Binnaz Abla

rezzana dayanamayıp yolladım yine öööööööööööf
10 gün olmuştu daha neyse:))

Adını duyunca bile kötü oldum walla canım :) o hatun benim ömrümden ömür götürdüü.. Anlatış tarzına hiç girmiyorum bile... Takılma söylediği hiçbirşeye ve bence iade iste..

Ben bişey demek istemedikçe konu açılıyor, söylemeden duramıyorum da :) Tolincim diğerlerini bilmiyorum ama Nesibe para için bırakmış olamaz kahveyi.. Paraya zerre değer vermeyen biri O.. Bu kadar emin olmasam ağzımı açmam emin ol..

napalım pekı beyza nesıbe rezzan melek hakkında hıcmı olumsuz bısey yazmayalım?cıkan fallarını bıle cıktımı dıyelım? ayrıca gel beraber matematık hesabı yapalım nesıbe hergun 10 tane fal alıyo bunların hepsı kahve falı olsa gunde 10*10=100 lıra yapar 30 gunde 3 bın lıra para yapar hepsi tarot olsa ayda 6 lıra para yapar yanı kahve bakarken aldıgı para yarı yarıya dusuyo sımdı dıyceksınkı o paranın hepsını nesıbe almıyo eee yarısı nesıbeye dıger yarısıda sıteye kalırsa o zamanda tarottan aldıgı para 3 bın lıra yapar ya yazıcı karttuşu dedıgın şey 200 lıra bıle dııl yanı bunu almak cokmu zor?

Amacim tartisma cikarmak degil Tolin, lutfen senin de olmasin... Hicbir zaman burda saydigin 3 isim hakkinda kotu birsey soylemeyin demedim, boyle birsey haddim de degil zaten.. Bir yanlis anlamayi duzeltmek istedim sadece.. Bunu da buraya son kez yaziyorum: Nesibe kahveyi para icin degil, printer i bozuldugu icin birakti! Baskalari gibi bilgisayardan bakmiyor, bakamiyor.. Bilgisayardan bakanlara da kotu demiyorum kesinlikle yanlis anlasilma olmasin bu da... Tekrar ediyorum: Nesibe paraya zerre kadar deger vermezz, bunun en yakin sahitlerinden biri benim..

Bundan sonra Nesibe icin ne soylemek istiyorsaniz soyleyin, ne dusunurseniz dusunun, beni baglamayacak... Cunku ben gercekleri soyledigim halde Gunah almaktan korkmayana benim soyleyecek sozum kalmaz..

:))) o karisikligi cozer Rezzan abla merak etme :)) Ona 27 kez fal baktirmis biri olarak sana gonlunu ferah tutmani tavsiye ediyorum canimm :)))

bende dun baktırdım bugun bır kahve ıcıyım dedım çıkan falı gorsenız ınanamassınız motıf motıf okadar degısıktıkı dayanmayıp yolladım soru yazmadım ama dünden hatırlıyodur benı dıye :)

bak benım amacımda tartısma cıkarmak dııl ama sen olaya falcı tarafından bakarken ben olaya fal baktıran tarafından bakıyorum hem ben ılk yazdıgım mesajda sana ıtafen gızlı yada acık sekılde hıcbısey yazmadım sadece gorusumu soyledım ve gercekten bu yazıcıymış ıste on lıra eksık on lıra fazla falan samımı gelmıyo bana

yapabilir bilmiyorum ki canım. ben dayanamayıp rezzana attım nesibeyi bekleyince hiç gelmiyo o

artık sisteme gireceğinide söylemiyor eskisi gibi :44: onu yakalayana kadar göbeğim çatttlıyodu resmen :18: o yüzden çok sık baktıramıyorum. 4 ay içinde 2 kere baktırabildim mesela

artık sisteme gireceğinide söylemiyor eskisi gibi :44: onu yakalayana kadar göbeğim çatttlıyodu resmen :18: o yüzden çok sık baktıramıyorum. 4 ay içinde 2 kere baktırabildim mesela

bende 3 ayda 2 kere mi ne baktırabildim:)
rezzan ablaya akıyorum çok bunalınca nesibe yoksa valla:))

bende 3 ayda 2 kere mi ne baktırabildim:)
rezzan ablaya akıyorum çok bunalınca nesibe yoksa valla:))

bugünde kahve içmişim aksilik turkcellde bir türlü telefonuma kontür yüklemedi. gönderemedim.neyse kısmet değilmiş, kendim bakıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…