- 11 Nisan 2010
- 1.950
- 2.414
- 658
Valla onlara baksın öyle yollicam bekleyemem o kadar çatlarımmmmmm
canım iyki varsın..yaşanılabilir kılan şu hayatı dostların güzel sözleri işte..
Yolla yolla benim falım geldi şimdi. Benim ne düşündüğümü birebir aktarmış yine beyin okuyor ya bu adam.Valla onlara baksın öyle yollicam bekleyemem o kadar çatlarımmmmmm
Bence yolla, sonuçta şu anda atsan da bekleyeceksin, bekleyeceğin zaman değişmeyecek ki mantıken. Şimdi atmasan atacağın zamanı bekleyeceksin. Sonra bir de fal yorumu gelmesini bekleyeceksin. Tarihsel sapma olmazsa her türlü bekleyeceksin sonuç itibariyle
Belki daha fazla fal birikince bakmaya başlar bir gazla=)
Yolla yolla benim falım geldi şimdi. Benim ne düşündüğümü birebir aktarmış yine beyin okuyor ya bu adam.
Bana olumluyduKizlar bityolunvarda aylin serkan disinda kimi onerirsiniz nurbanu nasildir cok mu olumsuz bakiyor
Kusura bakmayın şimdi gördüm. Maya demiri tavsiye etmediğim kesin:) binnazda kahve derseniz kemal devrimi tavsiye ederim ama sezgi candan da beğeniliyorTeşekkürler tam da maya demiri yakaladım diye sevinmiştim üzdü, peki şu an binnazda 350 kredim var kimi önerirsiniz en çok
nurbanu bende berbattıNurbanu nasildi peki canim guzel bakmidmiydi ne atmistin fali cikmis miydi
Hicmi bilemedi canimnurbanu bende berbattı
maalesef sorduğum kişi yerine başkasını anlattı bana eski sevgilim desem değil sorduğum kişi hiç değil. soru kısmında eski sevgilimle barışacağımı diğeriyle ilgili negatif şeyler hissettiğini söyledi. tabi eski sevgilimle barışmadım neler olduğundan bahsetmiştim geçen sayfalarda. patlaması 1 hafta sürdü :)Hicmi bilemedi canim
Kizlar bityolunvarda aylin serkan disinda kimi onerirsiniz nurbanu nasildir cok mu olumsuz bakiyor
alıntılamayınca gözden kacırıyorum bazen mesajını canım :) nurbanu başarılı degıldı bende. ılk seferde begenmıs mıydım bılmıyorum. sımdı okuyunca ve durumlara bakınca tutmadıgını anladımNurbanu nasildi peki canim guzel bakmidmiydi ne atmistin fali cikmis miydi
İnsan karşıdakinin yetersizliğini kendinde arıyor, "ne bulamadı acaba" ya da "bu tutumu hak etmiş ne olabilirim" diye. Sonra da 304 lira 80 kuruş fatura
Türkçeyi ağlatmışım ruh halime veriyorum, bu site çok acayip oldu bana şu ifadeleri görünce gözlerim doldu teşekkür ederim Viviancığım, ağlamıyorum gözüme öküz kaçtı:))
Seka yaa :))) fatura olayı sana o kadar koymuşki son 3_4 sayfada nerdeyse her yazında o caaaaağnım faturalardan bahsettin:))İnsan karşıdakinin yetersizliğini kendinde arıyor, "ne bulamadı acaba" ya da "bu tutumu hak etmiş ne olabilirim" diye. Sonra da 304 lira 80 kuruş fatura
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?