Binnaz Abla

Derin bende fena degil asil olay daha cikmadi ama zaten zamani var dedikleri ama gercekten tutarli ve mantikli. Duzgun bi yazis tarzida var ben severim ama kucuk seyler disinda daha asil olay cikmadi

Serüvenin cikan falları tarih olarak ta cikti mi yoksa gecikmeli olarak mi cikti acaba?
sezgi'yi bende tekrar yakalamak istiyorum onun bakimi gercekten hosuma gitti ama niye gece giriyor ya
Aynen canım o saatte hayatta baktıramam ben gece 2 buçuk nedir allah aşkına:S

Binnazda cnm.. Gelecegi bilememde ani yasananlari düsünceleri fln baya iyi bildi
Benimde Sezgi anı sanki yanımda oturuyorum da konusmalarimizı duymuş gibi anlattı. Henüz gelecek olmadı. Nisan Mayıs haziran temmuza dayalı bir gelecek çünkü bakalım :&&&&

canım zaman olarak da çıktı olay olarak da çıktı aylin beğendiğim 3-5 kişiden biri benim elediğim yüz küsür falcının içinde
Evet canım şu ani ve neden ayrildigimiza kadar bilmiş. Gelecekte çok pembe konuşmuş o yüzden geleceğe bir guvenemedim ondan sordum:))))

Evet canım şu ani ve neden ayrildigimiza kadar bilmiş. Gelecekte çok pembe konuşmuş o yüzden geleceğe bir guvenemedim ondan sordum:))))

aylinin gelecek için olumsuz konuştuğu arkadaşlarım var canım o yüzden çok da umutsuzluğa kapılma umarım çıkar güzelse falı :)

Sonunda dün gece sezgiyi yakaladimm... Okadar iyidiki..baya agzim acik okudum.. Gelecegi bilemem tabi.. Sezgii cikdimiii biriniiizee,???

Canım sezgi anda mükemmel bende aynı şekilde o gün konuştuklarımızı sanki yanımda gibi anlatınca Şok'a girmiştim o yüzden anda sezgi kesinlikle en güvenilir isim yani dediği doğru oluyor. Ama gelecek maalesef patlıyor bu sefer bende tutarlıydı biraz bakalım çıkacak mı bu kez..

Ay bi gün girmedim eminenin cinselliği patlamış forumda

Eminenin geçmişte bu yüzden bir ayrılığı olmuş olabilir...Biri ona bende seviyorum bende çok düşkünüm oooh mis gibi geçiniriz falan dese keşke

Selam kizlar;
Eski uyelerdenim bayadir girmiyorum bu ara sardim yine puanim kalmisti binnazabla da baktiriyim dedim Cansel Aldemir i denediniz mi? adi yok forumda nasildir baktiran oldu mu?Pembeci mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…