slm canım umut ışığa baktırdınızmıo kadar hissediyor bence ama geleceği bilemem. çok olmıcak bir şeymi söylemiş ondan mı dedin çıkar mı diye
selam kızlarr umut ılşşığa baktırndıznımı binnazdanhaklısın ama cidden biri evlilik dedi, diğeri evlilikten korkuyor dedi bir diğeri evlilikten bahsetmedi bile öyle söyleyeyim:))
kzılar umut ışığa baktrdınızmı lütfen cevapCanim bu Fama ne kadar surede bakiyor?gecmi bakiyor.
umut ışığa baktırddnımıFamaya astroloji fali baktirdim begendim diyecektim gidip birinin mesajini alintilayip yazmisim
Neyse. Baya begendim kizlar
umut ışığa baktrdınımzı ay başka cevap vericek yokmu tontişlerrrrYa bende bunu bilir bunu söylerim seven adam bırakıp gitmez gidemez umarım dusundugumuz gb bisey yoktur başka biri fln çünkü aynı kurt benm içimde de var emin olamadiktan sonrada ele bişey geçmiyor o yüzden öyle düşünüp stres yapma kendine ☺☺☺☺ gelirse de başkasıyla olamadığı için değil sevdiği için gelir
bu umut ışığa taktım eger falı cıkamssa varya bukadar kişi var başka baktıranlarda vardır demi şekerlerr
arattım cıkanda var cıkmayanda kızlar 27 martta sizihaber wedicem inek çıkmassa valla rezil etcem onu poaraımıza yazık sapolıun eşkerlerr ee başka batıran varmıbaşkasına cıkan sana cıkmaz sana cıkan baskasına cıkmaz herkesın oldugu gıbı deneye yanıla enerjının tuttugu bırını bulursun an ve gecmısle ılgılı tespıtler dogruysa gelecege yonelık olarak cıkabılır umut ısık kadınlar klubu dıye google aratırsan buabılırsın gecmıs konulardan
Merhabalar ablalarım uzun bir süredir buradan sizleri takip edip yorumlarınıza göre hareket ediyorum eylül ayından beri aklınıza gelebilecek çoğu falcıya baktırdım ve şimdi de kendi fal maceralarımı paylaşmak için buraya üye oldum
Tellweyle başlayalım
Medyumsvg:benim promosyon falıma bakmıştı ve yakın geleceği çok iyi bildi şu an yok galiba
Forain:kişilik analizi ve durumu çok iyiydi şu an yok
Alouraa:geleceği direk tutturdu kadın ve o zaman inanmak istememiştim o da şu an yok
bunların hepsine kasım ayında baktırmıştım şimdi arıyorum kadını yok çok iyiydi
Acıkahvemin:kahvesini cidden beğendim laf kalabalığı da değildi ne dese oldu ama daha sonra yani mart başı su falı baktırdım rezalet full laf kalabalığıydı
Bir de en çok beğendiğim Efendy:vardı tellwe de yeni çıkmıştı çok da durmadı eylül ayında baktırdım martta olcak şeyi bile bildi bir daha bulamıyorum onu mükemmeldi
Bunlar dışında tellwede kayda değer hiç bir falcı yok,selenaya baktırmadım ama
Firuuze tugrulmelih geleceğinhabercisi falcıeslem eyifer nazann denizvenüs ikamett kocaalem
sertan10 binnaz ve aklıma gelmeyen bir kaç kişi daha var tamamen tırt ve pembeciler eylül-kasım arası baktırdım bunlara bidaha da tellweye atmadım en çok konuşuldu diye firuuzee ye attım o da hüsran
Onun dışında eylül-kasım da attığım fallarla ocak-mart konusu çok farklılaştı şimdi de genel yorum yapıcam
Falsepeti
Sadece medyumgizeme baktırdım biryolun var ilkayla aynı şeyi söyledi güzeldi falı kötü değildi zaten bütün falcılar aşağı yukarı aynı şeyi söylüyorlar ama artık hiç umudum yok açıkçası
Biryolunvar
İlkay: durumu çok iyi bildi sorum dışında da baya ayrıntı bilmiş geleceği olumlu söyledi ama bilmiyorum beklemede
Aylinda olumluydu şu an dediği gibi ilerliyor ama olumsuz olarak yani böyle böyle olucak korkma ve inanma demişti doğru değil demişti bilmiyorum doğru mu değil mi
Fama: değişik bir tarzı var beklemede
Sema: su falını beğendim beklemede
Nurbanu: gizem hatunla aynı konuştu durum analizleri çok iyi ama gelecek beklemede
Emine kurtuluş: ecem23 le birlikte olumsuz söyleyen bir bu ikisi vardı beklemede
Falalem
Rezzan ablaldukça iyiydi ve şu an dediği gibi ilerliyor o da aylinle aynı konuya değindi böyle böyle olcak inanma gerçek değil diye ama inanmadan da edemiyorum sonuç beklemede ama küçük detayları bildi
Gizemhatun:nurbanuyla aynıydı beklemede
NairaŞura:iki kere attım çok beğendim kişilik ve durum analizini bu da olumluydu beklemede
Binnaz
Binnazda beğendiğim birkaç kişi var onlara değinicem sadece
Defne Tanrıkulu baya iyiydi olumluydu
Gizem Sitare iyiydi o da diğer herkes gibi olumluydu
Nehir Ateşoğlu: durumu çok iyi bildi görünüşü bile iyi tarif etti o da diğerleriyle aynı doğrultudaydı
Elif haznedar: çok beğendim bir abla da oldu benim için iki kere baktırdım durum analizi çok iyi sadece soruma değil ne hissederse söylüyor durum analizi çok iyi hisli kadın belli ufak tefek şeyleri bildi gelecek beklemede
Hülya Demir: de oldukça iyiydi görünüş tarifi de tamdı diğerleriyle aynı doğrultuda bir faldı
Asenat: o da iyiydi durumda ama gelecek beklemede bilmiyorum yani herkes aynı şeyi söyledi ama o şeyin olma olasılığı neredeyse imkansız gibi olumsuz söyleyen birtek ecem23 ve emine kurtuluş vardı ama emine kurtuluşun bana sorum harici söyledikleri şeyler de çok alakasızdı bilmiyorum bekleyip görücez birdaha da fal baktırmıcam zaten artık nisan sonu gibi tekrar gelip çıkıp çıkmadıklarını yazıcam çünkü hepsinin vadesi nisan sonuna kadar
KZILAR UMUT IŞIĞA FAL BAKTIRAN VARMI NOLUR CEVAP VERİN BEN ARANIZDA YENİYİM TARİH VERİYO VERDİĞİ TARİHLER TUTAN VARMIIIIII
özelden yazabilirmisiniz sayfaları tarıyorum aynı şeyi 10 kere soruyorsunuz.çıkmadımı dediği
tmmözelden yazabilirmisiniz sayfaları tarıyorum aynı şeyi 10 kere soruyorsunuz.
ya başka baktıran varmı diye soruyorum napimözelden yazabilirmisiniz sayfaları tarıyorum aynı şeyi 10 kere soruyorsunuz.
napiyim diye irşey yok ya sormak istediğiinz kişilere tek tek özelden sorun yada aramaya soru sorduğunuz falcı ismini yazıp hakkında çıkanları okuyun. son 3 -4 sayfa full sorularınızla dolu gereksiz bir şekilde.ya başka baktıran varmı diye soruyorum napim
tmm şekerimnapiyim diye irşey yok ya sormak istediğiinz kişilere tek tek özelden sorun yada aramaya soru sorduğunuz falcı ismini yazıp hakkında çıkanları okuyun. son 3 -4 sayfa full sorularınızla dolu gereksiz bir şekilde.
teşekkürler anlayışın içintmm şekerim
Arkadaşlar yanlışlıkla Elif Haznedar yazmışım Elif Hanzade kendisi ablam oldu bir fal daha baktırsım ve kendisinin kesinlikle mükemmel olduğunu düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?