Binnaz Abla

Canım hayatında biri olan kısmında bişey söylemek istiyorum bende Asenat benim favori falcımdan bende hep nokta atışı herşeyi bilendir ama şöyle düşün bu yorum işi ve enerji işi misal hayatında biri yoktur yani sevgilisi değildir ama konuşuyodur yani kafa dağıtıyordur bu falda çıkabilir ama yorumcu buna yorumunu ve hissini katıyor bunu unutma sevgili olmuş diyebilir..

Mesela benim ilk Zaman'lar Hüma güvenilen anı bilen olarak çok konuşuldu ama bana yatıp kalktığı biri var demişti ben kızı biliyordum ve çok etkilendim uykularım kaçtı aradan aylar geçti ne hümanın falı çıktı gelecek dediği tarihte adım bile atmadı ne de öyle bişey oldu ben konuştum onunla ve kimseyle ne sevgili ne de cinsel bir birliktelik asla yaşamadım dedi inanıyorum da yapmaz çünkü. Yani bunu gözardı etme konuştuğu biri vardır ama sevgili değildir üzme o yüzden kendini anı yaşamaya çalış

Arkadaşlar çoklu alıntı yapmaya çalıştım ama olmadı. Gerçekten fal işi enerji işi buna şimdi daha da inandım. Ve sizin FAMA DA bulduğunuzu ben tarot atmıştım. Fama o kadar detaylı yorum yapmamıştı. Anı ve geçmişi yazmamıştı pek ama SEZGİ CANAN A FAL gönderdim. Çok olumlu yorum yapmadı ama beni ağlatacak kadar çok detaylı yazmış inanın sanki yanımda yaşamış gibi. ve ben sormadan sırtındaki yüklerden biri de onun hayatında biri olup olmadığı demiş ve inan bana yok demiş. Ama birlikte çalıştığı bir kadın var evli ve onu etki altına almaya çalışıyor ve o istemiyor demiş. Geçmişi ve anı çok detaylı yazdığı için ben gerçekten bu kadar hiç bir falda etkilenmemiştim. İşyerinde ağladım resmen. Sizinle de paylaşmak istedim. Geleceğini bilmem ama gelecekte olursa yazarım burda.

Canım peki dediği gibi iş yerinde böyle bi bayan varmı ? Dün aklında olan soruyu bilmesi ilginç gerçekten.Soruyu bunun üzerine sormamıştın heralde dimi ?

sen gönlünü ferah tut canım prensessirin yoktur oyle bısey suan kafanda boyle bır dusunce oldugu ıcın herseye hayatında bırı var tarafından bakarsın bana da aylın cok nokta atısı yapmıstı denemedıysen bı ara dene ıstersen fama yla benm de enerjıler cok tutmamıstı ıyı guzeldı ama cok detaylı degıldı

Canım peki dediği gibi iş yerinde böyle bi bayan varmı ? Dün aklında olan soruyu bilmesi ilginç gerçekten.Soruyu bunun üzerine sormamıştın heralde dimi ?
Hayır canım soruyu bu şekilde sormamıştım. sadece ayrıldık geri dönecekmi falan diye sormuştum. sen söyleyince aklıma geldi. evet işyerine komşu işyerinde bir kadın vardı ve o kadından hep nefret ettim çünkü kadın beni görünce böyle nefretle bakıyordu ve defalarca da söyledim ona bu yüzden kavga bile etmiştik. Kadın evliydi ve inanın kötü gözünü hissederdim. Yani beni kıskandığını, ama o hiç kabul etmemişti. Ya yine günahını almayayım falda çıktı diye ama o kadın olabilir. (((

YA DÜN AKŞAM ASENAT IN FALINDA ÇIKTI DİYE KAFAMA GİRDİ. YOKSA ÖYLE DUŞUNCEM YOKTU. AMA ÇOK ÜZÜLDÜM ARKADAŞLAR ŞAHİT SABAHA KADAR BENİ TESELLİ ETTİ :))) BUGUN HİÇ UYUMADIM DESEM YERİDİR İŞTE O SIRADA BU SEZGİ KAHVEDE ONLİNE OLDU BEN DE GÖNDERDİM. O ENERJİYİ HİSSETMİŞ OLABİLİR. ÜZÜLDÜĞÜMDEN (((((

CANIM SONRA BİR BUNALDIĞIMDA ATARIM AYLİN E TESEKKÜRLER . AMA ŞU SIRA DAHA BAKTIRMICAM KÖTÜ ŞEYLE DÜŞÜNÜYORUM SONRA TAKIYORUM ((

CANIM SONRA BİR BUNALDIĞIMDA ATARIM AYLİN E TESEKKÜRLER . AMA ŞU SIRA DAHA BAKTIRMICAM KÖTÜ ŞEYLE DÜŞÜNÜYORUM SONRA TAKIYORUM ((

Sezgi anda mükemmel anlatıyor yani bana da direk söyledi konuştuklarımızı bile söyledi sanki yanımda gibi ama diyorum ya sen sakin kalmaya çalış insanların yorumuna kalıyor fallar herkes her şekilde yorum yapabiliyor bizim gibi sürekli baktırırsan enerjiyi sende bozarsın

Bende dayanamayıp famaya tekrar kahve attım. Anı hep bildi fama bende ama gelecek küçük detaylar dışında byv'a geçtiğinden beri çıkmadı.Bakalım olabilitesi yüksek şeyler ama gelecek için dedikleri de zaman var.Hoş sapma olursa öne ileriye gidebilir demiş.

ben ona 2 kere baktırdım canım ilki tarottu daha yeni gelmişti 15 lira falandı vay be ne güzel baktı demiştim. daha sonra binnaz uygulamasını indirince gelen puanla katina attım direk kartların anlamlarını yazıp göndermiş üstüne de pespembe bir yorum yapmıştı daha sonra o hesabı bulamadım adres açılmadı yoksa altına döşeyecektim. kartların anlamlarını dahi bilmiyor çok gülmüştüm yorumuna. daha sonra canlıya geçmiş muhtemelen 10dk sallayıp herkesi başından atmak için yapmıştır. eski falları kontrol ederken ise tarotta çok beğendiğimi söylediğim falda ebru iyihuylunun falını aynen göndermiş. göndereceğim bakalım burda yazarım umarım iade ederler binnazın yönetimi daha yardımcı bu konuda

Bencede iade iste,ben yıllar öncesinin kendi fallarımı sistemde göreblyorsam,sistemdekiler de görebilirler. DOLANDIRICILIĞIN ZAMAN AŞIMI olmaz,kanıtın da var,hiç bekleme

aynen dün giremedim bugün istiyeceğim bakalım kadının altındaki yorumlara baksan süper dersin bir de 35 tl utanmaz

ben farklı hesaplardan da attım hepsine, hepsi de farklı şeylerden bahsetti. fama son falında kimseye bahsetmediğim şeylerden bahsetti ve aynen dediği gibi oldu. aynı kahveyi ayline yolladığımda ise aylin saçmaladı soru üstünden gitti ve hiçbir şey bilemedi

bana bunu söyleyen çok falcı olmuştu, şuan başka biriyle vs. tersine böyle biri yok diyenler de olmuştu.fama astrolojide sırf sana inadından başka biriyle yakınlaşacak bile demişti. asenat olumlu fallardan biriydi ama anlık durumda yanıldığı da olmuştu zaten hiçbiri çıkmadı. sonunda gerçeği öğrendim kimse olmamış. belki konuştukları olmuştur o kadarını sorgulamadım. sen zaten aldatılıyormuşsun diyen bile olmuştu. ama düşününce fallarda hep tutarsızlık vardı. eğer falında tutarsızlık varsa, geçmişte alakasız şeyler söylemişse, ilişki üstünde mantıklı yorum bile yapamamışsa, bir şekilde o faldan için sıkıldıysa hiç takma kafana direk sil falını

EVET HİSSEDİYORSUN ONU ZATEN FAL YORUMUNDA. BEN BİRAZDA FAZLACA HAYATINDA BİRİ OLDUĞUNU DÜŞÜNEREK ŞÜPHE EDİYORUM.BELKİ O DA FALLARA YANSIYOR. AMA HAYIRLISI NEYSE O OLSUN ARTIK. VARSA DA MUTLU OLMASIN YOKSA DA (((

Evet haklısın canım :))))))

sezgi candan da bana aynen böyle bi fal atmış yani sanki yanımızda gibi.. ama çıkar mı keşke çıksa..

FAMANIN SORUMA VERDİĞİ CEVAP ÇOK SORU SORDUM AMA KISA VE NET "Rica ederim.Kendisi sizi sevmiş zamanında sevme çıkıyor.Onun aklı çok karışıktır sorun buradan kaynaklanıyordur ve dönmesi ise özlemesinden olacaktır.Taihsel saptama olmaz ise mayıs ayında dönecektir.İyi günler".

bu bende de çok oldu bak, özellikle katinada başka kadın kartı çıkınca acayip moralim bozuluyordu ama bazısı bu senin kendi kafanda yarattığın bir şey böyle biri yok diyordu. kartın çıktığı yere göre bile anlam değişiyor yoksa veya sen o an öyle düşünerek çekiyorsun başkası varmış gibi oluyor. bu yüzden sırf kart yorumlayan yorumcuları sevmiyorum, asenatta da farkettim bunu ama özellikle kesira sirelde var. ne kadar doğru yorumlasa da his yok sadece kart yorumu. asenatın iskambil falına kalsa ben eylülde evlenme teklifi almıştım halbuki eylülde yüzüme bile bakmıyordu adam

Sezgi Candan da bu ara çok aklımda acaba son bi ona da mı atsam diye düşünmüyorum değil hazır kahvem varken :/ Ama bi kararsızım sevgi duman,sezgi Can'dan ikisinden birine atıcam bakalım..Gerçi herkes aynı şeyi söylüyo ama insan bi acaba oda böyle söyler mi diye içi içini yiyo..Famanın verdiği tarihte bi hafta sonra biticek..Herkes olumlu hem fıkır ama ortada bişey yok..Ah hiç akıllanmıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…