- 2 Şubat 2016
- 1.523
- 3.252
- 133
sesli güldümSeka yaa :))) fatura olayı sana o kadar koymuşki son 3_4 sayfada nerdeyse her yazında o caaaaağnım faturalardan bahsettin:))
Nurbanu ayni gun yorumluyo cok gec degil kisi analizleri baya iyidi bende cogu seyi bilmis.. Ama beklemedi henüz cikan biraey yokMathildame nokta atislari var miydi nurbanun kac saatte geldi faki cikmis niydi sana
Mathildame nokta atislari var miydi nurbanun kac saatte geldi faki cikmis niydi sana
Kesin yorumcuya dusuk puan vermissindir fali iade etmistirArkadaşlar bu mesaj ne demek binnazdan geldi
Yorumcumuz, falınıza yoğunlaşamadığı için, kişisel tercihi olarak yorumunuzu yapamayacağını bize bildirmiştir.
Size daha iyi hizmet verebilmek için anlayışınıza sığınır, farklı bir yorumcumuza göndermenizi rica ederiz.
Ondan puani hic dusmuyor hatundaki egoya bak zaten dedikleri cikmiyor takilmaMaya Demir
bana bildiğin 12 dakika aaaa ııııı diye diye hikaye anlatmıştıOndan puani hic dusmuyor hatundaki egoya bak zaten dedikleri cikmiyor takilma
Emine kurtulusKizlar bityolunvarda aylin serkan disinda kimi onerirsiniz nurbanu nasildir cok mu olumsuz bakiyor
Arkadasima adak diyecek iki dakika durdu ne desem desem dedi iki dakika sonra adak dedibana bildiğin 12 dakika aaaa ııııı diye diye hikaye anlatmıştı
Hic sorma canim iki yildir benden 300 tl nin altina dusmedimİnsan karşıdakinin yetersizliğini kendinde arıyor, "ne bulamadı acaba" ya da "bu tutumu hak etmiş ne olabilirim" diye. Sonra da 304 lira 80 kuruş fatura
ben paypal e hiç girmiyorum bileHic sorma canim iki yildir benden 300 tl nin altina dusmedimfaturayi bazen nakit oduyorum yuzume tuhaf tuhaf bakiyorlar.son faturalarim taksitli
Yok canim son zamanlarda hepimiz bekliyoruz resmen istasyon gibiyizYaa hiç çıkan fal haberi yok mu azıcık keyfimiz yerine gelsin
ben paypal e hiç girmiyorum biledediğin gibi bazen ödemeye gidince adam rakamı söylerken tereddüt ediyor biliyorum biliyorum diyip ödüyorum
bugünhalimize aglasam mi gulsem mi bilemedim.ama ben icimden benim okuze kufur ederek faturayi oduyorum
Aslında kimseye düşük puan vermemiştim yaKesin yorumcuya dusuk puan vermissindir fali iade etmistirkim bu yorumcu merak ettim
Hadi hayirlisi diyorum belli olmuyor cnm hemen bakadabilir bekleyedebilirhadicanimsendee VivianLeigh kızlar yolladımmm 4kişi var ama yaaaa kim bilir ne zaman gelcek inşallah çok beklemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?