- 4 Ekim 2015
- 346
- 521
- 53
- 38
Sağ köşede arama butonu var, ordan merak ettiğin falcının ismini yazıp aratıp tüm mesajları okuyabilirsinkızlar gunaydın burcu özsoy yada efsun ergunu denedinizmii
KIZLAR ben yenı uyeyım kıb dedıgınız kendinize ,iyi bak sandım ya allah askına dalga fln gecmıyorum lutfen benıde alın aranıza!
ay canım cok teşekkür ederim fallara okadfdart umut baglıyorumki çok üzülüyorum napim saol cnm bnm peki sen dediğim kişilere baktırdınmıYa kız bilmiyor belli ki. Heyecan yapmış fal konusunda. Bence fazla üstüne gidildi. Bizim topicte de olay çıksa da ortalık şenlense gibi bir kişi birini uyarınca herkes o kişiye dalıyor. Arkadaşım öncelikle sakin ol sen de. Arkadaşların dediği gibi arama çubuğundan faydalan.
Ben Burcu Özsoy'a baktırdım. O an iyi gibi gelmişti ama pembeci sanırım.kızlar bınnazda burcu özsoy yada efsun ergune baktıdrnızmık
bugun falın suresi doluyoı bnde cıkmadı ne yalancılar yaaaa demi sendede cıkmadı demiBen Burcu Özsoy'a baktırdım. O an iyi gibi gelmişti ama pembeci sanırım.
Burda çoğu kişiye falları çıkmadı. Çoğumuz faldan soğuduk zaten. Bazı başarılı falcılar o an hakkında bilgi veriyor ama geleceği tutturan ya tesadüf ya da nadiren bi iki kişiye çıkıyor. Öyle verilen tarihleri felan bekleme. Ben 6 aydır deli gibi baktırdım. Daha falı çıkan olmadı sana o kadarını diyeyim. Parana yazık yeni bulaştıysan bence anında vazgeç. Ben baktırmamak için uğraşıyorum artık çünkü kumar gibi bağımlılık oluyor. Hele Umut ışık gibilerden uzak dur.bugun falın suresi doluyoı bnde cıkmadı ne yalancılar yaaaa demi sendede cıkmadı demi
cok teşekkürler artık baktırmıcam anlşamıyorum bu bınnazdakı cıktı falımzı dıye yorum yapanlar hangi kafada saol cnmBurda çoğu kişiye falları çıkmadı. Çoğumuz faldan soğuduk zaten. Bazı başarılı falcılar o an hakkında bilgi veriyor ama geleceği tutturan ya tesadüf ya da nadiren bi iki kişiye çıkıyor. Öyle verilen tarihleri felan bekleme. Ben 6 aydır deli gibi baktırdım. Daha falı çıkan olmadı sana o kadarını diyeyim. Parana yazık yeni bulaştıysan bence anında vazgeç. Ben baktırmamak için uğraşıyorum artık çünkü kumar gibi bağımlılık oluyor. Hele Umut ışık gibilerden uzak dur.
Sakın umut bağlama, bin tane falcı var sitelerde hepsinde mi duru görüş var böyle düşün. Burada hepimizin biraz beğendiği falcılar var genelde kişiye göre değişiyor onlara yolluyoruz; hata yapıyoruz 100 lerce lira paramız gidiyor bunu da bil yani.cok teşekkürler artık baktırmıcam anlşamıyorum bu bınnazdakı cıktı falımzı dıye yorum yapanlar hangi kafada saol cnm
haklsın canım cok haklısın umut tacırleri bu ester kiraya iyi doyıolar amaSakın umut bağlama, bin tane falcı var sitelerde hepsinde mi duru görüş var böyle düşün. Burada hepimizin biraz beğendiği falcılar var genelde kişiye göre değişiyor onlara yolluyoruz; hata yapıyoruz 100 lerce lira paramız gidiyor bunu da bil yani.
Bana çıkmadı esterhaklsın canım cok haklısın umut tacırleri bu ester kiraya iyi doyıolar ama
bugun falın suresi doluyoı bnde cıkmadı ne yalancılar yaaaa demi sendede cıkmadı demi
haklsınsen böyle her falı kafaya takıp dediği tarihi asker yolu bekler gibi beklersen seni daha çok kazıklarlar çok da üzülürsün
sensiz zekasız düsgün konuş herks bişey soruyo ben soruncamı dert oluyo ne biçimsiniz ya siteye üye olduğuma pişman ettiniz!Normal bir zeka ve ruh halinde olduğuna inanmıyorum. Bu arsızlık hallerinin başka bir anlamı olamaz...
ben de sevgiyi merak ettim ama yorum tarihleri çok eski online oluyor mu?Kızlaar kaç gündür fal atmıyorum bi atıyım dedim sezgi candana ama sayfada onun için yorumları aratırken kafam karıştı yaaSizce sezgi kahve mi sevgi tarot mu fama astroloji mi ? Kafamda deli sorular
en iyisi fama umut ışık ve efsun ergun demenizi tavsıye ederimben de sevgiyi merak ettim ama yorum tarihleri çok eski online oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?