Binnaz Abla

Peki sende buluşma olucağını söylemişmiydii ?

Serkan online değil uff ne zaman gelir acaba ve ne kadar sürede bakıyor ortalama bilen var mı

Peki sende buluşma olucağını söylemişmiydii ?

Bana aralıkta demişti ama olmamıştı ben anlık durum için yine baktırdım 15gün sürüncemeli süreciniz var ondan haber alamazsın sakın korkma demişti 2gündür ben yazmıyorum o yazmıyor öyle gözüküyor şu anlık ama görüşeceksiniz tekrar dedi ve aramızda yol olduğunu bilen bana göre gerçekten iyidir bunu kolay kolay gören olmuyor çünkü

bir "Famasever" olarak Fama'nın astrolojisine mi başvursam diye düşünmeden edemiyorum:)
Sana kesin baktır diyemiyorum çünkü gerçekten enerji işi o yüzden içinden geleni yapman daha iyi olur heralde :) famayla enerjin tutmuş belli ki hazır tutmuş birini yakalamışken ona başvurman senin için daha iyi net olur en azından :) Ama dediğim gibi benim de aklımdan ne geçtiyse karşı tarafın karakterini falan aynısını yazmış bana :)

Fama da ben söylemeden bilmişti

işte neredeyse herkes senin bu yorumunu yapmış bir de yukarıda yazdığım şey komik gelecek ama tam mailin geldiği saatlerde durduk yere uyanınca aklım kaldı:))

işte neredeyse herkes senin bu yorumunu yapmış bir de yukarıda yazdığım şey komik gelecek ama tam mailin geldiği saatlerde durduk yere uyanınca aklım kaldı:))
Ozaman famaya atsan bile aklında illa ki kalıcak zaten famaya baktırmışsın anlık durumu da merak ediyosan dene derim :)

Ayrıca fama nın astrolojisini bende merak ediyorum ama ücreti yüksek ona da atarsam iyice çöküşlerde olucam o yüzden frenliyorum kendimi :)

Fama da ben söylemeden bilmişti

Ay beni bilemedi demek ki senle müthiş enerji uyuşmuş zaten bu yollar yok mu bu yollar hep o yüzden böyleyiz gözden ırak gönülden ırak misali beni görünce kedi yavrusu ben gidince Aslan mübarek

Bu arada dün binnaZda düşük puanlı birinin sayfasına bakıyodum biri demiş ki niye böyle yorum yapıyorlar anlamıyorum benim tüm fallarıma hep aynı doğrultuda baktı ve inanamazsınız ama beni hatırladı çok güçlü hisleri var demiş yazık eski falları okuduklarını bilmeyen biri daha işte

Aynen söylediğin gibi, teyit edilmiyor karşı taraftan. Gizem'i ben çok beğenmiştim ama bence an konusunda karşı tarafta iyi değil. Aylin'i de çok severim ama bir kişiye 4 taneden fazla baktırınca kanka muhabbetine dönüyor maalesef, objektif olunamıyor. Sezgi'ye baktırmış mıydın?

Venüs Amber bende de bi konuda şaşırtmıştı. Geçen Aralık ayında bakmıştı. İş için Manisa ve İzmir'e gitmem gerekti. Bu olaydan bir hafta evvel Venüs Amber, daha önce hiç gitmediğin bir yer Ege Bölgesi, uçakla gideceksin dedi. Evet o falı baktığında uçak biletim alınmıştı ve hiç gitmemiştim o şehirlere. Ama onun dışında vay lan diyebileceğim birşey demedi.

yani ben buraya üye değilken de çok fazla fal baktıran biriydim ama yorumun ilerleyişinden anlıyordum bir de bir önceki falda sorduğunuz sorunun okunma tarihi güncelleniyor zaten ya ben çok hinim ya da çok saf insalar var,dilerim en yakın zamanda aydınlanma yaşarlar

peki essas konuyla alakali cikmadimi? yoksa zamani varmi daha

peki essas konuyla alakali cikmadimi? yoksa zamani varmi daha
Esas konu hakkında olumsuz konuştu dediği de oldu ama o şu an bunalımda ne sizi ne de başka birini düşünecek durumda değil demişti. Fakat bunu dediği zamanlar adam piyasada gayet arayıştaydı

Sezgi candan bana da cok guzel bakmisti sadece an'da emin olamiyorum tabi karsi tarafdan teyid alamayinca :) burda okudugum kadar ile ama anda cok cok iyimis..sanirim bu gece online gelirse atarim son birtane :)) bence cokta guzel bir yazis tarzi var cok tatli birine benziyor ben sevdim sezgi'yi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…