Binnaz Abla

Dün sabah da almıştı belki beğenirsen ve zamanlamayı tutturursak ben de gönderirim
Artık fal konusunda ben de tarih bekleme aşamasına geçebilmek istiyorum
Valla şu son 1 ayda hem cebime hem bünyeme fazla yüklendim denenebilicek herkesi denediğimi düşünüyorum bende fazla zorlamaya gerek yok Beğenirsem sen de atarsın sonra istersen sende bekleme aşamasına geçersin

Valla şu son 1 ayda hem cebime hem bünyeme fazla yüklendim denenebilicek herkesi denediğimi düşünüyorum bende fazla zorlamaya gerek yok Beğenirsem sen de atarsın sonra istersen sende bekleme aşamasına geçersin
ben de geçsem iyi olacak son 3-4 aydır 300 liranın altında fatura görmedim limiti aşıp paypal e geçtiklerimi saymıyorum

Dün sabah da almıştı belki beğenirsen ve zamanlamayı tutturursak ben de gönderirim
Artık fal konusunda ben de tarih bekleme aşamasına geçebilmek istiyorum

O kadar çok Zaman bekledik tutmadı ki biz yapamayız bence o tarih bekleme konusunu

Artık bende çıkan fal haberlerimi vermek istiyorum yaa o kadar fal baktırdım ya çıkarsa hepsi çıkıcak ya da hepsi patlıyacak

inşallah güzel ve en kısa zamanda gerçekleşecek yorumlar alırsın. Çıkan fallar diye yazıp bu defteri kapatırız

inşallah güzel ve en kısa zamanda gerçekleşecek yorumlar alırsın. Çıkan fallar diye yazıp bu defteri kapatırız
İnşallah canım..Hepimizin falları en kısa süre de çıksınn hayatımız da güzel şeyler olsun Ama tabi herşeyden önce hayırlısı olsun

Kızlaar falım geldi.Oldukça uzun açıklayıcı kafamda ki tüm soru işaretlerini cevaplayan geçmiş ve anda çok başarılı bi faldı.Okurken bazı yerlerde yok artık dedim.Sonuç herkes gibi olumlu.Asenatla aynı tarihi verdi hemen hemen.Ama anlık durum için bence kesinlikle denenmesi gereken biri.

aslında forum genelinde gelecekte patladığı için vazgeçmiştim ama şu an anlık tespitlere çok fazla ihtiyacım var, sevindim memnun kalmana

aslında forum genelinde gelecekte patladığı için vazgeçmiştim ama şu an anlık tespitlere çok fazla ihtiyacım var, sevindim memnun kalmana
20 liraya göre oldukça tutarlı bi faldı boş değildi.Gelecek için de olması ihtimal dahilinde olduğu için bişey diyemiyorum Yaşayıp görücem artık bakalım :)

Ya ben onun anda %100 olduğunu görüşme sonrası bana aynı şeyleri bire bir yazdığında anladım kız anda gerçekten efsane yani şu an bişey merak ediyorsan kesinlikle kaçırılmamalı ama geleceğe takılmamak lazım işte anlık bakım yapılcak zaten geleceği bende bi Asenat başardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…