- 15 Mart 2016
- 304
- 460
- 103
Hiç bir fikrim yok bugün yorumlara bakarken dikkati mi çekti benim de siteye baktım en son yorumlar ekimi gösteriyor kafak karıştı benimdeben de sevgiyi merak ettim ama yorum tarihleri çok eski online oluyor mu?
sensiz zekasız düsgün konuş herks bişey soruyo ben soruncamı dert oluyo ne biçimsiniz ya siteye üye olduğuma pişman ettiniz!
Kızlaar kaç gündür fal atmıyorum bi atıyım dedim sezgi candana ama sayfada onun için yorumları aratırken kafam karıştı yaaSizce sezgi kahve mi sevgi tarot mu fama astroloji mi ? Kafamda deli sorular
kızlar bir yolun varda sema nasılsezgi candan anda çok iyi, karşı tarafın düşüncelerini çok iyi biliyor ama bana falı çıkmadı, pembeci gibi de bir de. kahve atmıştım ben. ama ordaki boş falcılar arasında gayet iyi
binnazda düşünüyorsan ve daha önce baktırmadıysan kemal devrimin ilk falı çıkmıştı bende ikinci de beklemedeHiç bir fikrim yok bugün yorumlara bakarken dikkati mi çekti benim de siteye baktım en son yorumlar ekimi gösteriyor kafak karıştı benimde
CNM KEMAL DEVRIME KAHVEMI BAKTRDINbinnazda düşünüyorsan ve daha önce baktırmadıysan kemal devrimin ilk falı çıkmıştı bende ikinci de beklemede
Onun da ismini görmüştüm yok baktırmadım Binnazda en son Asenata baktırmıştım.Aslında baktırdıklarımdan ziyada hiç denemediğim birine baktırmak istiyorum.Dediğin gibi Kemal devrimi deneyebilirim Ozaman.Teşekkür ederim ilgin içinnbinnazda düşünüyorsan ve daha önce baktırmadıysan kemal devrimin ilk falı çıkmıştı bende ikinci de beklemede
binnazda düşünüyorsan ve daha önce baktırmadıysan kemal devrimin ilk falı çıkmıştı bende ikinci de beklemede
Hahaha bende sayfada Kemal devrimi aratırken senin yorumunu okuyodum tam bi baktım bildirim senden gelmişKemal bu ay görüşeceksiniz deyip bizde görüştüğümüz için çıktı sayıyorumşimdi ne olcak diye sordum bakalım ne diyecek
KÖTÜ NİYETLİ DEİLİM BN SADECE BNNMDE FALLARIM CIKSIN ISTIYORUMFarkındaysan sana direkt yazmadım ama alınmana istinaden cevap vereyim.
Burası bir yardım kurumu değil, her gelene, her falcı hakkında görüş belirtmek, yardım etmek durumunda değiliz. Canımız isterse tecrübelerimizi paylaşırız. Dolayısıyla her sorana cevap vermek durumunda hiiiççç değiliz, avaz avaz, tekrar tekrar yazsa bile
Kişi önce sosyal bir topluluğa girmeyi bilecek. Edep bilmeyene, görgüsüz, saygısıza tahammül etmek durumunda değiliz
Ya bugün yazmıyım diyorum gerçekten ön yargılı yaklaşmak istemiyorum.Bak herkes elinden geldiğince sakin kalıp yanlış anlamayıp sana iyi veya kötü cevap vermeye çalışıyo.Ama anlaşılmayan bişey var ki sen buraya böyle yazınca çıkmıycak senin falın.Yani zaten olucaksa olur sen böyle yazsan da yazmasan da.Artık kendince bi totem oluşturduğunu düşünüyorum.Hani böyle herkese tek tek yazarsam bilmem kaç kişi cevap verirse falım olucak gibisinden.Yoksa gerçekten başka bişey bulamıyorum.Son 20 sayfadaki bütün msjların yarısı senin.El insaf.Umutu soruyodun Ada'm 27 mart demiş şüpheliydin bugün geldin bana umut ışık iyi diyosun.Gerçekten anlamıyorum seniKÖTÜ NİYETLİ DEİLİM BN SADECE BNNMDE FALLARIM CIKSIN ISTIYORUM
kızlar böyle yazınca okadar uzuluyoırumkli beni resmen dışlıyosunuz ben kötü niyetli deilim. ve yeni üyeyimYa bugün yazmıyım diyorum gerçekten ön yargılı yaklaşmak istemiyorum.Bak herkes elinden geldiğince sakin kalıp yanlış anlamayıp sana iyi veya kötü cevap vermeye çalışıyo.Ama anlaşılmayan bişey var ki sen buraya böyle yazınca çıkmıycak senin falın.Yani zaten olucaksa olur sen böyle yazsan da yazmasan da.Artık kendince bi totem oluşturduğunu düşünüyorum.Hani böyle herkese tek tek yazarsam bilmem kaç kişi cevap verirse falım olucak gibisinden.Yoksa gerçekten başka bişey bulamıyorum.Son 20 sayfadaki bütün msjlarım yarısı senin.El insaf.Umutu soruyodun Ada'm 27 mart demiş şüpheliydin bugün geldin bana umut ışık iyi diyosun.Gerçekten anlamıyorum seni
merhaba arkadaşım. hepimizin burda bu forumda olma amacımız bu zaten. fallar baktırıyoruz çünkü çoğumuz umutsuz durumdayız umut ışığı arıyoruz kendimize gelip tecrübeli arkadaşlara soruyoruz fikir alıyoruz ve fikir veriyoruz. umut ışık eylül acar vs diye tutturmuşsun. kasım ayında umut ışıka baktırdığım zaman o seni seviyor 25 aralıkta barışacaksınız dedi bak bugün 23 mart barışma olmadığı gibi hiç tahmin edemeyeceğim sözler duydum karşı taraftan eylül acar keza başkası için fal attığımda hala eskisi gelecek şubatın ilk haftasını bekle sonra arayıp teşekkür edeceksin dedi. hatırlatıyorum 23 mart bugün. en iyi falcılar çoğu kişiye belki de tesadüfen tutturan falcılar bile şanstan tutturuyor bana göre. hepimiz güzel fallarımız çıksın istiyoruz. umarım seninki de bir an önce tam tarihinde çıkar. ama ben bu saatten sonra kesinlikle şu iyi diyemiyorumKÖTÜ NİYETLİ DEİLİM BN SADECE BNNMDE FALLARIM CIKSIN ISTIYORUM
Canım bak bende yeni üyeyim.Dağdan gelip bağdakini kovma gibi bi niyeti yok kimsenin.Burda herkesin amacı derdi aynı.Tecrübelerini paylaşıyor herkes.Kaldı ki her yeni üye yeni bir deneyim fıkır demektir.Yani yardım kaynağı çoğalıyor yeni üyelerle.Ama senin yaptığın çok başka.Düzgün bir şekilde sorsan anlatsan tamam diycem hadi tamam yazıyosun E bari bi dediğin bi dediğini tutsun.Umutun falı çıkmazsa rezil edicem o Ada'mı diyodun daha verdiği güne 4 gün var bugün gelmiş en iyisi umut ışık diyosun.Ne alaka yani? Neyse bu da benim sana son msjım. Dünden beri yazıyorum bir arpa boyu yol katedemedik seninle.Boşuna sayfa işgali yapıyoruz.Bildiğin yoldan devam et ne diyim.Haydi sağlıcakla kalkızlar böyle yazınca okadar uzuluyoırumkli beni resmen dışlıyosunuz ben kötü niyetli deilim. ve yeni üyeyim
kuzum valla gözlerim doluyo ya ben sizin kadar guclu deılım bunlara cok umut baglıyorum nolur beni dışlamayın bende sizin aranzıdan biri olmak istiyorumCanım bak bende yeni üyeyim.Dağdan gelip bağdakini kovma gibi bi niyeti yok kimsenin.Burda herkesin amacı derdi aynı.Tecrübelerini paylaşıyor herkes.Kaldı ki her yeni üye yeni bir deneyim fıkır demektir.Yani yardım kaynağı çoğalıyor yeni üyelerle.Ama senin yaptığın çok başka.Düzgün bir şekilde sorsan anlatsan tamam diycem hadi tamam yazıyosun E bari bi dediğin bi dediğini tutsun.Umutun falı çıkmazsa rezil edicem o Ada'mı diyodun daha verdiği güne 4 gün var bugün gelmiş en iyisi umut ışık diyosun.Ne alaka yani? Neyse bu da benim sana son msjım. Dünden beri yazıyorum bir arpa boyu yol katedemedik seninle.Boşuna sayfa işgali yapıyoruz.Bildiğin yoldan devam et ne diyim.Haydi sağlıcakla kal
Ya bak böyle yazıyosun insana vicdan yaptırıyosun.Dışardan baştaki yorumları okumayanlar bizi seni eziyo veya forumda istemiyo sanacaklar.Burda herkes eşit.Kaldı ki kimse birbirini tanımıyo buluşulan nokta aynı sadece.Senin burda olman ya da olmaman veya benim seni dışlamam bana ne bişey kazandırır ne de kaybettirir.Aksine gerçekten iyi bi dille tecrübelerini paylaşsan benimde yararıma olur.Ama reel de veya sanal ortamda kendini kabul ettirmen veya saygı görmen için izlediğin yoldan vazgeç.Ha kabul ettirmekte zorunda değilsin sen tecrübelerini yaz yada sorunu sor geri çekil bu insanlar in hepsi birbirini anlıyı herkes yardım etmeye çalışıyo birbirine.Sana da elinden geldiğince yardım ederler.Ama ben artık yazdıklarımı okumadığını düşünüyorum verdiğin cevaplardan dolayı. O yüzden kardeşim gerçekten artık bişey demiyorum sana.kuzum valla gözlerim doluyo ya ben sizin kadar guclu deılım bunlara cok umut baglıyorum nolur beni dışlamayın bende sizin aranzıdan biri olmak istiyorum
aslında fama çok iyidi bende ama kemal halihazırda tutturunca elimde resim olsa ben de atıcam yani:))Kemal bu ay görüşeceksiniz deyip bizde görüştüğümüz için çıktı sayıyorumşimdi ne olcak diye sordum bakalım ne diyecek
KÖTÜ NİYETLİ DEİLİM BN SADECE BNNMDE FALLARIM CIKSIN ISTIYORUM
tmm ben kötüyüm tramammı!!! daha dun uye oldum hoşgeldın dicenize su yaptıgınıza bakın ayıp!Ben bu önce kışkırt sonra da acize yat, acındır pozlarına inan hiç kanmıyorum Sen kendine bir eğlence tutturmuşsun ama yutmuyoruz bunu bil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?