- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Aylar once baktirmistim o fallar silindi banada demisti cinsellige duskun vs diyesapıkmıdır nedir bu ya. aklı fikri cinsellik.iyi birisin cinsellik.bir yola gideceksin.cinsellik. annenle sorunların var cinsellik.
töbeeeee hep bu şekilde yazdıklarındanda 100 cümleden 2 si bile tutmuyor. REZALET...
Fama bende de iyi degildi ne gecmis ne an vardi tutkcesi boxuk hicbirdey anlamamistim falindan aylin de oyleydi begenmemistim bana aramizda ne gecti karsidaki ne dusunuyor karakteri nasil anlat ki inaniyim sana nurbanu nokta atisti detayliydi
Senin durumda ne oldu da patladi hepsi estrellaxEvet nurbanu nokta atisliydi karsi tarafi ve beni bildi.. Fakat bu durumda oda patlamis oldu.. Neyse bugun toplu halde hepsine fal aticam gzl de bi msj atcam
Senin durumda ne oldu da patladi hepsi estrellax
Kizlar emine mi dedii cinselik le ilgili seyler banada fali geldi simdiii aynilari yaziyoooo
Ben de araba aldım ki bir anda olan bir olay değil bu. Aylardır üzerinde düşünüp taşındığım bir mesele. Fal baktırırken de hep genel baktırırım aşk-iş diye ayırmam yani. Hayatımda ilk defa şu an kendimi ultra fakir hissediyorum ama bunu bilen bir tane bile falcı olmadı mesela. Ki bu önemsiz bir olay değil bence. Ekonomim sarsıldıBu fal işleri yalan tamamen emin olmama az kaldı. Yani gelecekle ilgili konularda. Yavru köpek sahiplenmiştim ve geldiğinden beri hastaydı. Veterinere götürüp getiriyordum ama artık can çekişiyor ben deli gibi böğürerek ağlıyorum aşırı mutsuzum. Benim diyen bir falcının çok derin bir üzüntü yaşayacaksın demesi gerekmez miydi? Tamam niye olduğunu bilmesine gerek yok ama aşırı mutsuz olacaksın diyen de olmadı.
Kizlar bende emineye bi defa attim sadece banada o zamanki erkek arkadasm icin bu tarz konusmustu hicte begenmestim faliniKizlar emine mi dedii cinselik le ilgili seyler banada fali geldi simdiii aynilari yaziyoooo
Kuzucuummmmm nasilsin) kadin cinsel acidan ya cok mutlu ya cok mutsuz
Kuzucuummmmm nasilsin
Iyiyim canim cok sukur bi sikinti yok is guc ev arasinda mekik dokuyorumsen cnm ben iyiyimmm
saç olayını bana da dedi ve cinselliği de anlamadım herkese aynı mıEmineyi cok severim ama bana da cinsellige duskun diyo benim adam icin hep. Gerci hangi erkek degil ama. Benimki icin dogru sahsen. Bide bu sac rengini degistireceksin meselesini bana da demis burda cok duymustum :d ( asla degistirmem)
tabi yine de seviyorum bu kadini bana sıcacık geliyor enerjisi . biraz ucuz olsa her gun atarim degil iyi ki :d
Kızlar ya ilkayı bekleyemedim emine kurtuluşa kahve attım yine pişman oldum bu ne böyle yerin dibine sokmuş çocuğu yok cinsellik düşünüyo sadece seninle felancümleleri de baştan savmaydı hiç beğenmedim hani olumsuz olur da bu şekilde anlatılmaz çocuğu sapık yaptı hiç öyle biri değil
Bilge dine yoneldi sanirimKızlar bu organik Emine GDO lu olmuş,tatliş matliş dedik östrojen hormonu tavan yapmış, fallarda +18 şeyler görüyo heralde.. bana da farklı zamanlarda sorduğum kişiler için aynen bunu demiş .. kaldı ki; ben birini sorduğumda önceki seni cinsellik için düşünüyo bile demişti sormama rağmen ve acqayip bozulmuştum ..
Aslında şunu farkettim hepsinin klişeleşmiş kalıpları var; Serkan ; kapıyı açık tutuyo, kapatmış,aralık bırakmış cümlelerini çok kullanıyo, hanımefendiyi saymıyorum bile..Emine ; bu garip benzetmeleri, Fama patlayacak tarihlerden mütevellit tarihsel sapma gözönünde tut diyo, Bilge bi ara levh i mahfuz, cüz i irade vs vb, Nesibe daha çok ruh halini kullanır mesela
Hahahah twbrikler canimmAYRICA EMİNE BANA MEZUN KALACAKSIN FALAN YGS ÇOK DÜŞÜK GELECEK DİYORDU yemin ediyorum beş gün ağladım 10 bindeyim ygs de, heheh ezik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?