- 11 Nisan 2010
- 1.950
- 2.414
- 658
Nokta atisi vardi canim pembe de degildi ayrica anlik durumu kafamdan gecen supheleri vs anlatmis . Guzel bir faldi.
Hadi bakalim kuyruk uzasın
Fama bundan sonra bizimlasın
Yok canim kahve atamadim. Cunku vakit lazimdi kahve icin tarot attim. Dogum tarihlerini de yazdim. Evet haklisin bitmesi gereken bitiyor. Ben bu adama 3 senemi verdim o yuzden uzuntum. Iste sen bu kadar ugras sev ... hayirlisi tabi ki.. olur olmaz tutar tutmaz fallari yazicam burdan.Biliyorum zor ama üzülme =/ Er geç olması gereken oluyor, sen o adamla mutlu olacaksan ama 1 ay sonra ama 1 sene sonra illa ki olursun, ama olmaması gerekiyorsa, bize iyi gelmeyecekse ne kadar kendimi paralasak da olmuyor maalesef. Kendimizi üzdüğümüzle kalıyoruz. Acının içerisindeyken her ne kadar farkedemesek de, gün geliyor neden olmadığını görüyor "iyi ki olmamış" diyoruz. Biliyorum şu anda böyle düşünmesi zor ama hayırlısı olsun gerçekten.
Fama'ya kahve mi attın? Soruda sormasaydın bence böyle bir şey var mı diye yönlendirmeden yollasaydın. Çünkü o kadın öyle bir şey varsa görür gibime geliyor. öyle bir durumdan bahsetmezse faldan sonra soru kısmında sorardın.
Yok canim kahve atamadim. Cunku vakit lazimdi kahve icin tarot attim. Dogum tarihlerini de yazdim. Evet haklisin bitmesi gereken bitiyor. Ben bu adama 3 senemi verdim o yuzden uzuntum. Iste sen bu kadar ugras sev ... hayirlisi tabi ki.. olur olmaz tutar tutmaz fallari yazicam burdan.
Evet canim insallah oyle olur ama falci icin tarot kahve farketmez bence. Ben tarotta daha iyi yorum aliyorum sanki ama bilmiyorum inan bu gun ne derse . Hayatinda baskasi var mi demedim bakalim dicekmi yarin haber vericem cok tesekkur ederim sana da ilgine ve yorumlarina senin ve herkesin istedigi olsun insallah. :))))))))))Keşke kahve atsaydın, tarotunu beğenmeyenler vardı. Tabi bilen falcı için tarot kahve çok farketmemeli ama kahvesi çıktı tarotu çıkmadı demişti kızlardan biri. Umarım memnun kalırsın.
Dilerim gönlüne göre olur.
Evet canim insallah oyle olur ama falci icin tarot kahve farketmez bence. Ben tarotta daha iyi yorum aliyorum sanki ama bilmiyorum inan bu gun ne derse . Hayatinda baskasi var mi demedim bakalim dicekmi yarin haber vericem cok tesekkur ederim sana da ilgine ve yorumlarina senin ve herkesin istedigi olsun insallah. :))))))))))
Canim evet fal gelmis ama biraz kisa gibi sanki. Gecmisi iyi bilmis. Gelecekte bu adam gelecek ama senin icin hayirsiz demis. Ama cok kisa yorumlamis. Hayatinda biri var dememis. Valla kafam var ya cok karisti. Sen de gelecekte dedikleri ciktimi?herhangi bir sure vermemis aslindaa amaKeşke kahve atsaydın, tarotunu beğenmeyenler vardı. Tabi bilen falcı için tarot kahve çok farketmemeli ama kahvesi çıktı tarotu çıkmadı demişti kızlardan biri. Umarım memnun kalırsın.
Dilerim gönlüne göre olur.
Canim evet fal gelmis ama biraz kisa gibi sanki. Gecmisi iyi bilmis. Gelecekte bu adam gelecek ama senin icin hayirsiz demis. Ama cok kisa yorumlamis. Hayatinda biri var dememis. Valla kafam var ya cok karisti. Sen de gelecekte dedikleri ciktimi?herhangi bir sure vermemis aslindaa ama
Falda çıktı diye bozma moralini hemen banada söylediler fallarda hayatında biri var hayatında biri olucak diye inanmaya basladim artik ama benim dusuncemde cikiyor olabilir bilemiyiorum ama eğer fama sorduğun biri varmı sorusunda cevap olarak hayatında biri olsada gerçek ilişki olmaz derse bi suphelen derimEvet canim insallah oyle olur ama falci icin tarot kahve farketmez bence. Ben tarotta daha iyi yorum aliyorum sanki ama bilmiyorum inan bu gun ne derse . Hayatinda baskasi var mi demedim bakalim dicekmi yarin haber vericem cok tesekkur ederim sana da ilgine ve yorumlarina senin ve herkesin istedigi olsun insallah. :))))))))))
Canım burda bi çok kişinin de dediği gibi fal enerji işi bana tutan sana sana Tutan bana tutmaya biliyor..Asenat veya bi başkası kim olumsuz konuşursa arkana at orda takılı kalma olumlularda yanına kar kalsın..İyi düşün ki iyi olsun..Bi çocuğumuz aynı durumdayız şöyle düşün dedikleri gibi gelirse ne ala buyur edersin , gelmezse de şuan için kaybın yok zaten yanında değil..Hep hayırlısını iste..Yanlış anlama söylediklerimi lütfen..Zaten iyi şeyler hep beklemediğimiz Zaman da olmaz mı ? :) o güzel canını sıkma fallara da çok takılmamaya çalış geçte olsa bunu yapmayı öğreniyorum bende..Yoksa hayalle gerçeği karıştırıp kendi hayatımızı zehir ediyoruz farkında değiliz..EVET ASENAT A BAKTIRDIM. AMA COK KOTU SEYLER SOYLEDI. HAYATINDA BASKA BIRISI VARMIS O YUZDEN DONMUYORMUS.((( VALLA KOTU OLDUM. GERCI AYRILCAKMIS BANA DONCEKMIS FALAN AMA MORALIK COK BOZULDU YANI ( KESKE BAKTIRMASAYDIM. EGER BILIYORSA OLANI DURUM COK KOTU. BIZIM ILISKIMIZ HAKKINDA HIC YORUM YAPMAMIS HAYATINDA BIRI VAR DEMIS DIREK.
Yok canim benim ki o kadar ayrinti degildi. Sordum soru kisminda bakalim. Belki sen hakliydin kahve godermeliydim. Ne zaman donecegini soylememis. Ama kasimda baska bir olacak demis off valla beklemekten sıkıldım artik baktirmamaliyim sanirim :)) tesekkur ederim iyi gecelerBen daha yeni baktırdığım için gelecek çıktı demek için erken. Sadece falda bir adım dahi atlamadan nokta atışıyla anlatmıştı geçmiş ve anı. Bana zaman vermişti ki genelde veriyor diye biliyorum. Soru kısmında sor istersen aklına takılan kısımları? Hayatında biri olup olmadığını da sorabilirsin, buna ek olarak neden hayırsız olduğunu belirttiğini de öğrenmek isteyebilirsin. İnşallah soru kısmında aydınlatır, benim faldan sonraki soruma kısacık bir cevap vermişti. Falını ne kadar beğendiysem fal sonrası soru kısmından tatmin olmadım ben, umarım sen memnun kalırsın.
Yok canim benim ki o kadar ayrinti degildi. Sordum soru kisminda bakalim. Belki sen hakliydin kahve godermeliydim. Ne zaman donecegini soylememis. Ama kasimda baska bir olacak demis off valla beklemekten sıkıldım artik baktirmamaliyim sanirim :)) tesekkur ederim iyi geceler
Evet canim aynen dedigin gibi. Ama gercekten artik fal baktirmadan hayati yasamayi ogrenmeliyim. Tutan fal olursa yada patlayan yazarim yeterince done var elimde :))) tesekkur ederim tekrarCanım burda bi çok kişinin de dediği gibi fal enerji işi bana tutan sana sana Tutan bana tutmaya biliyor..Asenat veya bi başkası kim olumsuz konuşursa arkana at orda takılı kalma olumlularda yanına kar kalsın..İyi düşün ki iyi olsun..Bi çocuğumuz aynı durumdayız şöyle düşün dedikleri gibi gelirse ne ala buyur edersin , gelmezse de şuan için kaybın yok zaten yanında değil..Hep hayırlısını iste..Yanlış anlama söylediklerimi lütfen..Zaten iyi şeyler hep beklemediğimiz Zaman da olmaz mı ? :) o güzel canını sıkma fallara da çok takılmamaya çalış geçte olsa bunu yapmayı öğreniyorum bende..Yoksa hayalle gerçeği karıştırıp kendi hayatımızı zehir ediyoruz farkında değiliz..
Yok Fama oyle bir sey demedi. O haayatinda biri yok dedi ama bu kisi senin icin hayirsiz dedi gelicek ama yine gider dedi. Hayatinda biri oldugunu Asenat soyledi. O da ondan ayrilcak gelcek dedi :)) amahayatinda biri varsa ben yapayim onu onla olamasin bana gelsin miFalda çıktı diye bozma moralini hemen banada söylediler fallarda hayatında biri var hayatında biri olucak diye inanmaya basladim artik ama benim dusuncemde cikiyor olabilir bilemiyiorum ama eğer fama sorduğun biri varmı sorusunda cevap olarak hayatında biri olsada gerçek ilişki olmaz derse bi suphelen derim
Sen falda söylenen kötü şeyleri bi kenara bırak kötü düşünüp kötüyü çekme üzerine iyi düşün iyi olsun ayriliklarda iki tarafın birbiri için ne anlam ifade ettiğini anlamak için vardır belkide. Hayatında biri varsa bile gerçekten sevdiğini mi sanıyorsun sadece ben iyiyim problem yok mesajı ama ne kadar büyük bir hata yaptığını anlar inan buna ve takılma fal bu hayırsız olup olmadığını sana zaman gostericekYok Fama oyle bir sey demedi. O haayatinda biri yok dedi ama bu kisi senin icin hayirsiz dedi gelicek ama yine gider dedi. Hayatinda biri oldugunu Asenat soyledi. O da ondan ayrilcak gelcek dedi :)) amahayatinda biri varsa ben yapayim onu onla olamasin bana gelsin mi((((
Canim benim evet aslinda haklisin hayatinda baska biri varsa da degerimi anlayacagi kesin de. Baska biriyle olup yuzsuz gibi gelen adama da ne yapilir bilmiyorum. Iyi ayril sonra baskasiyla olamayinca gel burda enayi var nasil olsa. Ayy gecmise hic donmemek lazim sanirim. Zaten seven adam neden gider yada seviyorsa baskasiyla neden olur ben anlamiyorum. Anlayan varsa soylesin :)))))Sen falda söylenen kötü şeyleri bi kenara bırak kötü düşünüp kötüyü çekme üzerine iyi düşün iyi olsun ayriliklarda iki tarafın birbiri için ne anlam ifade ettiğini anlamak için vardır belkide. Hayatında biri varsa bile gerçekten sevdiğini mi sanıyorsun sadece ben iyiyim problem yok mesajı ama ne kadar büyük bir hata yaptığını anlar inan buna ve takılma fal bu hayırsız olup olmadığını sana zaman gostericek
Cesiciğim bana 3 ü de çok farklı şeyler söyledilerFama'yı çok çok beğenenler'e bi sorum olacaktı. Fama sizde orda kimsenin bilmediği detailleri mi söyluyor gercekten yoksa ondan önce başka falcılara ya da başka hesaptan vermiş olabilir misiniz o bilgileri?
neden bilmiyorum ama hala fama aylin serkan vs. Birlik olduklarını düşünüyorum. Ve ziyaretci hesap uzere yolladım diye düşünmeyin, sonucta bi sekilde ödeme gercekleşiyor ve isminiz çıkıyor ordan. Ordan direkt denkleştiriyorlar zaten.. bu yüzden sormak istedim fama sizde sifirdan mi bilmiş acaba
Cesiciğim bana 3 ü de çok farklı şeyler söylediler
Ya bende bunu bilir bunu söylerim seven adam bırakıp gitmez gidemez umarım dusundugumuz gb bisey yoktur başka biri fln çünkü aynı kurt benm içimde de var emin olamadiktan sonrada ele bişey geçmiyor o yüzden öyle düşünüp stres yapma kendine ☺☺☺☺ gelirse de başkasıyla olamadığı için değil sevdiği için gelirCanim benim evet aslinda haklisin hayatinda baska biri varsa da degerimi anlayacagi kesin de. Baska biriyle olup yuzsuz gibi gelen adama da ne yapilir bilmiyorum. Iyi ayril sonra baskasiyla olamayinca gel burda enayi var nasil olsa. Ayy gecmise hic donmemek lazim sanirim. Zaten seven adam neden gider yada seviyorsa baskasiyla neden olur ben anlamiyorum. Anlayan varsa soylesin :)))))
haklısın ama cidden biri evlilik dedi, diğeri evlilikten korkuyor dedi bir diğeri evlilikten bahsetmedi bile öyle söyleyeyim:))çok enteresan ya birbirlerine çok benziyorlar gercekten. Keşke hepsi sesli yorum yapsada rahatlasak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?