Binnaz Abla

Fama

pek istemeyerek yolluyorsan o fal çıkmıyor bana göre :) ecem aynı şeyleri bana da söyledi, ben açıklama yaptıktan sonra etkilemek istemem ama vs vs olumsuza bağladı biraz. yapma dediği bir şey vardı ben yaptım ama sonuç da olumlu oldu. ecem gerçekçi baktığı için etkiliyor sanırım benim de çok kafamı karıştırdı ama ne çok olumsuzu ne de pespembe bir falı ciddiye almamak lazım sanırım. nabza göre şerbet verdiyse benimki gibi takmayın ecemi :)

enerji meselesi de çok önemli aynen.. sanırım ilkayı sevmemişsin yanlış hatırlamıyorsam ama ilkayda bende süper tutturanlardan oldu mesela son falını 15 gün bekledikten sonra jübilemi de yaptım dolu dolu bakmış beklediğime değdi dedim. binnazda atacaksam sadece şevval erdala katina atarım diyorum ama onun da çok saçmaladıkları olmuş maalesef kendimiz deneyip buluyoruz işte zaten geriye 3-4 kişi falan kalıyor

Kesinlikle paslasiyorlar.hatta fahriye firuze ve acelya tugra bunlar paslasiyor.ama en tutarsiz salliyan firuze
İlkinde bana sevgilimin memleketine kadar söyledi başta şaşırdım ama sonra kendine geldim bu kadarını bilmesi imkansız diye. Fal sapığı olarak geçmiş fallarımı kıyasladım bu bilgileri fahriyeye verdiğimi buldum ve emin oldum:))

Hep atıyorum sarmış vaziyetteyim genelde çıkıyor, baska hesaplardanda atıyorum hep aynı doğrultuda söylüyor. Ya artık baktırmıcam ben, tevbe ettim valla

Serkan Tek bana ilk fal attığımda hanımefendi sizin birşeyleri anlamama durumunuz var, beyefendi size gönlünü kapatmış başka bir hanımefendiye açmış. Beyefendi mutlu ve dönmediğini göreceksiniz dedi. Çüşünüz oldum çünkü ayrılalı 1 ay olmuştu. Sonra başka hesaptan attım diğer bir kaç falcının dediği gibi beyefendi içine kapanmış, bunalımda felan dedi.Dönecekmiş. İki fal tamamen farklıydı. Bu olaydan 3 gün sonra benim bir arkadaşıma mesaj atmış o şahsiyet. Makaron nasıl, onu hala seviyorum, özlüyorum vs diye arabesk laflar. seviyomuş da problemler varmış da en iyisi benim onu unutmammış da vs vs. Yani Serkan Tek falıma baktığında bu whatsapp trafiği bir kaç gün öncesinde ve sonrasında olmak üzere 2 kez yaşanmış. Ben öğrendiğimde Serkan Bey'e tekrar fal attım böyle böyle demiş diye. O da olmayan bir bahanenin arkasına sığınmış beyefendi ama pişman olup size dönecek dedi. Ben de teselli vermek için mi böyle diyorsunuz dedim. Yok hanımefendi öyle birisi olsam ilk falda teselli verirdim dedi. Sonra bir çok defalar attım hep pişman olacak, bunlar ondan çıkacak tarzı aynı şeyleri söyledi. Ben de 2 ay kadar sonra son falı attım. Beyefendi sizi izliyor vs dedi. Ki son falı tamamen farklı bir amaçla atmıştım. Eskiden baktırdığım bir çok falcı yeni olayları söylemesine rağmen Serkan hep eski kişi yüzünden moraliniz bozuk felan dedi halbuki bozuk felan değil. Bana her falı değişikti son falın arasını epey de açmıştım. Kardeşimin hamile olmasını ve bi arkadaşımın o anki ilişkisinden ayrılacağını bilmişti ama bana hep farklı baktı. O yüzden kötü ya da iyi diyemiyorum. Size ve burdan birkaç kişiye ağız değiştirmemiş hiç. Enerji işi doğru galiba. Başka memnun olduğunuz birisi var mı?

Ben beğenmedim o kadını.

Anladım canım saçma olmuş, karışmış kafası sanırım. Ben de valla bana nasıl çıktığına şaşırdım. Hala tam sonuçta söylediğine inanmış değilim fal sonuçta. Serkanın dışında gizem hatun anda iyi sanırım ama ; an sonuçta benim bilmediğim gibi olabilir atıyorum hayatında kimse yoktur karşı tarafın falcıda bunu söylüyordur ama nerden bilecez. Yani bu ikisi, onun dışında çokca fal baktırdım patlak hepsi, aylinde fena değildir kesinlik yok ama hiçbirinde

Yok ben ilkayi cok begenirim 3 kez baktirdim birinci fal sacmalikti gecen seneydi bu durumumla ilgili iki kez baktirdim ve en dogru tespitleri o yaptii hata öyle birsey bildiki baska bi konuyla alakali dedim yuh sacmalamis resmen ve bi kac hafta icinde cikti gercek durum beklemede olumlu konusdu ama hani aynisini tekrarlsrsan kesinlikle olmicak dedi ve bunu biliyorum yani cok begeniyorum kendisini amaa bekleme olayina sinir oluyorum iki uc haftada anca geliyor

Ohh sacmalamis baya.. Bu durumda bende ikilemde kalirdim.. Memnun oldugum kisiyler var baya ama dedigim gibi cogunun tarihi patladi.. Ama tarihlere pek inanmadigim icin biraz daha beklemedeyim, venus beklemede onu baya beyendim cogu kisinin bilemediklerini bildi ama tarih baya uzun vade ve okadar olucagini zannetmiyorum bnim biraz enteresan durumum var yakinda tek tek yazicam cikanlari

Kızlaaar ben geldim :) yorumlarınızı takip ediyorum zevkle. Kemal devrime kahve atayım mı ne diyosunuz? 32 kredim var. Ne yapmalıyım, kurt var bende kullanmadan rahat edemiycem yönlendirin beniii

Kızlaaar ben geldim :) yorumlarınızı takip ediyorum zevkle. Kemal devrime kahve atayım mı ne diyosunuz? 32 kredim var. Ne yapmalıyım, kurt var bende kullanmadan rahat edemiycem yönlendirin beniii
Kemal devrimi ben begenmedim ama bazilariyla enerjisi tutmus.. Binnazda dogru düzgün biriside yokki elif hanzade asenat iyi ve sezgiyi ben bayaaa bi merak ediyorum ama baktiramadim daha baskada kimseyi begenmedim orda

Ya bu enerji olayı kesin mesela bana harf vererek anlattı tipini falan o da bu ay görüşeceksin diyip bilenlerden mesela

Kemal Devrim e Kasım ayında baktırmışım. Ahım şahım birşey değilmiş.

Kemal devrimi ben begenmedim ama bazilariyla enerjisi tutmus.. Binnazda dogru düzgün biriside yokki elif hanzade asenat iyi ve sezgiyi ben bayaaa bi merak ediyorum ama baktiramadim daha baskada kimseyi begenmedim orda

Sezgi gelecekte fos ama an ve geçmiş kesinlikle mükemmel ben oha demiştim

Babyster ben nairaya tarot atmistim dun cidden begendim benim karakterini karsi tarafin neden boyle oldugunu gercekten iyi analiz etmis daha once forumda fal alem rezzan ve nairanin fallari cikan varmis ondan bir deneyim dedim cidden degmis attigima onca sallama bastan imlasi bozuk falciya gore cok iyi atabilirsin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…