canım sorma valla hastalık gibi oldu ama şuan sadece sıkılınca rezzan ablaya atıyorum sadece falaleme takılıyorum tellwe ve binnazablayı bıraktım bunada şukur
tellwede haka 10 kredim duruyor elim gitmiyor falcı bulamıyorum
Canım sana tellweden öneriyim diyeceğim ama yok ki öyle biri.canım sorma valla hastalık gibi oldu ama şuan sadece sıkılınca rezzan ablaya atıyorum sadece falaleme takılıyorum tellwe ve binnazablayı bıraktım bunada şukur
tellwede haka 10 kredim duruyor elim gitmiyor falcı bulamıyorum
var. 1,2 ay içinde dediklerinden çıkanlar oldu..öyle uzun uzun bakmıyor. kısa ama nokta atışlı bir faldı benim için.
Selam kızlar, tilki döndü dolandı ve kürkçü dükkanına geri döndü
Kahve falı baktırmayı düşünüyorum fincan fotolarımı çektim pcye aktardım ama gönderecek insan bulamıyorum.
Falalem'deki Mert Reiki'yi deneyen var mı*?
Tellwedeki women i deneyen varmı?Oda pek yüksekten uçurmuş kendini sisteme nadir giriyo falan.En dùşük kredisi 25.Varmıdır bu hanımla deneyimi olan?
Mert reiki telwedeki Hoennir biliyosun.Ben Mert Reiki nin Hoennir karakterine baktırdım.Sonra burda kızlarla farkettikki adam hepimize aynı şeyi yazmış bilinçaltı ayağına.Ben böyle birine asla güvenemem.Memnun kalanlarda varsa bilemem.Adamın fala ve insana bakışı bu .Yinede canım senin kararın.
ben kendısıne zamanında fal atmıştım daha once bakmadıgım yanı yenı kısılerın falına bakmıyorum demıştı
Yok tatlım bilmiyordum forumu bir süredir takip etmiyordum geçmiş yorumlara bakınca gördüm ve baktırmaktan vazgeçtim
Kahinvanga nin dediklerinden cikan olursa var ya........kurban kesmeye adak adadim
Sahraya baktırarak param boşa gitti zatenParanın boşa gitmmesine sevindim.Arkadaşlar orda Nalân dan pek memnunlardı.Ben baktırmadım ama eğer sisteme girerse deneywbilirsin.
Selam kızlar, tilki döndü dolandı ve kürkçü dükkanına geri döndü
Kahve falı baktırmayı düşünüyorum fincan fotolarımı çektim pcye aktardım ama gönderecek insan bulamıyorum.
Falalem'deki Mert Reiki'yi deneyen var mı*?
Bu Mert i begenen bir tek ben varim herhaldeVallahi begendim.
Ote yandan Nalan ablayi gercekten cok farkli buldum, digerlerine fark atar bence.
bir falcının lafıyla kurban mı keseceniyi kes kavurmada yap, banada gönder severim kavurmayı :86:
Tellwedeki women i deneyen varmı?Oda pek yüksekten uçurmuş kendini sisteme nadir giriyo falan.En dùşük kredisi 25.Varmıdır bu hanımla deneyimi olan?
Bende adak adadım olursa kesecem diyeDaha başka adaklarım da var Mecnunun aşkı neymiş ki benimkinin yanında
bir falcının lafıyla kurban mı keseceniyi kes kavurmada yap, banada gönder severim kavurmayı :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?