Binnaz Abla

Bu konuya kesinlikle bende katiliyorumm baska mail felan hikaye ödeme yoluyla görüyolar bencede... Aslinda bi arkadasdan fln yollamak gerek ki o zaman emin olucamm.. Cok ugras ama bi denemek lazim

Görüyor olabilirler ama şu da var misafir hesaptan attığımızda falcının ekranına kullanıcı adı, doğum tarihi gibi hesap bilgileri, fal detayları (kahve fotosuydu kartıydı), bi de soru geliyor. bence falcılar numara bilgisine erişemiyordur o site yönetiminin alanına giriyor. yönetimin de ay bak bunun bu hesabı da varmış diye uyarıda bulunduğunu sanmıyorum falcılara.

Bilemedim yani. Buna ek olarak dediğim gibi benim fallarımı okusalar bile işlerine yaramaz. Byv'da 3 kişiye baktırdım favorilerim belli zaten. onlar da apayrı noktaları bilmişlerdi. daha önce falcılara verdiğim bir bilgi, detay yok zaten. misafir hesapta da kendi hesabımda da oldukça isabetliydiler.

Kizlar burdan nairaya fal atip cikan var mi.Ben begendim ama gecmiste bu nairaya hic fak atan yok mu yazarsaniz cok sevinirim.
Ben yazmistim galiba sana ama yazmadiysam tekrar yazayim. Naira karsi tarafin hayatini yasadiklarini ve ruh halini aramizda nasil bi bag oldugunu cok iyi bilmis. Hatta en iyi. Direkt bilmis.
Soyledigi oldu da . Ama devam etmedi bitti sonuca bakarsak. Yine de fal orucumu bozarsam nairaya atmak istiyorum tekrar

Neyini anlamadın karlar kraliçesi=) Fama benim için kahvede efsane ama.

.Kafası karışıktır lakin kendisi ilerisi için yeniden birlikte olacağınıza ise kendisi de oluyordur. Mesela bunun gibi şeyler var anlamadım bi de hep beni suçlamış fama ama eksime sorduğumda tamam kızdığı yerler var ama sorunun kendi hayatının işinin çok kötü gitmesi ve ne yapacağını bilmediği için boşlukta olması olduğunu söyledi

Tekrar olma sansi varmi cnm bitecek diyenler kimdi sana

Biraz karisik falin butununu eger cok ozel degilse mesaj at ben sana cozeim

Kizlar burdan nairaya fal atip cikan var mi.Ben begendim ama gecmiste bu nairaya hic fak atan yok mu yazarsaniz cok sevinirim.

bana çıkmadı canım onun falı belki enerjimiz tutmadı bilmiyorum çünkü geçmiş hakkında söyledikleri de doğru değildi bende

Kızlar meral saydam nasıl binnaz

Pembiş pembiş bakar çok Canlar yakar hayal kırıklığına uğrar vicdansız meral demek istedim birden

Ben ona seneler önce baktırmıştım ayrıldım 2.5yıl oldu dedim bana sana dönecek dedi seni hiç unutmamış dedi adam nişanlandı

kızlar rüya yorumunda önerebileceğiniz biri var mı?

O cümlede bir hata olmuş evet, muhtemelen kafası karışık ama ilerisi için yeniden birlikte olma isteği onda da var ya da olacak gibi bir şey demek istemiş.

Biraz karisik falin butununu eger cok ozel degilse mesaj at ben sana cozeim

Özel değil canım konuşuyoruz burda da zaten ama sana msj atamadım gerçi biz gerisini çözdük bi şekilde bazı yerler çok fazla karışık ama zaten kısaca o bana kızmış evlilik düşünecekmiş haziranda başlayacakmışız.

Bir de şu cümlesi beni çok güldürdü:

Geleceğiniz için bir gelecek vardır sizin geleceğiniz de ve bu gelecek ise iyi şekilde olacaktır.Sen ve onun arasın da önemli bir sorun aslında vardır lakin kendisi ise bu sorunu birlikteliğiniz için daha rahat etmeniz için çözmeniz olacaktır.

Bu kadar :))

O cümlede bir hata olmuş evet, muhtemelen kafası karışık ama ilerisi için yeniden birlikte olma isteği onda da var ya da olacak gibi bir şey demek istemiş.

Evet sanki öyle bişeyler doğru noktalar var aslında beğenmedim değil sadece hani şu adım atıcaksın dediğinde attım ama yazmıyor demiştim görÜşücez falan sen yazma demiş bu seferde orda biraz şaaptım

Geleceğiniz için bir gelecek vardır sizin geleceğiniz de ve bu gelecek ise iyi şekilde olacaktır.Sen ve onun arasın da önemli bir sorun aslında vardır lakin kendisi ise bu sorunu birlikteliğiniz için daha rahat etmeniz için çözmeniz olacaktır

Geleceğiniz için bir gelecek vardır sizin geleceğiniz de ve bu gelecek ise iyi şekilde olacaktır HAHAHAHA BU NE Dddd geleceğin içinde gelecek sanki inception arkadaş

Kaç aylıksın snowcum sen? =))Ben 8 aylık olmama rağmen sabırsız değilim senin gibi hahah. Bekle bakalım biraz, yazar illa ki. Bir süre geçtikten sonra baktın ses yok yazmak istiyorsan yaz elbette.

O ne ya bana gayet anlaşılır yazmıştı
Ama burada da ortak geleceğiniz olumlu olacak, aranızdaki sorunları da çözeceksiniz ve birlikteliğiniz düzgün, rahat bir biçimde ilerleyecek demek istemiş tercüman ayağınıza geldi hanığğğm.

Kaç aylıksın snowcum sen? =))Ben 8 aylık olmama rağmen sabırsız değilim senin gibi hahah. Bekle bakalım biraz, yazar illa ki. Bir süre geçtikten sonra baktın ses yok yazmak istiyorsan yaz elbette.

Ay ben cümleyi öyle bi kurmuşum ki tabi

Ben msjı yazdığımda yarın Görüşücez dedim ona sen adımları azalt demiş ama görüşmeden 2gün sonra cvp vermiş keşke görüşme sonrası soraydım soruyu :)) bende yazmıyorum iki gündür bakalım ne zaman pes edecek

Ahahahaha çok güldüm ya valla Allah razı olsun doğru bak bu şekilde demiş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…