- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Özel değil canım konuşuyoruz burda da zaten ama sana msj atamadım gerçi biz gerisini çözdük bi şekilde bazı yerler çok fazla karışık ama zaten kısaca o bana kızmış evlilik düşünecekmiş haziranda başlayacakmışız.
Bir de şu cümlesi beni çok güldürdü:
Geleceğiniz için bir gelecek vardır sizin geleceğiniz de ve bu gelecek ise iyi şekilde olacaktır.Sen ve onun arasın da önemli bir sorun aslında vardır lakin kendisi ise bu sorunu birlikteliğiniz için daha rahat etmeniz için çözmeniz olacaktır.
Bu kadar :))
Biraz karisik falin butununu eger cok ozel degilse mesaj at ben sana cozeim
Izledim senideVivian'cım senin özel mesajın kapalı o yüzden anca sen yazınca yazışabiliyor sanırım biz standart KK hatunları=)
O yüzden yollayamamıştır snow da.
Edit : evet sadece izlediklerimden olarak ayarlamistimVivian'cım senin özel mesajın kapalı o yüzden anca sen yazınca yazışabiliyor sanırım biz standart KK hatunları=) Geçen gün ben de fama ile ilgili yazayım sorayım dedim yazamadım oradan biliyorum.
O yüzden yollayamamıştır snow da.
Edit: Açmışsın özel mesajı
Olumsuzlar gelecektenhaberler35 , medyumzagnos (basarili bi faldi) , seruvenin son gumuslu bilmemnesi.Tekrar olma sansi varmi cnm bitecek diyenler kimdi sana
Yapma ya uzulmeni istemem de insan yuregi iste sevince ozluyor ;( sana mi bagli olup olmamasiOlumsuzlar gelecektenhaberler35 , medyumzagnos (basarili bi faldi) , seruvenin son gumuslu bilmemnesi.
Tekrar olma sansi yuksek canim boyle cok gelgitimiz oldu musade edersem vakti gelince yine olur ama tekrar üzer ben istemiyorum artik cunku sonradan mutsuz olacagim bir adam. Bunu en sonunda kabullendim
Son durumda attigim fama- aylin sevdigini soyluyo. Bilmiyorum artik ciğerim curudu :d artik fallarim hayatima baska biri girecek mi yönünde olur atarsam
)) hep boyle fama alisirsin pardon cnm izlemediklerimden mesaj almiyorum seni izliyorum ne zaman isterden yazabilirsin
cok severim bu sarkiyi izlemek deyince aklima geldi
Bende coldplay caliyor sky full of starsBu şarkının patladığı sene telefonum böyle çalıyordu bi ara, sanırım 2011-2012 falan. Güzeldir ya severim ben de =)
Ay ben cümleyi öyle bi kurmuşum ki tabi
Ben msjı yazdığımda yarın Görüşücez dedim ona sen adımları azalt demiş ama görüşmeden 2gün sonra cvp vermiş keşke görüşme sonrası soraydım soruyu :)) bende yazmıyorum iki gündür bakalım ne zaman pes edecek
geldimi serkanin fali
geldimi serkanin fali
Kesinlikle paslasiyorlar.firuze bana bir falinda ben fahriyenin ogrencisiyim dedi.fahriyede bana bir falinda acelya tugra ve firuze izmirde onlari bilirim demisti.bence bu ucu akraba.hic bir fal il falan soylemez.helede firuze yani o gitsin bir.cok biliyorsa bende neden bilmedi.arkadasima evlenmis adami bekle dedi.adam habersiz evlenmisti.gelecek demisti.bende yok simdi falinda astral seyehat yaptim demistim tam salliyor astral seyehatte vucut ve ruh ayriliyor ve saatlerce suruyor.tam yalanci yaniİlkinde bana sevgilimin memleketine kadar söyledi başta şaşırdım ama sonra kendine geldim bu kadarını bilmesi imkansız diye. Fal sapığı olarak geçmiş fallarımı kıyasladım bu bilgileri fahriyeye verdiğimi buldum ve emin oldum:))
serkan bende aceyip guzel tespitler yapmisti kahvesi cok iyi bence ama okurken bende devreler yanacakti az kalsin hanim efendi ve beyendilerdengeldimi serkanin fali
Daha atmadı sanırım, atsa kesin söylerdi=)
Ya çok tatlısın varya
VivianLeigh yarın atıcam canım fincanda iki çizgi dışında bişey çıkmamış boş boş yollamayım biraz çok olsun figürler :))
KesinlikleeeNasıl içine siniyorsa öyle yap tabii ki içine sineni yolla ama ben Serkan'ın da Fama'nın da şekil yorumladığını düşünmüyorum. Telveden görülemeyecek şeyler söylediler çünkü 2si de.
Hahah fahriyenin ogrencisiyse zaten olmamis otur sifirKesinlikle paslasiyorlar.firuze bana bir falinda ben fahriyenin ogrencisiyim dedi.fahriyede bana bir falinda acelya tugra ve firuze izmirde onlari bilirim demisti.bence bu ucu akraba.hic bir fal il falan soylemez.helede firuze yani o gitsin bir.cok biliyorsa bende neden bilmedi.arkadasima evlenmis adami bekle dedi.adam habersiz evlenmisti.gelecek demisti.bende yok simdi falinda astral seyehat yaptim demistim tam salliyor astral seyehatte vucut ve ruh ayriliyor ve saatlerce suruyor.tam yalanci yanikendini zeki saniyor birde olumsuzda konusurmus yurusun gitsin elleri ters donecek yalandan fahriyede yasindan basindan utanmiyor
Nasıl içine siniyorsa öyle yap tabii ki içine sineni yolla ama ben Serkan'ın da Fama'nın da şekil yorumladığını düşünmüyorum. Telveden görülemeyecek şeyler söylediler çünkü 2si de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?