Binnaz Abla

efsun ergune 15 martta astroloji baktırdığını iddia etti yorum da yaptın mı diye sordum evet yaptım dedi. ama efsunun sayfasında en son yorum 10 martta yapılmış. bildiğiniz yalancı

bence de bekle ama tarih bekleme ben kemalin falının çıktığını olay olduktan sonra okuyunca anlamıştım
aldığım tüm yorumlarda aşağı yukarı hep aynı tarih veriliyordu ben de hedefe kilitlenince terine döndü herhalde

Durduk yerde tepki vermiyoruz bizde degilmi secret canim,ustune birde ders verenler var sacma sapan neyse gozardi en guzeli

Ah be güzelim kara listeden haberimiz olsa yazmakla ne uğraşıcam, canı kaşınmak istiyordu zaten. Şimdi hayat süper,
densizin biri mi geldi hoooppp kara liste, konu tertemiz missss

Ya zaten o adım atmasa ben atar bir ton laf sayar kapatırım sayfayı ne yardan ne serden geçiyo bizimki gidip evlenirim diyorum saçmalama gebertirim diyo oldu dedim ömür boyu seni beklicem dengesiz misin evet teraziyim ben diyo al da parçalama

Soruda ben başkası yok mu ya dedim ben birini görüyorum ama sen istemiyorsun o da gelemiyor demiş var öyle biri tarif etmiş ama istemiyorum... açıkcası ben yine seni malum kişiyle ilişkiye başlayacağını çok net görüyorum demiş.

Açıkcası bende böyle böyle evde kalıcağımı çok net görüyorum

çok yaşa Snowwhite06 güldüm çünkü kendim için de aynı şeyi düşünüyorum. Seninki yine cevap veriyormuş ben bu tip konularda mütemadiyen kendi kendime konuşuyorum tam dayaklık

Valla bende şimdiye kadar baktırdığım kimseden olumsuz yorum almadım sadece sonuca giderken yaşanacaklar konusunda farklılıklar vardı.Tarih olarak hemen hemen hepsi aynı tarihi verdi fama dışında.Ömrüm beklemekle geçti bu çocuğu resmen.Bundan sonra da böyle geldi böyle gidicek heralde

çok yaşa Snowwhite06 güldüm çünkü kendim için de aynı şeyi düşünüyorum. Seninki yine cevap veriyormuş ben bu tip konularda mütemadiyen kendi kendime konuşuyorum tam dayaklık

bizim saftirik beni gördüğü zaman dayanamıyor aslında o yüzden çıktım karşısına uzak olunca aslan yanımda bildiğin kedi yavrusu ah aynı şehirde olsak ben onu zorla nikah masasına da oturturdum da uzak olunca elim kolum bağlı bide ben bildiğin ayağı kırık diye bunu dövdüm arkadaşımın evindeydik zaten ayağı ağrımasın diye oraya çağırdık ama bastonuyla falan baya bi geçirdim yani bıktım senden diye öyle yapınca belki biraz daha düzene girer gibi oldu ama şimdi yine yazmıyor ben yazmıyorum ya

sende döv istersen yani bende işe yaradı aslında

Valla hic sikici degil o laflari soylesede nokta atisli

ay dur gaza gelmiyim şimdi haftaya geliyim ama aklımda benimde bi denemek istiyorum o ne diyecek diye çünkü ben daha farklı bir yorum almadım hepsi aynı şeyi diyor. indirim de yapsa fena olmaz aslında.

farklı 2 yorum aslında natali ve öykü diye onlarda 4 ay öncesinde kaderin bir dediklerine farklı hesaptan atınca o adam gitmiş başkası geliyor dediler öyle biri de gelmedi

Benimki de yüzyüze gelirsek barışıcağımızı bildiği için benimle yüzyüze gelmek istemiyo.Gel konuşalım son kez diyorum ne konuşcaz sen söyledin söyliyceklerini bende söyledim bu saatten sonra barışma falan olmaz demişti öküz.Bunu diyen Ada'm tükürdüğümü yalamam ben diyip 2 sene sonra peşimde köpek olup 1.5 sene boyunca benimle olan Ada'm.Ahh çok büyük konuşuyolar çook

valla bence de o yüzden eğer gerçekten sevdiğine inanıyorsan çık karşısına bana bekle demişlerdi sadece hülya ve müge çık karşısına demişti öyle yaptım iyi de yaptım gibi zaman göstercek.

Ben tavsiye ediorum sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…