- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Hahaha banada senin icin astral seyahat yapicam demisti orda bir sasirdim zaten herkese demis o asansorle cikiyor sanirimKesinlikle paslasiyorlar.firuze bana bir falinda ben fahriyenin ogrencisiyim dedi.fahriyede bana bir falinda acelya tugra ve firuze izmirde onlari bilirim demisti.bence bu ucu akraba.hic bir fal il falan soylemez.helede firuze yani o gitsin bir.cok biliyorsa bende neden bilmedi.arkadasima evlenmis adami bekle dedi.adam habersiz evlenmisti.gelecek demisti.bende yok simdi falinda astral seyehat yaptim demistim tam salliyor astral seyehatte vucut ve ruh ayriliyor ve saatlerce suruyor.tam yalanci yanikendini zeki saniyor birde olumsuzda konusurmus yurusun gitsin elleri ters donecek yalandan fahriyede yasindan basindan utanmiyor
Hahaha banada senin icin astral seyahat yapicam demisti orda bir sasirdim zaten herkese demis o asansorle cikiyor sanirim)
Falda goremediklerini gormekti sanirimSenin için astral seyahat yapıp nereye varacakmış? Amaç ne yani?
Ay resmen meraktan çatlicam artık yani yarın kesinlikle yollamam lazım benim bu Serkan'a inşallah bana da öyle şok etkisi yapar ama tarih verirse de lütfen uzun vermesin yeter artık bekle bekle
Falda goremediklerini gormekti sanirim)) resmen bende iki uc kez o donemde attim kendime kiziyorum ama su an
cok dogru ama benimki bile bile oldu astral seyahat yapamayacagini bile bile.,Eh fal toyluğuna ver şeker boşver =)
Dip not: Hayatta hiçbir şey için, hata olduğunu düşündüklerin için bile kendine kızma. Sonra ruhumuzla barışmak için uğraşmak gerekiyorKendimizi sevelim, sevmeyenleri uyaralım. Hatalıysam arayın. =)
Maille haber ver dedin mi? Gece 2. 3 gibi giriyor. Falı da sabah 10 dan sonra gönderiyor.Ya bu sezgiyi yakalamak gerçekten maharet.Son bi ona baktırıyım sonra verilen tarihleri bekliyim diyorum ama yok yani yakalayamıyorum hatunu
cok dogru ama benimki bile bile oldu astral seyahat yapamayacagini bile bile.,
Sezgi mi harf vererek bildi canım?Ya bu enerji olayı kesin mesela bana harf vererek anlattı tipini falan o da bu ay görüşeceksin diyip bilenlerden mesela
Dedim dedim sabah 10 gibi girmiş girdim direk 4 fal olmuş sonra bi daha girmedi zatennMaille haber ver dedin mi? Gece 2. 3 gibi giriyor. Falı da sabah 10 dan sonra gönderiyor.
Simdi hiç fal gözükmüyor eğer yatmış olursan 2.3 gibi bir bak tekrar girebilirDedim dedim sabah 10 gibi girmiş girdim direk 4 fal olmuş sonra bi daha girmedi zatenn
Aynen sabah 4 fal almış bitirince almadı bidaha bakalım gece tekrar bakarımSimdi hiç fal gözükmüyor eğer yatmış olursan 2.3 gibi bir bak tekrar girebilir(((
Serkan da iki gündür bekliyorum; jübile falım bu , baktırmıcam daha:)geldimi serkanin fali
ay çok merak ediyorum gelince nasıl olduğunu söyler misinGece gelen maille son hızla yataktan kalkıp Sezgiye falımı attımVe fala artık sezgiyle beraber ara verip tarihleri beklemeye başlıyorum
Söylerim tabii 10 dan sonra göndermeye başlıycakmış falları gelince yazarım hemenay çok merak ediyorum gelince nasıl olduğunu söyler misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?