rica ederim bebişim kusura bakma umut ışık bana tarih verdiydi herkesin çıktımı merak edıyorumteşekkürler anlayışın için
umut ışığa baktırdınmıKızlar ben byv de Nur banu yu beğendim bir de .. kendisi karşı tarafı ve durumu en güzel anlatan şimdiye kadar bir de uzun uzun yorumlamış. Ben sevdim tabi herkese aynı olmayabilir bunu belirtmek isterim umut yaratmak değil amacım çünkü çıktı diyebileceğim bir fal yok henüz:).. ben yorum içeriğine göre beğendim sadece
özür diliyorsun anladım diyorsun hala devam ediyorsun gerçekten ilginç.tek tek sorma arkadaşım bunu anlamanın nesi zor ya?umut ışığa baktırdınmı
Burda herkese tek yek yazmana gerek yok.Zaten kimden alıntı yaparsan yap herkes görüyo.Sayfayı her yenilediğim de umut ışığa baktıran var mı sorusunu görmek istemiyorum gerçekten yanlış anlama ama zaten gören cevap veriyo.Topicten direk ismini arat ve yorumlara bak senin için daha verimli olur daha çabuk sonuç alırsın.umut ışığa baktırdınmı
Valla ben baktirmadim canım ama hiç de iyi yorum duymadım hakkında yorumlarını okudunmu bilmiyorum ama diğer forumda da burda da iyi değil diye görmüştüm.kzılar umut ışığa baktrdınızmı lütfen cevap
peki kanka çıkan falcılar varmı biliyomsun kimi önerirsiniz dostlarValla ben baktirmadim canım ama hiç de iyi yorum duymadım hakkında yorumlarını okudunmu bilmiyorum ama diğer forumda da burda da iyi değil diye görmüştüm.
binnaz pek tercih edilmiyo..varmı arkadşlar binnazda cıkan fallar
ya burası fal paylaşım alanı deılmı cıkalnları soruyorum işte gıcıklık ypamnaa gerek yok ne sorcam herkes soruyo!yok arkadaş kurtuluş yok...
peki eylül acara yada ece gülene baktıran varmı binnazdaki çıkan falcılar kimler dostlar lütfen cvp yazın
peki eylül acara yada ece gülene baktıran varmı binnazdaki çıkan falcılar kimler dostlar lütfen cvp yazın
ya burası fal paylaşım alanı deılmı cıkalnları soruyorum işte gıcıklık ypamnaa gerek yok ne sorcam herkes soruyo!
varmı arkadşlar binnazda cıkan fallar
ya burası fal paylaşım alanı deılmı cıkalnları soruyorum işte gıcıklık ypamnaa gerek yok ne sorcam herkes soruyo!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?