Binnaz Abla

Buraya kadar sonuna dek katılıyorum
böyle dangul dungul konuşmayın lütfen.

da bu ne alaka, dangıl-dungul konuşmuş olmak için bir baskasının ilişki-durumu hakkında düşüncesizce seyler demek lazım. Burda kim-kimin ilişkisi için bir sey dedi. Ortamdaki nerdeyse ortak konu hakkında GENEL FIKIR BEYAN ETMEK nasıl bir DANGIL-DUNGULLUKTUR acaba?

Üstüne alınmasaydın keşke ama bir haftadır sık sık bir sürü kişi böyle konuşur oldu, bana oldukça patavatsızca gelmeye başladı bu genellemeler. Dini söylemler yetmiyormuş gibi bir de bu çıktı. Buraya kim iyi falcı, kim kötü falcı, fallar çıkıyor mu çıkmıyor mu bunu anlamaya çalışıyorz, insanların ilişkileri hakkında genel fikirler yürütülmesi sağlıklı bulmuyorum. Kaba ifade ettiysem affola ama beni ve arkadaşlarımı rahatsız ettiğini belirtmek istedim.

Kızlar dün dayanamadım çok moralim bozuktu Serkan Tek'e fal attım ama falın yarısı 'hanım efendi' kelimesiyle dolmuş resmen sinirlensem mi üzülsem mi gülsem mi bilemedim sizde de böyle miydi
Malesef hanımefendi beyefendi diye gidiyor fal yanlış hatirlamiyorsam burdaki arkadaslarinda fallarını oyle

Az çok ben de katılıyorum. Kimse burada hiçbir kadının aptal yerine konulmasını ya da boş yere ümitlenip gelmeyecek birisi için eli kolu bağlı beklemesini desteklemez elbette. Bazı genel geçer şeyler var ama şöyle düşünün arkadaşlar herkesin ayrı bir ilişkisi, bunun yanında yer yüzünde olan her insanın ayrı karakteri var. Misal, y kişisi aşkından ölse aramaz, başkası 2 saniye duramaz. Biri sabırlıdır, öteki tezcanlı. Ahmet hoşlanınca aksine içine kapanır renk vermez, Ayşe içeride ne yaşıyorsa dışarı yansıtır. Yani tonlarca karakter, apayrı olaylar, apayrı insanlar ve bambaşka dış/iç etkenler mevcut. Kimse burada x kişisinin "aramıyorsa sevmiyordur" sözüne alınıp demoralize olmamalı ya da tam aksi; "arıyorsa aşıktır" sözüne bakıp kendi ilişkisiyle ilgili yargılara varmamalı. Tabii ki tecrübelerden yararlanmak değerlidir ancak kendinizi tanıyan sizsiniz, hayatınızda olan/olmayan adamı da biz değil siz tanıyorsunuz.

İçinize sorun, ama gerçekten...O bilir.

Aynı şeyi burada çıkan/çıkmayan fallar için de düşünüyorum. Mesela biri diyor ki, x kişisine baktırdım mükemmeldi şöyle bildi. Pat biri geliyor "bana çıkmadı, berbattı" Yani bu ihtimali göz önünde bulundurun elbet ama başka bir insanın lafının sizi demoralize etmesine müsaade etmeyin. Burada genel olarak bahsettiğim konu, gaza gelmeyin. Ne olumlu, ne olumsuz. Hayatı akışta yaşayın, bırakın hayat kucaklasın sizi.

Son düzenleme:
Fal baktırın baktırmayın demiyorum hepimiz baktırıyoruz ki bu forumda gecelerimizi, günlerimizi geçiriyoruz. Ancak fala bel bağlamayın, falda x tarihi verilince oturup her gün onu düşünüp "beklemeyin". Beklentinin olduğu yerde mutsuzluğun olması çok olası. Geçenlerde bir kitapta da okudum, gerçekten "beklenti enerjisi" diye bir şey var. Diyor ki; "beklenti enerjisi ürettiğinizde karşı taraf size tersi ile davranarak cevap verir"

Biliyorum beklenti içinde olmamak çok zor ama hayatı akışta yaşamayı öğrenmemiz lazım. İnanın bana, ne dünde ne yarında, (geçmişe takılı kalmak-gelecek kaygısı içerisinde olmak) bugünde, ANda yaşamayı öğrendiğimiz zaman, hayat çok daha kolay ilerliyor ve isteklerimiz çok daha kolay önümüze geliyor. Akışa güvenin...Hayatta yaşadığımız her şeyin bir sebebi var.

şimdi sema ve fama nin fallarını okudum yazım tarzları aynı gibi geldi bana verdikleri tarihler farklı sadece fama nin tarihsel saptamayi göz önüne alırsak aynı da olabilir ama yazım tarzları kesinlikle aynı . Eğer ikisinede baktıran arkadaşlar varsa paylasirlarsa sevinirim

Kemali çok beğenirm:)

Ayy Capellacım çok teşekkür ederim, çok şekersin.

merhaba canım, ben ikisine de baktırdım; Sema ya 6 ay önce kadar baktırmıştım hiçbir dediği çıkmadı; famaya yeni baktırdım, sanki dediğimin üzerinden yürümüş gibi ama anda doğruda olabilir Fama. Yazım tarzını hatırlamıyorum Semanın

helallllll!!!!

tmm

kızlar gunaydın burcu özsoy yada efsun ergunu denedinizmii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…