Binnaz Abla

umut ışığa baktrdınımzı ay başka cevap vericek yokmu tontişlerrrr

bu umut ışığa taktım eger falı cıkamssa varya bukadar kişi var başka baktıranlarda vardır demi şekerlerr

başkasına cıkan sana cıkmaz sana cıkan baskasına cıkmaz herkesın oldugu gıbı deneye yanıla enerjının tuttugu bırını bulursun an ve gecmısle ılgılı tespıtler dogruysa gelecege yonelık olarak cıkabılır umut ısık kadınlar klubu dıye google aratırsan buabılırsın gecmıs konulardan

arattım cıkanda var cıkmayanda kızlar 27 martta sizihaber wedicem inek çıkmassa valla rezil etcem onu poaraımıza yazık sapolıun eşkerlerr ee başka batıran varmı

Arkadaşlar yanlışlıkla Elif Haznedar yazmışım Elif Hanzade kendisi ablam oldu bir fal daha baktırsım ve kendisinin kesinlikle mükemmel olduğunu düşünüyorum

selam canım umut ışığa baktrıdnmıbide efsun ergune acişl cvp

KZILAR UMUT IŞIĞA FAL BAKTIRAN VARMI NOLUR CEVAP VERİN BEN ARANIZDA YENİYİM TARİH VERİYO VERDİĞİ TARİHLER TUTAN VARMIIIIII

Asla baktırma biz bi kaç kişi baktırdık hepsi fos asla çıkmadı saçma sapan umut taciri bi de kendinden çok emin biz hepsini geri iptal ettik

ya başka baktıran varmı diye soruyorum napim
napiyim diye irşey yok ya sormak istediğiinz kişilere tek tek özelden sorun yada aramaya soru sorduğunuz falcı ismini yazıp hakkında çıkanları okuyun. son 3 -4 sayfa full sorularınızla dolu gereksiz bir şekilde.

Kızlar; buralarda yoktum birkaç haftayı aşan süredir... Özledim demeyeceğim... Bilmiyorum. Yani şimdi bu satırları yazarken bunları sizinle paylaşırken kalbime birşey oldu. İnsan bazen öyle sıkılıyor,canı öyle yanıyor ki kendiyle bile baş başa kalmak istemiyor... Çok da güzel şeyler olmadı tabi. Yazmıştım buralara. Bilenler bilir. Şimdi düşünüyorum da hani benim için atmayan bir kalbi,beni gördüğünde parlamayan gözleri,bana dokunmayan elleri neden özleyeyim diyorum da utanıyorum kendimden. Korkuyorum... Kızıyorum belki kendime. Ama özlüyorum anlıyor musunuz?... Babamın rahatsızlanması,ailevi problemler,bu durumu öğrenmem,sınavlarım derken teyzeme geçtim. Az önce Facebook'ta kalp yapabildiğini öğrendim teyzemin. Canım yandı. Hani şu '<3'... 'Kalp'... Halbuki burda dertlerimizi paylaşırken her gün biraz daha büyüdüğümü anladım. Ruhum 70 yaşında olmuş şu son 2 yılda. Yakın geçmişte tecrübe edindim ki; insan hergün beklediği,özlediği,dokunmak istediği insanı unutmak zorunda da kalabilirmiş. Soranlar oldu ve şöyle diyebilirim ki bu durumu bilen falcı olmadı. İlişkisi var diyen kimse olmadı. Aklında başka biri olduğunu söyleyen de oldu,mesleğini bile bilen de. Ben sormadan tıpatıp kendini,tipini tarif eden falcılar da oldu. Pembe tablo çizdiler,çizmeyenler de kafasının karışık olduğunu hayatında başka biri olmadığını ve zaman ayıramayacak kadar kalbinin ve aklının yorgun olduğunu dolayısıyla ilişki yaşayamayacağımı söylediler. En yaklaşan Seruven'in Kitap Falı'ydı. Bir de birkerebir. Kısacası beklediğim bir netice yok. Aslında var ama olsun istemiyorum. Gönlüm istiyor ki benle atsın kalbi Günaydın diyebildiği ben olayım. Ellerini tuttuğu... Ne bileyim. Bir süre daha olmayacağım buralarda. Konuştuğum,onu anlattığım,derdimi paylaştığım bu topicteki herkesi seviyorum. Tek tek nick yazamadım. Dilerim siz de özlediğiniz adamın yanlış kişi olduğunu anlayabilir fakat bu işten kolay kopabilir kalbinizdeki yerini istemeseniz de çıkartabilirsiniz kızlar. Çünkü sevginiz büyüdükçe ihtimaller istiyorsunuz. İyi akşamlar.

Arkadaşlar yanlışlıkla Elif Haznedar yazmışım Elif Hanzade kendisi ablam oldu bir fal daha baktırsım ve kendisinin kesinlikle mükemmel olduğunu düşünüyorum

elif hanzade bana ilk fal baktığında dönmeyecek özlemesi çıkmıyor başkası var hayatında.sen de baskasıyla tanışacaksın evlillik başkasıyla var dedi ozaman çok beğenmiştim. ikinci kez baktırdığımda bu seni çok özlemiş arayacak seni siz yaza doğru evlilik düşüneceksiniz dedi. valla nasıl bukadar döndü anlamadım..

Kızlar ben byv de Nur banu yu beğendim bir de .. kendisi karşı tarafı ve durumu en güzel anlatan şimdiye kadar bir de uzun uzun yorumlamış. Ben sevdim tabi herkese aynı olmayabilir bunu belirtmek isterim umut yaratmak değil amacım çünkü çıktı diyebileceğim bir fal yok henüz:).. ben yorum içeriğine göre beğendim sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…