Binnaz Abla

sapıkmıdır nedir bu ya. aklı fikri cinsellik.iyi birisin cinsellik.bir yola gideceksin.cinsellik. annenle sorunların var cinsellik.

töbeeeee hep bu şekilde yazdıklarındanda 100 cümleden 2 si bile tutmuyor. REZALET...
Aylar once baktirmistim o fallar silindi banada demisti cinsellige duskun vs diye

Fama bende de iyi degildi ne gecmis ne an vardi tutkcesi boxuk hicbirdey anlamamistim falindan aylin de oyleydi begenmemistim bana aramizda ne gecti karsidaki ne dusunuyor karakteri nasil anlat ki inaniyim sana nurbanu nokta atisti detayliydi

Evet nurbanu nokta atisliydi karsi tarafi ve beni bildi.. Fakat bu durumda oda patlamis oldu.. Neyse bugun toplu halde hepsine fal aticam gzl de bi msj atcam

Senin durumda ne oldu da patladi hepsi estrellax

Canim bugun kötü bi mesajla uyandim...
8 senem yanlis anlasilmayla cöpe gitti resmen.. Nesibe, emine, fama serkan aylin seruven rezzan naira nurbanu yagmur yesilcingene sema asenat elif bilge ve bi cok kisi daha patladi olumlu konustular

Ester ecem defne ve bir iki kisi daha olumsuz amaa benden yana olmicak dediler yani bu durumda biraz patlamis gibi

Venüs ilk basta ayrilik var sora ama tekrar baslicaksiniz dedi ama tarihi mayisa verfi erken oldu. Tekrar baslarmi bilmiyorum iyice bi cikmazdayiz cünkü

Famaya ve ilkaya dün attim famaaa olumlu cok gzl seyler dedi be bi kac kez attim hep ayni konustu farki mailerdsn isimlerden .. Ilkayinki bugun geldi simdki konuyu bilmiyo bugun oldu icin ama mayis dedi olur ama ben istemicekmisim eger istersem olabilirmis ama ben hissetmiyorum istemiceksin demis

Ne biliyimm kafam cok karisikk

Emineyi cok severim ama bana da cinsellige duskun diyo benim adam icin hep. Gerci hangi erkek degil ama. Benimki icin dogru sahsen. Bide bu sac rengini degistireceksin meselesini bana da demis burda cok duymustum :d ( asla degistirmem)
tabi yine de seviyorum bu kadini bana sıcacık geliyor enerjisi . biraz ucuz olsa her gun atarim degil iyi ki :d

Ben de araba aldım ki bir anda olan bir olay değil bu. Aylardır üzerinde düşünüp taşındığım bir mesele. Fal baktırırken de hep genel baktırırım aşk-iş diye ayırmam yani. Hayatımda ilk defa şu an kendimi ultra fakir hissediyorum ama bunu bilen bir tane bile falcı olmadı mesela. Ki bu önemsiz bir olay değil bence. Ekonomim sarsıldı Sadece Elif hanzade tarotta demişti bir mal sahibi olmayı düşünüyorsun diye. Alacaksın bile demedi yani. Tamamen yalan dolan geliyor artık.

O degilde bana cinselikle ilgili bisey demis sora topuklu ayakabi giyin diyo sora aranizda midyeyi kim seviyo söyle bakalim? Diyo pardon bu ne simdi?? Ve bana bi. Hakaret etmedigi kaldi yok efendim senn kôtülük yapiyosun seytanca aklimdan seyler geciyooooo bana öyle geliyosun diyo hahahhaah onuda havalarda gezdirmis resmen tam tersi durum aslinda..herneyseee
Defne tanrikulu mu iyi yoksa elif hanzade mi yorumlari tam tersi ikisinindeee kime inansam billemedimm

saç olayını bana da dedi ve cinselliği de anlamadım herkese aynı mı

bana da aynısını demişti seninle cinsellik için beraber. bir de seni aptal biri olarak düşünmüş demişti:)))))))))

Kızlar bu organik Emine GDO lu olmuş,tatliş matliş dedik östrojen hormonu tavan yapmış, fallarda +18 şeyler görüyo heralde.. bana da farklı zamanlarda sorduğum kişiler için aynen bunu demiş .. kaldı ki; ben birini sorduğumda önceki seni cinsellik için düşünüyo bile demişti sormama rağmen ve acqayip bozulmuştum ..

Aslında şunu farkettim hepsinin klişeleşmiş kalıpları var; Serkan ; kapıyı açık tutuyo, kapatmış,aralık bırakmış cümlelerini çok kullanıyo, hanımefendiyi saymıyorum bile..Emine ; bu garip benzetmeleri, Fama patlayacak tarihlerden mütevellit tarihsel sapma gözönünde tut diyo, Bilge bi ara levh i mahfuz, cüz i irade vs vb, Nesibe daha çok ruh halini kullanır mesela

Bilge dine yoneldi sanirim ) bir senedir atmiyorum ona dgismis

Ohaaaa emine bana da aynını söyledi saçını boyatacaksın da dedi, o kişi azgın dedi direkt bu kelimeyle cinselliğe düşkün birlikte yaşamak isteyecek falan ıssız adamı fazla kaçırmış bu gacı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…