Binnaz Abla

ben paypal e hiç girmiyorum bile dediğin gibi bazen ödemeye gidince adam rakamı söylerken tereddüt ediyor biliyorum biliyorum diyip ödüyorum
Ben bir kez servis saglayicimi fatura detayi icin aramak zorunda kaldim musteri hizmetleri bilmem su kadar fal siteleri dedi nalet ve sinsice guldu (erkekti) icten ice dalga gectigini anladim baya bir kotu hissettmistim ))

Türkçeyi ağlatmışım ruh halime veriyorum, bu site çok acayip oldu bana şu ifadeleri görünce gözlerim doldu teşekkür ederim Viviancığım, ağlamıyorum gözüme öküz kaçtı:))
Ay kiyamam sana kucuk prens benim basucu kitabimdir sev kendini kusum

Kizlar nurbanudan falim geldi numver one yani o kadar diyim dun naira bugunde nurbanu cidden karsi tarafin karakterini aramizda yasananlari bilmis cok net hem de ben bayagi begendim

Bu fal işleri yalan tamamen emin olmama az kaldı. Yani gelecekle ilgili konularda. Yavru köpek sahiplenmiştim ve geldiğinden beri hastaydı. Veterinere götürüp getiriyordum ama artık can çekişiyor ben deli gibi böğürerek ağlıyorum aşırı mutsuzum. Benim diyen bir falcının çok derin bir üzüntü yaşayacaksın demesi gerekmez miydi? Tamam niye olduğunu bilmesine gerek yok ama aşırı mutsuz olacaksın diyen de olmadı.

bende artı inanmıyorum aynen önemli gelismeleri bilen olmadı

bende artı inanmıyorum aynen önemli gelismeleri bilen olmadı

Ben yiyemiyorum paraları alın siz yiyin diyip veriyoruz falcılara. Bir daha kolay kolay baktıracağımı düşünmüyorum. 14 Eylül'den beri hem online hem de reel kaç falcıya baktırdım. Kaç ay olmuş, bir tane bile çıkmadııııı. Çıkanlar hep tesadüf. Gelecek aylarda çıkan olursa tükürdüğümü yalar gelir buraya yazarım günahını aldım, çıktı diye ama hiç sanmıyorum. 6 ay içinde birşey çıkmadı şimdiden sonra da sanmıyorum.

Canımm geldi falım bazı noktaları bilmiş ama şok etmedi beni ve inanılmaz kısa bir fal olmuş önce kapıları kapatmış demiş sonra kapıları açmış sonra evlilik olur mu bilmiyorum demiş 5li vakitte başlama var demiş o kadar resmen 2paragraf fal bakmış iş konusunu da sormuştum hiç bahsetmemiş bi de tarif etmiş onu orta boylarda demiş adam 1.98 benim byv'de ki falcılarla enerjim uyuşmuyor sanırım ben asenata devam

Canım çok üzüldüm bende hiç dayanamam hayvanlara sanırım gençlik hastalığı ki bu kadar etkilemiş onu bende Zaman'ında o yüzden kaybettim bebeğimi çok kötü bişey

Canım çok üzüldüm bende hiç dayanamam hayvanlara sanırım gençlik hastalığı ki bu kadar etkilemiş onu bende Zaman'ında o yüzden kaybettim bebeğimi çok kötü bişey

Aynen Snowcum, gençlik hastalığı. Zaten bize geldiğinde mazlum mazlum duruyordu ben de köpeğin huyu öyle fazla uysal diye düşünmüştüm. O bana ben de ona çok bağlandım. Elimden geleni yaptım ama veteriner de artık umudunu kaybetti. Yüzüme bir bakışı vardı dün, kurtar beni der gibi. Yazarken bile ağlıyorum. Hiç birşey yapamamak çok kötüymüş. Yavrum benim, köpek deyip geçilmiyormuş can her türlü canmış. Keşke akşam veterinerde bırakmasaydım ölecekse kucağımda ölseydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…