- 15 Mart 2016
- 304
- 460
- 103
Peki sizde gelecek nasıldı ? Çıktı mı ? :)Sezgi candan bana da cok guzel bakmisti sadece an'da emin olamiyorum tabi karsi tarafdan teyid alamayinca :) burda okudugum kadar ile ama anda cok cok iyimis..sanirim bu gece online gelirse atarim son birtane :)) bence cokta guzel bir yazis tarzi var cok tatli birine benziyor ben sevdim sezgi'yi.
Peki sizde gelecek nasıldı ? Çıktı mı ? :)
Snowwhite06 Merhaba dün senin memnun kalmandan yola çıkarak asenat a iskambil gondermisim felaket güzel bakmış aramızda yol mesafe olduğunu bilen tek asenat oldu hatta merak ettim niye sürekli yol çıkıyor söyle fln demis iyi ki baktırmışım ani cok basarili gelecek beklemede diğer falcilarla aynı tarihi verdi
Çok beğendim ya kimsenin soylemediklerini söyledi şaşırdım kaldım katina da 15 gün sonra fln göndericem muhakkak banada çıkar insallah geleceğe YöneliklerAyyy canımmmm beğenmene çok sevindim ben katina baktırıyorum hep ve hepte doğru çıkıyor söyledikleri demek ki seninle de enerjisi tutmuş iskambilde bana da yolu söylemişti yani ben katina attım sana iskambilde bakalım uzun süre fal baktırma dedi paracı biri de değil o yüzden seviyorum inşallah sende güzel gelişmeler yaşarsın bana ilk dedikleri çıktı şimdi ikinci kısımdayız :)
Serkanda öyle bir istatistik tutmuyor sanırım. Benim yorumum 6 saati bulmuşhadicanimsendee o kadar beklemedi sanıyorum
Ben de Kemal e telefonda baktirmistim. O kadar güzel konusmustu ki hiç de olmadi"soran olursa iyice delirdi dersin" aynen böyle söyledimhadicanimsendee ye.
Sabah 5 te uyanıp 6 da yola çıkmam gerekiyordu bir türlü uyku tutmadı. Tam uyudum dedim gece 02.20 de kendi kendime uyandım. Bir baktım Sezgi'nin çevrimiçi olduğuna dair 02.16'da mail gelmiş. Neyse akşam Kemale baktırdım zaten dedim caydım. Sonra uyanmama anlam veremeyip bir baktım 4-5 dakika olmuş olmasına rağmen hala 1 kişilik yer beni bekliyor "bu bir işaret!" dedim ne işaretiyse artıkİlk seferde ödeme sayfasına ulaşamadım baktım KK hatunlarına rağmen hala o 4. kişi ben olabilirim:)) sonra ikinci kez denerken "off Seka hakikaten ne duymayı bekliyorsun?" dedim ve uyudum.
Şimdi bunları niye anlattım size? Sezgi hakikaten bu kadar ızdıraba değer mi sizce
Dipnot: Kemalin akşam ki falı da iyidi sadece bence telefonda baktırmayın. Benim gibi sabırsızlık ederseniz tam performans alamayabilirsiniz bir de adamcağızın söylediklerini unutuyorum son 2 seferdir.
Bir de aslında hala kahvede favorim Fama
Aynen artık beni turkcell den arayip bu kadar fatura oduyorsunuz telefon verelim diyorlar :))))))ben de geçsem iyi olacak son 3-4 aydır 300 liranın altında fatura görmedim limiti aşıp paypal e geçtiklerimi saymıyorum
Benim gece 12 gibi attığım fal 2'ye 20 kala civarı yorumlanmıştı.
bu gidişle bende gece atıcam hala gelmedi gelse de atsam artık
bana da sürekli tarife değiştirelim diyorlarAynen artık beni turkcell den arayip bu kadar fatura oduyorsunuz telefon verelim diyorlar :))))))
daha önce düşük puan verdiyseniz iade edebiliyorlarArkadaşlar bu mesaj ne demek binnazdan geldi
Yorumcumuz, falınıza yoğunlaşamadığı için, kişisel tercihi olarak yorumunuzu yapamayacağını bize bildirmiştir.
Size daha iyi hizmet verebilmek için anlayışınıza sığınır, farklı bir yorumcumuza göndermenizi rica ederiz.
Yani puanımı geri yüklememiş benim iptal etmem mi gerekiyor hiç bir şekilde bakmaz mı beklesem dedaha önce düşük puan verdiyseniz iade edebiliyorlar
cevap atın maile puan iadesi istiyorum diye istersenizYani puanımı geri yüklememiş benim iptal etmem mi gerekiyor hiç bir şekilde bakmaz mı beklesem de
Teşekkürler tam da maya demiri yakaladım diye sevinmiştim üzdü, peki şu an binnazda 350 kredim var kimi önerirsiniz en çokcevap atın maile puan iadesi istiyorum diye isterseniz
Kemal Devrimle Sezgi Candan arasındayımTeşekkürler tam da maya demiri yakaladım diye sevinmiştim üzdü, peki şu an binnazda 350 kredim var kimi önerirsiniz en çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?