Binnaz Abla

Bu sene Ocak ayında erkek arkadaşımın babası kriz geçirdi, 10 gün yoğun bakımda kaldı, sonrasında vefat etti. Aynı dönemde benim annemin omuzu kırıldı, ne yatıp kalkabildi ne kendi başına giyinebildi 7-24 başında olmam gerekiyordu. Ev ile hastane arasında geçti günlerim. Allah'tan hastane eve çok yakındı. Hiççç bir tanesi de bundan bahsetmedi, hep çiçek böcek kelebek. Tüm vadeler de Şubat-Mart.... Bu vadeye kadar gördüler güyaaa...

Yok etrafında seni kıskanan bir arkadaşın var, yok bir arkadaşınla dertleşeceksin gibi 12den tespitler

Şu beğen tuşu yerine "aynı duyguları paylaş" butonu olmalı

Acını paylaşıyorum _Makaron_ , sabırlar diliyorum. Zor, insanın sevdiğini kaybetmesi zor, sahiplenmenin en kötü tarafı bu, kaybedince çok üzülüyor insan...

Canım benim o daha kötü oluyor bende günlerce gecelerce veterinerde kaldım resmen en son yapacağımız bişey kalmadı ama son bişey denicez dediler gittim yanına sarıldım öptüm kuyruk salladı günler sonra çıktığımda ardımdan geldi veteriner kaybettik diye 2sene alamadım bi daha sonra başka bi tane evlat edindim şimdi o var ablası 5yaşında minnoşum deli gibi aşığım diyebilirim

Çok zor yani Nasıl hissettiğini öyle iyi anlıyorum ki bende dikkat etmemiştim alırken sakinliğine ama çok dikkatli olmak gerekiyormuş

Merak edenler icinnn gecennn günleree buraya butun hepsine baktirdimi söylemiiistim! Bugunden itibaren hepppsiiii PATLADI!!!!! Öylesine baktirdimi etkilenmedimi nekadar düsünsemde kendimi kandirmisim...

Kapatmis demis sonra acmismi ozelden atabilirmisin merak ettim eger sorun olmazsa

Kızlar ya ilkayı bekleyemedim emine kurtuluşa kahve attım yine pişman oldum bu ne böyle yerin dibine sokmuş çocuğu yok cinsellik düşünüyo sadece seninle felan cümleleri de baştan savmaydı hiç beğenmedim hani olumsuz olur da bu şekilde anlatılmaz çocuğu sapık yaptı hiç öyle biri değil

eskilerden sesimi duyan yokmuuuuuu. kimler patladı kimler çıktı falan? ben artık sadece gizem hatuna atıyorum

Vivianleigh canim dun nurbanuyu sormusun soyle doyim bugune kadar baktirdigim en iyi uc faldan biriydi cumleleri duzgun gecmisi ani tutarli gelecekte olabilirligi var

Vivianleigh canim dun nurbanuyu sormusun soyle doyim bugune kadar baktirdigim en iyi uc faldan biriydi cumleleri duzgun gecmisi ani tutarli gelecekte olabilirligi var
Cnm bende anda iyiydi sonra kesin konustugu olayi degistirdi iddia etmisti ustelik ondan sonra hic atmadim

canım sakıncası yoksa özelden atabilirmisin.dün yakın arkadaşım bu kadına fal attı birebir dediklerinle aynı şeyleri içeren bir fal göndermiş. acaba copy paste mi yapıyor. çok şüphelendim.

canım sakıncası yoksa özelden atabilirmisin.dün yakın arkadaşım bu kadına fal attı birebir dediklerinle aynı şeyleri içeren bir fal göndermiş. acaba copy paste mi yapıyor. çok şüphelendim.
hemen yolluyorum bi tanem bencede öyle bi izlenim var yazık ya insanlara yazık

Bana olayin iki yonune de soylemid mesela sen bununla devam edersen dengesiz hareketlerinr devam ederdedi aynen sekiz aydir boyle daha cok seyi bildi uc hafta sure verdi ay bile degil benim arkdasim atti o da begendi gelecegi tuturdugu olmus ins tutat

Fama bende de iyi degildi ne gecmis ne an vardi tutkcesi boxuk hicbirdey anlamamistim falindan aylin de oyleydi begenmemistim bana aramizda ne gecti karsidaki ne dusunuyor karakteri nasil anlat ki inaniyim sana nurbanu nokta atisti detayliydi

Ay oyle birsey varsa yaz cnm
sapıkmıdır nedir bu ya. aklı fikri cinsellik.iyi birisin cinsellik.bir yola gideceksin.cinsellik. annenle sorunların var cinsellik.

töbeeeee hep bu şekilde yazdıklarındanda 100 cümleden 2 si bile tutmuyor. REZALET...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…