- 15 Mart 2016
- 304
- 460
- 103
Valla şu son 1 ayda hem cebime hem bünyeme fazla yüklendim denenebilicek herkesi denediğimi düşünüyorum bende fazla zorlamaya gerek yokDün sabah da almıştı belki beğenirsen ve zamanlamayı tutturursak ben de gönderirim
Artık fal konusunda ben de tarih bekleme aşamasına geçebilmek istiyorum
ben de geçsem iyi olacak son 3-4 aydır 300 liranın altında fatura görmedim limiti aşıp paypal e geçtiklerimi saymıyorumValla şu son 1 ayda hem cebime hem bünyeme fazla yüklendim denenebilicek herkesi denediğimi düşünüyorum bende fazla zorlamaya gerek yokBeğenirsem sen de atarsın sonra istersen sende bekleme aşamasına geçersin
Ne çektik beeeben de geçsem iyi olacak son 3-4 aydır 300 liranın altında fatura görmedim limiti aşıp paypal e geçtiklerimi saymıyorum
hakikaten ne çektik be:))Ne çektik beee
Sezgi mi harf vererek bildi canım?
Gece ben yetişemedim yaaSöylerim tabii 10 dan sonra göndermeye başlıycakmış falları gelince yazarım hemen
Serkan da iki gündür bekliyorum; jübile falım bu , baktırmıcam daha:)
Dün sabah da almıştı belki beğenirsen ve zamanlamayı tutturursak ben de gönderirim
Artık fal konusunda ben de tarih bekleme aşamasına geçebilmek istiyorum
aslında falı komple bırakmak istiyorum da onu nasıl yapacağım konusunda fikrim yokO kadar çok Zaman bekledik tutmadı ki biz yapamayız bence o tarih bekleme konusunu
Dün sabah almıştı fal ama bugün alırım bilmiyorum :/ Ama maile haber verdir gece yakalarsın muhtemelen çünkü gündüz gibi hemen dolmuyo o saatteGece ben yetişemedim yaafallara baksında ben de atayım atabilirim dimii
aslında falı komple bırakmak istiyorum da onu nasıl yapacağım konusunda fikrim yok
geldi mi falArtık bende çıkan fal haberlerimi vermek istiyorum yaao kadar fal baktırdım ya çıkarsa hepsi çıkıcak ya da hepsi patlıyacak
Hayıır ama bakıma başlıyo sanırım 10 a kadar meşgul yazıyodu şimdi çıkmış gözüküyo dün de böyle olmuştu bakmaya başladığında.Yarım saat 45 dk ya falan gelir diye düşünüyorumgeldi mi fal
inşallah güzel ve en kısa zamanda gerçekleşecek yorumlar alırsın. Çıkan fallar diye yazıp bu defteri kapatırızHayıır ama bakıma başlıyo sanırım 10 a kadar meşgul yazıyodu şimdi çıkmış gözüküyo dün de böyle olmuştu bakmaya başladığında.Yarım saat 45 dk ya falan gelir diye düşünüyorum
İnşallah canım..Hepimizin falları en kısa süre de çıksınn hayatımız da güzel şeyler olsuninşallah güzel ve en kısa zamanda gerçekleşecek yorumlar alırsın. Çıkan fallar diye yazıp bu defteri kapatırız
aslında forum genelinde gelecekte patladığı için vazgeçmiştim ama şu an anlık tespitlere çok fazla ihtiyacım var, sevindim memnun kalmanaKızlaar falım geldi.Oldukça uzun açıklayıcı kafamda ki tüm soru işaretlerini cevaplayan geçmiş ve anda çok başarılı bi faldı.Okurken bazı yerlerde yok artık dedim.Sonuç herkes gibi olumlu.Asenatla aynı tarihi verdi hemen hemen.Ama anlık durum için bence kesinlikle denenmesi gereken biri.
20 liraya göre oldukça tutarlı bi faldı boş değildi.Gelecek için de olması ihtimal dahilinde olduğu için bişey diyemiyorum Yaşayıp görücem artık bakalım :)aslında forum genelinde gelecekte patladığı için vazgeçmiştim ama şu an anlık tespitlere çok fazla ihtiyacım var, sevindim memnun kalmana
Kızlaar falım geldi.Oldukça uzun açıklayıcı kafamda ki tüm soru işaretlerini cevaplayan geçmiş ve anda çok başarılı bi faldı.Okurken bazı yerlerde yok artık dedim.Sonuç herkes gibi olumlu.Asenatla aynı tarihi verdi hemen hemen.Ama anlık durum için bence kesinlikle denenmesi gereken biri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?