Binnaz Abla

Mathildame nokta atislari var miydi nurbanun kac saatte geldi faki cikmis niydi sana

Melis akbakara falalem baktiran varmi? Puanim vardi biraz ona attim biraz önce simdi sesli yoruumu gelmis

Mathildame nokta atislari var miydi nurbanun kac saatte geldi faki cikmis niydi sana

baya uzun yorumlamıştı bana 1 buçuk saatte falan geldi yorumu ama çıkar mı çıkmaz mı bilemiyorum daha var zamanı.. sadece durumu bilmişti ve benim konumda tutarlıydı

Kesin yorumcuya dusuk puan vermissindir fali iade etmistir kim bu yorumcu merak ettim

İnsan karşıdakinin yetersizliğini kendinde arıyor, "ne bulamadı acaba" ya da "bu tutumu hak etmiş ne olabilirim" diye. Sonra da 304 lira 80 kuruş fatura
Hic sorma canim iki yildir benden 300 tl nin altina dusmedim faturayi bazen nakit oduyorum yuzume tuhaf tuhaf bakiyorlar.son faturalarim taksitli

Hic sorma canim iki yildir benden 300 tl nin altina dusmedim faturayi bazen nakit oduyorum yuzume tuhaf tuhaf bakiyorlar.son faturalarim taksitli
ben paypal e hiç girmiyorum bile dediğin gibi bazen ödemeye gidince adam rakamı söylerken tereddüt ediyor biliyorum biliyorum diyip ödüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…