Binnaz Abla

kızlar bu rezzan abla dediğinizi bulamadım ben binnaz ablada. falalem diye bi site var orda gördüm kendisini. o mudur acaba bahsedilen rezzan abla *

merhaba bana bir dediği yakın zamandı maddiyatla ilgili ben yaşadım bu hafta haftasonuı baktırmıştım .diğerleri için en yakın zaman 2ay bakalım

Lâle cim sende herkesi denemişsin vallaha.Şu Nalân online olursa baktırırım.

Kızlar falevi denen siteden hiç fal baktırdınızmı?

Paran odlugunda dene, icinde kalmasin derim

O degil de Gauss cum sen akillanmayip bir de Samsun a mi acilim yaptin?!

aman icimde kalip ne olacak :) falsiz iyi aslinda onun yerine evi parfum kozmetik kuyafetle doldurdum

samsuna acilim yapamadim pek :) bilmiyorum hic buralari ucuzdur diye tahmin ediyorum daha hiiic falci kapisi calmadim

Kızlar bende Haleh hanıma yaz başı gibi baktırıp çok beğenmiştim.
Durum tespitleri falan süperdi..
Fakat gelecek çıkmadı...

Üzgünüm...
Fakat şunu da unutmamak lazım..
Geleceği tercihlerimizle biraz da biz şekillendiriyoruz..

Bu arada ben ağustosta sevgilimden ayrıldığımda eylülde bakan herkes onun beni tekrar arayacağını
söyledi ve benim barışmayı kabul edeceğimi söyledi.
sadece falalemden Almina hanım, siz kesinlikle o adamı tekrar istemeyeceksiniz dedi ve haklıydı...
Ama onun dışında süper bir faldı diyemem...

Bu arada Melek Öz, o kişiyi unutamayacağım aşk acısı çekeceğimi falan söyledi..
Ama ben kurtuldum diye kurban kesecek kadar sevindim...
Yani tamamen tersti falı...

Rezzan hanım biraz açık kapı bırakmıştı, belki kabul etmeyeceğim konusunda...

Dün MissCherry'nin tavsiyesi ile Mert reiki'ye baktırdım..
Özenli bir faldı.. Kısmet çıkarsa sevinirim :))

Zaten bu site pek gelecek vaad etmiyor.Dört beş falcısı var sırada bi kisi falan oluyor.Çok ama çok sakin.

talep görmeyince sakin oluyor haliyle.

bu arada kahinvangadan bahsedilmiş, bilemiyorum memnun kalan varmı ama ben memnun kalmıştım. 2 kez baktırmıştım.. fire vermeden aynı şeyleri söylemişti.

Son düzenleme:
.
.
.
.
Dün MissCherry'nin tavsiyesi ile Mert reiki'ye baktırdım..
Özenli bir faldı.. Kısmet çıkarsa sevinirim :))

mert reiki ne dedi biraraya gelmenizden falan mı bahsetti? yoksa başka şeyler mi? çok özel değilse tabi?

mert reiki ne dedi biraraya gelmenizden falan mı bahsetti? yoksa başka şeyler mi? çok özel değilse tabi?

Biz Ağustos'ta ayrıldık ve Eylülden beri şükür yüzünü dahi görmedim.
Doğal olarak o kişi ile ilgili bir şey sormadım...

Şu an ki hayatım ve işlerimle ilgili sorulardı.
Durum tespitleri doğruydu.
Geleceği bekleyip göreceğiz.. ama uzun ver özenli bir faldı.

Kafam acayip karışıyo artık.Birine çıkan diğerine çıkmıyo.İyi kimdir gerçekten hangisidir bilemedim.

talep görmeyince sakin oluyor haliyle.

bu arada kahinvangadan bahsedilmiş, bilemiyorum memnun kalan varmı ama ben memnun kalmıştım. 2 kez baktırmıştım.. fire vermeden aynı şeyleri söylemişti.

Dediklerinden çıkan varmı peki?

var. 1,2 ay içinde dediklerinden çıkanlar oldu..öyle uzun uzun bakmıyor. kısa ama nokta atışlı bir faldı benim için.
Dedikleri çıkmıs en önemlisi o.Geçmişi bilmiş geleceğı bilmemiş ne önemi varki?Geçmiş zaten biten giden taraf.Önemli olan yürüdüğümüz yolda karşımıza çıkıcak olanlar.

ya kahınvanganın bana soyledıgı hıcbısey cıkmadı ya verdıgı tarıhlerde tarıh olmuş offfffffffff offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffff.............

Lâle cim sende herkesi denemişsin vallaha.Şu Nalân online olursa baktırırım.

canım sorma valla hastalık gibi oldu ama şuan sadece sıkılınca rezzan ablaya atıyorum sadece falaleme takılıyorum tellwe ve binnazablayı bıraktım bunada şukur
tellwede haka 10 kredim duruyor elim gitmiyor falcı bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…