- 4 Şubat 2016
- 111
- 93
- 98
Canim zaman olarak mi çıktı yoksa olay olarak mi? Çünkü benim gerçekten hiç ihtimal vermediğim bir şey söylemiş. Artık kimseye inanamıyorum malum
Iyi günler hanimlar, dün Fama astroloji fali attim, daha önceden ona su ve kahve atmistim ama bu son falimda söylediklerinin tam tersini söyledi....kafam karisti...
size forum sudur : famaya astroloji gönderdinizmi ve nasil buldunuz ?
Iyi günler hanimlar, dün Fama astroloji fali attim, daha önceden ona su ve kahve atmistim ama bu son falimda söylediklerinin tam tersini söyledi....kafam karisti...
size forum sudur : famaya astroloji gönderdinizmi ve nasil buldunuz ?
Kızlar Merhaba. Sırf buraya yorum yazabilmek için üye oldum. Bende erkek arkadaşımla ilgili sürekli fal baktırmaktan bağımlı oldum gibi bişe :) şimdi size çıkan çıkmayanlardan bahsedeyim.
Binnaz abla da selin imer ve Şevval aydın dışında ki hepsi patladı. Çok pembe yorumcular. O yüzden uzun zamandır binnaz ablaya fal atmiyorum. hülya demir Hira soydan umut ışık ve bir çoğu malesef patladı. Hepsi olumlu konuştu sonuç olumsuz du.
& Tellwe de selenanin söyledikleri hep çıktı. Daha önce 3, 4 fal attım hepsi çıktı. Dün yine attım 21.sırada beklicem artık.
& Tellwe serüven söyledikleri çıktı selena gibi. Sadece son falindan memnun kalmadım sanki başkası bakıyor gibiydi.
& Tellwe derin2013 fallarini cok seviyorum sık sık fal baktirdiklarim arasında. Verdiği zaman dilimleri de tutuyor hep.
& Tellwe geysu onunda yorumunu analizlerini seviyorum. Biliyor durumu gelecekle ilgili de mantıklı yorumları oluyor.
& Bir yolun var aylin daha önce kahve ve su falı attım. Şimdi ki erkek arkadaşımla sürekli tartışmalarimiz oluyor zırt pirt ayrılma barışma oluyor. 1 hafta önce de ayrıldık. Şimdi aylin eninde sonun da bu kişiyle evlilik olacağıni söyledi. Su falinda yanılma olmaz dedi.daha önce ayline su falı atan varsa bana haber versin çıktı mi.
& Bir yolun var fama. burdaki olumlu yorumlardan en son ona fal attım bir kahve fali bir astroloji. İkisinde de aynı şeyleri söyledi. Özellikle olumsuz birşey varsa söyleyin dememe rağmen olumlu konuştu. O da aylin gibi evlilik var dedi. 2017 de. Yorumunu mantıklı buldum. Tabi evlilik olur mu olmaz bilemem. Ben suan çok kızgınim erkek arkadaşıma barışmayi bile dusunmuyorum ama çok iddialı konuştular. Ha bu arada geysu ve serüvende 2017 de evlilik görenlerden.
Tellwede sarayli hanim ında dedikleri çıkmıştı.şimdi bir yolun var da ama hiç online gormedim.
Fal sepeti nde nesibebinde yorumu çok içtendi ama dedigi çıkmadı.
Kızlar aklımda en kalıcılar bunlar oldu. Tabi bir çok patlayan fal ve yorumcular var. Onları da ilerleyen zamanlarda yazarim.
Slm bizim durum cok benziyomusbanada aylin ve fama aynisini dedi 2017 du kahve astroloji baya attim.. Israrla olcak diyolar he buarada serkan da ayni sekilde .... Simdi süphelendim herkese syni yorumu mu yapiyolar diye olumlu konusuo evlilik var diye... Offfff
Mart / mayis herkes barisip 2017 evleniyo demekki :))) serkan ve famayida dügünûme davet edicem cikarsaEvet bana da 2017 evlilik dediler
Bence bu tayfa herkesi evlendiriyor
Özellikle Fama ve Serkan Tek bence bu aralar herkese evlilik demiş
Evet bana da 2017 evlilik dediler
Bence bu tayfa herkesi evlendiriyor
Özellikle Fama ve Serkan Tek bence bu aralar herkese evlilik demiş
Bu sezgi hangi sitede acabaSonunda dün gece sezgiyi yakaladimm... Okadar iyidiki..baya agzim acik okudum.. Gelecegi bilemem tabi.. Sezgii cikdimiii biriniiizee,???
Kızlar bişe sorucam. Bizim fal Baktırdığımiz bu yorumculara özelden baktiran var mi. Ben selena ya özelden baktırmak istiyorum. Faceden ekledim mesaj attım ama tık yok
Ben mailden baktirmistim kendisine, buradaki arkadaslardan alip. medyumselena@hotmail.com mail hesabi
serüven bende tarih olarak çıktı 1-2 kere.Serüvenin cikan falları tarih olarak ta cikti mi yoksa gecikmeli olarak mi cikti acaba?
sezgi'yi bende tekrar yakalamak istiyorum onun bakimi gercekten hosuma gitti ama niye gece giriyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?