- 5 Ağustos 2015
- 386
- 1.234
- 33
Maya Demir
Bu fal işleri yalan tamamen emin olmama az kaldı. Yani gelecekle ilgili konularda. Yavru köpek sahiplenmiştim ve geldiğinden beri hastaydı. Veterinere götürüp getiriyordum ama artık can çekişiyor ben deli gibi böğürerek ağlıyorum aşırı mutsuzum. Benim diyen bir falcının çok derin bir üzüntü yaşayacaksın demesi gerekmez miydi? Tamam niye olduğunu bilmesine gerek yok ama aşırı mutsuz olacaksın diyen de olmadı.
Aynen Snowcum, gençlik hastalığı. Zaten bize geldiğinde mazlum mazlum duruyordu ben de köpeğin huyu öyle fazla uysal diye düşünmüştüm. O bana ben de ona çok bağlandım. Elimden geleni yaptım ama veteriner de artık umudunu kaybetti. Yüzüme bir bakışı vardı dün, kurtar beni der gibi. Yazarken bile ağlıyorum. Hiç birşey yapamamak çok kötüymüş. Yavrum benim, köpek deyip geçilmiyormuş can her türlü canmış. Keşke akşam veterinerde bırakmasaydım ölecekse kucağımda ölseydi.
Aynen Snowcum, gençlik hastalığı. Zaten bize geldiğinde mazlum mazlum duruyordu ben de köpeğin huyu öyle fazla uysal diye düşünmüştüm. O bana ben de ona çok bağlandım. Elimden geleni yaptım ama veteriner de artık umudunu kaybetti. Yüzüme bir bakışı vardı dün, kurtar beni der gibi. Yazarken bile ağlıyorum. Hiç birşey yapamamak çok kötüymüş. Yavrum benim, köpek deyip geçilmiyormuş can her türlü canmış. Keşke akşam veterinerde bırakmasaydım ölecekse kucağımda ölseydi.
Kapatmis demis sonra acmismi ozelden atabilirmisin merak ettim eger sorun olmazsaCanımm geldi falım bazı noktaları bilmiş ama şok etmedi beni ve inanılmaz kısa bir fal olmuş önce kapıları kapatmış demiş sonra kapıları açmış sonra evlilik olur mu bilmiyorum demiş 5li vakitte başlama var demiş o kadar resmen 2paragraf fal bakmış iş konusunu da sormuştum hiç bahsetmemiş bi de tarif etmiş onu orta boylarda demiş adam 1.98benim byv'de ki falcılarla enerjim uyuşmuyor sanırım ben asenata devam
Bende o cici arabasini bir basta bir basa cizecegim ve tekerlerini patlatacagim onunda cani yansinbugün @hadicanimsendee ye dedim ki barışırsak adamın kredi kartından 5000 lira harcama yapıcam maddi manevi çöktüm
Gizem hatun nerde canımeskilerden sesimi duyan yokmuuuuuu. kimler patladı kimler çıktı falan? ben artık sadece gizem hatuna atıyorum
FALALEMDE CANIMGizem hatun nerde canım
Cnm bende anda iyiydi sonra kesin konustugu olayi degistirdi iddia etmisti ustelik ondan sonra hic atmadimVivianleigh canim dun nurbanuyu sormusun soyle doyim bugune kadar baktirdigim en iyi uc faldan biriydi cumleleri duzgun gecmisi ani tutarli gelecekte olabilirligi var
Kızlar ya ilkayı bekleyemedim emine kurtuluşa kahve attım yine pişman oldum bu ne böyle yerin dibine sokmuş çocuğu yok cinsellik düşünüyo sadece seninle felancümleleri de baştan savmaydı hiç beğenmedim hani olumsuz olur da bu şekilde anlatılmaz çocuğu sapık yaptı hiç öyle biri değil
hemen yolluyorum bi tanem bencede öyle bi izlenim var yazık ya insanlara yazıkcanım sakıncası yoksa özelden atabilirmisin.dün yakın arkadaşım bu kadına fal attı birebir dediklerinle aynı şeyleri içeren bir fal göndermiş. acaba copy paste mi yapıyor. çok şüphelendim.
Ay oyle birsey varsa yaz cnmcanım sakıncası yoksa özelden atabilirmisin.dün yakın arkadaşım bu kadına fal attı birebir dediklerinle aynı şeyleri içeren bir fal göndermiş. acaba copy paste mi yapıyor. çok şüphelendim.
sapıkmıdır nedir bu ya. aklı fikri cinsellik.iyi birisin cinsellik.bir yola gideceksin.cinsellik. annenle sorunların var cinsellik.Ay oyle birsey varsa yaz cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?