Binnaz Abla

Ovvvv karışmış ortalık hanımlar. Neyse.
Üffff dayanamadım Famaya attım benim sorum üzErinden yürümüş sanki çok öyle wauwww dediğim birşey olmadı. Ayrıca kasım ayında B -U harflerinde biri girecekmiş hayatıma. Kasım yaaa amma ileri görüşlü Biz acaba anda iyi midir diyoruz Famacım kasıma vade veriyor. Ya kafamı karıştıran kızlar şu; burda ki yorumları okuyarak Famaya zamanın da fal atmamıştım; şimdi gene burdan etkilenip baktırdım. Ölen falcı tekrar diriliyor , sarıyoruz sonra bribirimizi gazlıyoruz heralde . Olumsuz konuştu Fama bu arada. Aynı şekilde Asenata da burdan etkilenip atmamıştım, bir iki gündür yine buradan etkilenip attım. Dayaklığız valla kendi kuyumuzu kazma uzmanıyız. Yeni bir 'Motto ' m var bu arada. ' bir ilişki fallıksa eğer ayrılık çoksa yani zaten olumsuz gidecektir yani '

Sizin cevap yine uzunmuş ama dediğim gibi ben de soru cevap kısmını sevmiyorum byv'da, kısacık yazıp geçiyorlar. Fama'nın da falı ne kadar beğendiysem, fal sonrası soru cevaptan tatmin olmamıştım. Tellwe'yi çok sevmesem de oradaki birkaç yorum yapma hakkı ve falcıların daha ilgili tavrı hoşuma gitmekte.

Kızlar dün dayanamadım çok moralim bozuktu Serkan Tek'e fal attım ama falın yarısı 'hanım efendi' kelimesiyle dolmuş resmen sinirlensem mi üzülsem mi gülsem mi bilemedim sizde de böyle miydi

eh evet onun fallar hanımefendi beyefendiyle bezeniyor. Buna rağmen benim nokta atışlılarımdan (kahvede)

kub, ben okurken yoruldum. son 10 sayfa direkt çöp. İnsanlar uyardığı hâlde tek tek yazmaya sormaya devam etmişsin ama biz KK hatunları olarak bir kez yazıldı mı algılayabiliyoruz, bir soruyu 10 kez sorunca alacağın cevap değişmeyecek. imza: bir dost

Kizlar fal alem nairaya fal atan var mi ben simdi tarot attim nasildir naira baktiran car ni cvp verirseniz sevinirim kizlar

Canim aynen haklisin . Fama ve 5 falci daha mayis ve kasim tarihlerini verdi bana bence herkese ayni tarihleri veriyorlar. Mesela aralikta baktirdigim fallarda mart demislerdi cikmadi hic biri. Ben sunu anladim baktirdiginandan itibaren 1.5 2 ay bir sure veriyorlar ya tutarsa. Ama var ya su mayis ayi bitsin tek tek patlaticam onlarin fallarini yeter umut vermek yok mart yok mayis

Ucuz birine kahve mi atsam diyorum ama sezgiyi de merak ediyorum kafamda deli sorular.. Ayrıca fama ya ben şubat sonu baktırdım mart ayını verdi bu hafta son yani ben patladı sayıyorum onu

Fama BEN de dahil olmak üzere yoksa bu ara atan herkese mi MAYIS-KASIM diyor?Amanınnnn

Fama BEN de dahil olmak üzere yoksa bu ara atan herkese mi MAYIS-KASIM diyor?Amanınnnn

aynen bana da mayıs dedi ama geçen ekimde baktırdığım astroloji için mart demişti, ilk günden patladıdan saymıştım çıktı valla o kadar ay sonra dediği

Ucuz birine kahve mi atsam diyorum ama sezgiyi de merak ediyorum kafamda deli sorular.. Ayrıca fama ya ben şubat sonu baktırdım mart ayını verdi bu hafta son yani ben patladı sayıyorum onu
Bence yakaladiginda sezgiye mutlaka yolla derim. Bana adamin dis goruntusunu tarfif etti icinide aynen tatif etti gelecegi bilmem ama bunu bilmek cok kolay degil bence

Bana haziran dedi:))
Aralıkta attık mart dediler patladı. Martta fal attık mayıs vs. dediler eminim vakti gelnce onlar da "bumm"

Denizkızıdeniz'e katılıyorum hemde 3 konuda:

*Ölen falcı tekrar diriliyor...
*Dayaklığız valla kendi kuyumuzu kazma uzmanıyız...
*bir ilişki fallıksa eğer....HELVASI KAVRULMALIDIR vesselam....

Arkadaşlar yani herkesin ilişkisi bir değil, burada bu çok dönmeye başladı. Eğer "sorun varsa, size yazmıyorsa, dönmüyorsa, yanınızda değilse sevmiyordur" tarzı anekdotlar. Herkesin farklı farklı problemleri, durumları var. Birbirlerini sevip hayat şartlarından dolayı beraber olamayan insanlar var. Kimin sorunsuz, güllük gülistan ilişkisi var allah aşkına? İnsan ilişkisi hatta romantik ilişki kadar zor bir şey yok. Kadın, erkek demeden insanlar ilişkileri için emek harcıyorlar. Burada pek tabi erkek cinsi olmadığı için onlara söz hakkı tanınmıyor lakin benim çok fal baktıran, ilişki problemleri olan erkek dostlarım var. Hassas mevzular, konuları var insanların, böyle dangul dungul konuşmayın lütfen.

Siz ne atmıştınız?

Dama ya 28 Eylül'de baktirmisim tam 6 ay olmuş nerdeyse olacak dediği şey olmadı olmamasını geçtim, olumsuza da acigim dedim sık da sundum ama olmadı hatta çok farklı gelişti....binnazdakiler zaten saçma sevgi de çıkmadı...Yeşil çingene de...bi ara son bidaha okuyup yazarım...Bu arada bana kızmayın lütfen zamanında umutla beklediğim faciya olumsuz yorumlara kiziodum ama şimdi normal karşılıyorum. ..bi Dr sema ya şu atmıştım o da çıkmadi ocak Şubat Mart dedi Mart bitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…