Binnaz Abla

Valla onlara baksın öyle yollicam bekleyemem o kadar çatlarımmmmmm

Bence yolla, sonuçta şu anda atsan da bekleyeceksin, bekleyeceğin zaman değişmeyecek ki mantıken. Şimdi atmasan atacağın zamanı bekleyeceksin. Sonra bir de fal yorumu gelmesini bekleyeceksin. Tarihsel sapma olmazsa her türlü bekleyeceksin sonuç itibariyle

Belki daha fazla fal birikince bakmaya başlar bir gazla=)

Son düzenleme:

Ahahahhaha çok güldüm yine tarihsel sapma olmaz ise bugün yolluyorum online'sa hadi bakalım

Ay şu serkan teki cok merak ettim sımdı ya bitim kanlandı yine. Ama bana Hanımefendı sizin bır seyleri anlamama durumunuz var beyefendı sızı unutmus baska bır hanımefendı ıvır zıvır fılan derse baygınlık geçiririm gelemiyorum öyle şeylere

Kizlar bityolunvarda aylin serkan disinda kimi onerirsiniz nurbanu nasildir cok mu olumsuz bakiyor

Teşekkürler tam da maya demiri yakaladım diye sevinmiştim üzdü, peki şu an binnazda 350 kredim var kimi önerirsiniz en çok
Kusura bakmayın şimdi gördüm. Maya demiri tavsiye etmediğim kesin:) binnazda kahve derseniz kemal devrimi tavsiye ederim ama sezgi candan da beğeniliyor

Hicmi bilemedi canim
maalesef sorduğum kişi yerine başkasını anlattı bana eski sevgilim desem değil sorduğum kişi hiç değil. soru kısmında eski sevgilimle barışacağımı diğeriyle ilgili negatif şeyler hissettiğini söyledi. tabi eski sevgilimle barışmadım neler olduğundan bahsetmiştim geçen sayfalarda. patlaması 1 hafta sürdü :)

Acaba fama olumlu mu hep? genelde sorduğunuz soruya olumlu mu cevap veriyor? mesel beni özlemiş mi diye sorunca özlemesi çıkıyor evet.. haber gelecek mi ? haber gelmesi var .. gibi mi cevaplıyor:)

Nurbanu nasildi peki canim guzel bakmidmiydi ne atmistin fali cikmis miydi
alıntılamayınca gözden kacırıyorum bazen mesajını canım :) nurbanu başarılı degıldı bende. ılk seferde begenmıs mıydım bılmıyorum. sımdı okuyunca ve durumlara bakınca tutmadıgını anladım

İnsan karşıdakinin yetersizliğini kendinde arıyor, "ne bulamadı acaba" ya da "bu tutumu hak etmiş ne olabilirim" diye. Sonra da 304 lira 80 kuruş fatura

İnsan karşıdakinin yetersizliğini kendinde arıyor, "ne bulamadı acaba" ya da "bu tutumu hak etmiş ne olabilirim" diye. Sonra da 304 lira 80 kuruş fatura
Seka yaa :))) fatura olayı sana o kadar koymuşki son 3_4 sayfada nerdeyse her yazında o caaaaağnım faturalardan bahsettin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…