Binnaz Abla

Kim bu geri gonderen

Baktirdikça vadeler de uzuyor.. ben yine ara verdim inşallah dayanırım atmak istemiyorum bir süre bekleyip değerlendirme için yazmak istiyorum artık umarım başarabilirim

byv medyum su yaman ındırım yapmış tum fallar 17 tl deneyen var mı ?

Bilmiyorum ilk kez oluyor. İki fal var ekranında iki gündür bekliyor.

Kizlar falalemde bagendiniz kim gelecegi az da olda tutyursn mert reiki nasil onereceginix birini rica etsem soyleyebilir misinix.

Kizlar falalemde bagendiniz kim gelecegi az da olda tutyursn mert reiki nasil onereceginix birini rica etsem soyleyebilir misinix.

kendi adıma konuşacak olursam falalemde bana kimse tutturamadı, beğenmedim ordaki falcıları. mert reikiyi hiç yakalayamadım ama arkadaşım attı hiç beğenmemiş. naira şumanı beğenen ve tutturdukları var, ben onu da beğenmedim

arkadaşlar bana onerebılecegınız anda iyi kim var karşındakınn dusuncesını ıyı bılen bir yolun var ve telwede kim var arkadaşlar

Eski fallarimi okurken şuna çok güldüm "Bu kişi biraz zorlu birisi. Bazen kafasına bişey vurmak istiyorsun onun" çok tatlı bir yorum by Emine Kurtuluş
ay ben onu yerım :d cok sevıyorum bu kadını ya . bıraz tatlış komşu teyze gıbı .
tutmayan ufak tefek seyler oluyor ama bıldıgı seyler de bılınmesı ımkansız seyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…