- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Hahaha bunu hep bende soylerimbugün @hadicanimsendee ye dedim ki barışırsak adamın kredi kartından 5000 lira harcama yapıcam maddi manevi çöktüm
Ben bir kez servis saglayicimi fatura detayi icin aramak zorunda kaldim musteri hizmetleri bilmem su kadar fal siteleri dedi nalet ve sinsice guldu (erkekti) icten ice dalga gectigini anladim baya bir kotu hissettmistimben paypal e hiç girmiyorum biledediğin gibi bazen ödemeye gidince adam rakamı söylerken tereddüt ediyor biliyorum biliyorum diyip ödüyorum
Ay kiyamam sana kucuk prens benim basucu kitabimdir sev kendini kusumTürkçeyi ağlatmışım ruh halime veriyorum, bu site çok acayip oldu bana şu ifadeleri görünce gözlerim doldu teşekkür ederim Viviancığım, ağlamıyorum gözüme öküz kaçtı:))
Olumlumu canim nasilKizlar nurbanudan falim geldi numver one yani o kadar diyim dun naira bugunde nurbanu cidden karsi tarafin karakterini aramizda yasananlari bilmis cok net hem de ben bayagi begendim
Nasıl doluşmuşuz belli değilSerkanda toplamda 10 fal var baya baktiran olmusSnowwhite06
Hahahah sendemiNasıl doluşmuşuz belli değil
Nasıl doluşmuşuz belli değil
Ben yokum cnmKızlar kızlar niye böyle yapıyosunuz ama yaaaa
hiç durur muyum :d ama cok korkuyorum yaHahahah sendemi))
hala akıllanmadımKızlar kızlar niye böyle yapıyosunuz ama yaaaa
Cnm sende durumlar nedir ayrilikmi var ;(hiç durur muyum :d ama cok korkuyorum yabu gun de yorumlamaz artık heralde. cok kısı var
Bebeğim ayrılık hafif kalir yere çakıldım resmenCnm sende durumlar nedir ayrilikmi var ;(
Bu fal işleri yalan tamamen emin olmama az kaldı. Yani gelecekle ilgili konularda. Yavru köpek sahiplenmiştim ve geldiğinden beri hastaydı. Veterinere götürüp getiriyordum ama artık can çekişiyor ben deli gibi böğürerek ağlıyorum aşırı mutsuzum. Benim diyen bir falcının çok derin bir üzüntü yaşayacaksın demesi gerekmez miydi? Tamam niye olduğunu bilmesine gerek yok ama aşırı mutsuz olacaksın diyen de olmadı.
bende artı inanmıyorum aynen önemli gelismeleri bilen olmadı
Ben yokum cnm
Bu fal işleri yalan tamamen emin olmama az kaldı. Yani gelecekle ilgili konularda. Yavru köpek sahiplenmiştim ve geldiğinden beri hastaydı. Veterinere götürüp getiriyordum ama artık can çekişiyor ben deli gibi böğürerek ağlıyorum aşırı mutsuzum. Benim diyen bir falcının çok derin bir üzüntü yaşayacaksın demesi gerekmez miydi? Tamam niye olduğunu bilmesine gerek yok ama aşırı mutsuz olacaksın diyen de olmadı.
Canım çok üzüldüm bende hiç dayanamam hayvanlara sanırım gençlik hastalığı ki bu kadar etkilemiş onu bende Zaman'ında o yüzden kaybettim bebeğimi çok kötü bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?