Binnaz Abla

Hahaha banada senin icin astral seyahat yapicam demisti orda bir sasirdim zaten herkese demis o asansorle cikiyor sanirim )

Ay resmen meraktan çatlicam artık yani yarın kesinlikle yollamam lazım benim bu Serkan'a inşallah bana da öyle şok etkisi yapar ama tarih verirse de lütfen uzun vermesin yeter artık bekle bekle

Elbette uzak zamanlar sıkıcı, insan beklemek istemiyor 1 ay bile yeri geliyor uzak geliyor tezcanlı olunca ancak bence hani 2 gün sonra deyip foslamasındansa 2 ay sonra şu olacak deyip çıkması daha tatmin edici=)

Umarım beğenirsin.

Falda goremediklerini gormekti sanirim )) resmen bende iki uc kez o donemde attim kendime kiziyorum ama su an

Eh fal toyluğuna ver şeker boşver =)
Dip not: Hayatta hiçbir şey için, hata olduğunu düşündüklerin için bile kendine kızma. Sonra ruhumuzla barışmak için uğraşmak gerekiyor Kendimizi sevelim, sevmeyenleri uyaralım. Hatalıysam arayın. =)

Naiad canim naira sanada ni olumlu baglamisti fali ben de begendim falini umarim bana da cijar sen nw baktirmistin kahve mi tarot mu ven tarot atmistim

Ya bu sezgiyi yakalamak gerçekten maharet.Son bi ona baktırıyım sonra verilen tarihleri bekliyim diyorum ama yok yani yakalayamıyorum hatunu

cok dogru ama benimki bile bile oldu astral seyahat yapamayacagini bile bile.,

cok dogru ama benimki bile bile oldu astral seyahat yapamayacagini bile bile.,

Astral seyahat yapılabilir bir şey, ben bir kere bilinçsiz (istem dışı) yapmıştım mesela ama korkmamla dönmem bir oldu tabi alt tarafı alt kata inmişim Bazıları daha yatkın ama bunlar öğrenerek, yöntemleri tecrübe ederek hayata geçirilebilir eylemler. Mucize değil en azından, yapan insanlar var benim de buna dair dolaylı yoldan bildiğim hikayeler var. (annemler anlatmıştı yapan bir tanıdıkları ile ilgili, yani şahit de olmuşlar)

Ancak biri astral seyahat yaptığını iddia etse dahi falla ilgisi olan bir şey değil bence astral seyahat.

"soran olursa iyice delirdi dersin" aynen böyle söyledim hadicanimsendee ye.
Sabah 5 te uyanıp 6 da yola çıkmam gerekiyordu bir türlü uyku tutmadı. Tam uyudum dedim gece 02.20 de kendi kendime uyandım. Bir baktım Sezgi'nin çevrimiçi olduğuna dair 02.16'da mail gelmiş. Neyse akşam Kemale baktırdım zaten dedim caydım. Sonra uyanmama anlam veremeyip bir baktım 4-5 dakika olmuş olmasına rağmen hala 1 kişilik yer beni bekliyor "bu bir işaret!" dedim ne işaretiyse artık İlk seferde ödeme sayfasına ulaşamadım baktım KK hatunlarına rağmen hala o 4. kişi ben olabilirim:)) sonra ikinci kez denerken "off Seka hakikaten ne duymayı bekliyorsun?" dedim ve uyudum.
Şimdi bunları niye anlattım size? Sezgi hakikaten bu kadar ızdıraba değer mi sizce
Dipnot: Kemalin akşam ki falı da iyidi sadece bence telefonda baktırmayın. Benim gibi sabırsızlık ederseniz tam performans alamayabilirsiniz bir de adamcağızın söylediklerini unutuyorum son 2 seferdir.
Bir de aslında hala kahvede favorim Fama

Gece gelen maille son hızla yataktan kalkıp Sezgiye falımı attım Ve fala artık sezgiyle beraber ara verip tarihleri beklemeye başlıyorum

Dün sabah da almıştı belki beğenirsen ve zamanlamayı tutturursak ben de gönderirim
Artık fal konusunda ben de tarih bekleme aşamasına geçebilmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…