Binnaz Abla

)) hep boyle fama alisirsin pardon cnm izlemediklerimden mesaj almiyorum seni izliyorum ne zaman isterden yazabilirsin

Biraz karisik falin butununu eger cok ozel degilse mesaj at ben sana cozeim

Vivian'cım senin özel mesajın kapalı o yüzden anca sen yazınca yazışabiliyor sanırım biz standart KK hatunları=) Geçen gün ben de fama ile ilgili yazayım sorayım dedim yazamadım oradan biliyorum.

O yüzden yollayamamıştır snow da.

Edit: Açmışsın özel mesajı

Edit : evet sadece izlediklerimden olarak ayarlamistim

Tekrar olma sansi varmi cnm bitecek diyenler kimdi sana
Olumsuzlar gelecektenhaberler35 , medyumzagnos (basarili bi faldi) , seruvenin son gumuslu bilmemnesi.
Tekrar olma sansi yuksek canim boyle cok gelgitimiz oldu musade edersem vakti gelince yine olur ama tekrar üzer ben istemiyorum artik cunku sonradan mutsuz olacagim bir adam. Bunu en sonunda kabullendim
Son durumda attigim fama- aylin sevdigini soyluyo. Bilmiyorum artik ciğerim curudu :d artik fallarim hayatima baska biri girecek mi yönünde olur atarsam

Yapma ya uzulmeni istemem de insan yuregi iste sevince ozluyor ;( sana mi bagli olup olmamasi

Bence zaten görüşeceğin az çok belliydi, keşke sabredip görüşmeden sonra atsaymışsın famaya, hem kahve atmış olurdun ama olsun ya takılma. Gönlüne göre olur inşallah=)

Kesinlikle paslasiyorlar.firuze bana bir falinda ben fahriyenin ogrencisiyim dedi.fahriyede bana bir falinda acelya tugra ve firuze izmirde onlari bilirim demisti.bence bu ucu akraba.hic bir fal il falan soylemez.helede firuze yani o gitsin bir.cok biliyorsa bende neden bilmedi.arkadasima evlenmis adami bekle dedi.adam habersiz evlenmisti.gelecek demisti.bende yok simdi falinda astral seyehat yaptim demistim tam salliyor astral seyehatte vucut ve ruh ayriliyor ve saatlerce suruyor.tam yalanci yani kendini zeki saniyor birde olumsuzda konusurmus yurusun gitsin elleri ters donecek yalandan fahriyede yasindan basindan utanmiyor

Ya çok tatlısın varya

VivianLeigh yarın atıcam canım fincanda iki çizgi dışında bişey çıkmamış boş boş yollamayım biraz çok olsun figürler :))

Nasıl içine siniyorsa öyle yap tabii ki içine sineni yolla ama ben Serkan'ın da Fama'nın da şekil yorumladığını düşünmüyorum. Telveden görülemeyecek şeyler söylediler çünkü 2si de.

Hahah fahriyenin ogrencisiyse zaten olmamis otur sifir )

Nasıl içine siniyorsa öyle yap tabii ki içine sineni yolla ama ben Serkan'ın da Fama'nın da şekil yorumladığını düşünmüyorum. Telveden görülemeyecek şeyler söylediler çünkü 2si de.

Ay resmen meraktan çatlicam artık yani yarın kesinlikle yollamam lazım benim bu Serkan'a inşallah bana da öyle şok etkisi yapar ama tarih verirse de lütfen uzun vermesin yeter artık bekle bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…