Binnaz Abla

halehin falınnda durum analizi ve geçmiş çok tutarlıydı ben o yüzden ağustos deyince pek takılmadım ve bana kesinlikle karşı tarafı aramamı onun kendinin bir mesajla dönüş yapacağını söylemişti aynen dediği gibioldu amaeylülde oldu için rahat olsun

Tamam canım dediğim gibi bunu söylenen iyi oldu.Bilmişya ağustos değilde eylül olmuş hiç farketmez.Bu kadar patlayan faldan sonra Haleh e helal olsun gerçekten yüreğine sağlık.

Tamam canım dediğim gibi bunu söylenen iyi oldu.Bilmişya ağustos değilde eylül olmuş hiç farketmez.Bu kadar patlayan faldan sonra Haleh e helal olsun gerçekten yüreğine sağlık.

Bu arada tarotta daha öncede demiştim çağan arımanı hakikaten tavsiye ederim aklının bir köşesinde bulunsun

Yıllardır yüzlerce fal baktırdım ama hiçbir falcının şunu yap dediğinde söylediğini yapmadım okadar da güvenemem açıkçası.

tabıkıde gıdıp kadının dedığını yapmadım o kadarda degıl :) falın sadece ıc rahatlatmak ıcın bakılmasından yanayım kı gıdıpte bı falcının dedıklerıne cokta mantık cercevesınde degılse uyulmaz uyanında aklından suphe etmek lazım o raddeye gelmedık heralde hıcbırımız :)ben sadece soyledım anlatmak ıstedım burda ester hanımada benden başka baktıran yok galıba kadının mantıgını anlamadım o yuzden ve diğer dedikleride cıkmaz ınsallah modundayım bakalım hayırlısı

Estere baktırmıştım ama falından hiçbirsey anlayamadım iyimi kötümü soyledi bilemedimaçıkcası ve durum analizi de tutmadı anlayamadığım için soru bile sormamışım

Ester kira bilmiyorum bana böyle bi negatif geldi belki ismi dolayısıyla bilemiyorum olumsuzsa çıkmaz inşallah çok takılma boşver zaten attıklarının zaten kaçı tutuyoki?

Bu arada tarotta daha öncede demiştim çağan arımanı hakikaten tavsiye ederim aklının bir köşesinde bulunsun

Evet canım o aklımda söylediğinden beri.Binnaz ablada bundan sonra baktırıcağım ilk falı Çağan a atıcam.

Ester kira bilmiyorum bana böyle bi negatif geldi belki ismi dolayısıyla bilemiyorum olumsuzsa çıkmaz inşallah çok takılma boşver zaten attıklarının zaten kaçı tutuyoki?

valla bitanem ben rezzan ablanın melegın ve nesıbenın dedıklerını yasadım denk geldıkce ayda bır baktırmaya calışıyorum fazla abartmak bıze zarardan başka bıseye yaramıyo gercekten bunu anladım odedıgımız faturalara yarıyo sadece :) ve en onemlısı ıc huzurumuzu bozuyoruzz bende o yuzden cok sıkıntılı oldugum bı haftaydı ust uste hem estere hem ılkay gule buldugumaa baktırdım valla bunu yapmamamız lazım ınsallahh tutucamm kendım ınanıyorum =))

Faturayı hiç hatırlatma.Turkcel benim gibi bi enayi bulduğu için çok şanslı.Ya Rezzan abla bende çıkmıyo ya beş kez baktırdım.En son verdiği tarih ßubat oda olmazsa al beş falı çöpe at.Evet vallaha işin ucu kactımı fena.Gerci ben artık iyiyim o konuda hiç abartmıyorum öyle.Dediğin gibi en güzeli en fazla ayda iki üç kisiye bi kez .Hoş o bile çok ya..

Vallahi son gunlerde ben de maddiyat yuzunden tovbe ettim. Baska bir sey olsa almak icin 2 kere dusunurum ama fala gelince paralari acimam sacarim valla

Topiktekiler ben dahil olmak uzere akillanmis gibi, son gunlerde kimse yeni fal baktirmiyor sanirsam

Prensesten yeni bir inci:

1 gün önce [Katina]

prenses34
inşallah dediğiniz gibi olur.ben güvenlik işinden ayrılıp ihlas holdingde çağrı merkezi işinde çalışsam daha iyi olucak dimi?mithat bey bana 2 gün içinde evlenme teklifimi etcek?mithat bana duygudan ayrıldını sölemişdi.bende ona hiç daha önce duyguylan ayrılıp tekrar barışıpda tekrar ayrıldınmı dedim hayır öle bişey olmadı dedi.doğrumu sölüyor?mithatın yengesine böbrek bulunucakda iyileşecekmi?

Tanrı, Mithat'ın yardımcısı olsun ne diyeyim...

Bu kızın eline düşmüş yanmış :))

Az önce Binnaz ablayı actım ve vazgeçtim.olacak gibi değil Cherry.Bu ay başka baktırmamam lâzım.Bi ay için dört fal yetmesi lâzım beşinci olmamalı tutmam lâzım kendimi.Temmuz ve ağustosta ödediğim faturalara inanamazsın aynı yere geri dönemem.

Valla bence yalan dolan icin para oduyoruz. Durum analizi olumluysa inanmiyorum, olumsuzsa sinirlenip yine inanmiyorum. Kimse gelecegi bilemez pehhhhhh diyorum ama hic akillanmadim hic

Bundan sonra Haleh Cetiner ve Nalan abla ya baktiririm, baska da kimseye baktirmam. Sacma sapan insanlara (tellwe oluyor) baktirip bos yere umutlanmak veya uzulmek istemiyorum.

Kartlara zaten inancim pek yok....kahveye de adam gibi bakan az kisi var, kimin hakli, kimin haksiz oldugunu ayirt edemiyorum artik, beynim bulandi.

Kimseyle elektrigim tutmuyor zaten. Acelya Hanima 3 kez baktirdim, 1.de, 2.de, 3.de hepsinde farkli farkli durum analizleri yapti, beynimi dondurdu. Keske onunla elektrik yakalayabilseydim, cunku akli basinda ve olgun bir hanima benziyor, ogutlerini dinlemek isteyecegim biri. 1 ve 3 olumlu (farkli farkli sekilde ama), 2 olumsuzdu, o olumsuzdan sonra suratim bes karis dolandim kac gun boyunca.

Ben de binnazablayi actigimda baktirasim gelmiyor, cunku biliyorum ki hepsi hikaye.....neyse bakalim Taygun a son baktirdigim bir katina var, cikarsa saskinliktan olucem.

Anladığım kadarıyla Haleh ve Nalân dan memnunsun.İki hafta önce Haleh e baktırdım bende memnun kalmıştım.Gelecekte çıkarsa vazgeçemem ondan.Nalân ın falı nasıl peki dediklerini yaşadınmı?

Gecen hafta baktirdim :2: Dedikleri 2 ve 3 aydi, bakalim gorucez :2:

Gecen hafta baktirdim :2: Dedikleri 2 ve 3 aydi, bakalim gorucez :2:

Off insallah güzel olanlar çıksın ne diyim.Bu fal nasıl bisey ya?Yalan olduğunu bile bile bağımlısıyız.Tıpkı sigara,alkol gibi.Zararlı olduğunu bilerek devam etmek .Allah tan bu tip bi bağımlılığım yok.Fal bunların yanında ne kadarda masum kalıyo.

Bu arada topicte bi biz kaldık sanırım.Falların hepsi bugünmü patladı ne?

merhaba bana bir dediği yakın zamandı maddiyatla ilgili ben yaşadım bu hafta haftasonuı baktırmıştım .diğerleri için en yakın zaman 2ay bakalım

cherry cim bu topic de ankara da ne kadar tatsizlasmis :) sikayetim yok ama boyle de olmuyo degil mi ?

bu arada halehe de nalana da baktirmadim param da yok zaten de deger mi sence ?

Paran odlugunda dene, icinde kalmasin derim

O degil de Gauss cum sen akillanmayip bir de Samsun a mi acilim yaptin?!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…