- 15 Mart 2016
- 304
- 460
- 103
Kim bu geri gonderenArkadaşlar bu mesaj ne demek binnazdan geldi
Yorumcumuz, falınıza yoğunlaşamadığı için, kişisel tercihi olarak yorumunuzu yapamayacağını bize bildirmiştir.
Size daha iyi hizmet verebilmek için anlayışınıza sığınır, farklı bir yorumcumuza göndermenizi rica ederiz.
Maya DemirKim bu geri gonderen
bende famaya kahve atmamak için kendimi çok zor tutuyorummnisan olsun diyorum kendime.
güllerim soldu kaldırımlarda hadicanimsende :)) bekleye bekleye ne çiçek kaldı ne bahçe...Bir şey kalmadı Nisan'a gizli bahçeciğim, sabret. Çiçeklerinle ilgilen
güllerim soldu kaldırımlarda hadicanimsende :)) bekleye bekleye ne çiçek kaldı ne bahçe...
Bilmiyorum ilk kez oluyor. İki fal var ekranında iki gündür bekliyor.Akşamları giriyor sanırım snowcum, 8-9 gibi gelmiş olur bence. Falını da çok bekleteceğini sanmıyorum.
Denizkizideniz Şekercim senin fala nasıl 2 gündür bakmadı ya benim 2 attığımda da ertesi güne sarkar diye sanarken kısa bir süre içinde geldi yorumum
Bilmiyorum ilk kez oluyor. İki fal var ekranında iki gündür bekliyor.
canım iyki varsın..yaşanılabilir kılan şu hayatı dostların güzel sözleri işte.."Bu çölü güzel kılan bir yerinde bir kuyu saklıyor olmasıdır" dedi küçük prens.
Kizlar falalemde bagendiniz kim gelecegi az da olda tutyursn mert reiki nasil onereceginix birini rica etsem soyleyebilir misinix.
ay ben onu yerım :d cok sevıyorum bu kadını ya . bıraz tatlış komşu teyze gıbı .Eski fallarimi okurken şuna çok güldüm "Bu kişi biraz zorlu birisi. Bazen kafasına bişey vurmak istiyorsun onun"çok tatlı bir yorum by Emine Kurtuluş
Allah allah çok enteresan gerçekten. Hiç fal bakmadı öyleyse belki bireysel bir sorunu vardır bakamamıştır 1-2 gündür. En kısa zamanda gelsin güzel yorumlarla =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?