Sahraya baktırarak param boşa gitti zaten
Canım sahra yı ilk kez senden duydum biliyomusun?Keşke bekleseydin biraz belki burdan bi tavsiye gelirdi.Nalân a baktımda daha erken saatte sisteme girmiş.üzüldüm yaa keşke bekleyeydin.Bende Çağan a yollamayı düşünüyorum.
Sağol canım henüz baktırmamıştım zaten.Çok sağol.Çağan hikaye dedikleri olmuyor malesef
nesıbeye fal atasım var aslında ama falsepetındekılerın yaptıgı bana hıc samımı gelmıyo ılkay melıh melek derın nesıbe sırf daha cok kazanmak ıcın kahve falını kapatıp tarota gectıler kımse yazıcısı bozuk falan demesın hepsınınmı yazıcısı bozuk allah askına?! nesıbenın bana falı cıkmıştı aslında ama benım ıcın cokta onemlı bı durum dııldı ya bılemedım kı sımdı:26:
hahaha zor bi karar..benimde çok fal baktırasım var ama tutuyorum kendimi.
tolin özelden bişey sorucam sana ankara falcıalrıyla ilgili gel özele:)
Zamanında bu kahve falını kapatma olayını yanlış bulduğumu söylediğimde olay olmuştu.nesıbeye fal atasım var aslında ama falsepetındekılerın yaptıgı bana hıc samımı gelmıyo ılkay melıh melek derın nesıbe sırf daha cok kazanmak ıcın kahve falını kapatıp tarota gectıler kımse yazıcısı bozuk falan demesın hepsınınmı yazıcısı bozuk allah askına?! nesıbenın bana falı cıkmıştı aslında ama benım ıcın cokta onemlı bı durum dııldı ya bılemedım kı sımdı:26:
Zamanında bu kahve falını kapatma olayını yanlış bulduğumu söylediğimde olay olmuştu.
yok valla ben sana hak verıyorum kahve falı acılıp fıyatlar 15 lıraya cekılse en azından durust sekılde zam yapılmış derız ama boylesı bana cok sacma ve yanlıs gelıyo
Hahaha selinax halimize bak falda indirim bekliyoruz.2013 sonunda fallarla beraber cüzdanlarda patladı.Gülelimmi ağlayalımmı bilemedim.Rezzan abla fal bakımlarını çoğaltmış, hep kahveydi öyle biliyorum + sonra astrolojide dahil olmuştu. Ama şimdi rüya yorumu+ derdini paylaş+ katina. Tam donanımlı yani... Aralarında en ucuzu rüya yorumu. Yılbaşı geliyor acep bir yılbaşı indirimi falan olmaz mı?maddi olarak sıkışık durumdayız da
Hahaha selinax halimize bak falda indirim bekliyoruz.2013 sonunda fallarla beraber cüzdanlarda patladı.Gülelimmi ağlayalımmı bilemedim.
Hahaha selinax halimize bak falda indirim bekliyoruz.2013 sonunda fallarla beraber cüzdanlarda patladı.Gülelimmi ağlayalımmı bilemedim.
Boyle demeyin, ben hala yeniyildan umitliyimOzelllikle araliktan inanilmaz umitliyim.
Bu Mert i begenen bir tek ben varim herhaldeVallahi begendim.
Ote yandan Nalan ablayi gercekten cok farkli buldum, digerlerine fark atar bence.
Zaynep Aksu ya kahve baktirdim. Ani bilememisti, gerisini siz dusunun.
nalan online baktırsam mı rezzanı mı beklesem ööööf çok baktırasım var kötü çıkcak diye korkuyorum aman
kesınlıkle rezzanı bekle canm bız facebooktanda konusyorz akşam gırer tekrar ve cıdden cok güzel fal bakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?