Binnaz Abla

Evet çok sık fal baktırmak enerji akışını etkiliyor bence. Bunun yanında, elbette hepimiz olumlu fallara seviniyoruz ama odak noktamız fal olmamalı. Yani umut edin elbette ama bence unutun falı, hayatı akışa bıraktığımızda her şey çok daha kolay önümüze geliyor. Ama kafamızda kurup beklentiyle hareket ettiğimizde enerji akışı rahatlayamıyor bi.

Serkan Tek gerçekten hayal krııklığıydı anı bile bilemedi. Diğer yorumculardan da hiçbir farkı yoktu sadece soru odaklı çalışan uydurukçu!

BYV da iade yapıyorlar mı çok sinirliyim cidden şu anda. Yaşamadığım aksilik kalmadı, dalga geçer gibi cevaplar aldım.

Fama favorim ya=) Daha önce başka fal atmış mıydın şeker ona?
Ay kiz niye daha once demediniz once kahve attim balim sonra astroloji. Ikisi de basariliydi , cok onceden denemek istemistim baya beklemistim bi kac gun olunca iptal etmistim keske etmeyeymişim o zamanlar. Bu arada konusmasi gayet anlaşılır sekildeydi

ya ben çok merak ettim özelden bahsedebilir misin canım? astrolojiye sardım bende bu aralar

Ben de yeni keşfettim canım zaten ya. Yoksa demez miyim hiç=) Bunca zamandır niye keşfedememişim dedirtti zaten ama bence çok da doğru zamanda baktırdım o yüzden zamanlamamdan da memnunum. Yeni mi attın 2'sini de? Ben kahve attım, baktırdıklarımdan en beğendiğim o oldu bildiği detaylar açısından. Standart kalıpları var kadının, yapması olmuştur, araması olacaktır, "tarihsel saptama olmaz ise" vs gibi, ama ben de anlaşılır olduğunu düşünüyorum. Serkan'ın hanımefendi, beyefendi nidalarıyla yorması bunda olmamıştır

Detay, nokta atışı vardı di mi? Olmayana şaşıyorum bu kadında ya=)

Fama'yı çok çok beğenenler'e bi sorum olacaktı. Fama sizde orda kimsenin bilmediği detailleri mi söyluyor gercekten yoksa ondan önce başka falcılara ya da başka hesaptan vermiş olabilir misiniz o bilgileri?
neden bilmiyorum ama hala fama aylin serkan vs. Birlik olduklarını düşünüyorum. Ve ziyaretci hesap uzere yolladım diye düşünmeyin, sonucta bi sekilde ödeme gercekleşiyor ve isminiz çıkıyor ordan. Ordan direkt denkleştiriyorlar zaten.. bu yüzden sormak istedim fama sizde sifirdan mi bilmiş acaba

Ben kendi adıma söyleyeyim, bende hiçbir falcının bilmediği detayları bildi. Zaten durumumla ilgili hiçbir bilgi vermemiştim, sadece doğum tarihi isim ve kısacık bir soru. Ne var ne yoksa dökmüş ortaya öyle diyeyim.

@seka01 nın falını da biliyorum onda da bugüne kadar hiçbir falcının bilmediği, görmediği detayları söylemişti. Bu detaylar ve nokta atışları yüzünden çok beğendik zaten.

Bunun yanında zaten ben falları atarken çok bilgi vermiyorum, fal baktığını iddia ediyorsa ben detay verdikten sonra ne anlamı kalır ki dertleşmeye döner o olay.

Ama şunu da vurgulamak istiyorum, yeri geliyor bir falcıyı çok beğenen oluyor, bunun yanında hiç beğenmeyenler de. Enerji işi sanırım, falı atmadan önce diğer yorumlara da göz atın isterseniz. Kendi adıma onlineda en çok beğendiğim fal famanınki olmuştu ama beğenmeyenler de var. .

Son düzenleme:
EVET ASENAT A BAKTIRDIM. AMA COK KOTU SEYLER SOYLEDI. HAYATINDA BASKA BIRISI VARMIS O YUZDEN DONMUYORMUS.((( VALLA KOTU OLDUM. GERCI AYRILCAKMIS BANA DONCEKMIS FALAN AMA MORALIK COK BOZULDU YANI ( KESKE BAKTIRMASAYDIM. EGER BILIYORSA OLANI DURUM COK KOTU. BIZIM ILISKIMIZ HAKKINDA HIC YORUM YAPMAMIS HAYATINDA BIRI VAR DEMIS DIREK.

Bana 2-3 saat içinde gelmişti yorumu. Ben kahvesini çok beğendim diğer falları hakkında fikrim yok.

Eğer biri için baktıracaksan isim ve doğum tarihini eklemeni tavsiye ederim.
Bana 2-3 saat içinde gelmişti yorumu. Ben kahvesini çok beğendim diğer falları hakkında fikrim yok.

Eğer biri için baktıracaksan isim ve doğum tarihini eklemeni tavsiye ederim.
Valla iste Asenat a baktirdim. Hayatinda baskasi var dedi. Bi daha baktirmicam demistim ama o kadar uzuldum ki Fama ya da gonderdim. O da ayni seyi soylerse bu adamdan hayir yok demekki. (((

yapma ya, biliyorum kafaya takmaması zor ama boşver bence takılma hiç. yani böyle bir durum elbette olabilir ama olmayabilir de. sadece bir falcı dedi diye kesin öyle diye düşünme en azından. öğrenebileceğin bir durum mu bilmiyorum ama...

Fama'ya attın mı peki yoksa sonra baktırmak için mi sordun?

Son düzenleme:
TABI BU HIRSLA ONA DA FAL ATTIM. OGRENEBILECEGIMI SANMIYORUM HAYATINDA BIRI VAR MI?BIR DE GIZLI YASIYOR DEMIS. SEN FAMA YA GUVENIYORSUN BAKALIM O NE DICEK((( UZULDUM GECE GECE UYKUM KACTI.

Nokta atisi vardi canim pembe de degildi ayrica anlik durumu kafamdan gecen supheleri vs anlatmis . Guzel bir faldi.
Hadi bakalim kuyruk uzasın
Fama bundan sonra bizimlasın

TABI BU HIRSLA ONA DA FAL ATTIM. OGRENEBILECEGIMI SANMIYORUM HAYATINDA BIRI VAR MI?BIR DE GIZLI YASIYOR DEMIS. SEN FAMA YA GUVENIYORSUN BAKALIM O NE DICEK((( UZULDUM GECE GECE UYKUM KACTI.

Biliyorum zor ama üzülme =/ Er geç olması gereken oluyor, sen o adamla mutlu olacaksan ama 1 ay sonra ama 1 sene sonra illa ki olursun, ama olmaması gerekiyorsa, bize iyi gelmeyecekse ne kadar kendimi paralasak da olmuyor maalesef. Kendimizi üzdüğümüzle kalıyoruz. Acının içerisindeyken her ne kadar farkedemesek de, gün geliyor neden olmadığını görüyor "iyi ki olmamış" diyoruz. Biliyorum şu anda böyle düşünmesi zor ama hayırlısı olsun gerçekten.

Fama'ya kahve mi attın? Soruda sormasaydın bence böyle bir şey var mı diye yönlendirmeden yollasaydın. Çünkü o kadın öyle bir şey varsa görür gibime geliyor. öyle bir durumdan bahsetmezse faldan sonra soru kısmında sorardın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…