Binnaz Abla

Emine balığı, ütüyü , hatta deniz kızına benzettiğini beni demişti, ne görüyorsa değil de ne hayal ediyorsa onu söylüyor bence ya da canı o an ne istyorsa :))

Tamam Eminecim artık sen de doğal değilsin ama bu vahşi ormanda yine de henüz kurtlaşmayanlardan..Freud olsaydı iyi çözerdi bu cinselliği

Kizlar az once bir bakiyim dedim nurbanuya daha once baktiranlarin yorumlarina cikani var bayagi nokta atisi karakterini gecmisi ce ani tarota cok guzel baktigini soylemisler dunden beri sardim bu kadina cok hosuma gitti cidden iyi bildi bir ciksa var ya tadindan yenmez.

Telwe de Astrolojikfallar diye bi yorumcu var ben 3 hafta önce baktırmışım bugün dediği bişey oldu diğer falcilar hep uzak tarih vermişti sorularda fln çok ilgili kriz anında denemek isteyen varsa degerlenebilir 5 lira cok cok iyi degil ama yarisini bilmis yarın tüm fallarimi okuyup yakın geleceği bilen varmı yokmu bilgi vericem

Ezikligin dibi

Barbara cartland )) o pembe kiyafetleri ile dusun

Ya bir yolun ne dandik bir site ödeme yapiyorsun. Ödeme basarisiz diye sonra mikro odemeyi ariyorsun normal bir telefon numarasina adam cikiyor. 2 defa mail attim cevap vermiyorlar benim 25 tl odeme araya kayniyor ne bicim is bu ya baska bir sitede bunu yasamadim. Odeme aninda dusuyor. Valla bir daha bir yolun a baktirmicam odemeyi de yapmazlarsa sikayet edicem onlari .

bey ey salak bu mesajı ben 3 sene önce yazmışım 3 senede mi aklın başına geldi ?

Burda okuyup bende atmisdim bir kac ay önce bilgeye kesin olumsuzdur dedim banada.. ama olumlu yazmis..baya birseylerde bilmis ama herkes yazma bekle fln derken.. o tam tersi.. hatta tek kisi olarak. yazmasan olmaz demis..yani benim olayi toparlamam gerekmis.. henüz böyle birsey yapmadim.. icimden gelmedigi icin.. ve herkesin yapma diyipde bilgenin beni bu sekil yönlendirmesi nekadar Dogru sizce

Icinden oyle gelmis demekki cnm

Arkadslar ugraslarim sonucu 25 tl yi hesabima yukletebildim. Bir yolun var da Aylin nasil siz ce?bir arkadasim tavsiye etmisti burda baktiranlar cevap verirse sevinirim :))))))))))

yapma bence. bu dediğinin aynısını bilge bana da yaptı olaylar arap saçına döndü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…