- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Dalga gececek baska yer bul bebisimpeki kanka çıkan falcılar varmı biliyomsun kimi önerirsiniz dostlar
peki eylül acara yada ece gülene baktıran varmı binnazdaki çıkan falcılar kimler dostlar lütfen cvp yazın
Cocuk bahcesi tavsiye ediyoruz bebiseBu soran kişi ya yaşı küçük ya erkek dalga geçiyor
Bence küçük çünkü onlar böyle kanka dostlar falan diye konuşuyorBu soran kişi ya yaşı küçük ya erkek dalga geçiyor
Naber kizlar cikan fallar varmi.Ben en son serkana atmistim bir konu icin daha zaman var dedi hakkatende bekliorum
Canim kitap falinda olumlu gordugu seye gumuslu su falinda sonucu olumsuza bagladi. Haksiz da cikmadi gerci atacaksan gumuslu su at. O daha iyiydi bendeKızlar selam tellwe serüvene kitap falı atayım mı? Çıkanlar oldu mu?
Cocuk bahcesi tavsiye ediyoruz bebise[/QUOTE
Hahaa
Kahve falı mi atmistim sen Famaya?benim famaya attığım falda yakın gelecekle alakalı söylediği iki şey biri hiç ihtimal vermediğim halde çıktı. söylediği başka bir konu için ise daha zaman var canım
Kahve falı mi atmistim sen Famaya?
Çıktı mı yani canım falı?Canim kitap falinda olumlu gordugu seye gumuslu su falinda sonucu olumsuza bagladi. Haksiz da cikmadi gerci atacaksan gumuslu su at. O daha iyiydi bende
Bu kız bizi trollemeye gelmişözür diliyorsun anladım diyorsun hala devam ediyorsun gerçekten ilginç.tek tek sorma arkadaşım bunu anlamanın nesi zor ya?
YA HERKES YAZIUO BEN NIYE GÖZE BATIYORUM ÇOK SAYGISISIZNIZ!Buranın da trolü sen misin ? Yoksa bu kadar faldan sonra bizim Sabrımızın daha ne kadar taşabiliceğini mi ölçüyosun ? Hayır yani söyle bizde bilelim ki cevap yazarken yanlış anlama galan demiyelim direk yanlış anlaman için konuşalım ?
Valla bak yazmıyım yazmıyım diyorum sayfayı her yenilediğimde karşıma çıkıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?