Binnaz Abla

Kuş kadar aklıyla gelmiş trollcülük oynuyor, dayak arsızı

Kuş kadar aklıyla gelmiş trollcülük oynuyor, dayak arsızı
sensin kuş beyinli dayak arsızıda sensin düzgün kopnus adam gibi bişey soruyorum varoşluk yapmana gerek yok pğişman erttniz beni üğye olduguma dayakmıs sana lazım dayak!!!!

adam gibi bişey sopruyorum

aslında fama çok iyidi bende ama kemal halihazırda tutturunca elimde resim olsa ben de atıcam yani:))

Uslanmıyoruz

Fama ben cümleleri anlamadığım için bişey diyemiyorum bi de soruma olay geçince yanıt verdi malum kısaydı ve çok fazla ayrıntı vermedi ne olmuş ne bitmiş belki enerji tutmadı bakalım Kemal ne diyecek

Ahahahhaha sonuç yine de gelecek dedi geldi falı çıktı saydım bakalım şimdi ne diyecek

Famanın benim soruma da cevabı tatmin edici değildi ama olayların gidişatıyla alakalı kelime atlamamış. Uslanmama konusunda haklısın daha dün 304 lira fatura ödedim ve ilk kez de değil
Ben sonuçların gidişata bağlı olduğuna inananlardanım gidişatım şu aara tepetaklak olmuş durumda diyebilirim

ya aslında burda falcılar hakkında olumlu ya da olumsuz çok şey söylemek istemiyorum ben. ama kemal devrimin arkadaşıma baktığı fal fal değildi. erkek ismine sahip bir kadın arkadaşımı erkek sanıp öyle yorum yapmış bilgileri okumamış bile. senin boyun kısa kadınlar seni beğenmiyor ama yaza doğru biri çıkacak karşına vs vs demiş. ben o ara ona fal atacaktım da bunu duyup bir de üstüne kahkahamı atınca vazgeçtim. gene de çok bişey demek istemiyorum belki de o anki yoğunluktandır ama sonuçta para verip baktırıyoruz özenli olması gerekirdi

kemal nerdeydi kız Aklımı çeldiiiin!

Canim kitap falinda olumlu gordugu seye gumuslu su falinda sonucu olumsuza bagladi. Haksiz da cikmadi gerci atacaksan gumuslu su at. O daha iyiydi bende

Canım ben de bunu okuyup gümüşlü şu fali attım ama bana hem kısa geldi yorumu hem de eski sevgilimin benim için düşünmeyeceğini bildiğim kötü düşünceler söylemiş. Yani ben hakkımda öyle kötü düşündüğünü sanmıyorum kızgın sana demiş ama oyle de değil yani bana bilemedi durumu bile..

kötü bir tecrübe olmuş sen de haklısın

Ya canım gülsem mi bilemedim özür dilerim saygısızlıkta yapmak istemem lütfen yanlış anlama işte hep diyoruz ya enerji meselesi fama SEKA'ya müthiş bakarken bana idare eder baktı mesela onun gibi bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…