- 12 Mayıs 2010
- 996
- 1.878
- 408
Canim dalgaciydi kimbilir kimdiefsun ergune 15 martta astroloji baktırdığını iddia etti yorum da yaptın mı diye sordum evet yaptım dedi. ama efsunun sayfasında en son yorum 10 martta yapılmış. bildiğiniz yalancı
Durduk yerde tepki vermiyoruz bizde degilmi secret canim,ustune birde ders verenler var sacma sapan neysebaşka bi hesap açıp geri gelmesi an meselesidir emin olun..
bence de bekle ama tarih bekleme ben kemalin falının çıktığını olay olduktan sonra okuyunca anlamıştımKızlar kızın hesabı pasifleşmiş
Kemal devrimin falı geldi M Motherofdragonbabyster D Daisyfortune demiş ki ne yaparsa yapsın bi şekilde yolu sana çıkacak inkar ediyor şu an ama sizin tamamen ayrılmanız pek mümkün görünmüyor bu ay yeni bir görüşme var demiş bende dedim imkansız ayağı kırık adamın nası gelcek ama tabi bunu soruda yazdım cvp gelmedi daha nisan ilk haftası da artık daha net adımlar var demiş tarihler kısa malum 15güne belli olucak yani.
Sezgi de aynı şeyi demişti 15gün sürüncemeli süreciniz var diye aha da yazdım buraya 15günde bakalım neler olcak bu süreçte fal yok sabır var
Ay çok açıldım bile bebeğim. Açılsam da hep aynı laflar bide yıllardır bu kadar çok baktırınca tatmin olmuyo insan. yani kısa sürüyo tatminliği:)
bizimCanim dalgaciydi kimbilir kimdi
Sen serkan tek e attinmi snow
Durduk yerde tepki vermiyoruz bizde degilmi secret canim,ustune birde ders verenler var sacma sapan neysegozardi en guzeli
bence de bekle ama tarih bekleme ben kemalin falının çıktığını olay olduktan sonra okuyunca anlamıştım
aldığım tüm yorumlarda aşağı yukarı hep aynı tarih veriliyordu ben de hedefe kilitlenince terine döndü herhalde
Sonunda ya yoksa topicte kimse kalmıycaktı valla
Ay hadi inşallah iyi haberlerini de okuruuz
çok yaşaYa zaten o adım atmasa ben atar bir ton laf sayar kapatırım sayfayı ne yardan ne serden geçiyo bizimki gidip evlenirim diyorum saçmalama gebertirim diyo oldu dedim ömür boyu seni beklicem dengesiz misin evet teraziyim ben diyo al da parçalama
Soruda ben başkası yok mu ya dedimben birini görüyorum ama sen istemiyorsun o da gelemiyor demiş var öyle biri tarif etmiş ama istemiyorum... açıkcası ben yine seni malum kişiyle ilişkiye başlayacağını çok net görüyorum demiş.
Açıkcası bende böyle böyle evde kalıcağımı çok net görüyorum
Fal baktirdigini bile sanmiyorum onunbizimhadicanimsendee ile bir teorimiz var falcı hesabı olabilir ve kimse şüphelenmesin diye bu yola ilerlemiş de olabilir.
çok yaşaSnowwhite06 güldüm çünkü kendim için de aynı şeyi düşünüyorum. Seninki yine cevap veriyormuş ben bu tip konularda mütemadiyen kendi kendime konuşuyorum tam dayaklık
Valla hic sikici degil o laflari soylesede nokta atisliAy yok atmadım canım Hanfendi beyfendi diyo dediler sıkıcı dediler diye ama belli olmaz benim işim
Valla hic sikici degil o laflari soylesede nokta atisli
Benimki de yüzyüze gelirsek barışıcağımızı bildiği için benimle yüzyüze gelmek istemiyo.Gel konuşalım son kez diyorum ne konuşcaz sen söyledin söyliyceklerini bende söyledim bu saatten sonra barışma falan olmaz demişti öküz.Bunu diyen Ada'm tükürdüğümü yalamam ben diyip 2 sene sonra peşimde köpek olup 1.5 sene boyunca benimle olan Ada'm.Ahh çok büyük konuşuyolar çookbizim saftirik beni gördüğü zaman dayanamıyor aslında o yüzden çıktım karşısına uzak olunca aslan yanımda bildiğin kedi yavrusuah aynı şehirde olsak ben onu zorla nikah masasına da oturturdum da uzak olunca elim kolum bağlı bide ben bildiğin ayağı kırık diye bunu dövdüm arkadaşımın evindeydik zaten ayağı ağrımasın diye oraya çağırdık ama bastonuyla falan baya bi geçirdim yani bıktım senden diye öyle yapınca belki biraz daha düzene girer gibi oldu ama şimdi yine yazmıyor ben yazmıyorum ya
sende döv istersen yani bende işe yaradı aslında
Benimki de yüzyüze gelirsek barışıcağımızı bildiği için benimle yüzyüze gelmek istemiyo.Gel konuşalım son kez diyorum ne konuşcaz sen söyledin söyliyceklerini bende söyledim bu saatten sonra barışma falan olmaz demişti öküz.Bunu diyen Ada'm tükürdüğümü yalamam ben diyip 2 sene sonra peşimde köpek olup 1.5 sene boyunca benimle olan Ada'm.Ahh çok büyük konuşuyolar çook
Ben tavsiye ediorum sanaay dur gaza gelmiyim şimdi haftaya geliyim ama aklımda benimde bi denemek istiyorum o ne diyecek diye çünkü ben daha farklı bir yorum almadım hepsi aynı şeyi diyor. indirim de yapsa fena olmaz aslında.
farklı 2 yorum aslında natali ve öykü diye onlarda 4 ay öncesinde kaderin bir dediklerine farklı hesaptan atınca o adam gitmiş başkası geliyor dediler öyle biri de gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?