AA BAKTIRDINMI CANIM ?ilk defa beğenmekle kiblemek arasında kaldım ikisine de elim gitmedi
KIZLAR ben yenı uyeyım kıb dedıgınız kendinize ,iyi bak sandım ya allah askına dalga fln gecmıyorum lutfen benıde alın aranıza!AA BAKTIRDINMI CANIM ?
Rica ederim, bu arada KİB nedir demişsiniz, KİB Kötü İçerik Bildirimi demektir, site kurallarına uyulmadığı fark edildiğinde yorumların altında sol tarafta yer alan K.İ.B butonuna basılır ve bildirilir, yöneticilerde ama uyararak ama banlayarak işlem yaparlar.özür dilerim
ha söle ya nekadar tatlsınız dıgerlerı hep dışladı benı bı atart sevdi çok tesekkurler ama nıye bukadar sınırlendıler anlam verfemedım fala cok öenm verıyom bn cunkuRica ederim, bu arada KİB nedir demişsiniz, KİB Kötü İçerik Bildirimi demektir, site kurallarına uyulmadığı fark edildiğinde yorumların altında sol tarafta yer alan K.İ.B butonuna basılır ve bildirilir, yöneticilerde ama uyararak ama banlayarak işlem yaparlar.
Banlamak üyenin bir süre siteye girişinin engellenmesidir, bu süre en az 24 saattir.
Tekrar başlayalım isterseniz, aramıza hoşgeldiniz, fal bölümünde arkadaşlarla bilgi alışverişi, arkadaşlık ilişkileri kurabilmek için kendinize ve onlara zaman verin. Tanıştıklarım paylaşımlardan keyif alırsınız.
bnde famatya baktırdım bana mayıs dedı ama umut ısık 27 mart dediAy burası çok gerilmiş yahu gülsem mi bilemedim
Kızlar fama sonunda msjıma cvp verme zahmetinde bulunmuş ben yarın için demiştim üstünden 3gün geçti kendi hislerimle hareket etmek daha iyiymiş
ha söle ya nekadar tatlsınız dıgerlerı hep dışladı benı bı atart sevdi çok tesekkurler ama nıye bukadar sınırlendıler anlam verfemedım fala cok öenm verıyom bn cunku
tmm bıtanem 27 martı beklıcemSeni kimse dışlamıyor biraz sakin ol yeter ki üst üste yazmana gerek yok tatlım böyle itici oluyor çünkü yoksa burda kimse cvp vermemezlikte yapmaz dışlamazda sen sor bekle sonra bu kadarı kafi bizim için
Umut ışığı falcı yerine koyma demiştim ama sen yine de umudunu kesme tabi olur olur belli olmaz :)
Tarıhlere takılma bence hele gun olarak bekleme 27 martı yanı. hayal kırıklıgına ugrarsın . oyle gunu gunune cıkan falcı olsaydı yıkılırdı buralarbnde famatya baktırdım bana mayıs dedı ama umut ısık 27 mart dedi
tarıhı tutanların nasıl tutuyo ozaman sende haklsın canım cok haklsın .8Tarıhlere takılma bence hele gun olarak bekleme 27 martı yanı. hayal kırıklıgına ugrarsın . oyle gunu gunune cıkan falcı olsaydı yıkılırdı buralar
cnm burcu özsoyu denedinmiTarıhlere takılma bence hele gun olarak bekleme 27 martı yanı. hayal kırıklıgına ugrarsın . oyle gunu gunune cıkan falcı olsaydı yıkılırdı buralar
cnm sende cıkan fallar oldumuKızlar dün dayanamadım çok moralim bozuktu Serkan Tek'e fal attım ama falın yarısı 'hanım efendi' kelimesiyle dolmuş resmen sinirlensem mi üzülsem mi gülsem mi bilemedim sizde de böyle miydi
aa binnazdanmıBana kimsenin fali cikmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?