Binnaz Abla

Bilge dine yoneldi sanirim ) bir senedir atmiyorum ona dgismis

ben çok uzun süredir atmıyorum da( 3 yıl ), ilk attığımda öyleydi muhakkak sana da denk gemiştir o söylemleri, din +mantık temaları sabit onun :)

Koptummmm yaaa midye ne alaka

ben çok uzun süredir atmıyorum da( 3 yıl ), ilk attığımda öyleydi muhakkak sana da denk gemiştir o söylemleri, din +mantık temaları sabit onun :)
bende kisisel gelisim kitaplarindan gecmisi arindirmadan vs bahsediyordu bende ona tavsiye ediyorum

atart sana olumsuzmuydu bilge onun ruh hali icin ne dersin senin tespitlerine guvenirim

Kizlar kardesimin fali cikti buyuk bir olay degil ama serkan ve huma onun yurtdisi seyahatini bildi sadcee ikisi bir ay icnde demislerdi bugun belli oldu ah birde sulaleden ani dugun olayini da serkan bilmisti

Son düzenleme:
Kızlar merhaba, günlerdir yazdıklarınızı okuyorum. Ama daha net bir cevap alamadım. Şimdi bir yolun var aylin mi tavsiye edersiniz, ilkay gür mü? Gerçi hepsi patlıyor bi şekilde ama bana gelecek yönelimli birşeyler lazım.
Bu arada Binnaz Abla da Ceren Esemen!e baktırdım. Geçmişe dair çoğu söylediği tuttu. Geçmişte bıraktığın kişi geleceğinde olmak istiyor falan dedi, bi de harf ve tarih verdi ben pek onlara inanmadım gerçi ama, buraya da yazayım dedim, öyle işte.:)

atart sana olumsuzmuydu bilge onun ruh hali icin ne dersin senin tespitlerine guvenirim

Tatlım Bilge ye ben 5/6 yıl önce çok baktırırdım, o zamanlar kendinden emin hali,yol göstericiliği falan iyi gelirdi..sonra farkettim ; aslında o hep böyle psikolojik olarak kendini kötü hissettirmeyi başarıyo, bana nereeyse hiç olumlu konuşmamıştır. gerçekçi olucam diye paldır küldür dövermiş gibi konuşmaları falan.. o teknikte çok iyi hakim olmuş olabilir kartlara ama esneklik yok.. elbette börtülü,çiçekli fal beklemiyoruz ama ondaki negatifliği herhangi bir olumsuz falımda hissettiğim kadar baskın hissetmedim.

Onun ruh halinin de pek sağlıklı olduğuna inanmıyorum, belli başlı kişilerin ilaveten özellijle ikili işilkilerde hepimiz gibi yaralı olup, bunların üzerinden genel geçer yürütmelerle yorum yaptığına inanıyorum.Bence zaten kendim dahil çoğu fal baktırıp özellikle bakanların /piyasadaki üçkağıtçıları saymazsak tam bağımsız sağlıklı ruh haline sahip olduklarına inanmıyorum. Ama bence fal baktıran kişiler daha hassas ve insani değerleri diğerleri diğerlerine nazaran daha kuvvetli olanlar.Bencil insanlar, maddi ve somut değerlere çok daha önem verenler karşıdakinin ruh halini, duygularını çok önemsemez, biz öyle miyiz oysa ? :)

Canim bende onun mantik baskin yorum yaptigini dusundum ve kendimce soyle bir hissim var ,bazi fal bakan bayanlarin duygularina hakim olamadiklarini isin icine kendi mutsuzluklarini katip hayatta sahip olamadiklarina baskasi sahip olunca ki bariz bir sevgi yada istek olunca erkek tarafindan bunu hazmedemediklerini dusunuyorum..cok duygular karisiyor fallara maalesef..birde su var atiyorum ben demisim ki mevcut durum nedir bana kadin diyor ki sen o seni aradiginda istemeyeceksin yada boyle yapacaksin soyle diyeceksin gibi olumsuz hatta aklima bile gelmeyen ,karakterimde olmayan bir davranis -soz one suruyorlar ..halbuki alakasi yok oyle bir ihtimalin, olsa asla fal atmam ancak beynine boyle olumsuz garip bir duygu ,nasil desem subminal mesajlar veriyorlar ve seni yonlendiriyorlar bunu hic cozemiuorum..Bu arada famayi severim cok bazi dediklerini de yasadim ancak eski fallar biryolun varda silinmisti bildiiniz gibi bende bir falimi bugun tesadufen buldum arkadasima atmisim ve o zaman farkli biri ile ilgili sormusum o andaki olumsuz durumu bilmis ancak nisanda atmisim temmuzda bu kisi ilesin demis ancak asla olmadi hatta kisinin yerinde yeller esti..gelecege yonelim dedigi olmamis kurgusu da berrine baktirmisim onun falini da buldum o su anki kisi ile ilgili olacak demis digeri asla olmaz demis o cikmis

Son düzenleme:
Ahahaha koptum ya, emine sanırım bana da cinsellik filan bileyler demişti, çok ciddi okumadım falı zamanında; ama siz diyince şimdi anımsadım sanki. İktidarsız dese anlıcam da bir sorunu bildi deriz en azından

Birde falcı soran arkadaşlarım, arama butonundan isim yazıp ararsanız çok daha iyi olur sizin için, gelmiş geçmiş bütün yorumları okuyup bir kanıya varırsınız ben hep öyle yaptım

Aylar once baktirmistim o fallar silindi banada demisti cinsellige duskun vs diye
Aynı şeyleri bana da söyledi valla cinselliğe düşkün fln fln çorba yemeyi seviyor uykuyu seviyor eski erkek arkadsinla cinsellik yasadin mi diye düşünüp duruyor herkese mi cinsellik diyor bu hatun yahu

Evet aynen öyle sana katılıyorum, arayınca istemeyeceğim insan için niye fsl baktırayım phsyco muyum ben :) ,doğru fal işine öznel yargı ve hisler girince ister istemez senin bilinçaltına da işliyor farkında olmadan. işte bu hep yanlış kişilik tahlilleri, yanlış ruh hali benzetmeleri derinde çok iyi olmamalarından kaynaklıyor ya da çoğu için böyle bu durum.

Ay bi de tellwede baktım da Gizemhatun diye biri türemiş ; bu da buralarda çok konuşulan kişilerle aynı ismi alıp prim yapmaya çalışması. Fal sEPETİNDE Rezzan sonra çıktı, Hüma Balın geldi Byv ye , Derin ismi revaçta oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…