- 19 Ekim 2012
- 152
- 162
- 53
o son bir olmuyor zaten ben dün gaza gelip 3 fal attımSezgi Candan da bu ara çok aklımda acaba son bi ona da mı atsam diye düşünmüyorum değil hazır kahvem varken :/ Ama bi kararsızım sevgi duman,sezgi Can'dan ikisinden birine atıcam bakalım..Gerçi herkes aynı şeyi söylüyo ama insan bi acaba oda böyle söyler mi diye içi içini yiyo..Famanın verdiği tarihte bi hafta sonra biticek..Herkes olumlu hem fıkır ama ortada bişey yok..Ah hiç akıllanmıycam
Of evet ya.Şu 1 ayda attığım falların parasıyla kim bilir neler yapardım.Olumlu şeyler duydukça ilk başta ruhsal terapi gibi oluyo sonra beklenti başlıyo sonra gün geliyo değişen bişey yok yine hüsrano son bir olmuyor zaten ben dün gaza gelip 3 fal attım((((8
Bana tarih vermemişti genel konuşmuştu ama asıl konuda sonucu patlamıştıKIZLARRR HALA CEVAP YOK
BEN ANLAMIYORUM BAZI KİŞİLERE CIKMIŞ BİZE NİYE CIKMIYO BANDA 27 MART DEDİ KESİN ÇIKMİCAKBana tarih vermemişti genel konuşmuştu ama asıl konuda sonucu patlamıştı
Öyle de düşünme bu enerji işi bana çıkmayan sana çıkabilir belki ama verdiği tarihe de takılı kalma tarihlerde sapma olabiliyor.olumsuz düşünme.Ben artık düşüncelerimizinde yaşadıklarımızı etkilediğini düşünüyorum.O yüzden iyi düşün ki iyi olsun..Hakkı'nda hayırlısı..BEN ANLAMIYORUM BAZI KİŞİLERE CIKMIŞ BİZE NİYE CIKMIYO BANDA 27 MART DEDİ KESİN ÇIKMİCAK
saol kuzum enerji işi ama hep yorumlara baktım verdiğin tarihler çıktı dıyo okadar eminki 27 martı verdi yaz bunu bi kenara dedi ayy başka varmı baktıran kıjzlarr cevap nolurrÖyle de düşünme bu enerji işi bana çıkmayan sana çıkabilir belki ama verdiği tarihe de takılı kalma tarihlerde sapma olabiliyor.olumsuz düşünme.Ben artık düşüncelerimizinde yaşadıklarımızı etkilediğini düşünüyorum.O yüzden iyi düşün ki iyi olsun..Hakkı'nda hayırlısı..
KZILAR UMUT IŞIĞA FAL BAKTIRAN VARMI NOLUR CEVAP VERİN BEN ARANIZDA YENİYİM TARİH VERİYO VERDİĞİ TARİHLER TUTAN VARMIIIIII
çıkmadımı dediğidefalarca yazdım umut ışık falcı falan değil bana kopyala yapıştır fal gönderdi
çıkmadımı dediği
ayu bu yorumlara cıkmış diyenler nasıl çıkıyo anlamıyorumkopyala yapıştır faldan ne çıkmasını beklersin ki? öyle olduğunu anlamadan 2-3 sene önce 2 kere kahve baktırmıştım onlar da çıkmadı. birine fal göndermeden önce bence topikte aratın değişen, dolandırıcı bir sürü falcı var paranıza yazık ediyorsunuz
ayu bu yorumlara cıkmış diyenler nasıl çıkıyo anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?