Binnaz Abla

umut ışığa baktırdınmı

umut ışığa baktırdınmı
Burda herkese tek yek yazmana gerek yok.Zaten kimden alıntı yaparsan yap herkes görüyo.Sayfayı her yenilediğim de umut ışığa baktıran var mı sorusunu görmek istemiyorum gerçekten yanlış anlama ama zaten gören cevap veriyo.Topicten direk ismini arat ve yorumlara bak senin için daha verimli olur daha çabuk sonuç alırsın.

peki şunu sorim binnaz ablada falı cıkan en iyiy yorumuc kim varmı bilfidiğiniz bide efsun ergun cok tatlı denedinizmi en iyi falcılar kimsizce

Valla ben baktirmadim canım ama hiç de iyi yorum duymadım hakkında yorumlarını okudunmu bilmiyorum ama diğer forumda da burda da iyi değil diye görmüştüm.
peki kanka çıkan falcılar varmı biliyomsun kimi önerirsiniz dostlar

Son yorumları okumalisin ama herkesin enerji durumu değişiyor. Ben Binnaz Sezgin Canan ve Elif Hanzadeyi sevdim ama gelecek çıkan olmadı henüz :)) deneyip gormelisin kimle enerji tutar ama Umut Işık sanmıyorum.

peki eylül acara yada ece gülene baktıran varmı binnazdaki çıkan falcılar kimler dostlar lütfen cvp yazın

peki eylül acara yada ece gülene baktıran varmı binnazdaki çıkan falcılar kimler dostlar lütfen cvp yazın

canım ben sana kısaca soyle soyluyeyım sende kurtul bızde kurtulalım. falların cıkıp cıkmaması konusunda falların %40 cıkmıstır %40 cıkmamıstır %20 sı ıle enerjı uyusmadıgı ıcın ya da alakasız yorumlar oldugu ıcın fos cıkmıstır. eger cok merak ettıgın falcılar var ıse cıkan yada cıkmayan fallar dıye arkadaslar bılgı vermıstır. bıraz ugrasırsan eger bulabılırsın. K kub102030

kız sen yoksa jun jadii misin :)) , bi ara o pıtırcık vardı ece gülen i, umut ışık ı her postun ardına soruyordu..

Umut Işık nokta atışlı tarihlerine güvenme Selma Aydın gibidir çok bilmiş gibi vadeyi günlere verirler de fıss.. Eylül de öyle ben uzun uzun aradan sonra sadece sevgi , Asenat ve Hanzadeyi denedim.. onlar da oranın kötünün iyileri..

ya burası fal paylaşım alanı deılmı cıkalnları soruyorum işte gıcıklık ypamnaa gerek yok ne sorcam herkes soruyo!

sor arkadaşım sor tek tek k.k daki tüm üyelere tek tek sor.rahat rahat sor. anlamayana laf anlatmak boşa nasılsa.

varmı arkadşlar binnazda cıkan fallar

YOKKKKKKKKKK, keşke olsa dükkan senin olurdu ama yok yani biz onların çıkmayan falları yüzünden nice kepenk indirdik.Yok ablam Binnazdakileri eğer söylenilenlere inanmayıp anlık hayal kurup mutluluk için deneyebilirsin neredeyse tamamı hayal ürünleri içeriyor çünkü.

ya burası fal paylaşım alanı deılmı cıkalnları soruyorum işte gıcıklık ypamnaa gerek yok ne sorcam herkes soruyo!

tabıkı herkes soruyor bende soruyorum zaman zaman ama son 4 5 sayfa senın sorularınla dolu ısın ılgınc yanı bır kere de sorumuyorsun ust uste ust uste soruyorsun goren yorum yapıyor zaten kusura bakma ben kendı adıma rahatsız oldum .

Bak 7701 sayfalık bir konu başlığındasın.Herkes senin gibi olsa 7777777 tane sayfa olurdu dimi ? Site boşuna sağ üst köşeye arama butonu koymamıştır diye düşünürsek kimi istersen iste, ister umutu ister eylülü ister Ece yi kimi istiyosan yaz ve arat zaten buradaki yorum dökümanları karşına çıkar.Burdaki cevaplar yetmediyse bi de Oray'ı dene bence ? Sen böyle yapmaya devam edersen başkaları fikrini paylaştığında burda kimse o fikirden yararlanamaz görmez çünkü.10 sayfadır umut ışığa baktıran var mı diye soruyorsun biri cevap veriyo yetmiyo bi başkasından alıntı yapıp tekrar soruyosun.Bizde soruyoruz evet ama arama yapmayı da biliyoruz.Armut piş ağzıma düş yapmak yerine sitenin nimetlerinden yararlanabilirsin bizde her sayfayı yenilediğimizde daha yeni msjlarla karşılaşabiliriz bence.Kaldı ki daha sonra senin sorunu gören cevap verir elinden geldiğince.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…