Binnaz Abla

Seruven konusunda muallaktayim aslinda ama benim son durum berbat olunca olumsuza baglayan falcilara yoneldim galiba :/ bende de kitap fali alakasizdi gumuslu o an icin iyi gibiydi sanki yine de bilmiyorum :/

Kizlar byv de falcilar onceki fallarimizi okuyabiliyor galiba cidden. farkli hesaptan atmistim diyip de guvenmeyin IP ve odeme sekliyle de tespit ediyolar onceden hangi hesaptan attigimizi

Kendisine daha önce fal attıysak onu mu okuyabiliyor diyorsun pamukcum yoksa bütün falları mı?
IP olayına da şöyle bir çözüm bulunabilir bence, telefona kablosuzdan bağlanmadan 3g üzerinden yollanabilir.

Seruven konusunda muallaktayim aslinda ama benim son durum berbat olunca olumsuza baglayan falcilara yoneldim galiba :/ bende de kitap fali alakasizdi gumuslu o an icin iyi gibiydi sanki yine de bilmiyorum :/
Canim ben kitap fali atmistim isle ilgili gecen seneydi ve baska bir konuda sordum ama ikiside dedigi gibi olmadi

Kendisine daha önce fal attıysak onu mu okuyabiliyor diyorsun pamukcum yoksa bütün falları mı?
IP olayına da şöyle bir çözüm bulunabilir bence, telefona kablosuzdan bağlanmadan 3g üzerinden yollanabilir.
Odeme yolunuda degistirmek gerek paypalda gorurler belki isim adres var telefona odemede son dort rakami goruyorlar diye biliorum cunku benim mobil odemede sorun olmustu telefonumun son dort rakamini istediler odemeyi gormek adina

Umarım beğenirsin, benim de favorilerimden Serkan ama Fama bir iki tık önde ki sen onu beğenmedin. Serkan'la enerjiniz uyuşsa bari de attığına memnun kalsan=)

Famayı anlasam belki beğenirdim ama anlayamadım ki inşallah Serkan'la tutar yoksa ben asenat'la devam edicem yoluma

Başak canım inanılmaz takıntım vardır uzun olacak yumuşak olacak kısaya hiç tahammül edemem kestirmem kendim keserim falan saçım söz konusu olunca aşk acısı bile az geliyor yanında
Hahaha zit burcumsun bende cok onem veriorum )

Bence butun fallari okuyorlar balim . Ip olayini cozerim dedigin sekilde de odeme yolu sıkıntı. Yani her turlu goruyorlar sen detay vermiyorsan iyi tabi ben masallah her seyi dokuyorum :d

Canim ben kitap fali atmistim isle ilgili gecen seneydi ve baska bir konuda sordum ama ikiside dedigi gibi olmadi
Kitap fali eskiden efsaneymis burda okuduklarima gore canim. Ben de begenmedim yani cok alakasizdi. Gumuslu su o an icin dedigim gibi bi tık iyiydi

Kizlar burdan nairaya fal atip cikan var mi.Ben begendim ama gecmiste bu nairaya hic fak atan yok mu yazarsaniz cok sevinirim.

Evet canım doğru diyorsun. Amaaan kim uğraşcak=) Benim zaten önceki fallarımı görseler bile tüyo alabilecekleri bir durum yok açıkcası.
Bu konuya kesinlikle bende katiliyorumm baska mail felan hikaye ödeme yoluyla görüyolar bencede... Aslinda bi arkadasdan fln yollamak gerek ki o zaman emin olucamm.. Cok ugras ama bi denemek lazim

Kizlar burdan nairaya fal atip cikan var mi.Ben begendim ama gecmiste bu nairaya hic fak atan yok mu yazarsaniz cok sevinirim.
Bende ilk falim cikmisdi... Sora baya zaman gecti tekrar baktirdim iki kez felan durum fln bildi ama beklemede. Nairada merak ettigim acaba herkese olumlu mu konusuyo diye... Ilk kez baktircaksan bi dene derim.. 2.3 fallardan sora genelde tutmuyo

Bence butun fallari okuyorlar balim . Ip olayini cozerim dedigin sekilde de odeme yolu sıkıntı. Yani her turlu goruyorlar sen detay vermiyorsan iyi tabi ben masallah her seyi dokuyorum :d

Yok canım ya hiçbir detay vermiyorum ama tabi ki durumla da alakalı olabilir. Bazen belki durumundan bahsetmek gerekebilir. Ben mesela eski erkek arkadaşım için attığımda, eski erkek arkadaşımla barışır mıyız bir görüşme olur mu diye soruyorum sadece. Bu minicik soruyla olayları bir sürü şeyi bildi fama da serkan da mesela. O yüzden benim içim rahat okusalar bile okuduklarından bir şey bulamazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…