Derin bende fena degil asil olay daha cikmadi ama zaten zamani var dedikleri ama gercekten tutarli ve mantikli. Duzgun bi yazis tarzida var ben severim ama kucuk seyler disinda daha asil olay cikmadi
Serüvenin cikan falları tarih olarak ta cikti mi yoksa gecikmeli olarak mi cikti acaba?
sezgi'yi bende tekrar yakalamak istiyorum onun bakimi gercekten hosuma gitti ama niye gece giriyor ya
Benimde Sezgi anı sanki yanımda oturuyorum da konusmalarimizı duymuş gibi anlattı. Henüz gelecek olmadı. Nisan Mayıs haziran temmuza dayalı bir gelecek çünkü bakalım :&&&&
Canım sezgi anda mükemmel bende aynı şekilde o gün konuştuklarımızı sanki yanımda gibi anlatınca Şok'a girmiştim o yüzden anda sezgi kesinlikle en güvenilir isim yani dediği doğru oluyor. Ama gelecek maalesef patlıyor bu sefer bende tutarlıydı biraz bakalım çıkacak mı bu kez..
Selam kizlar;
Eski uyelerdenim bayadir girmiyorum bu ara sardim yine puanim kalmisti binnazabla da baktiriyim dedim Cansel Aldemir i denediniz mi? adi yok forumda nasildir baktiran oldu mu?Pembeci mi?