Binnaz Abla

peki eylül acara yada ece gülene baktıran varmı binnazdaki çıkan falcılar kimler dostlar lütfen cvp yazın

ya birkaç sayfa geriye gidersen bu sorduğun kişiler için tek tek yazdım zaten yok okumaya üşendim dersen sağ üstte arama yerinden merak ettiğini arat artık dalga geçtiğini falan düşünüyorum. kopyala yapıştır fal için çıkmadı mı diye soruyorsun falın kopyala yapıştır olduğu umrunda bile değil. burda herkese çıkan bir falcı olsa o konuşulur zaten sadece.

Naber kizlar cikan fallar varmi.Ben en son serkana atmistim bir konu icin daha zaman var dedi hakkatende bekliorum

Naber kizlar cikan fallar varmi.Ben en son serkana atmistim bir konu icin daha zaman var dedi hakkatende bekliorum

benim famaya attığım falda yakın gelecekle alakalı söylediği iki şey biri hiç ihtimal vermediğim halde çıktı. söylediği başka bir konu için ise daha zaman var canım

tmm arkdaşlar kusura bakmayın çok umut bağladım oyuzden sordum özür dilerim ee başka neler cıktı bnde famay attım ama hep tarıhsel sapma diyi

binnazdaki en iyi falcı eylu acar gibi ee baska varmı fikri olan

Buranın da trolü sen misin ? Yoksa bu kadar faldan sonra bizim Sabrımızın daha ne kadar taşabiliceğini mi ölçüyosun ? Hayır yani söyle bizde bilelim ki cevap yazarken yanlış anlama galan demiyelim direk yanlış anlaman için konuşalım ?
Valla bak yazmıyım yazmıyım diyorum sayfayı her yenilediğimde karşıma çıkıyosun

YA HERKES YAZIUO BEN NIYE GÖZE BATIYORUM ÇOK SAYGISISIZNIZ!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…