Binnaz Abla

Umarım tahminin gibi değildir herşey daha iyi olur ben bi de olumlama yapmaya çalışıyorum ama pek kendimi inandıramıyorum yine de yapın beyin inanır demişler benim beyin inatçı sanırım hala inanamadı

Ya canım gülsem mi bilemedim özür dilerim saygısızlıkta yapmak istemem lütfen yanlış anlama işte hep diyoruz ya enerji meselesi fama SEKA'ya müthiş bakarken bana idare eder baktı mesela onun gibi bişey
saygısızlık olur mu ben de arkadaşım da çok güldük zaten :) enerji işine katılıyorum lakin bu durum enerjiyi de aşmış durumdaydı maalesef

Bana serkan ve sedef disinda sanki kimse olmamis serkan ilk falinda ne dediyse degismedi sen serkana attinmi sonra canim

Son düzenleme:
Dalga geciyor diyorum anlatamadim

ben artık sonuca yönelik çalışıyorum. iyi ya da kötü bir sonuç olsun benim olsun

Kızlar kızın hesabı pasifleşmiş

Kemal devrimin falı geldi M Motherofdragon babyster D Daisyfortune demiş ki ne yaparsa yapsın bi şekilde yolu sana çıkacak inkar ediyor şu an ama sizin tamamen ayrılmanız pek mümkün görünmüyor bu ay yeni bir görüşme var demiş bende dedim imkansız ayağı kırık adamın nası gelcek ama tabi bunu soruda yazdım cvp gelmedi daha nisan ilk haftası da artık daha net adımlar var demiş tarihler kısa malum 15güne belli olucak yani.

Sezgi de aynı şeyi demişti 15gün sürüncemeli süreciniz var diye aha da yazdım buraya 15günde bakalım neler olcak bu süreçte fal yok sabır var

Ayy iyi olmus yokolsun

Sen serkan tek e attinmi snow

Sonunda ya yoksa topicte kimse kalmıycaktı valla

Ay hadi inşallah iyi haberlerini de okuruuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…