- 22 Kasım 2013
- 467
- 613
- 103
Merhaba. Sezgi anda mı iyiydi az daha geçmişte mi? Yani ne kadar yakın tarih?
Merhaba..Asenatın katinada verdiği tarihler çıkmışmıydı
Hakkınızda hayırlısı olsun..Bende de ayrılık sebebini net olarak bilen oydu.Benim hissettiklerimi net bi şekilde anlattı karşı tarafla ilgili de söyledi ama tabi onu teyit etme şansım yok.Herkes gibi o da olumluydu görüşme olucak dedi bakalım bekleyip görücez..Bende ekim ayında baktırdığımda tek şubat mart arası görüşmeleriniz olacak diyen oydu öyle de oldu hatta ben kendi kendime kızmıştım ne kadar uzak tarih diye inanmamıştım ama haklı çıktı ayrıca msjla başlayıp sonradan konuşmalarınızla düZelecek demişti ama geçmişi açma kötü konulardan uzak dur demişti öyle de yaptım şimdilik iyi gidiyor başladık mı hayır asenatta aynı şeyi söyledi biraz daha Zaman'ı var dedi bakalım ne olacak
Benim de en memnun kaldıklarım Sezgi ve Asenat oldu ama ne kadar anda iyiler emin değilim. Asenat'a da uzun bi süre daha atmam. Sezgi 1 kez Asenat 4 kez baktı. Son falı biraz saçmaydıMerhaba canım yani şöyle diyim biz ilk ayrıldığımızda bakmıştı ayrılığı benim istediğimi ama onun hareketleriyle buna mecbur bıraktığı için olduğunu sadece o bildi. Gelecek dediği tarih olmadı evet o adımı ben attım ama kişilik tahmini ve yaşanılanları bende çok iyiydi ki en son baktırdığımda o gün neler konuşuldu sanki yanımdaymış gibi anlattı ve aramızda yol meselesini söyledi sen döndüğünde onun biteceğini düşünüyosun dedi yani benim korkularımı onun bana söylediklerini söyleyip inanmamazlık yapmamalısın doğru söylüyor dedi ben inanılmaz şaşırdım bilmiyorum herkeste böyle mi ama anda bu kadar tak tak söyleyen bi sezgi iki Asenat oldu haklarını yiyemem enerjiler uyuştu demek ki
az önce binnaz ablaya baktım arada atladığım isimler yoksa 27 farklı kişiden yorum almışım ki bunların yarısı kadarından 2 ya da 3 kez yorum almış olabilirim. Foruma başladıktan sonra byv,falalem ve tellwe gibi sitelerden de toplamda 20 ye yakın yorum aldım anlayacağınız bunlar korkunç sayılar:)
bana karşı çıkanlar olacaktır mutlaka. öncelikle "bu adam bence seni sevmiyor" diyecek falcı var mıdır bilemiyorum. Bazen aynı frekansta olmadığımız adamlar için yorum almaya çalışırken sonuçta hayal kırıklığı yaşamak kaçınılmaz oluyor. bir de süreci yönetmek var tabi ki. çok iyi bir yorumcu bile sen belli bir enerji dalgasındayken olayları o seyirde yorumlar fakat kararlar ve dış etkenler frekans boyutumuzu değiştirip bizi farklı bir enerji dalgasına sokar ve dolayısıyla süreçler değişir.
ben bu kadar yüksek sayıda yorum almayı normal bulmuyorum ama fal baktırmayı da sakıncalı görmüyorum. Kendi süzgecimden geçirdiğimde beğendiğim yorumcular var bu saatten sonra ara sıra başvurabilirim:)
asıl mesele ise; benim ilişkim devam ederken bir sürü pembe yorum aldım ve süreci yönetmeye çalıştım. Sonuçta hiç de pembe olmayan şeyler yaşadım. Kontrolcülük insana daima kaybettirir.
ayrılıktan sonra ise, süreci yönetmeyi, kontrol etmeyi bıraktım mümkün olduğunca akışta yaşadım ve tamam her şey dört dörtlük değil ama ben çok daha mutluyum. Karşı taraftan gelen adımlar mutlu ediyor gelmeyenler hayatımı sabote etmiyor.
Bugün o adamı hala sevmek geliyor içimden yarın vazgeçedebilirim. Kısacası kontrol yok bende.
Bu foruma üye olmak o karanlığı atlatmama çok yardımcı oldu çünkü tüm sosyal medya hesaplarımı silmek zorunda kalmıştım. Burada çok güzel insanlar tanıdım. Bu katkıların en büyüğü ise; canımhadicanimsendee oldu. akışta kalmayı öğretti
bir de onun tavsiyesi bir kitap var burada ilişkisi olan olmayan, düzgün giden, kötü giden herkese tavsiye ederim;
Kadın Olmayı Hatırlamak- Bülent GARDİYANOĞLU. Çok şey katacaktır eminim.
o UGGA ortadan kayboldu
Benim de en memnun kaldıklarım Sezgi ve Asenat oldu ama ne kadar anda iyiler emin değilim. Asenat'a da uzun bi süre daha atmam. Sezgi 1 kez Asenat 4 kez baktı. Son falı biraz saçmaydıama bana Sezgi pembeci geldi açıkçası.
hiç sen ne yapıyon :)assyrantas napiosun cnm
Arkadaslar Ugga demişsiniz sonra ben eski fallarima baktım. 2013 agustos ayında baktirmisim ben Uggaya dediklerinin bir tanesi bile tutmamis bana. Eski sevdiler donmeyecek demiş. Adam ondan sonra 3 defa döndü ayrıca Kasım 2014 te evleneceksin demiş. 2016 Mart ayı hala evlilik yok. Bence iyi bir falci değil ama size nasıl baktı bilmiyorum. ÇOK alakasız bir yorumcu bence tam atmasyonKadın bir anda sislerin arasından belirdi, sonra da "puf" oldu uçtu. Açıkcası kendi adıma geri döndüğü 1 hafta 10 günlük süreçte fal baktırdığıma memnunum. İçimde kalmadı yani=)
Arkadaslar Ugga demişsiniz sonra ben eski fallarima baktım. 2013 agustos ayında baktirmisim ben Uggaya dediklerinin bir tanesi bile tutmamis bana. Eski sevdiler donmeyecek demiş. Adam ondan sonra 3 defa döndü ayrıca Kasım 2014 te evleneceksin demiş. 2016 Mart ayı hala evlilik yok. Bence iyi bir falci değil ama size nasıl baktı bilmiyorum. ÇOK alakasız bir yorumcu bence tam atmasyon
Vallahi şimdi tekrar okudum. Evet çok fal baktırdığıma enerji işi genelde çok falcilarla enerji tutmamis nadir olur ben de ama o kadar çok fal baktığında anlıyorum iyi mi kötü mü. Ani sormussun an da sadece duygusal olarak kötü olduğumdan bahsetmiş ayrıca CİNSEL OLARAK YANLIŞ ŞEYLER YAPACAGIMDAN :)) AMA BÖYLE BİR DURUM SÖZ KONUSU BİLE OLMADI.yeni biri demiş işte cinsel olarak yanlış yapmazsam onla evlenecekmisim. Ama 3 yıldır ne başka biriyle çıktım ne bahsettiği kişiyle tanıştım. Yani benle alakası yoktu. Zaten puanı da düşmüş bence ondan gidiyorlar puanları düşünce. Ben o zaman inanmistim ona ama olmadı yani çok iyi falci değil bence ama herkesin görüşü farklıAnda nasıldı peki? Ben çok ahkam kesmeyeyim Ugga konusunda çünkü ilk defa bu geri dönüşünde baktırabildim. Tam döndüğü sıralar geçmişe dair çıkan fallar üzerinden kendisinin yorumu dönüyordu, yani hatundan memnun olan, gelse de baktırsak diyen KK hatunları bulunmaktaydı.
Kendisiyle ilgili çok yorum yapacak çıktı-çıkmadı diyebilecek bir durumum yok şu an için, ama anda oldukça başarılıydı onu söyleyebilirim, hani söylediği tespitler yaptığı yorumlar doğruydu bilgi vermemiş olmama rağmen. Çıkan falları var forumda, beğenmeyenler olduğu gibi. Bilmiyorum gelecek çıkar çıkmaz bilemem elbette ama bazı falcılarda da enerji tutma olayının olduğuna inanıyorum. Çünkü x kişisi'nin y'ye baktığı fallar geçmiş-anda süper ve gelecek tutarken, z diyor ki hiçbir şey bilemedi. Yani orada enerji işi giriyor olabilir devreye.
Vallahi şimdi tekrar okudum. Evet çok fal baktırdığıma enerji işi genelde çok falcilarla enerji tutmamis nadir olur ben de ama o kadar çok fal baktığında anlıyorum iyi mi kötü mü. Ani sormussun an da sadece duygusal olarak kötü olduğumdan bahsetmiş ayrıca CİNSEL OLARAK YANLIŞ ŞEYLER YAPACAGIMDAN :)) AMA BÖYLE BİR DURUM SÖZ KONUSU BİLE OLMADI.yeni biri demiş işte cinsel olarak yanlış yapmazsam onla evlenecekmisim. Ama 3 yıldır ne başka biriyle çıktım ne bahsettiği kişiyle tanıştım. Yani benle alakası yoktu. Zaten puanı da düşmüş bence ondan gidiyorlar puanları düşünce. Ben o zaman inanmistim ona ama olmadı yani çok iyi falci değil bence ama herkesin görüşü farklı
Haklisin canim. Fal isi degisik. Mesela ben NESIBE COK OVULUYOR DIYE FAL ATTIM.Ama o kadar kotuydu ki yorumu degil sordugum hicbirsye cevap vermemis. Gecistirme olmus dedim yazik verdigim paraya. Ben 2012 den beri baya fal baktirdim. Aslinda tutan da oldu cogu tutmadi. Tellwede bence falci yok. Daha once Womenn bilmisti ama ust uste fal atinca sapitiyorlar. Ama hic ummadigim zamanda hatta adamin sevgilisi varken BINNAZ ABLA DA FIRUZEYE BAKTIRMISTIM. DONMEZ KESINLIKLE DEDIM. BANA DEDIGI ONLARIN ILISKISI GERCEK DEGIL VE SANA DONECEK VE ANLATACAK. ADAM GELDI VE ANLATTI GERCEKTEN ILISKISININ SADECE BENI UZAKLASTIRMAK ICIN OLDUGUNU. FIRUZENIN DEDIKLERINI YASADIM. ONCE MSG ATACAK DEDI. VE UMMADIGIM ANDA GECE YARISI MESAJ ATTI OZUR DILEDI. AMA SONRA YINE BITTI. BAZEN DEGIL COGU ZAMAN YASADIKLARIMIZI KENDIMIZ YONLENDIRIYORUZ. ADAM GELDI AMA BEN ONA GUVENEMEDIM. INANMADIM. BU SEFER HATA BENDEYDI BILIYORUM. BIR DE ELIF HANZADEYE BAKTIRDIM YAKINDA. AMA BAKTIRACAKSANIZ SESLI BAKTIRIN TELEFONDA DEGIL. HISLERI KUVVETLI GELDI BANA HATTA BASKA SEYLERLE BAKIYOR DIYEBILIRIM. AYNEN ANLATTI DURUMU GELECEKTE COK YAKIN DRMEDI MAYIS DEDI O YUZDEN GELECEK ICIN BIR SEY DIYEMIYORUMYok tabii ki de, ben de zaten Ugga'yı savunmuyorum genel olarak söyledim. Sadece ne dediyse çıkanlar da olmuştu burada onu hatırlıyorum, hiç beğenmeyenler de vardır tabii ki. Bir de genel olarak enerji işini az çok bildiğim, tecrübe de ettiğim için öyle bi yorum yaptım. Seneler önce bayağı ünlülere falan fal bakan bi kadın vardı, 10 senesi var bu mevzunun, o zamanın parasıyla da bayağı pahalı bulduğum bi miktardı, arkadaşımın kuzeniydi kadın. Kadın bende hiçbir şey bilemediği gibi gelecek de tutmadı. Ama sorsan herkese ne dediyse oluyor.
Ugga benim sorumla alakalı geçmişi gayet iyi yorumladı, sebepleri olanları vs. bahsettiği detaylar nokta atışlıydı diyebilirim. O yüzden kötü diyemeyeceğim kendi adıma, gelecek konusu ise elbette muamma. Sizin var mı memnun kaldığınız birileri?
Siz Asenata baktirdiniz mi?nasil sizce??Haklisin canim. Fal isi degisik. Mesela ben NESIBE COK OVULUYOR DIYE FAL ATTIM.Ama o kadar kotuydu ki yorumu degil sordugum hicbirsye cevap vermemis. Gecistirme olmus dedim yazik verdigim paraya. Ben 2012 den beri baya fal baktirdim. Aslinda tutan da oldu cogu tutmadi. Tellwede bence falci yok. Daha once Womenn bilmisti ama ust uste fal atinca sapitiyorlar. Ama hic ummadigim zamanda hatta adamin sevgilisi varken BINNAZ ABLA DA FIRUZEYE BAKTIRMISTIM. DONMEZ KESINLIKLE DEDIM. BANA DEDIGI ONLARIN ILISKISI GERCEK DEGIL VE SANA DONECEK VE ANLATACAK. ADAM GELDI VE ANLATTI GERCEKTEN ILISKISININ SADECE BENI UZAKLASTIRMAK ICIN OLDUGUNU. FIRUZENIN DEDIKLERINI YASADIM. ONCE MSG ATACAK DEDI. VE UMMADIGIM ANDA GECE YARISI MESAJ ATTI OZUR DILEDI. AMA SONRA YINE BITTI. BAZEN DEGIL COGU ZAMAN YASADIKLARIMIZI KENDIMIZ YONLENDIRIYORUZ. ADAM GELDI AMA BEN ONA GUVENEMEDIM. INANMADIM. BU SEFER HATA BENDEYDI BILIYORUM. BIR DE ELIF HANZADEYE BAKTIRDIM YAKINDA. AMA BAKTIRACAKSANIZ SESLI BAKTIRIN TELEFONDA DEGIL. HISLERI KUVVETLI GELDI BANA HATTA BASKA SEYLERLE BAKIYOR DIYEBILIRIM. AYNEN ANLATTI DURUMU GELECEKTE COK YAKIN DRMEDI MAYIS DEDI O YUZDEN GELECEK ICIN BIR SEY DIYEMIYORUM
SIZ ASENAT A BAKTIRDINIZ MI?NASIL SIZCE ?Yok tabii ki de, ben de zaten Ugga'yı savunmuyorum genel olarak söyledim. Sadece ne dediyse çıkanlar da olmuştu burada onu hatırlıyorum, hiç beğenmeyenler de vardır tabii ki. Bir de genel olarak enerji işini az çok bildiğim, tecrübe de ettiğim için öyle bi yorum yaptım. Seneler önce bayağı ünlülere falan fal bakan bi kadın vardı, 10 senesi var bu mevzunun, o zamanın parasıyla da bayağı pahalı bulduğum bi miktardı, arkadaşımın kuzeniydi kadın. Kadın bende hiçbir şey bilemediği gibi gelecek de tutmadı. Ama sorsan herkese ne dediyse oluyor.
Ugga benim sorumla alakalı geçmişi gayet iyi yorumladı, sebepleri olanları vs. bahsettiği detaylar nokta atışlıydı diyebilirim. O yüzden kötü diyemeyeceğim kendi adıma, gelecek konusu ise elbette muamma. Sizin var mı memnun kaldığınız birileri?
Kızlar Serkan Tek falımı iptal ettirmiş
Sizinde başınıza böyle bir şey geldi mi, çok saçma değil mi ama?
Merhabalarneden iptal ettirmiş ?
neden iptal ettirmiş ?
Yanlislik mi oldu acaba iptal talebi mi sandilar ki. Cunku falci iade edince o sekilde yaziyolar falci falinizi iade etti diyeBirde sadece sabah sisteme girmediğini girip girecek mi diye mesaj atmıştım... Manzara bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?