- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Kesinlikle pembeci degil hatta baya sert biride ama olumsuza katlanamayanlar yuzunde belkide hakkinda kotu konusulmusta olabilir.zaman konusunda ise bana cikmistir en son uzadi zaten uzayacak demistiah iyi oldu bunu duyduma.. hep olumlu konsdu dedim acaba pembecimi.. ama nokta atislarii en fazla olanlardan kesinlikle
Ben ona hep tarot attim hatta tarotta nasil bildi dedigim seyler oldu katinasida iyi amakahvesi nasil? katinayi da severim ama tarottu pek sevmiyorum..elim pek gitmiyor tarota gidincede pek olumlu olmuyor tarot bende. katinada tam tersi
ikisinin arasindan gidip geliyordum sürekli.. sezgi candana baktiriyim son olarak ozmn.. zaten suan anda iyi baksa bile yeterli..
Kesinlikle pembeci degil hatta baya sert biride ama olumsuza katlanamayanlar yuzunde belkide hakkinda kotu konusulmusta olabilir.zaman konusunda ise bana cikmistir en son uzadi zaten uzayacak demisti
anlık durum için sezgi cidden iyi, bende gelecek patladı ama anlık durumda süperdi.deniz devrimi boşver
zaman olarak bende hiiic kimse cimiyor.. bilmiyorum nedenini..acaba cok baktirinca zaman mi uzuyor?
ve son olarak birsey daha sormak isterim.. bi aralar burda ecem23 cok konusuluyodu..ve fama...
Ecem23 bende olumsuzdu...olmicak dedi..katina baktirmistim
Fama tam tersi.. olucak dedi olumlu konsdu.. klasik bu zamanda olmasa bu zamanda olucak dedi.. kahve baktirdim ona ve horoskop.. sizce fama ecem23 arasinda hangisi daha iyi.. hangisinin dedikleri daha cok cikiyor??
ozaman son puanim sezgiye gitsin.. binnaz defteri de kapansin.. defne tanrikuluna baktirdinizmi.. ben katina attim.. cok begendim diyemem yani cok sasirtmadi.. ama onunda sanirim begenenleri cikanlari cok.. ve bende olumsuzdu.. sizin düsünceniz ne defneyle ilgili?
Denemeye değer, olumsuzada açıksan.benim problemim belli işte aynı konu :)
daha önce baktırmadım hiç sanırım ilk falı daha nokta atışlı oluyor ve çıkıyor anladığım kadarıyla o yüzden bi denesem mi diyorum
ozaman son puanim sezgiye gitsin.. binnaz defteri de kapansin.. defne tanrikuluna baktirdinizmi.. ben katina attim.. cok begendim diyemem yani cok sasirtmadi.. ama onunda sanirim begenenleri cikanlari cok.. ve bende olumsuzdu.. sizin düsünceniz ne defneyle ilgili?
Ester bana da büyük patladıEstere pek guvenmiyorum sonucta iki hesabi var telwede kiraze. Ben baktirmadim arkadasim baktirdi ve patladi.deniz devrim bende pek bilmedi malesef ama baktiginda cok mutlu olmustum.nesibenin yonlendirmesinede guvenmiyorum cunku benim onun dediklerini yapmama ragmen patladi.bilgeyi begenmiyorum onda his yok bence.
çok baktırınca zaman uzadığını düşünüyorum, hümayla asenat da demişti bunu bana. ne zaman merak ettiğim şey için falı bıraktım bundan sonra gerçekleşti bazı şeyler. yüzlerce fal arasında tam tarihiyle tek çıkan famanın astrolojisi oldu. ecem bana da olumsuz fama ise olumlu konuştu aynı konu hakkında. kararsızım çünkü ikisinin de tespitleri çok iyiydi, ecem genel olarak daha gerçekçi ama bende daha çok çıkan famanın falları oldu. ecemin tutmadığı yerler de oldu yaşayınca.
bir de kemal devrim diyorlar son günlerde ama hiç baktırmadım baktıranlar daha iyi yorum yapabilir onun için beğeneni çok sanırım bu aralar
Denemeye değer, olumsuzada açıksan.
Ayyy aynen bazen başlarım 20 Tl sine bakmıyorum der mi diye düşünmüştüm. Birde ben iki ayrı hesaptanda sarmıştım aman aman bizde az değiliz :)bende beklemedeyim suan.. cok attim.. ilerleme olmadan zamanda uzadi .. en iyisii beklemek simdi, zaten gelisme olmadan söyliyebilicegi fazla birseyde olmuyoor.. adam kesin arkamdan sövüyordur
Valla hiçbirşey söyleme döktürüyor zaten. Ben sadece erkek arkadaşım ayrıyıZ nedir yorumunu demiştim. Sen de şuan hayatımda biri var ne diyorsunuz diyebilirsin.yarın bi atayım bakalım ne diyecek.
ama bilgi olarak şu an biraz görüştüğümüzü falan söylemeli miyim acaba ona karar veremedim
Ayyy aynen bazen başlarım 20 Tl sine bakmıyorum der mi diye düşünmüştüm. Birde ben iki ayrı hesaptanda sarmıştım aman aman bizde az değiliz :)
bencede birsey söylemeyin... ben ona nezaman tek kisa soru sorsam yani.. baris varmi felan diye.. baya biliyo.. ama birkezde aklima takilan birseyi yazmisdim uzunda.. ozamanda tek o konu üzerinden gitii..yani pek diger fal gibi degildi o yüzden bence pek bilgi vvermeyinValla hiçbirşey söyleme döktürüyor zaten. Ben sadece erkek arkadaşım ayrıyıZ nedir yorumunu demiştim. Sen de şuan hayatımda biri var ne diyorsunuz diyebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?