Binnaz Abla

Burayı genel olarak bazı yorumcuların takip ettiğini biliyoruz biz burda onun verdiği tarih çıkmadı bunun verdiği tarih tutmadı derken son baktırdığım fallara bakıyorumda kimse artık tarih vermiyo belli bir süre sonra, kısa bir müddet sonra, ileriki bir zaman diliminde gibi yuvarlak sözler kullanılmaya başlamışlar:) şahsen bana tarih veren olmadı belli bir süredir:):)

Tellwe dekiler olumune salliyor gercekten...Aequitas var kahve bakan, ona ne dersin ?

Canım sana tellweden öneriyim diyeceğim ama yok ki öyle biri.

Selam kızlar, tilki döndü dolandı ve kürkçü dükkanına geri döndü

Kahve falı baktırmayı düşünüyorum fincan fotolarımı çektim pcye aktardım ama gönderecek insan bulamıyorum.

Falalem'deki Mert Reiki'yi deneyen var mı*?

Son düzenleme:

Mert reiki telwedeki Hoennir biliyosun.Ben Mert Reiki nin Hoennir karakterine baktırdım.Sonra burda kızlarla farkettikki adam hepimize aynı şeyi yazmış bilinçaltı ayağına.Ben böyle birine asla güvenemem.Memnun kalanlarda varsa bilemem.Adamın fala ve insana bakışı bu .Yinede canım senin kararın.

Tellwedeki women i deneyen varmı?Oda pek yüksekten uçurmuş kendini sisteme nadir giriyo falan.En dùşük kredisi 25.Varmıdır bu hanımla deneyimi olan?

Tellwedeki women i deneyen varmı?Oda pek yüksekten uçurmuş kendini sisteme nadir giriyo falan.En dùşük kredisi 25.Varmıdır bu hanımla deneyimi olan?

ben kendısıne zamanında fal atmıştım daha once bakmadıgım yanı yenı kısılerın falına bakmıyorum demıştı

Yok tatlım bilmiyordum forumu bir süredir takip etmiyordum geçmiş yorumlara bakınca gördüm ve baktırmaktan vazgeçtim

ben kendısıne zamanında fal atmıştım daha once bakmadıgım yanı yenı kısılerın falına bakmıyorum demıştı

E profiline yazsın o zaman yenilere bakmam diye.Niye insanların elinde o kadar krediyi patlatıyo?

Yok tatlım bilmiyordum forumu bir süredir takip etmiyordum geçmiş yorumlara bakınca gördüm ve baktırmaktan vazgeçtim

Paranın boşa gitmmesine sevindim.Arkadaşlar orda Nalân dan pek memnunlardı.Ben baktırmadım ama eğer sisteme girerse deneywbilirsin.

Sahra'ya baktırdım offfff baktırmaz olsaydım yok seneye karşıma yeni biri çıkacakmışta ben aşk bu diyecekmişim öncekiler aşk değilmiş dicekmişim bak bak.... Zaten ben onu tanıyınca bunları söyledim her önüme gelene aynı lafları mı etcem
Banane başkasından hem lazım değil arkadaş olcakmışız kısa bir sevgili dönemi olabilirmiş .. Parama yazık ettim artık fal baktırmıcam.
İstihare yapıp Allah'a yönelicem rüyalarımla yön vericem yaşantıma falcıların dediklerinle değil belki bir kere Nesibeye baktırabilirim

Off ya moralimi bozdu kadın ! Hayatımın erkeği o değilmiş benden iyi mi bilcen Prensese bağlıcam şimdi Zaten saçma sapan yorumları var yok tarla sürüyomuşum iğneyle sivri uçlu birşeyle tövbe yarabbim ya... Faldan soğuttu beni bu kadın.....

Bu Mert i begenen bir tek ben varim herhalde Vallahi begendim.

Ote yandan Nalan ablayi gercekten cok farkli buldum, digerlerine fark atar bence.

Zaynep Aksu ya kahve baktirdim. Ani bilememisti, gerisini siz dusunun.

Son düzenleme:
Bende adak adadım olursa kesecem diye Daha başka adaklarım da var Mecnunun aşkı neymiş ki benimkinin yanında

ayy ben dileyemiyorum çocukken bizimkiler kurbanda aldıkları koyun, çukur kazılan yere kendi gidip yatmıştı, hiç debelenmemişti bile ve bakışları içimi cız etmişti. Asla kurban adayamam o yüzden. hayırlıysa olsun değilse olmasın diyebilirim bir tek.

bir falcının lafıyla kurban mı kesecen iyi kes kavurmada yap, banada gönder severim kavurmayı :86:

Yok be sekerim, o olaylarin olmasina 1 degil hem de 5 kurban adamistim Allaha, parayi fal baktirmayarak cikaricam Parasini fakirlere dagiticam, ustune bir de sadaka dagiticam zaten. Bu aralar bol bol sadaka dagitiyorum zaten......hadi bakalim.

Prensesle dalga geciyoruz ama ben ondan beterim vallahi. Ben de evlenecek miyiz diye soruyorum ama imla kurallarina daha fazla uyarak vee daha akli basinda bir sekilde.......yani prensipte bir farkimiz yok.

8 gün önce [Kahve Falı]

prenses34
mithatlan 2014 yılında hangi aylarda evlenecez?2014 de mithatın yengesi hangi aylarda şifa bulcak?duygu gülşah adisi hala mithatı rahatsız ediyolarmı?faceden yada telefonla arıyıpda rahatsız ediyolarmı mithatı?mithatlan bidaha nezaman görüşücem?msj attım ona faceni kapat yada duygu gülşahı arkadaşlık listenden sil ve engelle diye rica ettim.yapacakmı dediğimi?mithatın işleri nezaman düzene gircek?

+ Devamı

prenses34

benim iş durumum ne zaman düzelecek?yeni işe nezaman gircemde maaşım artacak?mithat bana artık sadık dimi?

8 gün önce

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…