- 11 Nisan 2010
- 1.950
- 2.414
- 658
Ben de şu Asena tan sonra bir süre baktirmiyacagim. Çok etkileniyorum çünkü. Umut edip bekliyorum. Hayatıma devam etmeliyim artık. Bir falcinin lafiydi yine :)) kim hatırlamıyorum ama enerjileri çok cekistirmemek lazımmış. . Gerçekten doğru :))
Famaya astroloji fali baktirdim begendim diyecektim gidip birinin mesajini alintilayip yazmisim
Neyse. Baya begendim kizlar
Serkan Tek gerçekten hayal krııklığıydı anı bile bilemedi. Diğer yorumculardan da hiçbir farkı yoktu sadece soru odaklı çalışan uydurukçu!
Allah allah, üzücü. Bana mükemmeldi misafir hesaptan atmama rağmen. Enerji işi demek.
Kahve mi atmıştınız?
Ay kiz niye daha once demedinizFama favorim ya=) Daha önce başka fal atmış mıydın şeker ona?
Ay kiz niye daha once demedinizonce kahve attim balim sonra astroloji. Ikisi de basariliydi , cok onceden denemek istemistim baya beklemistim bi kac gun olunca iptal etmistim keske etmeyeymişim o zamanlar. Bu arada konusmasi gayet anlaşılır sekildeydi
Ay kiz niye daha once demedinizonce kahve attim balim sonra astroloji. Ikisi de basariliydi , cok onceden denemek istemistim baya beklemistim bi kac gun olunca iptal etmistim keske etmeyeymişim o zamanlar. Bu arada konusmasi gayet anlaşılır sekildeydi
BYV da iade yapıyorlar mı çok sinirliyim cidden şu anda. Yaşamadığım aksilik kalmadı, dalga geçer gibi cevaplar aldım.
Canim bu Fama ne kadar surede bakiyor?gecmi bakiyor.Sık sorulan sorulara baktım da, iade etmiyorlarmış maalesef.
Fama'yı çok çok beğenenler'e bi sorum olacaktı. Fama sizde orda kimsenin bilmediği detailleri mi söyluyor gercekten yoksa ondan önce başka falcılara ya da başka hesaptan vermiş olabilir misiniz o bilgileri?
neden bilmiyorum ama hala fama aylin serkan vs. Birlik olduklarını düşünüyorum. Ve ziyaretci hesap uzere yolladım diye düşünmeyin, sonucta bi sekilde ödeme gercekleşiyor ve isminiz çıkıyor ordan. Ordan direkt denkleştiriyorlar zaten.. bu yüzden sormak istedim fama sizde sifirdan mi bilmiş acaba
Canim bu Fama ne kadar surede bakiyor?gecmi bakiyor.
EVET ASENAT A BAKTIRDIM. AMA COK KOTU SEYLER SOYLEDI. HAYATINDA BASKA BIRISI VARMIS O YUZDEN DONMUYORMUS.Başkasına sordun ama görünce bende cevap vermek istedim :) 2 gün önce baktırdım durum analizi bence iyiydi benim şuan ki durumumu baktırdığım konunun asıl sebebini bilmiş.Karşı tarafla ilgili de analiz yapmış ancak onu teyit etmem imkansız tabi.Verdiği tarih beklemede.Kartları yorumlarken hislerini de katıyor.Binnazdaki nadir denenebilicek yorumculardan bence.Forumda çıkanları da vardı.
Bana 2-3 saat içinde gelmişti yorumu. Ben kahvesini çok beğendim diğer falları hakkında fikrim yok.
Eğer biri için baktıracaksan isim ve doğum tarihini eklemeni tavsiye ederim.
Valla iste Asenat a baktirdim. Hayatinda baskasi var dedi. Bi daha baktirmicam demistim ama o kadar uzuldum ki Fama ya da gonderdim. O da ayni seyi soylerse bu adamdan hayir yok demekki.Bana 2-3 saat içinde gelmişti yorumu. Ben kahvesini çok beğendim diğer falları hakkında fikrim yok.
Eğer biri için baktıracaksan isim ve doğum tarihini eklemeni tavsiye ederim.
EVET ASENAT A BAKTIRDIM. AMA COK KOTU SEYLER SOYLEDI. HAYATINDA BASKA BIRISI VARMIS O YUZDEN DONMUYORMUS.((( VALLA KOTU OLDUM. GERCI AYRILCAKMIS BANA DONCEKMIS FALAN AMA MORALIK COK BOZULDU YANI ( KESKE BAKTIRMASAYDIM. EGER BILIYORSA OLANI DURUM COK KOTU. BIZIM ILISKIMIZ HAKKINDA HIC YORUM YAPMAMIS HAYATINDA BIRI VAR DEMIS DIREK.
TABI BU HIRSLA ONA DA FAL ATTIM. OGRENEBILECEGIMI SANMIYORUM HAYATINDA BIRI VAR MI?BIR DE GIZLI YASIYOR DEMIS. SEN FAMA YA GUVENIYORSUN BAKALIM O NE DICEKyapma ya, biliyorum kafaya takmaması zor ama boşver bence takılma hiç. yani böyle bir durum elbette olabilir ama olmayabilir de. sadece bir falcı dedi diye kesin öyle diye düşünme en azından. öğrenebileceğin bir durum mu bilmiyorum ama... Fama'ya attın mı peki yoksa sonra baktırmak için mi sordun?
Nokta atisi vardi canim pembe de degildi ayrica anlik durumu kafamdan gecen supheleri vs anlatmis . Guzel bir faldi.Ben de yeni keşfettim canım zaten ya. Yoksa demez miyim hiç=) Bunca zamandır niye keşfedememişim dedirtti zaten ama bence çok da doğru zamanda baktırdım o yüzden zamanlamamdan da memnunum. Yeni mi attın 2'sini de? Ben kahve attım, baktırdıklarımdan en beğendiğim o oldu bildiği detaylar açısından. Standart kalıpları var kadının, yapması olmuştur, araması olacaktır, "tarihsel saptama olmaz ise" vs gibi, ama ben de anlaşılır olduğunu düşünüyorum. Serkan'ın hanımefendi, beyefendi nidalarıyla yorması bunda olmamıştır
Detay, nokta atışı vardı di mi? Olmayana şaşıyorum bu kadında ya=)
TABI BU HIRSLA ONA DA FAL ATTIM. OGRENEBILECEGIMI SANMIYORUM HAYATINDA BIRI VAR MI?BIR DE GIZLI YASIYOR DEMIS. SEN FAMA YA GUVENIYORSUN BAKALIM O NE DICEK((( UZULDUM GECE GECE UYKUM KACTI.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?