın ve o zaman inanmak istememiştim o da şu an yok
bunların hepsine kasım ayında baktırmıştım şimdi arıyorum kadını yok çok iyiydi
Acıkahvemin:kahvesini cidden beğendim laf kalabalığı da değildi ne dese oldu ama daha sonra yani mart başı su falı baktırdım rezalet full laf kalabalığıydı
Bir de en çok beğendiğim Efendy:vardı tellwe de yeni çıkmıştı çok da durmadı eylül ayında baktırdım martta olcak şeyi bile bildi bir daha bulamıyorum onu mükemmeldi
Bunlar dışında tellwede kayda değer hiç bir falcı yok,selenaya baktırmadım ama
Firuuze tugrulmelih geleceğinhabercisi falcıeslem eyifer nazann denizvenüs ikamett kocaalem
sertan10 binnaz ve aklıma gelmeyen bir kaç kişi daha var tamamen tırt ve pembeciler eylül-kasım arası baktırdım bunlara bidaha da tellweye atmadım en çok konuşuldu diye firuuzee ye attım o da hüsran
Onun dışında eylül-kasım da attığım fallarla ocak-mart konusu çok farklılaştı şimdi de genel yorum yapıcam
Falsepeti
Sadece medyumgizeme baktırdım biryolun var ilkayla aynı şeyi söyledi güzeldi falı kötü değildi zaten bütün falcılar aşağı yukarı aynı şeyi söylüyorlar ama artık hiç umudum yok açıkçası
Biryolunvar
İlkay: durumu çok iyi bildi sorum dışında da baya ayrıntı bilmiş geleceği olumlu söyledi ama bilmiyorum beklemede
Aylinda olumluydu şu an dediği gibi ilerliyor ama olumsuz olarak yani böyle böyle olucak korkma ve inanma demişti doğru değil demişti bilmiyorum doğru mu değil mi
Fama: değişik bir tarzı var beklemede
Sema: su falını beğendim beklemede
Nurbanu: gizem hatunla aynı konuştu durum analizleri çok iyi ama gelecek beklemede
Emine kurtuluş: ecem23 le birlikte olumsuz söyleyen bir bu ikisi vardı beklemede
Falalem
Rezzan ablaldukça iyiydi ve şu an dediği gibi ilerliyor o da aylinle aynı konuya değindi böyle böyle olcak inanma gerçek değil diye ama inanmadan da edemiyorum sonuç beklemede ama küçük detayları bildi
Gizemhatun:nurbanuyla aynıydı beklemede
NairaŞura:iki kere attım çok beğendim kişilik ve durum analizini bu da olumluydu beklemede
Binnaz
Binnazda beğendiğim birkaç kişi var onlara değinicem sadece
Defne Tanrıkulu baya iyiydi olumluydu
Gizem Sitare iyiydi o da diğer herkes gibi olumluydu
Nehir Ateşoğlu: durumu çok iyi bildi görünüşü bile iyi tarif etti o da diğerleriyle aynı doğrultudaydı
Elif haznedar: çok beğendim bir abla da oldu benim için iki kere baktırdım durum analizi çok iyi sadece soruma değil ne hissederse söylüyor durum analizi çok iyi hisli kadın belli ufak tefek şeyleri bildi gelecek beklemede
Hülya Demir: de oldukça iyiydi görünüş tarifi de tamdı diğerleriyle aynı doğrultuda bir faldı
Asenat: o da iyiydi durumda ama gelecek beklemede bilmiyorum yani herkes aynı şeyi söyledi ama o şeyin olma olasılığı neredeyse imkansız gibi olumsuz söyleyen birtek ecem23 ve emine kurtuluş vardı ama emine kurtuluşun bana sorum harici söyledikleri şeyler de çok alakasızdı bilmiyorum bekleyip görücez birdaha da fal baktırmıcam zaten artık nisan sonu gibi tekrar gelip çıkıp çıkmadıklarını yazıcam çünkü hepsinin vadesi nisan sonuna kadar
Sallıyorlar mı yani :O
Evet biraz fazla
Orda yakalayacaksan Şevval'i yakala Defne de bana biliyo açıkcası enerji meselesi zaten katina Asenat ne dediyse doğru benim enerjilerim bunlarla süper tutuyor gerçi nehir var o da bilmişti ama çoğu kişiye saçma bakmış bende nokta atışı olan faldı bi daha baktırmam ama
En son ben sezgi'yi yakaladım efsane baktı yani karşı taraf bana ne dediyse onu dedi ben geleceğe takılmam anlık durum yakın Zaman önemli benim için o da bunu mükemmel yaptı yoksa ben cinleri olana da gittim o da çıkmadı yani sadece karşı tarafın düşüncelerini anlatmıştı gelecek kesinlikle çıkmadı ona kalsa haziranda yüzük takıyorum hemde başka biriyle ne öyle biri çıktı karşıma ne de o yola girebileceğim bir şahsiyet olmadı gelecek olaylarına ben inanmıyorum onu kimse bilemez Allah'tan başka ama durum analizinde favorim sezgi ve Asenat oldu benim yine belirtiyorum ki enerji meselesi
uzak durKızlar binnaz emir can nasıl acaba? Yorumlarında hep olumlu yazılar var?
Merhaba. Sezgi anda mı iyiydi az daha geçmişte mi? Yani ne kadar yakın tarih?Evet biraz fazla
Orda yakalayacaksan Şevval'i yakala Defne de bana biliyo açıkcası enerji meselesi zaten katina Asenat ne dediyse doğru benim enerjilerim bunlarla süper tutuyor gerçi nehir var o da bilmişti ama çoğu kişiye saçma bakmış bende nokta atışı olan faldı bi daha baktırmam ama
En son ben sezgi'yi yakaladım efsane baktı yani karşı taraf bana ne dediyse onu dedi ben geleceğe takılmam anlık durum yakın Zaman önemli benim için o da bunu mükemmel yaptı yoksa ben cinleri olana da gittim o da çıkmadı yani sadece karşı tarafın düşüncelerini anlatmıştı gelecek kesinlikle çıkmadı ona kalsa haziranda yüzük takıyorum hemde başka biriyle ne öyle biri çıktı karşıma ne de o yola girebileceğim bir şahsiyet olmadı gelecek olaylarına ben inanmıyorum onu kimse bilemez Allah'tan başka ama durum analizinde favorim sezgi ve Asenat oldu benim yine belirtiyorum ki enerji meselesi
nesini gördünüz adamın ya
O kadar fal baktırdım sanırım en fazla 3 tane iade istemişimdir. Bu da o nadir kişiliklerden.
O kadar fal baktırdım sanırım en fazla 3 tane iade istemişimdir. Bu da o nadir kişiliklerden.
Merhaba..Asenatın katinada verdiği tarihler çıkmışmıydıEvet biraz fazla
bana çıkmadıMerhaba..Asenatın katinada verdiği tarihler çıkmışmıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?