Binnaz Abla

Bir suredir takip edemiyorum arkadaşlar nasılsınız?
benim için her ne kadar tüm sonuçları tutmasa da hissiyatına güvendiğim insan Nesibe. Anlattığı şeyler genelde olaylar değil ruh hali ve durumları epey tutturdu bende yine.
İndirim zamanı Serkan Selma Aylin e ikinci falları attım ve ilk fallardan bağımsız şeyler söylediler açıkçası pek inancım kalmadı fallara.

Adamın fallar 20 TL zaten daha ne indirim yapsın şeker=) agudik gubudik falcılara 30 veriyoruz.

Hülya Demir karşı tarafın düşüncesinde nasıl sizce güvenilir mi? Hep olumluya mı bağlıyor?

benim problemim belli işte aynı konu :)

daha önce baktırmadım hiç sanırım ilk falı daha nokta atışlı oluyor ve çıkıyor anladığım kadarıyla o yüzden bi denesem mi diyorum

Bana aksine ikinci falı çok daha fazla nokta atışlıydı. Ocak civarı katina atmıştım, yine bildiği şeyler doğru tespitleri vardı. Ama kahve attım 3-4 hafta önce, kahvesi ağzımı açık bıraktı. Bilmiyorum ben kahvesinden daha çok etkilendim.

Hülya Demir karşı tarafın düşüncesinde nasıl sizce güvenilir mi? Hep olumluya mı bağlıyor?

bence olumluya bağlıyor. benim falından 3 ay sonra ayrıldığım adam için evleneceksiniz bu senin kaderin vs demişti

Hoş geldin güzellik, özlettin
Aslına bakarsan falcılar konusunda kaçırdığın hiç bir şey yok, aynı hamam, aynı tas, aynı boşşş seda...

rezzana çok attım ben artık saçmalıyor hiç çıkmıyo dedikleri. öğüt veriyo tek fallarda

Defne bana baya bildi dediği oldu ama Asenat bende teeee ekimden beri tak tak herşey çıktı şahsen değişmezim oldu ama herkese aynı çıkmıyor sanırım
Merhaba canım asenat hangi sitede acaba sen baya memnun kalmışsin ben de bi deniyeyim dedim de

Doğru diyosun ya ne paralar veriyoruz ama ben bu konuyu düşünüp kendimi yerlere atmak istemiyorum yine yoksa bi yurtdışı turu yaparmışım

Bence de boşver çok sık fal baktırma, olanı yaşayıp görüyoruz zaten. Fallara verdiğimiz paraları kumbaraya atsak neler almıştık kim bilir=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…