- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Bazen uzun suruyor at anca bakarTamam canım yarın baktırıcam galiba
Kaç saatte bakıyor acaba ben beklerken bi geriliyorum
Defne mi bildi cnm?
Bazen uzun suruyor at anca bakar)
ay dur gaza gelmiyim şimdi haftaya geliyim ama aklımda benimde bi denemek istiyorum o ne diyecek diye çünkü ben daha farklı bir yorum almadım hepsi aynı şeyi diyor. indirim de yapsa fena olmaz aslında.
farklı 2 yorum aslında natali ve öykü diye onlarda 4 ay öncesinde kaderin bir dediklerine farklı hesaptan atınca o adam gitmiş başkası geliyor dediler öyle biri de gelmedi
Adamın fallar 20 TL zaten daha ne indirim yapsın şeker=) agudik gubudik falcılara 30 veriyoruz.
benim problemim belli işte aynı konu :)
daha önce baktırmadım hiç sanırım ilk falı daha nokta atışlı oluyor ve çıkıyor anladığım kadarıyla o yüzden bi denesem mi diyorum
Hülya Demir karşı tarafın düşüncesinde nasıl sizce güvenilir mi? Hep olumluya mı bağlıyor?
Bir suredir takip edemiyorum arkadaşlar nasılsınız?
benim için her ne kadar tüm sonuçları tutmasa da hissiyatına güvendiğim insan Nesibe. Anlattığı şeyler genelde olaylar değil ruh hali ve durumları epey tutturdu bende yine.
İndirim zamanı Serkan Selma Aylin e ikinci falları attım ve ilk fallardan bağımsız şeyler söylediler açıkçası pek inancım kalmadı fallara.
rezzana çok attım ben artık saçmalıyor hiç çıkmıyo dedikleri. öğüt veriyo tek fallardaBabyster ben nairaya tarot atmistim dun cidden begendim benim karakterini karsi tarafin neden boyle oldugunu gercekten iyi analiz etmis daha once forumda fal alem rezzan ve nairanin fallari cikan varmis ondan bir deneyim dedim cidden degmis attigima onca sallama bastan imlasi bozuk falciya gore cok iyi atabilirsin bence.
Merhaba canım asenat hangi sitede acaba sen baya memnun kalmışsin ben de bi deniyeyim dedim deDefne bana baya bildi dediği oldu ama Asenat bende teeee ekimden beri tak tak herşey çıktı şahsen değişmezim oldu ama herkese aynı çıkmıyor sanırım
Asenatta binnazda canım bana sormamışsın ama söyliyim dedim :)Merhaba canım asenat hangi sitede acaba sen baya memnun kalmışsin ben de bi deniyeyim dedim de
Doğru diyosun ya ne paralar veriyoruz ama ben bu konuyu düşünüp kendimi yerlere atmak istemiyorum yine yoksa bi yurtdışı turu yaparmışım
Bence de boşver çok sık fal baktırma, olanı yaşayıp görüyoruz zaten. Fallara verdiğimiz paraları kumbaraya atsak neler almıştık kim bilir=)
Merhaba canım asenat hangi sitede acaba sen baya memnun kalmışsin ben de bi deniyeyim dedim de
O zaman ben bi kahve içeyim de sonra uyuyayım
Ben bir suru pijama o bu aldimSon bi bakalım Serkan ne diyecek sonra da alışverişe yöneleyim de bari elle tutulur bişeyim olsun
Teşekkür ederim binnaz a bulasmiyayim dedim ama oraya da el attıyorum artık ☺Asenatta binnazda canım bana sormamışsın ama söyliyim dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?