- 22 Kasım 2013
- 467
- 613
- 103
Yok Fama oyle bir sey demedi. O haayatinda biri yok dedi ama bu kisi senin icin hayirsiz dedi gelicek ama yine gider dedi. Hayatinda biri oldugunu Asenat soyledi. O da ondan ayrilcak gelcek dedi :)) amahayatinda biri varsa ben yapayim onu onla olamasin bana gelsin mi((((
Canım peki dediği gibi iş yerinde böyle bi bayan varmı ? Dün aklında olan soruyu bilmesi ilginç gerçekten.Soruyu bunun üzerine sormamıştın heralde dimi ?Arkadaşlar çoklu alıntı yapmaya çalıştım ama olmadı. Gerçekten fal işi enerji işi buna şimdi daha da inandım. Ve sizin FAMA DA bulduğunuzu ben tarot atmıştım. Fama o kadar detaylı yorum yapmamıştı. Anı ve geçmişi yazmamıştı pek ama SEZGİ CANAN A FAL gönderdim. Çok olumlu yorum yapmadı ama beni ağlatacak kadar çok detaylı yazmış inanın sanki yanımda yaşamış gibi. ve ben sormadan sırtındaki yüklerden biri de onun hayatında biri olup olmadığı demiş ve inan bana yok demiş. Ama birlikte çalıştığı bir kadın var evli ve onu etki altına almaya çalışıyor ve o istemiyor demiş. Geçmişi ve anı çok detaylı yazdığı için ben gerçekten bu kadar hiç bir falda etkilenmemiştim. İşyerinde ağladım resmen. Sizinle de paylaşmak istedim. Geleceğini bilmem ama gelecekte olursa yazarım burda.
Hayır canım soruyu bu şekilde sormamıştım. sadece ayrıldık geri dönecekmi falan diye sormuştum. sen söyleyince aklıma geldi. evet işyerine komşu işyerinde bir kadın vardı ve o kadından hep nefret ettim çünkü kadın beni görünce böyle nefretle bakıyordu ve defalarca da söyledim ona bu yüzden kavga bile etmiştik. Kadın evliydi ve inanın kötü gözünü hissederdim. Yani beni kıskandığını, ama o hiç kabul etmemişti. Ya yine günahını almayayım falda çıktı diye ama o kadın olabilir.Canım peki dediği gibi iş yerinde böyle bi bayan varmı ? Dün aklında olan soruyu bilmesi ilginç gerçekten.Soruyu bunun üzerine sormamıştın heralde dimi ?
YA DÜN AKŞAM ASENAT IN FALINDA ÇIKTI DİYE KAFAMA GİRDİ. YOKSA ÖYLE DUŞUNCEM YOKTU. AMA ÇOK ÜZÜLDÜM ARKADAŞLAR ŞAHİT SABAHA KADAR BENİ TESELLİ ETTİ :))) BUGUN HİÇ UYUMADIM DESEM YERİDİR İŞTE O SIRADA BU SEZGİ KAHVEDE ONLİNE OLDU BEN DE GÖNDERDİM. O ENERJİYİ HİSSETMİŞ OLABİLİR. ÜZÜLDÜĞÜMDENCanım peki dediği gibi iş yerinde böyle bi bayan varmı ? Dün aklında olan soruyu bilmesi ilginç gerçekten.Soruyu bunun üzerine sormamıştın heralde dimi ?
CANIM SONRA BİR BUNALDIĞIMDA ATARIM AYLİN E TESEKKÜRLER . AMA ŞU SIRA DAHA BAKTIRMICAM KÖTÜ ŞEYLE DÜŞÜNÜYORUM SONRA TAKIYORUMsen gönlünü ferah tut canımprensessirin yoktur oyle bısey suan kafanda boyle bır dusunce oldugu ıcın herseye hayatında bırı var tarafından bakarsın bana da aylın cok nokta atısı yapmıstı denemedıysen bı ara dene ıstersen fama yla benm de enerjıler cok tutmamıstı ıyı guzeldı ama cok detaylı degıldı
CANIM SONRA BİR BUNALDIĞIMDA ATARIM AYLİN E TESEKKÜRLER . AMA ŞU SIRA DAHA BAKTIRMICAM KÖTÜ ŞEYLE DÜŞÜNÜYORUM SONRA TAKIYORUM((
Lenaya inanip ben defalarca baktirdim yazik. Her baktirdigimda olumlu yorum yapti. Olacak gelecek vs. Ama yazili bakmiyor artik sanirim. Hep ayni seyleri soyledi ama cikmadi. Cok kasiyor bakarken zaten lafi evirip ceviriyor. Hep iyi seyler soyledihinden heralde puani yuksek. Ama iyi bir falci degil bence
Bencede iade iste,ben yıllar öncesinin kendi fallarımı sistemde göreblyorsam,sistemdekiler de görebilirler. DOLANDIRICILIĞIN ZAMAN AŞIMI olmaz,kanıtın da var,hiç bekleme
Fama'yı çok çok beğenenler'e bi sorum olacaktı. Fama sizde orda kimsenin bilmediği detailleri mi söyluyor gercekten yoksa ondan önce başka falcılara ya da başka hesaptan vermiş olabilir misiniz o bilgileri?
neden bilmiyorum ama hala fama aylin serkan vs. Birlik olduklarını düşünüyorum. Ve ziyaretci hesap uzere yolladım diye düşünmeyin, sonucta bi sekilde ödeme gercekleşiyor ve isminiz çıkıyor ordan. Ordan direkt denkleştiriyorlar zaten.. bu yüzden sormak istedim fama sizde sifirdan mi bilmiş acaba
EVET ASENAT A BAKTIRDIM. AMA COK KOTU SEYLER SOYLEDI. HAYATINDA BASKA BIRISI VARMIS O YUZDEN DONMUYORMUS.((( VALLA KOTU OLDUM. GERCI AYRILCAKMIS BANA DONCEKMIS FALAN AMA MORALIK COK BOZULDU YANI ( KESKE BAKTIRMASAYDIM. EGER BILIYORSA OLANI DURUM COK KOTU. BIZIM ILISKIMIZ HAKKINDA HIC YORUM YAPMAMIS HAYATINDA BIRI VAR DEMIS DIREK.
EVET HİSSEDİYORSUN ONU ZATEN FAL YORUMUNDA. BEN BİRAZDA FAZLACA HAYATINDA BİRİ OLDUĞUNU DÜŞÜNEREK ŞÜPHE EDİYORUM.BELKİ O DA FALLARA YANSIYOR. AMA HAYIRLISI NEYSE O OLSUN ARTIK. VARSA DA MUTLU OLMASIN YOKSA DAbana bunu söyleyen çok falcı olmuştu, şuan başka biriyle vs. tersine böyle biri yok diyenler de olmuştu.fama astrolojide sırf sana inadından başka biriyle yakınlaşacak bile demişti. asenat olumlu fallardan biriydi ama anlık durumda yanıldığı da olmuştu zaten hiçbiri çıkmadı. sonunda gerçeği öğrendim kimse olmamış. belki konuştukları olmuştur o kadarını sorgulamadım. sen zaten aldatılıyormuşsun diyen bile olmuştu. ama düşününce fallarda hep tutarsızlık vardı. eğer falında tutarsızlık varsa, geçmişte alakasız şeyler söylemişse, ilişki üstünde mantıklı yorum bile yapamamışsa, bir şekilde o faldan için sıkıldıysa hiç takma kafana direk sil falını
Evet haklısın canım :))))))Sezgi anda mükemmel anlatıyor yani bana da direk söyledi konuştuklarımızı bile söyledi sanki yanımda gibi ama diyorum ya sen sakin kalmaya çalış insanların yorumuna kalıyor fallar herkes her şekilde yorum yapabiliyor bizim gibi sürekli baktırırsan enerjiyi sende bozarsın
Arkadaşlar çoklu alıntı yapmaya çalıştım ama olmadı. Gerçekten fal işi enerji işi buna şimdi daha da inandım. Ve sizin FAMA DA bulduğunuzu ben tarot atmıştım. Fama o kadar detaylı yorum yapmamıştı. Anı ve geçmişi yazmamıştı pek ama SEZGİ CANAN A FAL gönderdim. Çok olumlu yorum yapmadı ama beni ağlatacak kadar çok detaylı yazmış inanın sanki yanımda yaşamış gibi. ve ben sormadan sırtındaki yüklerden biri de onun hayatında biri olup olmadığı demiş ve inan bana yok demiş. Ama birlikte çalıştığı bir kadın var evli ve onu etki altına almaya çalışıyor ve o istemiyor demiş. Geçmişi ve anı çok detaylı yazdığı için ben gerçekten bu kadar hiç bir falda etkilenmemiştim. İşyerinde ağladım resmen. Sizinle de paylaşmak istedim. Geleceğini bilmem ama gelecekte olursa yazarım burda.
FAMANIN SORUMA VERDİĞİ CEVAP ÇOK SORU SORDUM AMA KISA VE NET "Rica ederim.Kendisi sizi sevmiş zamanında sevme çıkıyor.Onun aklı çok karışıktır sorun buradan kaynaklanıyordur ve dönmesi ise özlemesinden olacaktır.Taihsel saptama olmaz ise mayıs ayında dönecektir.İyi günler".Ben daha yeni baktırdığım için gelecek çıktı demek için erken. Sadece falda bir adım dahi atlamadan nokta atışıyla anlatmıştı geçmiş ve anı. Bana zaman vermişti ki genelde veriyor diye biliyorum. Soru kısmında sor istersen aklına takılan kısımları? Hayatında biri olup olmadığını da sorabilirsin, buna ek olarak neden hayırsız olduğunu belirttiğini de öğrenmek isteyebilirsin. İnşallah soru kısmında aydınlatır, benim faldan sonraki soruma kısacık bir cevap vermişti. Falını ne kadar beğendiysem fal sonrası soru kısmından tatmin olmadım ben, umarım sen memnun kalırsın.
EVET HİSSEDİYORSUN ONU ZATEN FAL YORUMUNDA. BEN BİRAZDA FAZLACA HAYATINDA BİRİ OLDUĞUNU DÜŞÜNEREK ŞÜPHE EDİYORUM.BELKİ O DA FALLARA YANSIYOR. AMA HAYIRLISI NEYSE O OLSUN ARTIK. VARSA DA MUTLU OLMASIN YOKSA DA(((
o kadar hissediyor bence ama geleceği bilemem. çok olmıcak bir şeymi söylemiş ondan mı dedin çıkar mı diyesezgi candan da bana aynen böyle bi fal atmış yani sanki yanımızda gibi.. ama çıkar mı keşke çıksa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?