Binnaz Abla

YA HERKES YAZIUO BEN NIYE GÖZE BATIYORUM ÇOK SAYGISISIZNIZ!

Size gayet saygılı cevap verildi burada ama sürekli yazmaya devam ettiniz tepkiler bundan. Merak ettiklerinizi aratıp bulabilirsiniz de dendi. Lütfen eğer bir falciyla ilgili yorumunuz varsa onu bildirin onun dışında meşgul etmeyin bu sayfayı..

Sor sorma demiyorum sana ama saygı göster ki sen de saygı gör.Utanmasan yazdıklarının harflerini tek tek atıp 10 sayfada soru soracaksın ya.Merhaba yazıyosun sonra onu gönderip başka bi msj olarak sorunu soruyosun.Bütün falcıları tek tek isimle soruyosun madem bu kadar meraklıydın sayfaya ilk msjında toptan merak ettiklerini yazsaydın tek msj da bitirseydin.Böyle dikkat çekmeye çalışıyosun evet çekiyosunda ama iyi yönde değil.Ben senin yerin de olsam bugün o kadar yazdım bu insanlar bunları dedi en azından bugün başka yazmıyım forumu takip ediyim diyip geri çekilirim.Sana o kadar arama yap diyoruz onu da yapmıyorsun sonra gelmiş saygısızsınız diyosun.Daha da bişey demiyorum küçüksün belki ama durum bu hadi Allah yardımcın olsun kardeşim Hakkı'nda hayırlısı 27 martta inşallah umutun dedikleri olurda cümleten huzura ereriz.Selametle

Canım benim belli yaşın küçük ve jun jadi olmandan kuvvetle şüpheleniyorum, bunlar önemli değil de ; eğer yeni biriysen bile topiğin adıyla çelişse de binnaz da burda tutan neredeyse yok, yani ordakiler falcıdan öte yorumcu gibi çok hisli değiller çok azı hariç ,herkesin ilk durağı ama beğenilmiyor..

Hele hele saydığın Umut,Eylül,Sema ,Ece Gülen vss hiç güvenme. Merak ettiklerini ise; falcının ismi ile aratıp oku istersen..
Çoğu yeni gelen o kim, bu nasıl diye soruyor da yani burda ciddi anlamda maddi/manevi kaybı yaşamış kişiler olarak teker teker tekrar yazmak zul geliyor. daha çok şu çıktı bu çıkmadı oluyo,istemediğin kadar yorum var bahsi geçen tüm falcılarla ilgili..

PEKİ ARKDAŞIM ARTIK Bİ SÜ
RE YAZMICAM TEŞEKKÜRLER

Kiz suna yazma dalga geciyor resmen sikayet ettim

YA NE DALGA GECİCEM HADDİNİ BİL 27 YASINDAYIM BEN MERAK ETTİKLERİMİ OSRDUM BEN SORUNCAMI GÖZE BATIYORUM COK AYIP EDIYOSUNUZ COK!!!!!

Kiz suna yazma dalga geciyor resmen sikayet ettim

Canım ben rahatsız edici şekilde göze batsa da , kötü niyetli olduğunu sanmıyorum. fallları çok kafaya takıyor hele Umut u bir de :///// ,

YA NE DALGA GECİCEM HADDİNİ BİL 27 YASINDAYIM BEN MERAK ETTİKLERİMİ OSRDUM BEN SORUNCAMI GÖZE BATIYORUM COK AYIP EDIYOSUNUZ COK!!!!!
Merhaba,
Arkadaşlar ard arda mesaj yazmanın yasak olduğunu belirtmeye çalışmışlar, sormak istediklerinizi tek bir yorumda sıralarsanız üyeler size gerekli bilgiyi verirler.
Ayrıca forumda büyük harfle yazmakta bağırmak anlamına geldiği için yasaktır.
Henüz sitemize yeni üye olmuşsunuz, hoşgelmişsiniz, sanıyorum zamanla sitenin işleyişi kuralları hakkında daha çok bilgiye sahip olup kullanımda zorluk çekmeyeceksinizdir.

Iyi aksamlar, burayi dikkatlice takip ediyorum, ve de su ana kadar utanilacak sayida fallar gönderdim.....bugün Kemal Devrim in bir falinda dedigi bir sey tamamen çikti diyebilirim ve de buna hiç inanmamistim hatta kendisine bile söylemistim soru alaninda, böyle bir duruma pek ihtimal yok diye, fakat durum su ki dedigi gibi de oldu . birçok falcinin dediklerine zaman geldiginde söylerim burada

Canım ben rahatsız edici şekilde göze batsa da , kötü niyetli olduğunu sanmıyorum. fallları çok kafaya takıyor hele Umut u bir de :///// ,
Yok hic sanmiyorum ben cnm anormal cunku yazdiklari niyeti degil bize hissettirdikleri onemli diorum napiosun bu arada

))))

Koptum ya Şaka gibi. Ben de baktım sayfada mesaj sayısı artmış çıkan fal var falan sandım. Boşa vakit kaybetmiş olduk
YA BEN CIDDEN COK UZULUYORUM LUTFEN YA BEN CIDDIYIM BN SADECE SU FALIMDA CIKSITI DEMEK ISTIYORUM BU ARADA FAMAYA BNDE BAKTIRDIM KAHINVANGADA SEKERIM SEKERIM DIYE KONUSUY HEP ARKDALAR CIKAN FALLARI ÖZELDEN MESAJ ATARSANZ SEVINIRM TEŞEKKÜRLER <3

KZILAR BURCU ÖZSOYA BAKTIRAN VARMI YARIN FALIN TARIHI DOLUYO YARIN CIKARSA SIZE HABER VERİCEM

KZILAR BURCU ÖZSOYA BAKTIRAN VARMI YARIN FALIN TARIHI DOLUYO YARIN CIKARSA SIZE HABER VERİCEM

Büyük harfle yazmaya devam ederseniz uyarı alacaksınız, lütfen yukarıda ilk yazdığım mesajı da tekrar okuyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…