Binnaz Abla

Peki sizde gelecek nasıldı ? Çıktı mı ? :)

Snowwhite06 Merhaba dün senin memnun kalmandan yola çıkarak asenat a iskambil gondermisim felaket güzel bakmış aramızda yol mesafe olduğunu bilen tek asenat oldu hatta merak ettim niye sürekli yol çıkıyor söyle fln demis iyi ki baktırmışım ani cok basarili gelecek beklemede diğer falcilarla aynı tarihi verdi

Ayyy canımmmm beğenmene çok sevindim ben katina baktırıyorum hep ve hepte doğru çıkıyor söyledikleri demek ki seninle de enerjisi tutmuş iskambilde bana da yolu söylemişti yani ben katina attım sana iskambilde bakalım uzun süre fal baktırma dedi paracı biri de değil o yüzden seviyorum inşallah sende güzel gelişmeler yaşarsın bana ilk dedikleri çıktı şimdi ikinci kısımdayız :)

Çok beğendim ya kimsenin soylemediklerini söyledi şaşırdım kaldım katina da 15 gün sonra fln göndericem muhakkak banada çıkar insallah geleceğe Yönelikler

Ben de Kemal e telefonda baktirmistim. O kadar güzel konusmustu ki hiç de olmadi((( Elif hanzadeye de ilk sesli baktirmistim çok iyiydi. Sonra telefonda o kadar iyi olmadı. Karar verdim bi daha telefonda baktirmicam. Hemen arayıp yoğunlaşmasına konuşuyorlar olmuyor (((

bu gidişle bende gece atıcam hala gelmedi gelse de atsam artık

Akşamları giriyor sanırım snowcum, 8-9 gibi gelmiş olur bence. Falını da çok bekleteceğini sanmıyorum.
Denizkizideniz Şekercim senin fala nasıl 2 gündür bakmadı ya benim 2 attığımda da ertesi güne sarkar diye sanarken kısa bir süre içinde geldi yorumum

Arkadaşlar bu mesaj ne demek binnazdan geldi
Yorumcumuz, falınıza yoğunlaşamadığı için, kişisel tercihi olarak yorumunuzu yapamayacağını bize bildirmiştir.
Size daha iyi hizmet verebilmek için anlayışınıza sığınır, farklı bir yorumcumuza göndermenizi rica ederiz.

daha önce düşük puan verdiyseniz iade edebiliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…