- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Famazaman olarak bende hiiic kimse cimiyor.. bilmiyorum nedenini..acaba cok baktirinca zaman mi uzuyor?
ve son olarak birsey daha sormak isterim.. bi aralar burda ecem23 cok konusuluyodu..ve fama...
Ecem23 bende olumsuzdu...olmicak dedi..katina baktirmistim
Fama tam tersi.. olucak dedi olumlu konsdu.. klasik bu zamanda olmasa bu zamanda olucak dedi.. kahve baktirdim ona ve horoskop.. sizce fama ecem23 arasinda hangisi daha iyi.. hangisinin dedikleri daha cok cikiyor??
ecem bende daha detayliydi dogruyduda ama..ikönce olumsuz dedi.. sora soru kisminda sordum birseyler. acikladimda.. onun üzerine benim bu duruma sicak bakmicami söyledi ( ki bu kesinlikle olmicani düsünüyorum.) sora birseyler der daha sorunca.. hani oluurdaa amaa olursaaa ben acikcasi iyi olcagini düsünmüyoruma bagladi tam anlamadim bakalim insl olmaz dedigii ben zaten bi kac kez yollayip geri cekmisdim.. genelikle pek istemeyerek yolladiklarimda olumsuz oluyor.. bakalim nolcak
kemal devrime gecen sene baktirmsdim.. ve bana sacmaladi.. olumluydu ama dediklerii dogru degildi enerjimiz tutmadi sanirim.. cok iyi biliyorum yolladigimi.. ama silmisim. iyi olmayanlar veya patlayanlari zamanla silmistim binnazda.. yani üc dört kisi kaldi orda tek
İlkinde bana sevgilimin memleketine kadar söyledi başta şaşırdım ama sonra kendine geldim bu kadarını bilmesi imkansız diye. Fal sapığı olarak geçmiş fallarımı kıyasladım bu bilgileri fahriyeye verdiğimi buldum ve emin oldum:))Kesinlikle paslasiyorlar.hatta fahriye firuze ve acelya tugra bunlar paslasiyor.ama en tutarsiz salliyan firuze
Hep atıyorum sarmış vaziyetteyim genelde çıkıyor, baska hesaplardanda atıyorum hep aynı doğrultuda söylüyor. Ya artık baktırmıcam ben, tevbe ettim valla
Ben beğenmedim o kadını.ozaman son puanim sezgiye gitsin.. binnaz defteri de kapansin.. defne tanrikuluna baktirdinizmi.. ben katina attim.. cok begendim diyemem yani cok sasirtmadi.. ama onunda sanirim begenenleri cikanlari cok.. ve bende olumsuzdu.. sizin düsünceniz ne defneyle ilgili?
Anladım canım saçma olmuş, karışmış kafası sanırım. Ben de valla bana nasıl çıktığına şaşırdım. Hala tam sonuçta söylediğine inanmış değilim fal sonuçta. Serkanın dışında gizem hatun anda iyi sanırım ama ; an sonuçta benim bilmediğim gibi olabilir atıyorum hayatında kimse yoktur karşı tarafın falcıda bunu söylüyordur ama nerden bilecez. Yani bu ikisi, onun dışında çokca fal baktırdım patlak hepsi, aylinde fena değildir kesinlik yok ama hiçbirindeSerkan Tek bana ilk fal attığımda hanımefendi sizin birşeyleri anlamama durumunuz var, beyefendi size gönlünü kapatmış başka bir hanımefendiye açmış. Beyefendi mutlu ve dönmediğini göreceksiniz dedi. Çüşünüz oldum çünkü ayrılalı 1 ay olmuştu. Sonra başka hesaptan attım diğer bir kaç falcının dediği gibi beyefendi içine kapanmış, bunalımda felan dedi.Dönecekmiş. İki fal tamamen farklıydı. Bu olaydan 3 gün sonra benim bir arkadaşıma mesaj atmış o şahsiyet. Makaron nasıl, onu hala seviyorum, özlüyorum vs diye arabesk laflar. seviyomuş da problemler varmış da en iyisi benim onu unutmammış da vs vs. Yani Serkan Tek falıma baktığında bu whatsapp trafiği bir kaç gün öncesinde ve sonrasında olmak üzere 2 kez yaşanmış. Ben öğrendiğimde Serkan Bey'e tekrar fal attım böyle böyle demiş diye. O da olmayan bir bahanenin arkasına sığınmış beyefendi ama pişman olup size dönecek dedi. Ben de teselli vermek için mi böyle diyorsunuz dedim. Yok hanımefendi öyle birisi olsam ilk falda teselli verirdim dedi. Sonra bir çok defalar attım hep pişman olacak, bunlar ondan çıkacak tarzı aynı şeyleri söyledi. Ben de 2 ay kadar sonra son falı attım. Beyefendi sizi izliyor vs dedi. Ki son falı tamamen farklı bir amaçla atmıştım. Eskiden baktırdığım bir çok falcı yeni olayları söylemesine rağmen Serkan hep eski kişi yüzünden moraliniz bozuk felan dedi halbuki bozuk felan değil. Bana her falı değişikti son falın arasını epey de açmıştım. Kardeşimin hamile olmasını ve bi arkadaşımın o anki ilişkisinden ayrılacağını bilmişti ama bana hep farklı baktı. O yüzden kötü ya da iyi diyemiyorum. Size ve burdan birkaç kişiye ağız değiştirmemiş hiç. Enerji işi doğru galiba. Başka memnun olduğunuz birisi var mı?
enerji meselesi de çok önemli aynen.. sanırım ilkayı sevmemişsin yanlış hatırlamıyorsam ama ilkayda bende süper tutturanlardan oldu mesela son falını 15 gün bekledikten sonra jübilemi de yaptım dolu dolu bakmış beklediğime değdi dedim. binnazda atacaksam sadece şevval erdala katina atarım diyorum ama onun da çok saçmaladıkları olmuş maalesef kendimiz deneyip buluyoruz işte zaten geriye 3-4 kişi falan kalıyor
Serkan Tek bana ilk fal attığımda hanımefendi sizin birşeyleri anlamama durumunuz var, beyefendi size gönlünü kapatmış başka bir hanımefendiye açmış. Beyefendi mutlu ve dönmediğini göreceksiniz dedi. Çüşünüz oldum çünkü ayrılalı 1 ay olmuştu. Sonra başka hesaptan attım diğer bir kaç falcının dediği gibi beyefendi içine kapanmış, bunalımda felan dedi.Dönecekmiş. İki fal tamamen farklıydı. Bu olaydan 3 gün sonra benim bir arkadaşıma mesaj atmış o şahsiyet. Makaron nasıl, onu hala seviyorum, özlüyorum vs diye arabesk laflar. seviyomuş da problemler varmış da en iyisi benim onu unutmammış da vs vs. Yani Serkan Tek falıma baktığında bu whatsapp trafiği bir kaç gün öncesinde ve sonrasında olmak üzere 2 kez yaşanmış. Ben öğrendiğimde Serkan Bey'e tekrar fal attım böyle böyle demiş diye. O da olmayan bir bahanenin arkasına sığınmış beyefendi ama pişman olup size dönecek dedi. Ben de teselli vermek için mi böyle diyorsunuz dedim. Yok hanımefendi öyle birisi olsam ilk falda teselli verirdim dedi. Sonra bir çok defalar attım hep pişman olacak, bunlar ondan çıkacak tarzı aynı şeyleri söyledi. Ben de 2 ay kadar sonra son falı attım. Beyefendi sizi izliyor vs dedi. Ki son falı tamamen farklı bir amaçla atmıştım. Eskiden baktırdığım bir çok falcı yeni olayları söylemesine rağmen Serkan hep eski kişi yüzünden moraliniz bozuk felan dedi halbuki bozuk felan değil. Bana her falı değişikti son falın arasını epey de açmıştım. Kardeşimin hamile olmasını ve bi arkadaşımın o anki ilişkisinden ayrılacağını bilmişti ama bana hep farklı baktı. O yüzden kötü ya da iyi diyemiyorum. Size ve burdan birkaç kişiye ağız değiştirmemiş hiç. Enerji işi doğru galiba. Başka memnun olduğunuz birisi var mı?
Valla hiçbirşey söyleme döktürüyor zaten. Ben sadece erkek arkadaşım ayrıyıZ nedir yorumunu demiştim. Sen de şuan hayatımda biri var ne diyorsunuz diyebilirsin.
Kemal devrimi ben begenmedim ama bazilariyla enerjisi tutmus.. Binnazda dogru düzgün biriside yokki elif hanzade asenat iyi ve sezgiyi ben bayaaa bi merak ediyorum ama baktiramadim daha baskada kimseyi begenmedim ordaKızlaaar ben geldim :) yorumlarınızı takip ediyorum zevkle. Kemal devrime kahve atayım mı ne diyosunuz? 32 kredim var. Ne yapmalıyım, kurt var bende kullanmadan rahat edemiycemyönlendirin beniii
ozaman son puanim sezgiye gitsin.. binnaz defteri de kapansin.. defne tanrikuluna baktirdinizmi.. ben katina attim.. cok begendim diyemem yani cok sasirtmadi.. ama onunda sanirim begenenleri cikanlari cok.. ve bende olumsuzdu.. sizin düsünceniz ne defneyle ilgili?
Kemal devrimi ben begenmedim ama bazilariyla enerjisi tutmus.. Binnazda dogru düzgün biriside yokki elif hanzade asenat iyi ve sezgiyi ben bayaaa bi merak ediyorum ama baktiramadim daha baskada kimseyi begenmedim orda
Banada bilgi ver cok merak ediorummmÇok pis aklım çelindi bekle beni Serkan ben geliyorum
Banada bilgi ver cok merak ediorummm
Defne mi bildi cnm?Ya bu enerji olayı kesin mesela bana harf vererek anlattı tipini falan o da bu ay görüşeceksin diyip bilenlerden mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?