- 2 Şubat 2016
- 1.523
- 3.252
- 133
bir "Famasever" olarak Fama'nın astrolojisine mi başvursam diye düşünmeden edemiyorum:)20 liraya göre oldukça tutarlı bi faldı boş değildi.Gelecek için de olması ihtimal dahilinde olduğu için bişey diyemiyorum Yaşayıp görücem artık bakalım :)
Peki sende buluşma olucağını söylemişmiydii ?Ya ben onun anda %100 olduğunu görüşme sonrası bana aynı şeyleri bire bir yazdığında anladım kız anda gerçekten efsane yani şu an bişey merak ediyorsan kesinlikle kaçırılmamalı ama geleceğe takılmamak lazım işte anlık bakım yapılcak zaten geleceği bende bi Asenat başardı
Peki sende buluşma olucağını söylemişmiydii ?
Serkanda öyle bir istatistik tutmuyor sanırım. Benim yorumum 6 saati bulmuşSerkan online değil uffne zaman gelir acaba ve ne kadar sürede bakıyor ortalama bilen var mı
Sana kesin baktır diyemiyorum çünkü gerçekten enerji işi o yüzden içinden geleni yapman daha iyi olur heralde :) famayla enerjin tutmuş belli ki hazır tutmuş birini yakalamışken ona başvurman senin için daha iyi net olur en azından :) Ama dediğim gibi benim de aklımdan ne geçtiyse karşı tarafın karakterini falan aynısını yazmış bana :)bir "Famasever" olarak Fama'nın astrolojisine mi başvursam diye düşünmeden edemiyorum:)
Fama da ben söylemeden bilmiştiBana aralıkta demişti ama olmamıştı ben anlık durum için yine baktırdım 15gün sürüncemeli süreciniz var ondan haber alamazsın sakın korkma demişti 2gündür ben yazmıyorum o yazmıyor öyle gözüküyor şu anlık ama görüşeceksiniz tekrar dedi ve aramızda yol olduğunu bilen bana göre gerçekten iyidir bunu kolay kolay gören olmuyor çünkü
işte neredeyse herkes senin bu yorumunu yapmış bir de yukarıda yazdığım şey komik gelecek ama tam mailin geldiği saatlerde durduk yere uyanınca aklım kaldı:))Sana kesin baktır diyemiyorum çünkü gerçekten enerji işi o yüzden içinden geleni yapman daha iyi olur heralde :) famayla enerjin tutmuş belli ki hazır tutmuş birini yakalamışken ona başvurman senin için daha iyi net olur en azından :) Ama dediğim gibi benim de aklımdan ne geçtiyse karşı tarafın karakterini falan aynısını yazmış bana :)
Ozaman famaya atsan bile aklında illa ki kalıcak zaten famaya baktırmışsın anlık durumu da merak ediyosan dene derim :)işte neredeyse herkes senin bu yorumunu yapmış bir de yukarıda yazdığım şey komik gelecek ama tam mailin geldiği saatlerde durduk yere uyanınca aklım kaldı:))
Bence de atacağım galiba:)Ozaman famaya atsan bile aklında illa ki kalıcak zaten famaya baktırmışsın anlık durumu da merak ediyosan dene derim :)
Serkanda öyle bir istatistik tutmuyor sanırım. Benim yorumum 6 saati bulmuşhadicanimsendee o kadar beklemedi sanıyorum
öğleden sonra ve akşam geç saatlerde giriyor bence çok bekleyeceğini sanmıyorum yani umarım:)Ay neyse günlerce beklemiyim de 10saat olsun (olmasın)
Fama da ben söylemeden bilmişti
Anladım canım saçma olmuş, karışmış kafası sanırım. Ben de valla bana nasıl çıktığına şaşırdım. Hala tam sonuçta söylediğine inanmış değilim fal sonuçta. Serkanın dışında gizem hatun anda iyi sanırım ama ; an sonuçta benim bilmediğim gibi olabilir atıyorum hayatında kimse yoktur karşı tarafın falcıda bunu söylüyordur ama nerden bilecez. Yani bu ikisi, onun dışında çokca fal baktırdım patlak hepsi, aylinde fena değildir kesinlik yok ama hiçbirinde
Venüs Amber bende de bi konuda şaşırtmıştı. Geçen Aralık ayında bakmıştı. İş için Manisa ve İzmir'e gitmem gerekti. Bu olaydan bir hafta evvel Venüs Amber, daha önce hiç gitmediğin bir yer Ege Bölgesi, uçakla gideceksin dedi. Evet o falı baktığında uçak biletim alınmıştı ve hiç gitmemiştim o şehirlere. Ama onun dışında vay lan diyebileceğim birşey demedi.Ohh sacmalamis baya.. Bu durumda bende ikilemde kalirdim.. Memnun oldugum kisiyler var baya ama dedigim gibi cogunun tarihi patladi.. Ama tarihlere pek inanmadigim icin biraz daha beklemedeyim, venus beklemede onu baya beyendim cogu kisinin bilemediklerini bildi ama tarih baya uzun vade ve okadar olucagini zannetmiyorum bnim biraz enteresan durumum var yakinda tek tek yazicam cikanlari
yani ben buraya üye değilken de çok fazla fal baktıran biriydim ama yorumun ilerleyişinden anlıyordum bir de bir önceki falda sorduğunuz sorunun okunma tarihi güncelleniyor zaten ya ben çok hinim ya da çok saf insalar var,dilerim en yakın zamanda aydınlanma yaşarlarBu arada dün binnaZda düşük puanlı birinin sayfasına bakıyodum biri demiş ki niye böyle yorum yapıyorlar anlamıyorum benim tüm fallarıma hep aynı doğrultuda baktı ve inanamazsınız ama beni hatırladı çok güçlü hisleri var demiş yazık eski falları okuduklarını bilmeyen biri daha işte
Venüs Amber bende de bi konuda şaşırtmıştı. Geçen Aralık ayında bakmıştı. İş için Manisa ve İzmir'e gitmem gerekti. Bu olaydan bir hafta evvel Venüs Amber, daha önce hiç gitmediğin bir yer Ege Bölgesi, uçakla gideceksin dedi. Evet o falı baktığında uçak biletim alınmıştı ve hiç gitmemiştim o şehirlere. Ama onun dışında vay lan diyebileceğim birşey demedi.
Esas konu hakkında olumsuz konuştu dediği de oldu ama o şu an bunalımda ne sizi ne de başka birini düşünecek durumda değil demişti. Fakat bunu dediği zamanlar adam piyasada gayet arayıştaydıpeki essas konuyla alakali cikmadimi? yoksa zamani varmi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?