Binnaz Abla

o son bir olmuyor zaten ben dün gaza gelip 3 fal attım ((((8

KZILAR UMUT IŞIĞA FAL BAKTIRAN VARMI NOLUR CEVAP VERİN BEN ARANIZDA YENİYİM TARİH VERİYO VERDİĞİ TARİHLER TUTAN VARMIIIIII

BEN ANLAMIYORUM BAZI KİŞİLERE CIKMIŞ BİZE NİYE CIKMIYO BANDA 27 MART DEDİ KESİN ÇIKMİCAK
Öyle de düşünme bu enerji işi bana çıkmayan sana çıkabilir belki ama verdiği tarihe de takılı kalma tarihlerde sapma olabiliyor.olumsuz düşünme.Ben artık düşüncelerimizinde yaşadıklarımızı etkilediğini düşünüyorum.O yüzden iyi düşün ki iyi olsun..Hakkı'nda hayırlısı..

saol kuzum enerji işi ama hep yorumlara baktım verdiğin tarihler çıktı dıyo okadar eminki 27 martı verdi yaz bunu bi kenara dedi ayy başka varmı baktıran kıjzlarr cevap nolurr

çıkmadımı dediği

kopyala yapıştır faldan ne çıkmasını beklersin ki? öyle olduğunu anlamadan 2-3 sene önce 2 kere kahve baktırmıştım onlar da çıkmadı. birine fal göndermeden önce bence topikte aratın değişen, dolandırıcı bir sürü falcı var paranıza yazık ediyorsunuz

ayu bu yorumlara cıkmış diyenler nasıl çıkıyo anlamıyorum

arkdaşlar efsun ergun var çok tatlı biri ona baktıran oldumu niye bugun herkes sessiz

ayu bu yorumlara cıkmış diyenler nasıl çıkıyo anlamıyorum

kimi falcılar var cidden iyi ama birine çıkıyor birine çıkmıyor, bana selenanın çıkmayıp nesibenin çıkması veya birine tam tersi durum olması gibi bu işler tamamen enerji meselesi ama bazıları var farklı isimlerle site site dolanıyor geysu=gizem hatun şüphesi gibi. bazıları var ki sırf kopyala yapıştır tipler. çıksa bile tesadüftür eğer burada gelip yazmıyorsa. hele sitelerdeki yorumlara hiç takılmayın öyle rezil falcıların altında ilahmış gibi yorumlar var ki.. yazılı yorum da atmamanızı tavsiye ederim hepsinin demesem de büyük bir oranın altında başka şeyler var

hımm bakalım 27 martı bekllicem ama cıkmamısa cok kötü yorumlar yapıcam ona cıkanda var cıkmayanda bakalım nolcak efsun ergunu deneyen varmı astrolojide kızlarrrrr

bu umut ışığa taktım eger falı cıkamssa varya bukadar kişi var başka baktıranlarda vardır demi şekerlerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…