- 5 Ağustos 2015
- 386
- 1.234
- 33
Kızlar uzun uzun cumleler kurmayın bosu bosuna burda bır anıtaa vardı aman allahım hatırlayan vardır mutlaka :)yani siz kurdugunuz o cumlelere kalır sımdı bunu neresınden anlıycak acaba dıye dusunursunuz daha da sınırlenırsınız :)
Dunde kk ıle ılgılı bı sıtede yorumlar okudum burdakı kadınlardan bahsetmısler ozellıklede ' bır derdım var' konularından ama bazıları arada sırada gırıp dalga gectıgınıde dıle getırmıs utanmadan! bazen gercekten saka oldugunu düşünüyorum bazı üyelerin =)
sensin kuş beyinli dayak arsızıda sensin düzgün kopnus adam gibi bişey soruyorum varoşluk yapmana gerek yok pğişman erttniz beni üğye olduguma dayakmıs sana lazım dayak!!!!Kuş kadar aklıyla gelmiş trollcülük oynuyor, dayak arsızı
adam gibi bişey sopruyorumKızlar uzun uzun cumleler kurmayın bosu bosuna burda bır anıtaa vardı aman allahım hatırlayan vardır mutlaka :)yani siz kurdugunuz o cumlelere kalır sımdı bunu neresınden anlıycak acaba dıye dusunursunuz daha da sınırlenırsınız :)
Dunde kk ıle ılgılı bı sıtede yorumlar okudum burdakı kadınlardan bahsetmısler ozellıklede ' bır derdım var' konularından ama bazıları arada sırada gırıp dalga gectıgınıde dıle getırmıs utanmadan! bazen gercekten saka oldugunu düşünüyorum bazı üyelerin =)
Çok güzel bir uygulama var, istediğiniz üyeyi kara listeye alıp görmezden gelebiliyorsunuz,
İlk kez uyguladım çok memnunum[/Q
aslında fama çok iyidi bende ama kemal halihazırda tutturunca elimde resim olsa ben de atıcam yani:))
TROLL NEDEMEK İNAN ONU BILE BİLMİOIYRUMBence bu kız falcıların bizim gıybetimizi mi yaparsınız Alın Ozaman size az bunla uğraşın diye gönderdiği bir troll aracı
Hahaha bende sayfada Kemal devrimi aratırken senin yorumunu okuyodum tam bi baktım bildirim senden gelmişKemal devrim gelicek demiş ama sanmıyorum ayağı kırık demişsin sonucunda ne oldu diye senin yorumlara bakarken iyi oldu yazdığın
Famanın benim soruma da cevabı tatmin edici değildi ama olayların gidişatıyla alakalı kelime atlamamış. Uslanmama konusunda haklısın daha dün 304 lira fatura ödedim ve ilk kez de değilUslanmıyoruz
Fama ben cümleleri anlamadığım için bişey diyemiyorum bi de soruma olay geçince yanıt verdi malum kısaydı ve çok fazla ayrıntı vermedi ne olmuş ne bitmiş belki enerji tutmadı bakalım Kemal ne diyecek
Falın gelince yorumunu bekliyoruzUslanmıyoruz
Fama ben cümleleri anlamadığım için bişey diyemiyorum bi de soruma olay geçince yanıt verdi malum kısaydı ve çok fazla ayrıntı vermedi ne olmuş ne bitmiş belki enerji tutmadı bakalım Kemal ne diyecek
ya aslında burda falcılar hakkında olumlu ya da olumsuz çok şey söylemek istemiyorum ben. ama kemal devrimin arkadaşıma baktığı fal fal değildi. erkek ismine sahip bir kadın arkadaşımı erkek sanıp öyle yorum yapmış bilgileri okumamış bile. senin boyun kısa kadınlar seni beğenmiyor ama yaza doğru biri çıkacak karşına vs vs demiş. ben o ara ona fal atacaktım da bunu duyup bir de üstüne kahkahamı atınca vazgeçtim. gene de çok bişey demek istemiyorum belki de o anki yoğunluktandır ama sonuçta para verip baktırıyoruz özenli olması gerekirdiUslanmıyoruz
kemal nerdeydi kızUslanmıyoruz
KIZLAR EFSUN ERGUNU DENEDİM ÇOK İYİ BİLDİkemal nerdeydi kızAklımı çeldiiiin!
Canim kitap falinda olumlu gordugu seye gumuslu su falinda sonucu olumsuza bagladi. Haksiz da cikmadi gerci atacaksan gumuslu su at. O daha iyiydi bende
kötü bir tecrübe olmuş sen de haklısınya aslında burda falcılar hakkında olumlu ya da olumsuz çok şey söylemek istemiyorum ben. ama kemal devrimin arkadaşıma baktığı fal fal değildi. erkek ismine sahip bir kadın arkadaşımı erkek sanıp öyle yorum yapmış bilgileri okumamış bile. senin boyun kısa kadınlar seni beğenmiyor ama yaza doğru biri çıkacak karşına vs vs demiş. ben o ara ona fal atacaktım da bunu duyup bir de üstüne kahkahamı atınca vazgeçtim. gene de çok bişey demek istemiyorum belki de o anki yoğunluktandır ama sonuçta para verip baktırıyoruz özenli olması gerekirdi
hemen bende yapıyorummm oh bee iyki söyledin.Çok güzel bir uygulama var, istediğiniz üyeyi kara listeye alıp görmezden gelebiliyorsunuz,
İlk kez uyguladım çok memnunum
kemal nerdeydi kızAklımı çeldiiiin!
ya aslında burda falcılar hakkında olumlu ya da olumsuz çok şey söylemek istemiyorum ben. ama kemal devrimin arkadaşıma baktığı fal fal değildi. erkek ismine sahip bir kadın arkadaşımı erkek sanıp öyle yorum yapmış bilgileri okumamış bile. senin boyun kısa kadınlar seni beğenmiyor ama yaza doğru biri çıkacak karşına vs vs demiş. ben o ara ona fal atacaktım da bunu duyup bir de üstüne kahkahamı atınca vazgeçtim. gene de çok bişey demek istemiyorum belki de o anki yoğunluktandır ama sonuçta para verip baktırıyoruz özenli olması gerekirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?