Binnaz Abla

Arkadaşlar merhaba,
Fallara binlerce liramı kaptırmış ve buranın eski müdavimlerinden biri olarak sizlere yazıyorum. Falın haram olduğunu sadece günah işlediğimi düşünerek tövbe temizler cihetiyle bu yola saplanmıştım taa ki şu hadisi görene kadar. Dün gece bu hadisle sarsıldım. Sizlerinde aynı dertten müzdarip olduğunuzu biliyorum. Bin bir umutla küçük bir ışık görmek için bu falcıların elini tuttuk. Ama inanın bu hadisi gördükten sonra sizlerde bana hak vereceksiniz. Ben öğrendikten sonra sizle paylaşmak istedim. Lütfen yanlış anlamayın ve hakkınızı helal edin.

"Kim bir kâhine gider, dediklerini doğrularsa; şüphesiz ki Muhammed'e indirilmiş olanı inkâr etmiş olur." (Ebû Dâvûd, Tıb, hadis no: 3904).

Bu mesaj aklıma şu sözü getrdi: he's just not that into you..

Aynı konu hakknda ekşi sözlükten bir kaç alıntı (nasıl içime işlemişse unutamamışım okudugum topiği)

"*sex and the city'nin senaryo danışmanı greg behrendt ve liz tuccillo tarafından yazılan, kızların kendilerini önemsemeyen erkekleri elde etmek için yaptıkları dokuz kusurlu hareketin sebebini açıklayan best-seller kitap.

şimdi bunların ne olduğunu da açıklayalım, eli telefona gidi gidi veren arkadaşlara faydamız tam olsun:

1- he's just not that into you if he's not asking you out --eğer gerçekten seninle ilgilenseydi, seninle çıkmak isterdi!!!! lütfen "arkadaşlığımızı bozmak istemiyor", "kötü bir ilişkiden çıkmış", "benden çekiniyor/korkuyor", "acele etmek istemiyor", "ama bana telefon numarasını vermişti", "belki aramayı unuttu", "oyun oynamak istemiyorum" bahanelerini onun namına yaratıp, onu arama!

2- he's just not that into you if he's a selfish jerk, a bully, or a really big freak.(Buna bayıldııımmm)
devamını okuyayım...

*çok faydalı bir eser, hatun ortamlarının kutsal kitabı. mutlaka her kadının elinde bir adet olup nesilden nesile aktarılması gereken anlatımı feci eğlenceli el kitabı. tavsiye olarak bir sürahi
woo woo yu yanınıza kitabı da ortanıza alarak hem eğlenin hem de aramayan erkegi arayan kadın olmayın derim.

özetle sizden gerçekten hoşlanan adamın mazereti olmaz sizin için herşeyi yapar mesajını aksi örneklerle açıklamaktadır.

*kitaptan güzel bir alıntı yapmak gerekirse: '' shitty relationships make you feel like shit''(
B.k gibi bir ilişki size de kendinizi b.k gibi hissettirir)

*bir erkeğin kendisiyle ilgilenmediğini anlaması için eline yazılıp verilesi kadın güruhunun başucu kitabı.

hayır pardon ama, tonlarca kız arkaşıma ben de aynı şeyleri söyleyip duruyorum, bazı şeyler çok nettir, adam danaysa danadır, aramıyorsa istemiyordur, başkası varsa sen yedek oyuncusundur. bunları sürekli bana söyletip söyletip anlamayanlar elin adamı kitabını yazınca mı anlıyorlar.
yazar, kadınların bu salaklığı üzerinden pek güzel para kazanıyor işte.
hayır çok mu zor bunları bilmek? boşuna mı diyoruz gece gece gelen ilgi mesajlarına yanıt vermeyin, biri sizinle görüşmek istiyorsa son anda teklif etmez, daha önceden plan yapar, yedeğe kalmayın.
hey allam.

demek ki dünyalı tüm kadınlar aynı. demek ki amerikalı kadınlar da türkler gibi zorlanıyor, basmıyor.almayın arkadaşlar böyle şeyleri. adamın ilgilemediğini bilmek için bunları okuyacağınıza sizi daha geliştirecek bir şeyler okuyun, iki faaliyette bulunun belki tanışırsınız doğru düzgün bi adamla.
devamını okuyayım..."

ELE VERİR TALKIMI DURUMUNDA DEĞİLİM inanın. Eger azıcık akıllanmış olmasaydım ben de FAMA kervanına katılacaktım. Çok düşündüm olumlu dese bile inanmayacagım artık. Herkes fama derken benim hep gözümün önüne Requiem'in "fama şubat dedi ve patladı lafıyla en son msjda yazdıkları geldi,cidden cok üzüldüm ben ona)......Ve atmadım=atmayacagımda.....Yeter falcıları zengin-kendimi umutsuz ettgim

Son düzenleyen: Moderatör:
az önce binnaz ablaya baktım arada atladığım isimler yoksa 27 farklı kişiden yorum almışım ki bunların yarısı kadarından 2 ya da 3 kez yorum almış olabilirim. Foruma başladıktan sonra byv,falalem ve tellwe gibi sitelerden de toplamda 20 ye yakın yorum aldım anlayacağınız bunlar korkunç sayılar:)
bana karşı çıkanlar olacaktır mutlaka. öncelikle "bu adam bence seni sevmiyor" diyecek falcı var mıdır bilemiyorum. Bazen aynı frekansta olmadığımız adamlar için yorum almaya çalışırken sonuçta hayal kırıklığı yaşamak kaçınılmaz oluyor. bir de süreci yönetmek var tabi ki. çok iyi bir yorumcu bile sen belli bir enerji dalgasındayken olayları o seyirde yorumlar fakat kararlar ve dış etkenler frekans boyutumuzu değiştirip bizi farklı bir enerji dalgasına sokar ve dolayısıyla süreçler değişir.
ben bu kadar yüksek sayıda yorum almayı normal bulmuyorum ama fal baktırmayı da sakıncalı görmüyorum. Kendi süzgecimden geçirdiğimde beğendiğim yorumcular var bu saatten sonra ara sıra başvurabilirim:)
asıl mesele ise; benim ilişkim devam ederken bir sürü pembe yorum aldım ve süreci yönetmeye çalıştım. Sonuçta hiç de pembe olmayan şeyler yaşadım. Kontrolcülük insana daima kaybettirir.
ayrılıktan sonra ise, süreci yönetmeyi, kontrol etmeyi bıraktım mümkün olduğunca akışta yaşadım ve tamam her şey dört dörtlük değil ama ben çok daha mutluyum. Karşı taraftan gelen adımlar mutlu ediyor gelmeyenler hayatımı sabote etmiyor.
Bugün o adamı hala sevmek geliyor içimden yarın vazgeçedebilirim. Kısacası kontrol yok bende.
Bu foruma üye olmak o karanlığı atlatmama çok yardımcı oldu çünkü tüm sosyal medya hesaplarımı silmek zorunda kalmıştım. Burada çok güzel insanlar tanıdım. Bu katkıların en büyüğü ise; canım hadicanimsendee oldu. akışta kalmayı öğretti
bir de onun tavsiyesi bir kitap var burada ilişkisi olan olmayan, düzgün giden, kötü giden herkese tavsiye ederim;
Kadın Olmayı Hatırlamak- Bülent GARDİYANOĞLU. Çok şey katacaktır eminim.

Kızlar binnaz emir can nasıl acaba? Yorumlarında hep olumlu yazılar var?

büyük bir keyifle okudum tamamen haklısın canım virgülüne kadar...

Son düzenleyen: Moderatör:
Nurbanu ve Gizemhatun tamamen aynı kişiler zaten

Sallıyorlar mı yani :O

Evet biraz fazla

Orda yakalayacaksan Şevval'i yakala Defne de bana biliyo açıkcası enerji meselesi zaten katina Asenat ne dediyse doğru benim enerjilerim bunlarla süper tutuyor gerçi nehir var o da bilmişti ama çoğu kişiye saçma bakmış bende nokta atışı olan faldı bi daha baktırmam ama

En son ben sezgi'yi yakaladım efsane baktı yani karşı taraf bana ne dediyse onu dedi ben geleceğe takılmam anlık durum yakın Zaman önemli benim için o da bunu mükemmel yaptı yoksa ben cinleri olana da gittim o da çıkmadı yani sadece karşı tarafın düşüncelerini anlatmıştı gelecek kesinlikle çıkmadı ona kalsa haziranda yüzük takıyorum hemde başka biriyle ne öyle biri çıktı karşıma ne de o yola girebileceğim bir şahsiyet olmadı gelecek olaylarına ben inanmıyorum onu kimse bilemez Allah'tan başka ama durum analizinde favorim sezgi ve Asenat oldu benim yine belirtiyorum ki enerji meselesi

hahahah cinlere olana derken iddaa mı ediyordu benim cinlerim var diye ahahahaahha

Merhaba. Sezgi anda mı iyiydi az daha geçmişte mi? Yani ne kadar yakın tarih?

Merhaba..Asenatın katinada verdiği tarihler çıkmışmıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…