Binnaz Abla

Haftasonu gündüz oluyor ama sanırım haftaiçi gece ben cumartesi öğlen denk geldim canım bence haber al kısmını kullan mail gelir direk girersin
hiç biri çıkmıyo işneklerin dediği bu mal umut ııkta patladı is umut tacırleri kızlar canım cok sıkkın

cnm sende cıkan fallar oldumu
Canım ben itici olduğunu düşünmüyorum sadece biraz saf hareket ediyorsun o da çok doğal çünkü fal piyasasını çok iyi bildiğini sanmıyorum. Burayı çok fazla falcı takip ediyor sırf paranı almak için '' şöyle çıktı böyle çıktı'' diye mesaj bile atabilirler çünkü çok fazla sahtekarlık dönüyor. Paranoya yaptığımı düşünebilirsiniz ama ciddiyim artık birinin kandırılmasını istemiyorum, para kolay kazanılmıyor.

Ben sana genel tabloyu anlatayım, bu topikte çıkan fallar sayısı çıkmayanlardan çok daha azdır muhtemelen. Herkesin enerjisinin uyuştuğu bir iki falcı var zaten. Bana sadece saraylı hanım bildi ufak tefek şeyleri o da ciddi anlamda zaman farkıyla çıktı. Çok fazla fallara güvenmemelisin, kimse geleceği tamamen bilemez.

yanı bunnaz ablaya yapılan yorumlar fln su cıktı bu cıktı onlardamı yalan off haklsın cnm cnm cok sıkıldı

yanı bunnaz ablaya yapılan yorumlar fln su cıktı bu cıktı onlardamı yalan off haklsın cnm cnm cok sıkıldı

Yalan demiyorum tabi ki, çıkmış olabilir neden olmasın ama insanlar sizin bu üzüntünüzü kullanmaya çalışabilir bunu söylemeye çalışıyorum. Burda eski yorumlarda bazı arkadaşlarımız güzel bir liste yaptı kim çıktı kim çıkmadı diye baktırmak istediğiniz falcının adını yukardaki arama çubuğuna yazarak eski mesajları bulabilirsiniz

saol hisoşum işte bn umut ışığa taktım kafamı

iyi geceler kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

fama'nın falı çıkmış birisi bana özelden yazabilir mi acaba? aylar önce bakmıştı ve pek beğenmemiştim, gerek garip türkçe'si, gerek kısa olmasından kaynaklı. üstü kapalı bir faldı lakin o kadar öve öve bitiremiyorsunuz ki tekrar kendisine danışasım var byv sitesinden de hiç hazetmiyorum ama çatlayabilirim meraktan teşekkürler

cnm sen bnnnaza baktırdnmı

tmm bıtanem 27 martı beklıcem

arkdaşlar efsun ergunu denedınızmı nolur cvp vern nolur

cnm burcu özsoyu denedinmi

kzılar biliyorum komik deılım cok iticiyim hata ama nolur bana falı cıkanlar msj atsın

efsun ergunu deneyen varı

kızlar burcu özsoya ve efsun ergun varmı

iyi geceler kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kızlar bınnazda burcu özsoy yada efsun ergune baktıdrnızmık

cnm sen bnnnaza baktırdnmı

Kamera şakası.böyle devam ederse topikte kimse kalmıycak.işin vahimiyeti görünsün diye alıntıladım...

ya istdiğimi sorarrım burası sıte deılmı sen ne dıye bana taktın!
ALLAH AŞKINA YA, SECRET GARDEN NİYE SANA TAKSIN,BUGÜN İLLALLAH DEDIRTTIN HEPIMIZE.
TOPİĞİ KİLİTLEDİN RESMEN,7 YASINDAKİ YİĞENİM BİLE 1 KEZ İKAZ EDİNCE KENDİNE ÇEKİ DÜZEN VERİYOR.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…