Binnaz Abla

ah iyi oldu bunu duyduma.. hep olumlu konsdu dedim acaba pembecimi.. ama nokta atislarii en fazla olanlardan kesinlikle
Kesinlikle pembeci degil hatta baya sert biride ama olumsuza katlanamayanlar yuzunde belkide hakkinda kotu konusulmusta olabilir.zaman konusunda ise bana cikmistir en son uzadi zaten uzayacak demisti

Kesinlikle pembeci degil hatta baya sert biride ama olumsuza katlanamayanlar yuzunde belkide hakkinda kotu konusulmusta olabilir.zaman konusunda ise bana cikmistir en son uzadi zaten uzayacak demisti

zaman olarak bende hiiic kimse cimiyor.. bilmiyorum nedenini..acaba cok baktirinca zaman mi uzuyor?
ve son olarak birsey daha sormak isterim.. bi aralar burda ecem23 cok konusuluyodu..ve fama...
Ecem23 bende olumsuzdu...olmicak dedi..katina baktirmistim
Fama tam tersi.. olucak dedi olumlu konsdu.. klasik bu zamanda olmasa bu zamanda olucak dedi.. kahve baktirdim ona ve horoskop.. sizce fama ecem23 arasinda hangisi daha iyi.. hangisinin dedikleri daha cok cikiyor??

anlık durum için sezgi cidden iyi, bende gelecek patladı ama anlık durumda süperdi.deniz devrimi boşver

ozaman son puanim sezgiye gitsin.. binnaz defteri de kapansin.. defne tanrikuluna baktirdinizmi.. ben katina attim.. cok begendim diyemem yani cok sasirtmadi.. ama onunda sanirim begenenleri cikanlari cok.. ve bende olumsuzdu.. sizin düsünceniz ne defneyle ilgili?

çok baktırınca zaman uzadığını düşünüyorum, hümayla asenat da demişti bunu bana. ne zaman merak ettiğim şey için falı bıraktım bundan sonra gerçekleşti bazı şeyler. yüzlerce fal arasında tam tarihiyle tek çıkan famanın astrolojisi oldu. ecem bana da olumsuz fama ise olumlu konuştu aynı konu hakkında. kararsızım çünkü ikisinin de tespitleri çok iyiydi, ecem genel olarak daha gerçekçi ama bende daha çok çıkan famanın falları oldu. ecemin tutmadığı yerler de oldu yaşayınca.

ben ona kahve atmışım eski fallara bakarken gördüm çok pespembe bakmış hiçbiri çıkmamış. fal olayına ben de binnazda başlamıştım o zamanlar ne nesibe, ne ilkay, selena vs kimseyi bilmiyordum ama bir dünya fal baktırıp bir de kazıklar yiyip tecrübelenince binnazda gerçekten iyi falcı yok, bir elimin parmağını geçmez. illa orda atacaksanız sezginin anlık durumdaki falı gerçekten iyiydi, falını gördüğüm arkadaşlar var onlarınki de çok iyiydi ama işte çıkar mı çıkmaz mı diye beklemeyin bence çünkü genel olarak hepimizin patladı

bir de kemal devrim diyorlar son günlerde ama hiç baktırmadım baktıranlar daha iyi yorum yapabilir onun için beğeneni çok sanırım bu aralar

Ester bana da büyük patladı

ecem bende daha detayliydi dogruyduda ama..ikönce olumsuz dedi.. sora soru kisminda sordum birseyler. acikladimda.. onun üzerine benim bu duruma sicak bakmicami söyledi ( ki bu kesinlikle olmicani düsünüyorum.) sora birseyler der daha sorunca.. hani oluurdaa amaa olursaaa ben acikcasi iyi olcagini düsünmüyoruma bagladi tam anlamadim bakalim insl olmaz dedigii ben zaten bi kac kez yollayip geri cekmisdim.. genelikle pek istemeyerek yolladiklarimda olumsuz oluyor.. bakalim nolcak

Kizlar dun naira sumana tarot attim kadin resmen nojta atisi yapmis cidden cok begendim dili anlasilir atabilirsiniz

bir de kemal devrim diyorlar son günlerde ama hiç baktırmadım baktıranlar daha iyi yorum yapabilir onun için beğeneni çok sanırım bu aralar

kemal devrime gecen sene baktirmsdim.. ve bana sacmaladi.. olumluydu ama dediklerii dogru degildi enerjimiz tutmadi sanirim.. cok iyi biliyorum yolladigimi.. ama silmisim. iyi olmayanlar veya patlayanlari zamanla silmistim binnazda.. yani üc dört kisi kaldi orda tek

bende beklemedeyim suan.. cok attim.. ilerleme olmadan zamanda uzadi .. en iyisii beklemek simdi, zaten gelisme olmadan söyliyebilicegi fazla birseyde olmuyoor.. adam kesin arkamdan sövüyordur
Ayyy aynen bazen başlarım 20 Tl sine bakmıyorum der mi diye düşünmüştüm. Birde ben iki ayrı hesaptanda sarmıştım aman aman bizde az değiliz :)

yarın bi atayım bakalım ne diyecek.

ama bilgi olarak şu an biraz görüştüğümüzü falan söylemeli miyim acaba ona karar veremedim
Valla hiçbirşey söyleme döktürüyor zaten. Ben sadece erkek arkadaşım ayrıyıZ nedir yorumunu demiştim. Sen de şuan hayatımda biri var ne diyorsunuz diyebilirsin.

Valla hiçbirşey söyleme döktürüyor zaten. Ben sadece erkek arkadaşım ayrıyıZ nedir yorumunu demiştim. Sen de şuan hayatımda biri var ne diyorsunuz diyebilirsin.
bencede birsey söylemeyin... ben ona nezaman tek kisa soru sorsam yani.. baris varmi felan diye.. baya biliyo.. ama birkezde aklima takilan birseyi yazmisdim uzunda.. ozamanda tek o konu üzerinden gitii..yani pek diger fal gibi degildi o yüzden bence pek bilgi vvermeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…