- 4 Ekim 2015
- 346
- 521
- 53
- 38
Aynen benimde öyleydi, dürüst biri bence. Olmayacak birine kütt diye yapıştırıyor olmayacak diye.evet cok kez kahve attim.. farkli hesaplardan mailerden felan hep ayniydi.. ama gecenlerde birinin yorumunu okudum burda birisi yazmis.. acik kapi konusu.. yani kafami kurcaliyan acaba herkese size acik kapi birakti zamaninda size kapilarini acmasi olucak gibi yorum yapiyormu acaba.. bilmiyorum..
Serkan gibi etkileyici mi o da yoksa boşuna kaşınmayayım şimdi :)Binnazda cnm tarotundan cok memnunum
Canim gidisati bildi bendeSerkan gibi etkileyici mi o da yoksa boşuna kaşınmayayım şimdi :)
Serkana sürekli baktırınca zamanlar uzayabiliyor evet. İlk iki falı vaktiyle çıkmıştır bende. Adamada hak veriyorum ben sürekli sarıyorum, artık o da saçmalamaya başlıyordur artıkbunda ekliyim hemen.. baya baktirdim serkana.. zamani ama uzatiyor.. yani ilkinde iki haftayken.. sonrasinda birden 1-2 ay felann oldu..yani zaman konusunda kesinlikle bilmiyor..ama zaman konusu simdiye kadar bende hic kimse tuturamadi gecen sene.. hepsi uzun vade vermisdi.. iki hafta sora olmusdu ama.. simdi herkes kisa vade dedi.. patladi.. simdide süreyi uzatiyorlar... o yüzden o konuya pek takilmiyorum ama.. umarim.. sürekli bu süreleri uzatmaz
Daha once baktirdiysan baktirma canim. Denemediysen somut bir problemin varsa deneyebilirsin:)kızlar yapmayın yaaa o kadar çok serkan dediniz ki valla kanıma giriyosunuz yarın atabilirsem demek ki
Asenat nasil sizde
deniz devrimden ben iade almıştım. biri var tanışacam dedim iki gün içinde nasıl görünüyo ve eski ilişkimi sordum. bana bu yeni tanuşacaağınla evleneceksin süper harika bi insan dedi ilk görüşte etkileneceksin yaza evlilik hazırlığı var dedi.. adamla buluştuk ve birdaha görüşmeyelim dedim okadarr benle alakası olmayan biriydi. anında patladı.
asenati begendim olumluydu.. simdi olan biteni bildi ..katina baktirdim ama.. sanirim iskambili daha iyimis?.. suanda beklemede süre olarakda en uzun zamandi asenat verdi.. bi kac ay daha beklemem gerek bisey demem icin..
deniz devrim ve sezgi candan in arasinda kaldim hangisi sizce daha iyi
ah iyi oldu bunu duyduma.. hep olumlu konsdu dedim acaba pembecimi.. ama nokta atislarii en fazla olanlardan kesinlikleAynen benimde öyleydi, dürüst biri bence. Olmayacak birine kütt diye yapıştırıyor olmayacak diye.
Estere pek guvenmiyorum sonucta iki hesabi var telwede kiraze. Ben baktirmadim arkadasim baktirdi ve patladi.deniz devrim bende pek bilmedi malesef ama baktiginda cok mutlu olmustum.nesibenin yonlendirmesinede guvenmiyorum cunku benim onun dediklerini yapmama ragmen patladi.bilgeyi begenmiyorum onda his yok bence.hemen hemen ayni düsüncelerimiz.. yani nesibe cikti diyemem ama yönlendimesi hosuma gidiyo.. yani o konuda cok net konusuyo bende.. bilemiyorum tam..
simdiki konuda zaten herkes bekle diyo... bilge haric..bilgeyede ilk defa baktridim icin hic bilmiyorum zatn. yani baya iyi baktii.. kafami karistirdi acikcasi.. ama herkeees bekle derken bir kisinin dedigini yapmak nekdr dogru bilmiyorum ve. busefer zatn kendi icimdende pek gelmiyor.
emineye baktirdim.. fena degildi... nokta atisi vardi..olumlu dedi.. ama biraz mahalleede falcisi gibi yorumlari..
deniz devrime baktircaktim ama vaz gecmisdim.... bildimi cogu seyi??
Ester sizde nasildi.. bu en olumsuz konusanlardandi.. yani olumsuz derken benim istemedim bi yönde.. ve cookk morelimi bozmusdu hemen fali silmistim.. sende nasildi.. cikanlari varmi`??? nokta atisi cok vardi cünkü ama az kisi olumsuz du o yüzden cok karisigim.. ve ilkay bende ayni düsünüyorum bi fali cok alakasizdi diger ikisi cook cok iydi.. olumlu ama... hani sunu sunu yaparsann olmaz da dedi.. yani cok dogru konusuyo net. ama cok bekletiiyo...bi kahveyi iki üc hafta sora yorumlamak nekadar dogru bilmiyorum sonucta o zamana kadar degisiklikler oluyor.
Serkana sürekli baktırınca zamanlar uzayabiliyor evet. İlk iki falı vaktiyle çıkmıştır bende. Adamada hak veriyorum ben sürekli sarıyorum, artık o da saçmalamaya başlıyordur artık
Daha once baktirdiysan baktirma canim. Denemediysen somut bir problemin varsa deneyebilirsin:)
Estere pek guvenmiyorum sonucta iki hesabi var telwede kiraze. Ben baktirmadim arkadasim baktirdi ve patladi.deniz devrim bende pek bilmedi malesef ama baktiginda cok mutlu olmustum.nesibenin yonlendirmesinede guvenmiyorum cunku benim onun dediklerini yapmama ragmen patladi.bilgeyi begenmiyorum onda his yok bence.
Evet surekli baktirmak pek iyi degilSerkana sürekli baktırınca zamanlar uzayabiliyor evet. İlk iki falı vaktiyle çıkmıştır bende. Adamada hak veriyorum ben sürekli sarıyorum, artık o da saçmalamaya başlıyordur artık
asenatın iskambile göre ben eylülde evlenme teklifi almıştım kötüydü. katinaları daha iyiydi ama hiçbiri çıkmadı..sezgi candan anda çok iyidir, deniz devrim çok iyi baktı sanırsın hiçbiri çıkmaz sonra düşününce ya zaten çok gereksiz konuşmuş dersin
Bana olumlu konustugu olmadi iki kezpekiiii rahatladim biraz..esterle ilgili cok aklima takilmisti o kadin..bide iyi diye okumusdum o aralar.. kötü konusunca fena olmusdum.. deniz devrime hic bulasmiyim ozaman...
Kesinlikle paslasiyorlar.hatta fahriye firuze ve acelya tugra bunlar paslasiyor.ama en tutarsiz salliyan firuzeSonund
sonunda paslaştıklarını düşünen birini daha buldum ve eminim diyebilirim ben de
Sezgi cikmadi ilk okudum off demistim harika ama maalesefasenati begendim olumluydu.. simdi olan biteni bildi ..katina baktirdim ama.. sanirim iskambili daha iyimis?.. suanda beklemede süre olarakda en uzun zamandi asenat verdi.. bi kac ay daha beklemem gerek bisey demem icin..
deniz devrim ve sezgi candan in arasinda kaldim hangisi sizce daha iyi
Canim gidisati bildi bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?