- 22 Kasım 2013
- 467
- 613
- 103
Famanın benim soruma da cevabı tatmin edici değildi ama olayların gidişatıyla alakalı kelime atlamamış. Uslanmama konusunda haklısın daha dün 304 lira fatura ödedim ve ilk kez de değil
Ben sonuçların gidişata bağlı olduğuna inananlardanım gidişatım şu aara tepetaklak olmuş durumda diyebilirim
saygısızlık olur mu ben de arkadaşım da çok güldük zaten :) enerji işine katılıyorum lakin bu durum enerjiyi de aşmış durumdaydı maalesefYa canım gülsem mi bilemedim özür dilerim saygısızlıkta yapmak istemem lütfen yanlış anlama işte hep diyoruz ya enerji meselesi fama SEKA'ya müthiş bakarken bana idare eder baktı mesela onun gibi bişey
Falın gelince yorumunu bekliyoruz
Ben fallarda boğulma ayındayım yine bilirim sorun değilAhahahah Binnazda canım ama çok şaapmıyım ben malum herkese herşey çıkmıyor
Bana serkan ve sedef disinda sanki kimse olmamis serkan ilk falinda ne dediyse degismedi sen serkana attinmi sonra canimmerhaba canım, ben ikisine de baktırdım; Sema ya 6 ay önce kadar baktırmıştım hiçbir dediği çıkmadı; famaya yeni baktırdım, sanki dediğimin üzerinden yürümüş gibi ama anda doğruda olabilir Fama. Yazım tarzını hatırlamıyorum Semanın
Dalga geciyor diyorum anlatamadimYa bugün yazmıyım diyorum gerçekten ön yargılı yaklaşmak istemiyorum.Bak herkes elinden geldiğince sakin kalıp yanlış anlamayıp sana iyi veya kötü cevap vermeye çalışıyo.Ama anlaşılmayan bişey var ki sen buraya böyle yazınca çıkmıycak senin falın.Yani zaten olucaksa olur sen böyle yazsan da yazmasan da.Artık kendince bi totem oluşturduğunu düşünüyorum.Hani böyle herkese tek tek yazarsam bilmem kaç kişi cevap verirse falım olucak gibisinden.Yoksa gerçekten başka bişey bulamıyorum.Son 20 sayfadaki bütün msjların yarısı senin.El insaf.Umutu soruyodun Ada'm 27 mart demiş şüpheliydin bugün geldin bana umut ışık iyi diyosun.Gerçekten anlamıyorum seni
Ben hep yapiyorum onu dÇok güzel bir uygulama var, istediğiniz üyeyi kara listeye alıp görmezden gelebiliyorsunuz,
İlk kez uyguladım çok memnunum
dslga gecmıyorum sen bana nıye gıcık oldun anlamıyorumDalga geciyor diyorum anlatamadim
Ben fallarda boğulma ayındayım yine bilirim sorun değilGelince yazar mısın canım merak ettim.
ben artık sonuca yönelik çalışıyorum. iyi ya da kötü bir sonuç olsun benim olsunUmarım tahminin gibi değildir herşey daha iyi olur ben bi de olumlama yapmaya çalışıyorum ama pek kendimi inandıramıyorum yine de yapın beyin inanır demişler benim beyin inatçı sanırım hala inanamadı
Ben hep yapiyorum onu d
Valla en guzeliben artık sonuca yönelik çalışıyorum. iyi ya da kötü bir sonuç olsun benim olsun
Ugrasilamaz bunlarla ve akil verenlerlebende yeni öğrendim yaptım çok huzurluyum şuan.dünya varmış.:)
Ayy iyi olmus yokolsunKızlar kızın hesabı pasifleşmiş
Kemal devrimin falı geldi M Motherofdragonbabyster D Daisyfortune demiş ki ne yaparsa yapsın bi şekilde yolu sana çıkacak inkar ediyor şu an ama sizin tamamen ayrılmanız pek mümkün görünmüyor bu ay yeni bir görüşme var demiş bende dedim imkansız ayağı kırık adamın nası gelcek ama tabi bunu soruda yazdım cvp gelmedi daha nisan ilk haftası da artık daha net adımlar var demiş tarihler kısa malum 15güne belli olucak yani.
Sezgi de aynı şeyi demişti 15gün sürüncemeli süreciniz var diye aha da yazdım buraya 15günde bakalım neler olcak bu süreçte fal yok sabır var
Sen serkan tek e attinmi snowKızlar kızın hesabı pasifleşmiş
Kemal devrimin falı geldi M Motherofdragonbabyster D Daisyfortune demiş ki ne yaparsa yapsın bi şekilde yolu sana çıkacak inkar ediyor şu an ama sizin tamamen ayrılmanız pek mümkün görünmüyor bu ay yeni bir görüşme var demiş bende dedim imkansız ayağı kırık adamın nası gelcek ama tabi bunu soruda yazdım cvp gelmedi daha nisan ilk haftası da artık daha net adımlar var demiş tarihler kısa malum 15güne belli olucak yani.
Sezgi de aynı şeyi demişti 15gün sürüncemeli süreciniz var diye aha da yazdım buraya 15günde bakalım neler olcak bu süreçte fal yok sabır var
Sonunda ya yoksa topicte kimse kalmıycaktı vallaKızlar kızın hesabı pasifleşmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?