Binnaz Abla

Aynen benimde öyleydi, dürüst biri bence. Olmayacak birine kütt diye yapıştırıyor olmayacak diye.

Serkana sürekli baktırınca zamanlar uzayabiliyor evet. İlk iki falı vaktiyle çıkmıştır bende. Adamada hak veriyorum ben sürekli sarıyorum, artık o da saçmalamaya başlıyordur artık

kızlar yapmayın yaaa o kadar çok serkan dediniz ki valla kanıma giriyosunuz yarın atabilirsem demek ki

Asenat nasil sizde

asenati begendim olumluydu.. simdi olan biteni bildi ..katina baktirdim ama.. sanirim iskambili daha iyimis?.. suanda beklemede süre olarakda en uzun zamandi asenat verdi.. bi kac ay daha beklemem gerek bisey demem icin..

deniz devrim ve sezgi candan in arasinda kaldim hangisi sizce daha iyi

deniz devrim benzer yorumu bana da yaptı. 2 kere farklı kişiler için baktırmıştım beni ikisiyle de evlendirdi hatta sonraki falında isim farklı olmasına rağmen şimdi daha eminim bu kişiyle olacağına falan dedi. iş durumum için benle alakasız şeyler söyledi, gitti beni hostes yaptı benim boyum hostes olmaya bile yetmiyor ki

asenatın iskambile göre ben eylülde evlenme teklifi almıştım kötüydü. katinaları daha iyiydi ama hiçbiri çıkmadı..sezgi candan anda çok iyidir, deniz devrim çok iyi baktı sanırsın hiçbiri çıkmaz sonra düşününce ya zaten çok gereksiz konuşmuş dersin

Estere pek guvenmiyorum sonucta iki hesabi var telwede kiraze. Ben baktirmadim arkadasim baktirdi ve patladi.deniz devrim bende pek bilmedi malesef ama baktiginda cok mutlu olmustum.nesibenin yonlendirmesinede guvenmiyorum cunku benim onun dediklerini yapmama ragmen patladi.bilgeyi begenmiyorum onda his yok bence.

Serkana sürekli baktırınca zamanlar uzayabiliyor evet. İlk iki falı vaktiyle çıkmıştır bende. Adamada hak veriyorum ben sürekli sarıyorum, artık o da saçmalamaya başlıyordur artık

bende beklemedeyim suan.. cok attim.. ilerleme olmadan zamanda uzadi .. en iyisii beklemek simdi, zaten gelisme olmadan söyliyebilicegi fazla birseyde olmuyoor.. adam kesin arkamdan sövüyordur

Daha once baktirdiysan baktirma canim. Denemediysen somut bir problemin varsa deneyebilirsin:)

benim problemim belli işte aynı konu :)

daha önce baktırmadım hiç sanırım ilk falı daha nokta atışlı oluyor ve çıkıyor anladığım kadarıyla o yüzden bi denesem mi diyorum

pekiiii rahatladim biraz..esterle ilgili cok aklima takilmisti o kadin..bide iyi diye okumusdum o aralar.. kötü konusunca fena olmusdum.. deniz devrime hic bulasmiyim ozaman...

ikisinin arasindan gidip geliyordum sürekli.. sezgi candana baktiriyim son olarak ozmn.. zaten suan anda iyi baksa bile yeterli..

Sezgi cikmadi ilk okudum off demistim harika ama maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…