Bilge dine yoneldi sanirim) bir senedir atmiyorum ona dgismis
O degilde bana cinselikle ilgili bisey demis sora topuklu ayakabi giyin diyo sora aranizda midyeyi kim seviyo söyle bakalim? Diyo pardon bu ne simdi?? Ve bana bi. Hakaret etmedigi kaldi yok efendim senn kôtülük yapiyosun seytanca aklimdan seyler geciyooooo bana öyle geliyosun diyo hahahhaah onuda havalarda gezdirmis resmen tam tersi durum aslinda..herneyseee
Defne tanrikulu mu iyi yoksa elif hanzade mi yorumlari tam tersi ikisinindeee kime inansam billemedimm
bende kisisel gelisim kitaplarindan gecmisi arindirmadan vs bahsediyordu bende ona tavsiye ediyorumben çok uzun süredir atmıyorum da( 3 yıl ), ilk attığımda öyleydi muhakkak sana da denk gemiştir o söylemleri, din +mantık temaları sabit onun :)
atart sana olumsuzmuydu bilge onun ruh hali icin ne dersin senin tespitlerine guvenirimben çok uzun süredir atmıyorum da( 3 yıl ), ilk attığımda öyleydi muhakkak sana da denk gemiştir o söylemleri, din +mantık temaları sabit onun :)
atart sana olumsuzmuydu bilge onun ruh hali icin ne dersin senin tespitlerine guvenirim
Canim bende onun mantik baskin yorum yaptigini dusundum ve kendimce soyle bir hissim var ,bazi fal bakan bayanlarin duygularina hakim olamadiklarini isin icine kendi mutsuzluklarini katip hayatta sahip olamadiklarina baskasi sahip olunca ki bariz bir sevgi yada istek olunca erkek tarafindan bunu hazmedemediklerini dusunuyorum..cok duygular karisiyor fallara maalesef..birde su var atiyorum ben demisim ki mevcut durum nedir bana kadin diyor ki sen o seni aradiginda istemeyeceksin yada boyle yapacaksin soyle diyeceksin gibi olumsuz hatta aklima bile gelmeyen ,karakterimde olmayan bir davranis -soz one suruyorlar ..halbuki alakasi yok oyle bir ihtimalin, olsa asla fal atmam ancak beynine boyle olumsuz garip bir duygu ,nasil desem subminal mesajlar veriyorlar ve seni yonlendiriyorlar bunu hic cozemiuorum..Bu arada famayi severim cok bazi dediklerini de yasadim ancak eski fallar biryolun varda silinmisti bildiiniz gibi bende bir falimi bugun tesadufen buldum arkadasima atmisim ve o zaman farkli biri ile ilgili sormusum o andaki olumsuz durumu bilmis ancak nisanda atmisim temmuzda bu kisi ilesin demis ancak asla olmadi hatta kisinin yerinde yeller esti..gelecege yonelim dedigi olmamis kurgusu da berrine baktirmisim onun falini da buldum o su anki kisi ile ilgili olacak demis digeri asla olmaz demis o cikmisTatlım Bilge ye ben 5/6 yıl önce çok baktırırdım, o zamanlar kendinden emin hali,yol göstericiliği falan iyi gelirdi..sonra farkettim ; aslında o hep böyle psikolojik olarak kendini kötü hissettirmeyi başarıyo, bana nereeyse hiç olumlu konuşmamıştır. gerçekçi olucam diye paldır küldür dövermiş gibi konuşmaları falan.. o teknikte çok iyi hakim olmuş olabilir kartlara ama esneklik yok.. elbette börtülü,çiçekli fal beklemiyoruz ama ondaki negatifliği herhangi bir olumsuz falımda hissettiğim kadar baskın hissetmedim.
Onun ruh halinin de pek sağlıklı olduğuna inanmıyorum, belli başlı kişilerin ilaveten özellijle ikili işilkilerde hepimiz gibi yaralı olup, bunların üzerinden genel geçer yürütmelerle yorum yaptığına inanıyorum.Bence zaten kendim dahil çoğu fal baktırıp özellikle bakanların /piyasadaki üçkağıtçıları saymazsak tam bağımsız sağlıklı ruh haline sahip olduklarına inanmıyorum. Ama bence fal baktıran kişiler daha hassas ve insani değerleri diğerleri diğerlerine nazaran daha kuvvetli olanlar.Bencil insanlar, maddi ve somut değerlere çok daha önem verenler karşıdakinin ruh halini, duygularını çok önemsemez, biz öyle miyiz oysa ? :)
HahahhahaaAhahaha koptum ya, emine sanırım bana da cinsellik filan bileyler demişti, çok ciddi okumadım falı zamanında; ama siz diyince şimdi anımsadım sanki. İktidarsız dese anlıcam da bir sorunu bildi deriz en azından
Ayyyy buna da koptum; ygs sonucuda çıkıyor mu falda yaaa net sayısı filan üffffHahahah twbrikler canimm
Ahahahahah çok yaşa çok komik yazmışsınsapıkmıdır nedir bu ya. aklı fikri cinsellik.iyi birisin cinsellik.bir yola gideceksin.cinsellik. annenle sorunların var cinsellik.
töbeeeee hep bu şekilde yazdıklarındanda 100 cümleden 2 si bile tutmuyor. REZALET...
Canım benim yazdıklarım ne ki.eminenin falını ojusan asıl komedyen o...:)))Ahahahahah çok yaşa çok komik yazmışsın
Aynı şeyleri bana da söyledi valla cinselliğe düşkün fln fln çorba yemeyi seviyor uykuyu seviyor eski erkek arkadsinla cinsellik yasadin mi diye düşünüp duruyor herkese mi cinsellik diyor bu hatun yahuAylar once baktirmistim o fallar silindi banada demisti cinsellige duskun vs diye
Ya falcı değil onlar, burda hanımlardan biri övdü atmıştım okurken sıkıldım yawCanım benim yazdıklarım ne ki.eminenin falını ojusan asıl komedyen o...:)))
Balik yemege duskun dedi banadaAynı şeyleri bana da söyledi valla cinselliğe düşkün fln fln çorba yemeyi seviyor uykuyu seviyor eski erkek arkadsinla cinsellik yasadin mi diye düşünüp duruyor herkese mi cinsellik diyor bu hatun yahu
Çorba yemeyi seviyor nedir yaaAynı şeyleri bana da söyledi valla cinselliğe düşkün fln fln çorba yemeyi seviyor uykuyu seviyor eski erkek arkadsinla cinsellik yasadin mi diye düşünüp duruyor herkese mi cinsellik diyor bu hatun yahu
Canim bende onun mantik baskin yorum yaptigini dusundum ve kendimce soyle bir hissim var ,bazi fal bakan bayanlarin duygularina hakim olamadiklarini isin icine kendi mutsuzluklarini katip hayatta sahip olamadiklarina baskasi sahip olunca ki bariz bir sevgi yada istek olunca erkek tarafindan bunu hazmedemediklerini dusunuyorum..cok duygular karisiyor fallara maalesef..birde su var atiyorum ben demisim ki mevcut durum nedir bana kadin diyor ki sen o seni aradiginda istemeyeceksin yada boyle yapacaksin soyle diyeceksin gibi olumsuz hatta aklima bile gelmeyen ,karakterimde olmayan bir davranis -soz one suruyorlar ..halbuki alakasi yok oyle bir ihtimalin, olsa asla fal atmam ancak beynine boyle olumsuz garip bir duygu ,nasil desem subminal mesajlar veriyorlar ve seni yonlendiriyorlar bunu hic cozemiuorum..Bu arada famayi severim cok bazi dediklerini de yasadim ancak eski fallar biryolun varda silinmisti bildiiniz gibi bende bir falimi bugun tesadufen buldum arkadasima atmisim ve o zaman farkli biri ile ilgili sormusum o andaki olumsuz durumu bilmis ancak nisanda atmisim temmuzda bu kisi ilesin demis ancak asla olmadi hatta kisinin yerinde yeller esti..gelecege yonelim dedigi olmamis kurgusu da berrine baktirmisim onun falini da buldum o su anki kisi ile ilgili olacak demis digeri asla olmaz demis o cikmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?