- 4 Ekim 2015
- 346
- 521
- 53
- 38
FAMANIN SORUMA VERDİĞİ CEVAP ÇOK SORU SORDUM AMA KISA VE NET "Rica ederim.Kendisi sizi sevmiş zamanında sevme çıkıyor.Onun aklı çok karışıktır sorun buradan kaynaklanıyordur ve dönmesi ise özlemesinden olacaktır.Taihsel saptama olmaz ise mayıs ayında dönecektir.İyi günler".
Kızlar dün dayanamadım çok moralim bozuktu Serkan Tek'e fal attım ama falın yarısı 'hanım efendi' kelimesiyle dolmuş resmen sinirlensem mi üzülsem mi gülsem mi bilemedim sizde de böyle miydi
Canim aynen haklisin . Fama ve 5 falci daha mayis ve kasim tarihlerini verdi bana bence herkese ayni tarihleri veriyorlar. Mesela aralikta baktirdigim fallarda mart demislerdi cikmadi hic biri. Ben sunu anladim baktirdiginandan itibaren 1.5 2 ay bir sure veriyorlar ya tutarsa. Ama var ya su mayis ayi bitsin tek tek patlaticam onlarin fallarini yeter umut vermek yok mart yok mayisOvvvv karışmış ortalık hanımlar. Neyse.
Üffff dayanamadım Famaya attım benim sorum üzErinden yürümüş sanki çok öyle wauwww dediğim birşey olmadı. Ayrıca kasım ayında B -U harflerinde biri girecekmiş hayatıma. Kasım yaaa amma ileri görüşlüBiz acaba anda iyi midir diyoruz Famacım kasıma vade veriyor. Ya kafamı karıştıran kızlar şu; burda ki yorumları okuyarak Famaya zamanın da fal atmamıştım; şimdi gene burdan etkilenip baktırdım. Ölen falcı tekrar diriliyor , sarıyoruz sonra bribirimizi gazlıyoruz heralde . Olumsuz konuştu Fama bu arada. Aynı şekilde Asenata da burdan etkilenip atmamıştım, bir iki gündür yine buradan etkilenip attım. Dayaklığız valla kendi kuyumuzu kazma uzmanıyız. Yeni bir 'Motto ' m var bu arada. ' bir ilişki fallıksa eğer ayrılık çoksa yani zaten olumsuz gidecektir yani '
Fama BEN de dahil olmak üzere yoksa bu ara atan herkese mi MAYIS-KASIM diyor?AmanınnnnCanim aynen haklisin . Fama ve 5 falci daha mayis ve kasim tarihlerini verdi bana bence herkese ayni tarihleri veriyorlar. Mesela aralikta baktirdigim fallarda mart demislerdi cikmadi hic biri. Ben sunu anladim baktirdiginandan itibaren 1.5 2 ay bir sure veriyorlar ya tutarsa. Ama var ya su mayis ayi bitsin tek tek patlaticam onlarin fallarini yeter umut vermek yok mart yok mayis
Ya sana dami oyle dedi. O zaman bu iste bir terslik var herkese ayni tarih verilirmi?Fama BEN de dahil olmak üzere yoksa bu ara atan herkese mi MAYIS-KASIM diyor?Amanınnnn
Fama BEN de dahil olmak üzere yoksa bu ara atan herkese mi MAYIS-KASIM diyor?Amanınnnn
Denizkızıdeniz,sen,ben=Fama'nın mayıs-kasım öngörüsü. Yok mu arttran ve bize katılacak olan?Ya sana dami oyle dedi. O zaman bu iste bir terslik var herkese ayni tarih verilirmi?(((((
Bence yakaladiginda sezgiye mutlaka yolla derim. Bana adamin dis goruntusunu tarfif etti icinide aynen tatif etti gelecegi bilmem ama bunu bilmek cok kolay degil benceUcuz birine kahve mi atsam diyorum ama sezgiyi de merak ediyorum kafamda deli sorular.. Ayrıca fama ya ben şubat sonu baktırdım mart ayını verdi bu hafta son yani ben patladı sayıyorum onu
Bana haziran dedi:))Fama BEN de dahil olmak üzere yoksa bu ara atan herkese mi MAYIS-KASIM diyor?Amanınnnn
Bana nisan zaten canim biliyosun :)Denizkızıdeniz,sen,ben=Fama'nın mayıs-kasım öngörüsü. Yok mu arttran ve bize katılacak olan?
Ben kahve attim kahvesi iyiydiKizlar fal alem nairaya fal atan var mi ben simdi tarot attim nasildir naira baktiran car ni cvp verirseniz sevinirim kizlar
Aralıkta attık mart dediler patladı. Martta fal attık mayıs vs. dediler eminim vakti gelnce onlar da "bumm"Bana haziran dedi:))
fama'nın falı çıkmış birisi bana özelden yazabilir mi acaba? aylar önce bakmıştı ve pek beğenmemiştim, gerek garip türkçe'si, gerek kısa olmasından kaynaklı. üstü kapalı bir faldı lakin o kadar öve öve bitiremiyorsunuz ki tekrar kendisine danışasım varbyv sitesinden de hiç hazetmiyorum ama çatlayabilirim meraktan teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?