Binnaz Abla

Rica ederim, bu arada KİB nedir demişsiniz, KİB Kötü İçerik Bildirimi demektir, site kurallarına uyulmadığı fark edildiğinde yorumların altında sol tarafta yer alan K.İ.B butonuna basılır ve bildirilir, yöneticilerde ama uyararak ama banlayarak işlem yaparlar.
Banlamak üyenin bir süre siteye girişinin engellenmesidir, bu süre en az 24 saattir.

Tekrar başlayalım isterseniz, aramıza hoşgeldiniz, fal bölümünde arkadaşlarla bilgi alışverişi, arkadaşlık ilişkileri kurabilmek için kendinize ve onlara zaman verin. Tanıştıklarım paylaşımlardan keyif alırsınız.

ha söle ya nekadar tatlsınız dıgerlerı hep dışladı benı bı atart sevdi çok tesekkurler ama nıye bukadar sınırlendıler anlam verfemedım fala cok öenm verıyom bn cunku

Ay burası çok gerilmiş yahu gülsem mi bilemedim

Kızlar fama sonunda msjıma cvp verme zahmetinde bulunmuş ben yarın için demiştim üstünden 3gün geçti kendi hislerimle hareket etmek daha iyiymiş

Ay burası çok gerilmiş yahu gülsem mi bilemedim

Kızlar fama sonunda msjıma cvp verme zahmetinde bulunmuş ben yarın için demiştim üstünden 3gün geçti kendi hislerimle hareket etmek daha iyiymiş
bnde famatya baktırdım bana mayıs dedı ama umut ısık 27 mart dedi

ha söle ya nekadar tatlsınız dıgerlerı hep dışladı benı bı atart sevdi çok tesekkurler ama nıye bukadar sınırlendıler anlam verfemedım fala cok öenm verıyom bn cunku

Seni kimse dışlamıyor biraz sakin ol yeter ki üst üste yazmana gerek yok tatlım böyle itici oluyor çünkü yoksa burda kimse cvp vermemezlikte yapmaz dışlamazda sen sor bekle sonra bu kadarı kafi bizim için

Umut ışığı falcı yerine koyma demiştim ama sen yine de umudunu kesme tabi olur olur belli olmaz :)

tmm bıtanem 27 martı beklıcem

arkdaşlar efsun ergunu denedınızmı nolur cvp vern nolur

Tarıhlere takılma bence hele gun olarak bekleme 27 martı yanı. hayal kırıklıgına ugrarsın . oyle gunu gunune cıkan falcı olsaydı yıkılırdı buralar
tarıhı tutanların nasıl tutuyo ozaman sende haklsın canım cok haklsın .8

Kızlar dün dayanamadım çok moralim bozuktu Serkan Tek'e fal attım ama falın yarısı 'hanım efendi' kelimesiyle dolmuş resmen sinirlensem mi üzülsem mi gülsem mi bilemedim sizde de böyle miydi

Kızlar dün dayanamadım çok moralim bozuktu Serkan Tek'e fal attım ama falın yarısı 'hanım efendi' kelimesiyle dolmuş resmen sinirlensem mi üzülsem mi gülsem mi bilemedim sizde de böyle miydi
cnm sende cıkan fallar oldumu

kzılar biliyorum komik deılım cok iticiyim hata ama nolur bana falı cıkanlar msj atsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…