- 22 Kasım 2013
- 467
- 613
- 103
Ya sezgi Can'dan ne Zaman online olur :/ Bi heveslendim atıyım diye ama yok ortalıkta
hiç biri çıkmıyo işneklerin dediği bu mal umut ııkta patladı is umut tacırleri kızlar canım cok sıkkınHaftasonu gündüz oluyor ama sanırım haftaiçi gece ben cumartesi öğlen denk geldim canım bence haber al kısmını kullan mail gelir direk girersin
Canım ben itici olduğunu düşünmüyorum sadece biraz saf hareket ediyorsun o da çok doğal çünkü fal piyasasını çok iyi bildiğini sanmıyorum. Burayı çok fazla falcı takip ediyor sırf paranı almak için '' şöyle çıktı böyle çıktı'' diye mesaj bile atabilirler çünkü çok fazla sahtekarlık dönüyor. Paranoya yaptığımı düşünebilirsiniz ama ciddiyim artık birinin kandırılmasını istemiyorum, para kolay kazanılmıyor.cnm sende cıkan fallar oldumu
yanı bunnaz ablaya yapılan yorumlar fln su cıktı bu cıktı onlardamı yalan off haklsın cnm cnm cok sıkıldıCanım ben itici olduğunu düşünmüyorum sadece biraz saf hareket ediyorsun o da çok doğal çünkü fal piyasasını çok iyi bildiğini sanmıyorum. Burayı çok fazla falcı takip ediyor sırf paranı almak için '' şöyle çıktı böyle çıktı'' diye mesaj bile atabilirler çünkü çok fazla sahtekarlık dönüyor. Paranoya yaptığımı düşünebilirsiniz ama ciddiyim artık birinin kandırılmasını istemiyorum, para kolay kazanılmıyor.
Ben sana genel tabloyu anlatayım, bu topikte çıkan fallar sayısı çıkmayanlardan çok daha azdır muhtemelen. Herkesin enerjisinin uyuştuğu bir iki falcı var zaten. Bana sadece saraylı hanım bildi ufak tefek şeyleri o da ciddi anlamda zaman farkıyla çıktı. Çok fazla fallara güvenmemelisin, kimse geleceği tamamen bilemez.
Mine sana Famanın falları da mı cıkmadı tatlım?Bana kimsenin fali cikmadi
kuzum bnde famaya baktırdımMine sana Famanın falları da mı cıkmadı tatlım?
yanı bunnaz ablaya yapılan yorumlar fln su cıktı bu cıktı onlardamı yalan off haklsın cnm cnm cok sıkıldı
saol hisoşum işte bn umut ışığa taktım kafamıYalan demiyorum tabi ki, çıkmış olabilir neden olmasın ama insanlar sizin bu üzüntünüzü kullanmaya çalışabilir bunu söylemeye çalışıyorum. Burda eski yorumlarda bazı arkadaşlarımız güzel bir liste yaptı kim çıktı kim çıkmadı diye baktırmak istediğiniz falcının adını yukardaki arama çubuğuna yazarak eski mesajları bulabilirsiniz
Gece yarisindan sonra yakaladim ben hatta saat 3 falandi rast gele oldu. Ben ce o saatte bile bi anda 4 kisi oluverdi :)))))))Ya sezgi Can'dan ne Zaman online olur :/ Bi heveslendim atıyım diye ama yok ortalıkta
kızlar bınnazda burcu özsoy yada efsun ergune baktıdrnızmıkGece yarisindan sonra yakaladim ben hatta saat 3 falandi rast gele oldu. Ben ce o saatte bile bi anda 4 kisi oluverdi :)))))))
cnm sen bnnnaza baktırdnmıfama'nın falı çıkmış birisi bana özelden yazabilir mi acaba? aylar önce bakmıştı ve pek beğenmemiştim, gerek garip türkçe'si, gerek kısa olmasından kaynaklı. üstü kapalı bir faldı lakin o kadar öve öve bitiremiyorsunuz ki tekrar kendisine danışasım varbyv sitesinden de hiç hazetmiyorum ama çatlayabilirim meraktan teşekkürler
Seni kimse dışlamıyor biraz sakin ol yeter ki üst üste yazmana gerek yok tatlım böyle itici oluyor çünkü yoksa burda kimse cvp vermemezlikte yapmaz dışlamazda sen sor bekle sonra bu kadarı kafi bizim için
Umut ışığı falcı yerine koyma demiştim ama sen yine de umudunu kesme tabi olur olur belli olmaz :)
tmm bıtanem 27 martı beklıcem
arkdaşlar efsun ergunu denedınızmı nolur cvp vern nolur
cnm burcu özsoyu denedinmi
kzılar biliyorum komik deılım cok iticiyim hata ama nolur bana falı cıkanlar msj atsın
efsun ergunu deneyen varı
kızlar burcu özsoya ve efsun ergun varmı
iyi geceler kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar bınnazda burcu özsoy yada efsun ergune baktıdrnızmık
cnm sen bnnnaza baktırdnmı
ya istdiğimi sorarrım burası sıte deılmı sen ne dıye bana taktın!Kamera şakası.böyle devam ederse topikte kimse kalmıycak.işin vahimiyeti görünsün diye alıntıladım...
ALLAH AŞKINA YA, SECRET GARDEN NİYE SANA TAKSIN,BUGÜN İLLALLAH DEDIRTTIN HEPIMIZE.ya istdiğimi sorarrım burası sıte deılmı sen ne dıye bana taktın!
Bunu sen yazdın biz değil.Ayrıca yöneticinin söylediklerini bi daha okursan iyi olucak.Ha bu Arada 27 mart bi an önce gelsin falın tutsun inşallah amiin.PEKİ ARKDAŞIM ARTIK Bİ SÜ
RE YAZMICAM TEŞEKKÜRLER
Saol kardeşim...ALLAH AŞKINA YA, SECRET GARDEN NİYE SANA TAKSIN,BUGÜN İLLALLAH DEDIRTTIN HEPIMIZE.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?