Binnaz Abla

Sahraya baktırarak param boşa gitti zaten

Canım sahra yı ilk kez senden duydum biliyomusun?Keşke bekleseydin biraz belki burdan bi tavsiye gelirdi.Nalân a baktımda daha erken saatte sisteme girmiş.üzüldüm yaa keşke bekleyeydin.Bende Çağan a yollamayı düşünüyorum.

nesıbeye fal atasım var aslında ama falsepetındekılerın yaptıgı bana hıc samımı gelmıyo ılkay melıh melek derın nesıbe sırf daha cok kazanmak ıcın kahve falını kapatıp tarota gectıler kımse yazıcısı bozuk falan demesın hepsınınmı yazıcısı bozuk allah askına?! nesıbenın bana falı cıkmıştı aslında ama benım ıcın cokta onemlı bı durum dııldı ya bılemedım kı sımdı:26:

hahaha zor bi karar..benimde çok fal baktırasım var ama tutuyorum kendimi.
tolin özelden bişey sorucam sana ankara falcıalrıyla ilgili gel özele:)

Kızlar farkettimki biz burda birbirimizi falcılardan daha çok kudurtuyoruz.Çünkü bir iki kişi yok herkese bilen.Acayip dağılmış durumda bilme oranı falcılar arasında.Bunda sonra bana çıkan ve çıkmayanı yazmaya tabiki devam edicem.Ama tavsiyede bulunmak istemiyorum.Çünkuü bana bilemeyeni başkası beğenebiliyo.Çok tuhaf bi durum bu yüzyüze falda bu kadar değil.Beğenilmeyen büyük bi çoğunluk tarafından beğenilmiynline de çok çok küçük aralar hemen hemen tüm falcılar eşit durumda.Herkes içinden geçene baktırsın bence sonra yazarız tabi çıkıp çıkmadığını.Birazda böyle deneyelim.

Zamanında bu kahve falını kapatma olayını yanlış bulduğumu söylediğimde olay olmuştu.

Fal alem rezzan abla kahve ; durum analizleri fena değildi.nokta atışları pek yoktu.
Binnaz abla Taygun Güzel astroloji ; hazır şablon kullanarak yorum yaptığını düşünüyorum.klasik burç yorumu gibi.sorunu pek iyi analiz ettiğini söyleyemeceğim.
Kesira sidel : Katina falı baktırmıştım. en tutarlı yorumlardan biriydi.
Nesibe : tarot bakmıştı yine tutarlı yorumlardan biriydi.
İlkay : durum analizi fena değildi.bütün falcılar arasında en olumsuz konuşan sadece bu hanım oldu.

geleceğe dair çıkan olursa , tekrar yazarım

paylaşıma devam

Zamanında bu kahve falını kapatma olayını yanlış bulduğumu söylediğimde olay olmuştu.

yok valla ben sana hak verıyorum kahve falı acılıp fıyatlar 15 lıraya cekılse en azından durust sekılde zam yapılmış derız ama boylesı bana cok sacma ve yanlıs gelıyo

yok valla ben sana hak verıyorum kahve falı acılıp fıyatlar 15 lıraya cekılse en azından durust sekılde zam yapılmış derız ama boylesı bana cok sacma ve yanlıs gelıyo

Tabi ya allahaşkına düşünsene aynı emek on yerine yirmi.

Rezzan abla fal bakımlarını çoğaltmış, hep kahveydi öyle biliyorum + sonra astrolojide dahil olmuştu. Ama şimdi rüya yorumu+ derdini paylaş+ katina. Tam donanımlı yani... Aralarında en ucuzu rüya yorumu. Yılbaşı geliyor acep bir yılbaşı indirimi falan olmaz mı? maddi olarak sıkışık durumdayız da

Hahaha selinax halimize bak falda indirim bekliyoruz.2013 sonunda fallarla beraber cüzdanlarda patladı.Gülelimmi ağlayalımmı bilemedim.

Hahaha selinax halimize bak falda indirim bekliyoruz.2013 sonunda fallarla beraber cüzdanlarda patladı.Gülelimmi ağlayalımmı bilemedim.

ya hakkımız ama, söke söke alırız dermişim ne var dünyanın heryerinde yılbaşına özel indirim oluyor, falda da indirim olsa olmaz mı

kızlarrr ne alemdesiniz görüşmeyli ?benim mevcut durumu bildiyorum . yüz bininci kez yine eski sevgilimle barıştım . yani kısaca yine hiç biri bilemedi . kimse eski sevgiline dönüceksin dememişti . hepsi ileri tarihte birilerini söylüyordu . tabi sonuç ne olur bilemem ama . şimdilik durum bu . bilen biri olmadı yani . sadece rezzan abla aslında istemediğin ama sonradan seviceğin biri olcak demişti . aslında kısmen doğru ben erkek arkadaşımla çıkmaya başladığımda aşık olmamıştım . sonradan sevmeye başlamıştım ama şehir değiştirdi ayrıldık . ben sorun çıkardım hep kavga çıkarıyordum vara yoğa . ondan önceki erkek arkadaşımı unutamıyordum . yani kısmen rezzan abla bildi diyelim . ama şu var ilersini bilemem . rezzan ablanın dediiiği kişi buydu bence . evleniceğin kişi o demişti . ama bilemedikleride oldu yani . ama yinede bence en iyisi rezzan abla ..

Bu Mert i begenen bir tek ben varim herhalde Vallahi begendim.

Ote yandan Nalan ablayi gercekten cok farkli buldum, digerlerine fark atar bence.

Zaynep Aksu ya kahve baktirdim. Ani bilememisti, gerisini siz dusunun.

nalan online baktırsam mı rezzanı mı beklesem ööööf çok baktırasım var kötü çıkcak diye korkuyorum aman

kesınlıkle rezzanı bekle canm bız facebooktanda konusyorz akşam gırer tekrar ve cıdden cok güzel fal bakıyor

akşam gircek miymiş?
o zaman ooh:)
5 6 kere baktırdım son 2 falında zamanı bile aynı verdi..10 gün oldu baktıralı en son ama ihtiyacım var bekliyorum onu o zaman..
zaman söyledi mi canımcım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…