Binnaz Abla

Merhaba Kizlar.. Cok uzun zamandir burayi takip ediiyorum... baya baktridim... ilk deneyimim herkes gibi binnaz oldu...gecen seneydi.. herkes olumluydu.. olumluda oldu zaten.. sora bi süre daha orda devam ettim... ve herkese olumlu konustuklariini sonunda anliyabildim.. hernseye... simdi yine ayni durumdayim bi kac aydir.. baktridiklarimi paylasicam.. olumlu olumsuz konusanlari...

Tellwe.. ( zaman olarak hemen hemen hepsi patladi)
Serüven (kitap fali)= anlik cok iyi.. baya bildi..
yesilcingene-fena degil, bilmiyorum..
byzmelek- iyi.. 3 kez baktirdim.. 3 kez tarih verdi.. hepsi patladi
gsound- cok kisa bakiyor ilk baktridigimda bi dedigi ertesi günü cikti.. konuyla ilgisi yoktu ama sora tekrar baktridim..
sallamaya basladiii..
Sufali- olumluydu.. zaman vermedi ileri dönük konusdu birsey diyemiyorum
geysu- baya sey bildi zaman olarak patladi ama
medyumsahande... eh iste, pek sasirtmadi..
falcieslem- tirt
birkerebir- cok sey bildi... yani baya baya ama.. zaman olarak tutmadi
klotho- fena degil.. beklemedee..
kocaalem- bilmiyorum... koca destan yazdii.. aralarinda ufak tefek dogru seyler vardi ama degmez bence
ecem23- burdan görüp baktridim..... katina, yani durum analizi iyidi.. olumsuza bagladi..
gelecektenhaberler, fallarkralicesi gaiptensesler buu akililar hepsi bana olumsuz vee hepsinde enteresan bi sekilde ayni tespitler ayni yazma sekli kesinlikle ayni kisiler vee bi ....... degiler bence.

uugaya baktiramadim.. selenayada malesef birkes attim fal 35 siradaydim iki hafa sora baktim 29.. bukadar bekliyemedim

neyse daha var bi kac kisi ama genel olarak.. tellweye bidaha baktirmicam.

Binnaz ( baktirmicaktim.. ama burda bi kac isim okumusdum.. eskidende baktirmadim kisiler oldugu icin baktridim..)
Asenat- begendim.. zaman var ama
Elif Hanzade- baya beyendim kisa ama net konusdu soru sormama bile gerek kalmadi..
Bilge Özdogru- olumlu konusdu...biraz karisikti fali yani dinlerken hic birsey anlamadim.. iki üc kes tekrar dinledim sora soru kismminda anlamadigim seyleri sordum. olumluydu zaman var ama..
benna- kahve baktirdim.. peemmbeenin 50 tonu..bilmiyorum ama ayni seyleriii tekrarlayip durmus.. belki kahvede iyi degildir.. ama bidaha baktirmicam.
Defne Tanrikulu.. olumsuzz vee bakis tarzini bilmiyorumm pek beyenmedim.. olumsuz diye degilde aman aman birsey yoktu.
Selin Imer- tirt
Ayse melek- kartlari yorumladi.. onu bende yaparim
Hüma- cook güzel yorum yapiyo ama okadar peembe kiii...... tarihi zaten patladi
Gizem Sitare- fena degil.. muazam bisey yoktu. olumluydu ve beklemede
digerleriini yazmiyorum bile.... baktirmiyorum burdan ama asenat elif ve bilgeyi cok merak etmisdim ve dün sezgi candani.. fakat online olmayinca dayanamayip baska birisine yolladim...

Sizce baktirmalimiyim ona?

Evett..... cok uzun oldu ama aylarin birikimi.. geciyorum falsepetine.

Nesibe: 3-4 kez baktirdim.. ilk gecen sene baktirdim.. dedikleri cikti ama zamani baya uazk söyledi ve patladi yani istedigim sey bir iki hafta sora olmusdu nesibe baya 2-3 ay gibi bi zaman vermisdi.. ama nesibede beyendigim sey dogru yönlendirmesi..yani senin yapman gereken su bu demesi.. görmedigi seyi söylemiyo baska falcilar gibi buda hosuma gidiyo.. evet bu sene simdiki konumum üzerine 2 kez baktirdim.. ilkinde zaman verdi ikincisinde zaamn vermicem deedi enerji biseyi olurmus anlamadim... ama olumluydu

yagmur- hem kahve hem horoskop baktirdim..hala tam cözemedim acikcasi.. tam cikmadi patlama yönünde kahvesi ama horoskopu güzeldi 20 dk konusdu.. beklemede ama henüz bisey diyemem
Alex: bu cocuk olumlu olumsuz ne görüyüsaa söylüyoo bos ümit vermiyo ve zamani daha var, olumluydu.baktirabilirsiniz.

rezzan: okadar aglatmisdiki beni anlatamam size..cok kötü olmusdum..

veee aylardiiir bekledigim venüs.. cok ismini duymusdum bi türlü yakalayamamistim.. kahve baktirdim..
ilgincc bi kadin.. kimsenin bilmedigi detaylari bildi.. yani enteresan durumlari.. olumsuz olan seyleride söyledi. ne yapmam gerektiginide.. karsi tarafin düsüncülerinide söyledi.. nekadar dogru bilemiyorum ama benim zaten tahmin ettigim seylerdi..olumsuzlari söyledi.. ama sonuc olumlu.. yani benim hissetigime göre olucak dedi.. istedigim sey. zaman var... sizce hissetigi seyler oluyormu venüsün??? ve tarot atmadigima acikcasi biraz pisman oldum sanirim tarotu cok daha iyimis..

vee falsepetinde diger herkesii bosverin derim.. sormak istediginiz biri varsa sorabilirsiniz.. yukarda yazdiklarim begendiklerim..

Biryolun var...
ilkay- kesinlikle gününe denk gelmek gerek.. aldigim en dogru yorumlar.. ama.. 2kez baktrdim ilkinde abartmiyorum bir ay felan bekledim o zaman zaten durum düzelmisdi.. sora ikinci kez daha baktirdim yani bi kac hafta önce yine iki hafta bekledim ama öyle birsey bilmisdiki hayata olmaz dedigim.. zaten kendinde sasiricaksin dedigi birsey oldu ama.. konuyla ilgisi yokktu... yani keskee cabuk baksa fallara o yüzden yollamiyorum acikcasi
fama kahve- bi kac kez baktirdim.. yanii daha beklemede.. olumlu.. ama kisa bakiyo.. cok seyler söylemiyor.. ama yinede begeniyorum kendisini..tek kafama takil soru.. sürekli zamanda saptma olmaz ise... su olursa bu demesi.. bilmiyorum.. biraz o kisimda salliyormu
serkan tek kahve / SU- baya baktirdim herseferinde cok ince detaylari biliyor.. baska hesapdan da attim.. ve orda bile aynilarini söyledi.. ilk iki fali tarihi olarak patladi.. ama ben zaten zamana pek takmam, vee serkan acaba herkesee size acik kapi birakmis felan diyormu acaba? Su da acikcasi kahvesi gibiydi ama daha net konusdu ve olumluydu
aylin kahve ve su baktirdim- ikiside iyidi.. kadin israrlaa olumlu konusuyoo... bakalim.. beklemede.. tarih olarak ilki patladi ama.. ikinci beklemede
sema- begenmedim.. olumluydu ama bilmiyorum sasirtan hic birsey yoktu
kahinvanga- hic begenmedim..tam sacmalik
Nurbanu- kisi analizleri mükemel. beklemede
falci sultan- cok sey bilmis.. baya begendim beklemede
falci melek- oda baya iydi.. beklemede
eliza deva.. puanim vardi öyle bi atiyim dedim.. cok ince bi detay söyledi hep aklimda olan birsey.. ben bu hanimi beyendim.. deneyin derim..
gülnaz- koopyalaa yapiistiir... hemdee falsepetindeki bi hanimla :))) nesibe falsepetindeki bana ilk bakti beyendim sora ikinci kez attim.. ayni fali yolladi.. sikayet etim kadini.. kendisine de yazdim sora özür dileyip yanlisikla eski falimi yollamis dedi veee tekrardan bakti.. tam okumadim bilee.. copy paste yapmak istedigi beliydi.. ve aynen onun bana yolladigi fali biryolun vardaki gülnaz yollamis..

Falalem

Rezzan abla- rezzan ablaya gecen sene ilk baktirmsdim, beni sok etmisdi.. sora tekrar tekrar baktirdimm.. ve acik söylemem gerekiyo.. artik cok yuvarlak konusyuo yani olabilir ama olmasa bile bla bla..yani olumlu olumsuz gibi konusyo net konusmuyo.. severim kendisini.. ama sik baktirinca bence sacmaliyo baya

gizem hatun-nurbanu (olumlu)
cemile- iyi bu kadin, ama olumsuz gibiydiii... yani bana secimi birakti.. ama olumsuza bagladi..cikmaz diye ümit ediyorum
ecren kaila- fena degiilll, beklemede
ester- hüngür hüngür aglati sagolsun bidaha da göndermedim
haleh- patladi.. durum analizi iyi ama
naira- ilk fali bende gecen sene cikmisdi.. simdii rezzan gibi oldu biraz
nalan abla- falim üc gün sora geldi tek bendim sirada.. üstelik kisa bakilmis bir faldi.. nokta atisi da azdi.. ama dedigi birsey ertesi günü cikti.. ama cok önemli degildi o yüzden birdaha baktirmadim.. ve tesadüf oldugnu düsünüyorum
Hestia kizil- oluumsuzzz buda aglati.

evet kisaca söylemek gerekirse.. merak ettigim herkese baktirdim sezgi candan haric..
olumsuz olanlar : gelecektenhaberler gurubu.. ada falsepeti.. demirkan falsepeti. hestia kizil, defne tanri kulu, cemile basaran, ecem23 ve ester kira.. ester, defne, eceme morelim acikcasi cooook bozulduu.. cikanlari cokmuu?????

ve simdi düsündügüm zaman keske.. bukadar baktirmasaydim.. cünkü nesibenin dedigi dogruydu galiba.. yanii birdaha zaman söylersemm sapma olur enerjiyle biseyler olurmus.. ve nesibenin üstüne ben ohoooo 50 fal atmisimdir.. yani bu olmaz anlamina mi geliyor artik yoksa zaman mi uzuyor sizce? bu arada zaman olarak patlayanlar hepsi simdi mayis diyo haha :))) simdi anlicaniz.. bi kac haftadir baktirmiyorum.. birtek sezgi candani istiyorum.. onuda uzun zamandir bekliyorum.. ondan sorada bu fal isleri kapanicak benim icin.. cünkü sanki zaman hep daha uzuyo gibime geliyor bilmiyorum..

Serkana ben su fali hic atmadim kahve ile arasinda ne fark vardi

ve eklemem gerekiyoki zaman konusunda kimseye inanmiyorum.. en iyileri dahil...umut da baglamiyorum.. hatta nekadar bekledikce fal abktirdikca zaman gectikce.. iyi oluyor.. yani sabretmeyi ögrendim bu zamanda diyebilirim
sakin olmayi basardim bu zamanda.. yoksa eskisi gibi hircinlasip olaylari daha bi kötüye sokabilrdm..benim durumlar biraz karisik cünkü... fal sayesinde biraz susmayi sabretmeyi ve önemlisi birseyden emin olmadan bilip bilmeden hareket etmedim.. nezaman bunalimda giricegimi hissetigim an yolladim birine fal.. inanmak bile degil mesela.. aliskanlik diyelim ama artik bitti. sezgi candani uzun zamandir bekliyorum o geldigi an biter fal isi.. ve size cikip cikmayanlari anlatmaya gelirim.. az kaldi zaten

Serkana ben su fali hic atmadim kahve ile arasinda ne fark vardi

acikcasi cok bi fark yok dedigim gibi.. kahve falindan biraz daha ayrintili.. ama göndermesen birsey kaybetmesin.. ben bi konuyu cok merak ediyordum.. olucakmi olmicakmi diye. onun icinde su fali önerdi.. bi kac hafta sora farkli bi hesaptan yollayip denedim.. ve istedigim cevabi aldim o merak ettigim konuyla.. ama beklemede tabi.. yani, yollamasaydim da olurmus aslinda.

Canim bende nesibe hepten patladi.ona fal atarken hep agliyarak dinlerdim cok etkilenirdim ama patladi.tarihlerde olayda.
Yagmur bende durum analizini dogru yapti ve zaman onun dedigi gibi gidiyor.
Venus kisi analizi ve durumu iyi yapti ama gelecekte beklemede.
Izmirli katinaya bulasma derim.
Binnazda ayse melek kahvede iyi ama katinasi tam bir fiyasko
Asenat bende hep cuk oturtuyor.kendi bir iskambil aciyor ani tam okuyor.katinayida digerlerine gore farkli yorumluyor.
Huma pembeci ve zaman patladi bende
Deniz devrim beni cok heyecanlandirmisti ama zaman patliyacak gibi.
Lale gul bence online en iyi tarot yorumcusu ama artik bakmiyor.
Elif ısık tamdan patladi.sonrada beni sucladi.
Bilge patladi.
Fahriye patladi.firuze aceyip patladi.birde fahriye benim hocam diyor bence paslasiyorlar.
Bir yolun var sitesinde aylin iyi ama katina ve kahve ve su iyi tarotunu begenmedim.
Serkan tek kahvede iyi
Emine kurtulus aceyip noktalar yakaliyor.
Sema bence cok bir espirisi yok orta halli.
Ilkay cani isterse iyi ama hep derim yillar once asil tespiti o bende yapti ve dedigi gibide oldu.

Sonund
sonunda paslaştıklarını düşünen birini daha buldum ve eminim diyebilirim ben de

Tesekur ederim sana olumlumu konustu serkan cnm yada uzun bir zaman mi verdi

Son düzenleme:
Sonund

sonunda paslaştıklarını düşünen birini daha buldum ve eminim diyebilirim ben de
Ilkay bende patladi hic bilemedi enerjiside bana iyi gelmiyor elim hic gitmez ilk falida zorla tavsiye uzerine baktirmistim ,fahriyeye kalsa uc yildir evliyim firuzeye kalsada oyle tamamen uydurma,elif isikta bir ego var cikmayinca sana sicrar acelya tugra gibi ikiside basarisiz,bilge olumsuz bence kendi de insan olarak oyle acilen bunun uzerinde dusunmesi gerek,mantik uzerinden gidiyor atiyorum bir olay genelde olumsuzsa normal hayatta bu da oyledir diyor ama benim icin o olay diyelim ki istisna ancak bunu anlayacak hissi yok

hemen hemen ayni düsüncelerimiz.. yani nesibe cikti diyemem ama yönlendimesi hosuma gidiyo.. yani o konuda cok net konusuyo bende.. bilemiyorum tam..
simdiki konuda zaten herkes bekle diyo... bilge haric..bilgeyede ilk defa baktridim icin hic bilmiyorum zatn. yani baya iyi baktii.. kafami karistirdi acikcasi.. ama herkeees bekle derken bir kisinin dedigini yapmak nekdr dogru bilmiyorum ve. busefer zatn kendi icimdende pek gelmiyor.
emineye baktirdim.. fena degildi... nokta atisi vardi..olumlu dedi.. ama biraz mahalleede falcisi gibi yorumlari..
deniz devrime baktircaktim ama vaz gecmisdim.... bildimi cogu seyi??
Ester sizde nasildi.. bu en olumsuz konusanlardandi.. yani olumsuz derken benim istemedim bi yönde.. ve cookk morelimi bozmusdu hemen fali silmistim.. sende nasildi.. cikanlari varmi`??? nokta atisi cok vardi cünkü ama az kisi olumsuz du o yüzden cok karisigim.. ve ilkay bende ayni düsünüyorum bi fali cok alakasizdi diger ikisi cook cok iydi.. olumlu ama... hani sunu sunu yaparsann olmaz da dedi.. yani cok dogru konusuyo net. ama cok bekletiiyo...bi kahveyi iki üc hafta sora yorumlamak nekadar dogru bilmiyorum sonucta o zamana kadar degisiklikler oluyor.

Tesekur ederim sana olumlumu konustu serkan cnm yada uzun bir zaman mi verdi

evet cok kez kahve attim.. farkli hesaplardan mailerden felan hep ayniydi.. ama gecenlerde birinin yorumunu okudum burda birisi yazmis.. acik kapi konusu.. yani kafami kurcaliyan acaba herkese size acik kapi birakti zamaninda size kapilarini acmasi olucak gibi yorum yapiyormu acaba.. bilmiyorum..

Olacak olana kapi acik der olumsuz olana daha ilk falinda olmaz diyor iki kuzenimede oyle dedi

bilge bende dogruydu.. ama yanlis yönlendirdigini düsündüm icin onun dedigini yapmadim.. yani bunu yaparsan olumlu diye konusdu.. ve tek o öyle dedigi icin bende acikcasi yapmadim.. bu konuda ne düsünüyorsunuz?. firuze benim ilk baktirdigim faldi gecen sene.. evli mutlu cocuklu olmam lazimdi.. cok inanmisdim ona ilk deneyim sonuca.. telden aramisdi.. ikinci arayisinda... agzimdan okadar cok laf aldiki ve onun üzerine yorum yapti.. yani arkadas gibi.. dertlesme gibi olmustu birdaha da atmadim..

Olacak olana kapi acik der olumsuz olana daha ilk falinda olmaz diyor iki kuzenimede oyle dedi

bunda ekliyim hemen.. baya baktirdim serkana.. zamani ama uzatiyor.. yani ilkinde iki haftayken.. sonrasinda birden 1-2 ay felann oldu..yani zaman konusunda kesinlikle bilmiyor..ama zaman konusu simdiye kadar bende hic kimse tuturamadi gecen sene.. hepsi uzun vade vermisdi.. iki hafta sora olmusdu ama.. simdi herkes kisa vade dedi.. patladi.. simdide süreyi uzatiyorlar... o yüzden o konuya pek takilmiyorum ama.. umarim.. sürekli bu süreleri uzatmaz

Asenat nasil sizde

deniz devrimden ben iade almıştım. biri var tanışacam dedim iki gün içinde nasıl görünüyo ve eski ilişkimi sordum. bana bu yeni tanuşacaağınla evleneceksin süper harika bi insan dedi ilk görüşte etkileneceksin yaza evlilik hazırlığı var dedi.. adamla buluştuk ve birdaha görüşmeyelim dedim okadarr benle alakası olmayan biriydi. anında patladı.

ilkaya ilk falımda ben bu çocuğu beğendim iyi bir insan keske ayrılmasaydın bence dedi. geçen ikinci falımda bundan bi halt olmaz boş insan dedi.. şimdi ben hangisine inanacam...:)

Hep atıyorum sarmış vaziyetteyim genelde çıkıyor, baska hesaplardanda atıyorum hep aynı doğrultuda söylüyor. Ya artık baktırmıcam ben, tevbe ettim valla[/QUOTE
Bana serkan ve sedef disinda sanki kimse olmamis serkan ilk falinda ne dediyse degismedi sen serkana attinmi sonra canim
Sedef çelik kim kız, o da mı Serkan gibi ? Yenilerden mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…