Binnaz Abla

SIZ ASENAT A BAKTIRDINIZ MI?NASIL SIZCE ?
Başkasına sordun ama görünce bende cevap vermek istedim :) 2 gün önce baktırdım durum analizi bence iyiydi benim şuan ki durumumu baktırdığım konunun asıl sebebini bilmiş.Karşı tarafla ilgili de analiz yapmış ancak onu teyit etmem imkansız tabi.Verdiği tarih beklemede.Kartları yorumlarken hislerini de katıyor.Binnazdaki nadir denenebilicek yorumculardan bence.Forumda çıkanları da vardı.

vay arkadaş ne kadersizim falcılar bile bana bakmak istemiyor
Merve hanım merhaba,
Falınız gönderdiğiniz mail yanlış anlaşıldığı için hata ile iptal edilmiştir. Falınız geri yüklenmiştir. Ayrıca yorumcumuz online durumda olup, kendisine konu hakkında bilgi verilmiştir. Yaşanan durumdan dolayı özür diler, sabır ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla,

Biryolunvar.com Destek Ekibi

www.biryolunvar.com - Online Fal Siteniz

Vay arkadaş ya bende şans olsaydı kız doğmazdım zaten

aa iyi bari hallolmuş, geç olsun güç olmasın

kızlar bir şey soracağım.binnazda eski fallarıma bakarken lena kovalın ebru iyihuyluya attığım tarotu kopyala yapıştır yapıp gönderdiğini farketmiştim ama üstünden çok zaman geçmiş tesadüfen gördüm, falları göndersem iade ederler mi üstünden zaman geçmesine rağmen bilginiz var mı?

Gonder birsey kaybetmezsin lena koval resmen uckagitci demek

Gonderdim bakalim ne diyecek. Bana gore kartlar cok iyi cikmis ama bekleyip gorucez. Tesekkur ederim yorumunuz icin.:)))

Bence de gönder canım. Üçkağıtçılığın zaman aşımı olmamalı.

Gonder birsey kaybetmezsin lena koval resmen uckagitci demek
Lenaya inanip ben defalarca baktirdim yazik. Her baktirdigimda olumlu yorum yapti. Olacak gelecek vs. Ama yazili bakmiyor artik sanirim. Hep ayni seyleri soyledi ama cikmadi. Cok kasiyor bakarken zaten lafi evirip ceviriyor. Hep iyi seyler soyledihinden heralde puani yuksek. Ama iyi bir falci degil bence

Nesibe'nin çok seveni var eveet, ben baktırmadım hiç. Ama ne dediyse yaşayanlar da vardı ki onlar bile birkaç faldan sonra beğenmemeye başlamışlardı sanırım eskisi kadar. Binnaz ablada çok tecrübem yok benim, Elif Hanzade'ye ben de baktırmıştım, @seka01 nın favorilerindendir Elif, ilk 2 falı bayağı nokta atışlıydı bilinemeyecek şeyleri bilmişti ona. Benimkisi de ilk baktırdığım anda çok bayılmasam da, geçenlerde dinledim oldukça doğru yorumlar yapmış aslında. Asenat'ı çok beğeniyorlar katinada, benim açımdan ne iyiydi ne kötü, bilemedim. Çok fazla aynı laf üzerinde dönüp dolaştırmış lafı, çok sevemedim.

Tellwe'de bundan sonra baktıracak olsam baktıracağım tek isim var o da yeşil çingene. Bahsetmediğim detayları bilmişti, 30 TL'lik birçok falcıyı solluyor bana göre 10 TL'lik falıyla. Enerjisini de sevdim ben, sorulara dönüşünü, samimi tarzını. Ecem'i de çizdiği profil açısından çok beğendim, maddi ve puan kaygısından bağımsız, samimi bir tarzı var.

Bunların dışında, Serkan Tek ve Fama benim favorilerimden. Serkan Tek'e ilk kahve attığımda çok şaşırmıştım nokta atışlarına, Fama Serkan'ı bile katladı. Bildikleri detaylar kahveden ondan bundan görülecek gibi değil. Kesinlikle 2sinde de bir şeyler var bana göre. Ama işte bunları da beğenmeyen var, o yüzden diyorum ya enerji işi demek ki. Bunlara ek olarak Aylin'in katinası merakımı uyandırıyor, ama Fama ile jübilemi yaptım ben. Baktırmıyorum fal, ihtiyaç da duymuyorum açıkcası. Bir kriz anına kadar en iyi falım son falım=)

Bencede iade iste,ben yıllar öncesinin kendi fallarımı sistemde göreblyorsam,sistemdekiler de görebilirler. DOLANDIRICILIĞIN ZAMAN AŞIMI olmaz,kanıtın da var,hiç bekleme

Ben de şu Asena tan sonra bir süre baktirmiyacagim. Çok etkileniyorum çünkü. Umut edip bekliyorum. Hayatıma devam etmeliyim artık. Bir falcinin lafiydi yine :)) kim hatırlamıyorum ama enerjileri çok cekistirmemek lazımmış. . Gerçekten doğru :))

Tamam yorumlasin fikrimi yazacağım ve artık bir ara vereceğim fallara :)) dayanamıyorum ama biraz baktirmamaliyim . Çok baktırinca iyi olmuyor.
Haklısın aynen öyle bende bu son diye diye baya baktırmışım.Biraz ara verip verilen zamanları bekliycem.Yoksa önünü alamıyorum zaten var olan umudum tavan yapıyor.Daha da ümitleniyorum hayatıma yansıyo.En iyisi biraz geride durmak sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…