- 29 Ocak 2016
- 315
- 491
- 103
Ezikligin dibiEvet aynen öyle sana katılıyorum, arayınca istemeyeceğim insan için niye fsl baktırayım phsyco muyum ben :) ,doğru fal işine öznel yargı ve hisler girince ister istemez senin bilinçaltına da işliyor farkında olmadan. işte bu hep yanlış kişilik tahlilleri, yanlış ruh hali benzetmeleri derinde çok iyi olmamalarından kaynaklıyor ya da çoğu için böyle bu durum.
Ay bi de tellwede baktım da Gizemhatun diye biri türemiş ; bu da buralarda çok konuşulan kişilerle aynı ismi alıp prim yapmaya çalışması. Fal sEPETİNDE Rezzan sonra çıktı, Hüma Balın geldi Byv ye , Derin ismi revaçta oldu.
Barbara cartlandEmine balığı, ütüyü , hatta deniz kızına benzettiğini beni demişti, ne görüyorsa değil de ne hayal ediyorsa onu söylüyor bence ya da canı o an ne istyorsa :))
Tamam Eminecim artık sen de doğal değilsin ama bu vahşi ormanda yine de henüz kurtlaşmayanlardan..Freud olsaydı iyi çözerdi bu cinselliği
Bir müşterimizin şikayeti üzerine bu siteye girip yorumları inceledim, bu yorum karşısındada üye oldum. Güzel bir site fakat kaçırılan bazı şeyler var.
Sözü edilen işletmeye yıllarca severek müşteri olarak gittim ve senenin belli dönemlerindede personel olarak çalışırım. Bazı yanlışlarıda burdan düzeltmek istiyorum.
İşletmede müşteriler diger fal evlerindeki gibi sadece fal baktırıp gitmiyor. yiyecek içecek, kütüphane, canlı müzik, teras, bahçe gibi imkanlarla oturup sıkılmasınlar diye önlerine ücretsiz laptop servisi yapılıyor ve herbiri AYNI LAPTOPLARDAN AYNI WRİLESS İLE SAATLERCE İNTERNETTE DOLAŞIYOR !!!
700 metrakarelik, 17 adet falcının çalıştıgı, günlük 900 adet insanın girdigi turuncu'da, internet sitelerinde fal reklamı yapmayı bırakın, 49 personel, müşterilerin memnuniyetine zor yetişiyor.
Evet aynen öyle sana katılıyorum, arayınca istemeyeceğim insan için niye fsl baktırayım phsyco muyum ben :) ,doğru fal işine öznel yargı ve hisler girince ister istemez senin bilinçaltına da işliyor farkında olmadan. işte bu hep yanlış kişilik tahlilleri, yanlış ruh hali benzetmeleri derinde çok iyi olmamalarından kaynaklıyor ya da çoğu için böyle bu durum.
Ay bi de tellwede baktım da Gizemhatun diye biri türemiş ; bu da buralarda çok konuşulan kişilerle aynı ismi alıp prim yapmaya çalışması. Fal sEPETİNDE Rezzan sonra çıktı, Hüma Balın geldi Byv ye , Derin ismi revaçta oldu.
Icinden oyle gelmis demekki cnmBurda okuyup bende atmisdim bir kac ay önce bilgeye kesin olumsuzdur dedim banada.. ama olumlu yazmis..baya birseylerde bilmis ama herkes yazma bekle fln derken.. o tam tersi.. hatta tek kisi olarak. yazmasan olmaz demis..yani benim olayi toparlamam gerekmis.. henüz böyle birsey yapmadim.. icimden gelmedigi icin.. ve herkesin yapma diyipde bilgenin beni bu sekil yönlendirmesi nekadar Dogru sizce
Ben memnunumArkadslar ugraslarim sonucu 25 tl yi hesabima yukletebildim. Bir yolun var da Aylin nasil siz ce?bir arkadasim tavsiye etmisti burda baktiranlar cevap verirse sevinirim :))))))))))
Burda okuyup bende atmisdim bir kac ay önce bilgeye kesin olumsuzdur dedim banada.. ama olumlu yazmis..baya birseylerde bilmis ama herkes yazma bekle fln derken.. o tam tersi.. hatta tek kisi olarak. yazmasan olmaz demis..yani benim olayi toparlamam gerekmis.. henüz böyle birsey yapmadim.. icimden gelmedigi icin.. ve herkesin yapma diyipde bilgenin beni bu sekil yönlendirmesi nekadar Dogru sizce
Arkadslar ugraslarim sonucu 25 tl yi hesabima yukletebildim. Bir yolun var da Aylin nasil siz ce?bir arkadasim tavsiye etmisti burda baktiranlar cevap verirse sevinirim :))))))))))
AYRICA EMİNE BANA MEZUN KALACAKSIN FALAN YGS
ÇOK DÜŞÜK GELECEK DİYORDU yemin ediyorum beş gün ağladım 10 bindeyim ygs de, heheh ezik
Canim zaman olarak mi çıktı yoksa olay olarak mi? Çünkü benim gerçekten hiç ihtimal vermediğim bir şey söylemiş. Artık kimseye inanamıyorum malumbana çıktı falları
Canim olanı bilmiş. Ama gelecekte hiç ihtimal vermediğim birsey söylemiş. Gelecekte bildiği oldumu?Ben memnunum
yapma bence. bu dediğinin aynısını bilge bana da yaptı olaylar arap saçına döndü
bende beklemedeCanim olanı bilmiş. Ama gelecekte hiç ihtimal vermediğim birsey söylemiş. Gelecekte bildiği oldumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?